Sinimusta Liike: Raiskaustilastot laskuun pakkopalautuksilla

Katujengit, jotka koostuvat pääosin maahanmuuttajista, ovat selkeä uhka kantaväestön puolustuskyvyttömimmille jäsenille, eritoten naisille.

Politiikka

UN Women Suomi twiittasi hiljattain, että ”Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ei saa käyttää keppihevosena rasismille ja syrjinnälle. Väkivaltaa ei lopeteta loukkaamalla muiden ihmisarvoa.” Järjestöllä on tapana luoda aasinsiltaa hetkittäisten puheenaiheiden ja feminismin välille omissa kannanotoissaan. Perussuomalaisiin liittyvä rasismikohu on ollut näkyvästi esillä koko kesän. Tarttuessaan tähän täkyyn YK:n alajärjestö vaati hallitukselta konkreettisia tekoja naisiin kohdistuvan väkivallan kitkemiseksi, mutta ilman minkäänlaista mainintaa maahanmuutosta.

Tämä on osa isompaa sarjaa erinäisten organisaatioiden rasisminvastaisista ulostuloista. Kaksi keskenään ristiriidassa olevaa agendaa, feminismi ja monikulttuurisuus, tuodaan ilmi ilman, että toinen astuu toisen varpaille. Tosiasiassa maahanmuutto on lisännyt rikollisuutta esimerkiksi väkivaltaisten katujengien ja kasvaneiden seksuaalirikosten muodossa. Nämä katujengit, jotka koostuvat pääosin maahanmuuttajista, ovat selkeä uhka kantaväestön puolustuskyvyttömimmille jäsenille, eritoten naisille.

Poliisien nykyiset resurssit eivät riitä torjumaan tätä uhkaa riittävästi. Useat kantaväestöön kuuluvat naiset välttävät liikkumista julkisten paikkojen, kuten esimerkiksi juna-asemien ja kauppakeskusten lähettyvillä myöhään illalla. Kaikkein surullisinta Poliisin toiminnassa on se, että Keski-Uudellamaalla kansalaisia on kehotettu välttämään liikkumista julkisilla paikoilla ja siellä, missä katujengitkin liikkuvat. Tämä ohjeistus käytännössä antaa katujengeille hiljaisen hyväksynnän väkivaltaisen toiminnan jatkamiselle. Hallituksen kyky torjua maahanmuuttoon liittyviä lieveilmiöitä on selkeästi täysin riittämätöntä.

Sinimusta Liike vastustaa sekä feminismiä että monikulttuurisuutta, ja vastustaisimme vieraiden kansojen läsnäoloa maassamme siinäkin tapauksessa, että ne eivät lisäisi rikollisuutta. Rikostilastot ovat kuitenkin yksi täysin perusteltu lisäsyy. Pyrimme lopettamaan maahanmuuton palauttaaksemme turvallisen ja etnisesti puhtaan Suomen, jossa suomalaisen kansan olemassaolo ei ole uhattuna. Tehokas valvonta sekä maahanmuuttajien pakkopalautukset parantavat valkoisten, kantaväestöön kuuluvien naisten turvallisuutta.

Lähde: Sinimusta Liike

Feminismi Kotimaa Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Politiikka Raiskaus Rikos Rotu Sinimusta Liike

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ilmava riisi

  Vastaa

  Hmm… jos katsotaan noita raiskauksia niin suurin osa on mahdollistettu omalla toiminnalla. On menty jonkun asuntoon juomaa viinaa ja päihtymään. Tai sitten on kutsuttu joku kotiin tarkoituksena vain ”keskustella”. Ja muutamia muita vastaavia lähtökohtia raiskauksille.

  Jotenkin vain on niin kyllästynyt näihin tarinoihin jotka ovat kuin samasta YLE-tuutista. Omat toimet mahdollistavat moiset raikaukset. No, suomalaiset ovat oppineet kantapään kautta kautta historian.

  Mutta eihän siinä ole mitään pahaa että aina rikoksesta tuomittu pakoloinen palautettaisiin kotimaahansa. Nimittäin, sehän on osoittanut että pärjäisi sielä ihan hienosti. Kulttuurikin on vielä tallella. Eikä sitä kulttuuria tarvitse tuoda tänne.

 • p.grandell

  Vastaa

  eihä pk korrektit idiootit ota faktaa vastaa, vaan pitää olla niin pk ja globalisti kuin mahdollista ettei oma image vaan likastuisi, eli ministerin valatkin voisi lopettaa, kukaan ei enään välitä kantasuomalaisista,muuten kuin verottamalla, koko arkadianmäki on mätäpaise.

 • TT

  Vastaa

  Joskus oli kulttuurissa vallalla sellainenkin käsitys, että miesten tulee suojella oman yhteisönsä naisia. Nykyaikana miehet ovat tulleet välinpitämättömiksi, koska naiset eivät arvosta suojelevaa miestä. Sellainen hahmo on naisten mielestä vanhanaikainen. Tämä on osa nykyaikaista luonnonvastaista agendaa, osa teknokratiaa ja kulttuurimarxismia, jotka myllertävät kaikki perinteiset arvot päälaelleen. Sukupuoliroolien häivyttäminen on ollut aina olennainen osa kommunistisia kokeiluja. Ihmisten terveet perusvaistot tulee hävittää, jotta saadaan aikaiseksi uusi uljas ”neuvostoihminen” tai sen nykyinen vastine, eurostoihminen. Vanhoista käsityksistä kuten etnisesti yhtenäisistä maantieteellisistä alueista kiinni pitävät ovat järjestelmän vainoamia ja vihaamia ihmisiä. Mitään muuta vainottua ryhmää ei ainakaan Suomessa ole kuin nationalistit ja erityisesti etnonationalistit. Näihin kohdistetaan ankaraa syrjíntää ja rasismia ja näiden nousu poliittiseen valtaan pyritään kaikin voimin estämään, erityisesti median kampanjoin. Nyt on nostatettu ”rasismin” vastainen moraalipaniikki eli noitavaino, vaikka vainoajat ovat itse suomalaisvastaisia rasisteja.

 • Mulatti paratiisi 666

  Vastaa
 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Kansainvälistä aikoinaan 2004–2005 lukeneena tiedän että USA:ssa on mahdollista peruuttaa kansalaisuus, mikäli se on tehty harhauttamalla. Joten sama lainsäädäntö osaksi Suomen lakia.
  Seppo Lehto historioitsija
  Miehitettyjen Alueiden Liitto r.y 😉 Varmuuden vuoksi pyrin takaamaan oikeudelliset vaateet eri oikeushenkilöinä 😉
  https://Eurovaaliehdokas‑1.blogspot.com

 • Topi

  Vastaa

  Ei noin järkeviä ehdotuksia tulla koskaan toteuttamaan. Helpompaa on muuttaa kaikki ulkomaalaisten tekemät raiskaukset ”suomalaisten” tekemiksi kirjanpitotoimella. Hallinnoinnin kautta asioita on niin paljon kevyempi muuttaa kuin oikeasti tarttumalla mihinkään konkreettiseen toimeen: ulkomaalainen on sangen vaivatonta kastaa suomalaiseksi, kun taas vaatisi varsin ikäviä toimenpiteitä poistaa raiskareita Suomesta ikuisen Kela-padan ääreltä. Olemmehan me EU:n ja NATO:n jäsen, joten ei täällä ihan minkälaista vain nazzismia ja rassismia suvaita. Määritellään vaikka raiskauskin kokonaan uudestaan tai laillistetaan raiskaus? Silloin tilastot taas kevenevät ja Suomi pysyy mallikelpoisena sekä maailman onnellisimpana.

 • Teemu

  Vastaa

  Ei saa vihapuhua raiskauksista ja maalittaa rasistisesti vainoa & sotaa paenneita! Nämä ovat nyt suomalaisia. Kun he tulevat Suomeen, ovat he suomalaisia. Nyt pitää kysyä: miksi suomalaiset raiskaavat? Ulkomailta Suomeen tulleita ei saa millään tavalla kohdella eri lailla (paitsi positiivisesti!), joten raiskauksia ei saa vain miettiä. Lakaistaan se pois silmistä. Näin Suomessa hoidetaan asiat. Vai onko teillä joku pakkomielle ulkomaalaisten raiskauksista?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi