Jordanialaiskahvila lanseerasi ”Holokaustijuoman”

Juomaan sulatetaan Daavidin tähdillä merkattuja vaahtokarkkeja kaasupolttimella.

Sionismi

Gosta Coffee ‑niminen kahvila Jordaniassa on saanut aikaiseksi kansainvälisen kohun lanseerattuaan holokaustiin viittaavan ”Holo-Gosta” ‑juomansa.

Juoman mainoksessa Palestiinan lipun väreillä koristeltu hansikoitu käsi sulattaa kaasupolttimella Daavidin tähdillä merkattuja vaahtokarkkeja juomaan. Mainoksessa lukee iskulause: ”Tunne arabialainen maku.”

Mainos herätti sionisteissa raivoa sosiaalisessa mediassa ja ihmetystä, miksi Instagram ja Facebook antoivat sen olla esillä. Kahvilan sosiaalisen median sivut olivat alhaalla useamman tunnin ajan sionistien kampanjoinnin seurauksena ja Googlen arvosteluissa annettujen tähtien määrä oli laskenut kahteen. Sittemmin kahvilan tukijat ovat parantaneet arvostelut 4,5 tähteen. Gosta Coffee on julistanut pitävänsä Palestiinaa tukevan linjansa boikotti ‑ja uhkailuyrityksistä huolimatta.

Lähde: JPost

Holokausti Sionismi Ulkomaat Viihde

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Salomon

    Vastaa

    Aika hauska. Vielä hauskempaa olis kun palaisi koko juutalaisvaltio

  • TT

    Vastaa

    Arabeilla on nähtävästi sananvapaus suhteessa sionismiin. Suomeen ja muualle sionistimaihin juutalaiset ovat rakentaneet uhrihierarkian, jonka huipulla keikkuvat sionistit ja kasaarit holokausteineen ja Israel-projekteineen. Israhell voi suorittaa jopa kaikkien aikojen verisimmän kansanmurhan eikä heidän asemansa uhrihierarkian huipulla heivahda minnekään. Ikävä kyllä suurin osa sionistimaiden asukkaista aivopestyinä kunniottaa em. uhrihierarkia-kyhäelmää. Hirtehiset antisemitistiset tempaukset eivät nyt ehkä auta, vaan on turvauduttava tosiasioiden informointiin, joka sekin tulkitaan tietty antisemitismiksi.

  • Radio Jerevan

    Vastaa

    Vaikein aikoina tarvitaan sarkasmia. Se pitää ihmiset järjissään ja elämän raiteillaan.

    • Tehdäänkehitysmaayhdessä

      Vastaa

      Neuvostoliitossa oli Pravda. Meillä HS

  • Nimetön

    Vastaa

    Hauskempaa – ja myös osuvampaa – olisi, jos juomasta olisi olemassa vain mainos, eikä juomaa tarjoiltaisi kahvilassa ensinkään.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi