Latvialta ja Liettualta jälleen veronmaksajien rahaa juutalaisille

World Jewish Restitution Organization ilmoittaa jatkavansa yhä uusien rahankuppausmenetelmien kehittämistä.

Sionismi

Latvia ja Liettua ovat päättäneet lahjoittaa juutalaisille jälleen lisää valkoisille veronmaksajille kuuluvaa rahaa holokaustihuijauksen nimissä. Juutalaiset voivat vuoden loppuun asti käydä kuittaamassa itselleen 5 300 euron ”korvaussumman”, jonka väitetään kompensoivan heidän esi-isiensä ”kärsimyksiä”.

”Monille ihmisille nämä sopimukset eivät ole vain rahaa; ne ovat tunnustus”, kertoi Gideon Taylor, World Jewish Restitution Organizationin presidentti, Jewish Telegraphic Agencylle. ”Tässä on kyse maista, jotka tulkitsevat menneisyyttään, myöntävät, että siellä oli juutalaisia, että jokainen talo, jokainen rakennus edustaa yksilöllistä tarinaa.”

Tänä vuonna annettavien tuhansien eurojen kertakorvausten ohella monet Latviassa ja Liettuassa asuvat juutalaiset imevät eurooppalaisten verta myös nostamalla rahaa Claims Conference ‑järjestön ylläpitämästä ”holokaustin vuosikorvauspaketista”. Vuosikorvauspaketin budjetti pelkästään viime vuodelle oli 1,4 miljardia dollaria, joten Euroopan juutalaiset eivät kärsi ilmaisen rahan puutteesta.

Kampanjointi ilmaisen rahan puolesta jatkuu

Viime vuonna Liettua sääti lisäksi uuden lain, jonka nojalla veronmaksajien rahaa tullaan siirtämään Good Will ‑nimisen säätiön kautta juutalaisille miljoonia euroja.

World Jewish Restitution Organization ilmoittaa myös jatkavansa yhä uusien rahankuppausmenetelmien kehittämistä. Ilmeisesti juutalaisten mammonanhimo on pohjatonta.

Juutalaiset lobbausjärjestöt hyödyntävät entistä tehokkaammin sosiaalisen median kampanjoita, julkaisevat mainoksia ja painostavat poliitikkoja saadakseen joka vuosi maksimimäärän eurooppalaisille kuuluvaa rahaa vastikkeetta.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Holokausti Holokaustihuijaus Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalaiset ja raha Korruptio Latvia Liettua Poliittiset viholliset Sionismi Talous Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Aivan oikein, juutalaisten mammonanhimo on pohjaton. Se on säädetty jo juutalaisten ”uskonnossa”. Heidän ”pyhä” kirjansa Talmud kertoo, että kaikki maailman varallisuus kuuluu juutalaisille ja kaikkien muiden kansojen tulee palvella heitä. Jos jotain omaisuutta on ei-juutalaisten (gojimien) käsissä, se on väärissä käsissä ja tulee palauttaa juutalaisille.
  Se on heidän uskonsa ja uskokoon mitä haluavat, MUTTA MISTÄ LÖYTYY JA MIKSI NIIN PALJON VALKOISIA JUUTALAISTEN LAKEIJOITA, jotka nuo naurettavat päätökset tekevät?
  Ja mistä löytyy niin paljon typeryksiä, jotka holokausti-satua uskovat?
  Euroopan suurin ongelma ovat todellakin typerät eurooppalaiset, jotka valitsevat typeriä poliitikkoja maitaan johtamaan.
  Jään odottamaan Johtajan paluuta.

 • Juutaloiset ovat maailman syöpä ja kirous

  Vastaa

  Sairasta niin sairasta. kaiken kukkuraksi ne juutaloiset oli kasaareita, jotka eivät ole mitään Raamatun juutaloisia. Kasaarijuutaloisuus muodustui joskus vuonna 900.

 • Plääh

  Vastaa

  Ja tosiasiassa Baltian maat olivat ottaneet juutalaisia maihinsa ja olivat hyvin suopeita juutalaisille. Juutalaiset kuitenkin pääasiassa symppasivat Neuvostoliittoa ja olivat innokkaasti sen puolella. Baltian maat eivt vainonneet juutalaisia, mutta juutalaisjohtoinen NL ja uudet apurit Baltiasta osallistuivat balttilaisten kansojen kansanmurhaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kolmannen asteen (Mestari Muurari) vapaamuurarivihkiminen kuvattu piilokameralla USA:ssa. Paljon juutalaista symboliikkaa:
  https://twitter.com/kyleisbased

 • Musta ase

  Vastaa

  Joko se sitten olisi maksettu ja ei enää jaksettaisi jankuttaa isän ja äidin tai suvun menosta uuniin.

 • veritas

  Vastaa

  Kyseessä on ilmeisesti korvaus varastetusta omaisuudesta ainoastaan asianosaisille, ainakin artikkelin lähteen mukaan.

  • Plääh

   Vastaa

   Ja juutalaisen vaade riittää todisteeksi, että omaisuutta olisi varastettu.

  • Plääh

   Vastaa

   Koska muulle maailmalle palautetaan siltä varastettu omaisuus? Esim. Saksa ryöstettiin 20-luvulla, kun juutalaiset tahot ostivat pilkkahintaan kiinteistöt ja yritykset keinotekoisen laman aikana. Vain heillä oli rahaa ulkomaitsen verkostojen kautta. Yhtäkkiä omistivat 38 % kiinteistöistä.

   Baltian maissa ei balttien taholta ole mitään ryöstämisiä tapatunut. Pikemminkin juutalainen Neuvostoliitto kaappasi maat ja tappoi baltteja valtavasti

 • kukuju1

  Vastaa

  https://youtu.be/fH8dGQ2jP5k?si=0BlLC0NElFad5LXp
  Sieltä vaan fiktioota ettimään 🙄
  Tais neuvostovenäjällä olla pogromeita juutalaasille jo palijo ennen 30 ja 40 lukuja..eikö sitä natsit saanu omasta takaa apuvoimia kantaväestöstä niin Ukrainas,Puolas ku Baltian maiski juutalaasten mettästykseen..että niimpänii

  • Plääh

   Vastaa

   Neuvostoliitossa ei koskaan vainottu juutalaisia. Siellä juutalaistahot vainosivat kaikkia muita. Ja tsaarin Venäjän pogromit olivat juutalaistahojen itse järjestämiä rettelöitä. Niissä ei juuri edes uhreja tullut.

   Baltian ja Ukrainan ym. poliisit jahtasivat vain bolshevikkeja ja muita rikollisia

 • Plääh

  Vastaa

  https://truthandjusticeforgermans.com/ukrainian-ss-soldier-recalls-jewish-mob-looking-for-christians-to-murder-during-red-terror/

  Esim. Holodomorissa Ukrainan juutalainen aateli ja puoluekoneisto tapppoivat ukrainalaisia

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi