Meloni näyttää vihreää valoa holokaustimuseolle Mussolinin entisellä asuinpaikalla

The Telegraphin mukaan "projektista" on keskusteltu 20 vuoden ajan, mutta vasta nyt se on saanut hallituksen hyväksynnän.

Sionismi

Yli kahden vuosikymmenen ajan on suunniteltu holokaustimuseota Rooman entisen fasistijohtajan asuinpaikalle. Fasismisyytöksillä ja antisemitismisyytöksillä kuorrutetun Melonin noustua maan hallintoon, näyttää siltä, että suunnitelmat tulevat toteutumaan, sillä parlamentti on antanut hyväksyntänsä.

Italialaista pääministeriä Giorgia Melonia on usein kutsuttu fasistiksi ja antisemitistiksi monissa lehdissä ja televisiokanavilla. Hän ja hänen hallitseva puolueensa ei ole tehnyt mitään pysäyttääkseen maahanmuuttoa, vaan he ovat puhuneet ”laillisista reiteistä” maahan ja luvanneet puolustaa Israelia. Nyt on annettu lupa rakentaa niin sanottu holokaustimuseo paikalle, jossa Italian entinen fasistijohtaja, Benito Mussolini, asui Roomassa.

Museo, joka tulee maksamaan noin 10 miljoonaa euroa eli noin 115 miljoonaa kruunua, rakennetaan Villa Torloniaan, palatsiin, jota Mussolini käytti vuosina 1925–1945. The Telegraphin mukaan ”projektista” on keskusteltu 20 vuoden ajan, mutta vasta nyt se on saanut hallituksen hyväksynnän.

Juutalainen kuutio

Erään taiteilijan karkean luonnoksen mukaan rakennuksesta tulee suuri neliö, jonka mustissa seinissä on kaikkien niiden italianjuutalaisten nimet, joiden väitetään kuolleen holokaustissa. Museo hyväksyttiin vain 10 päivää Hamasin Israelin iskujen jälkeen, minkä myös Italian kulttuuriministeri, Gennaro Sangiuliano, huomioi.

”Tämä on entistä tärkeämpää tänään, näinä ahdistuksen täyttäminä päivinä, kun olemme nähneet Hamasin tekemät verilöylyt Israelissa”, sanoo kulttuuriministeri.

Demokraattisen puolueen jäsen ja entinen kuvernööri, Nicola Zingaretti, ilmaisi tukensa juutalaiselle kuutiolle:

”Jos voisimme kuulla niitä ihmisiä tänään, jotka menivät kuolemaansa 80 vuotta sitten, voisimme sanoa heille: Italia ei ole unohtanut teitä, eikä koskaan tule unohtamaan.”

Juutalaisessa mytologiassa on eräänlainen kuutio nimeltään tefillin, joka on täynnä juutalaisia tarinoita. Rabinit laittavat näitä kuutioita päähänsä eri seremonioissa. Ei ole kuitenkaan selvää, jakavatko Roomassa rakennettava kuutio ja tämä esine samanlaisen symbolisen arvon.

Juutalaisen voimamonumentin rakentamisen on tarkoitus alkaa muutaman kuukauden kuluessa ja sen on määrä valmistua kolmen vuoden sisällä.

Holokausti Juutalaiset Rotu Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Oli aika selvää, kun tää kiipiä(Melooni) pääsi paraati paikoille, mitä tuleman pitää.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suhtauduin alun alkaenkin hyvin epäileväisesti tähän Meloniin, kun selvisi kuinka täysillä hän oli mukana muun muassa feikkipandemian rajoituksien edistämisessä ja rokotuslobbauksessa.
  Mitä enemmän hänen edesottamuksiaan seurailee, sen näkyvämmin hän edustaa vain WEF-eliittiä, eikä Italian kansaa.

  Hän kampanjoi pysäyttääkseen laittoman maahanmuuton, onnistuuhan se, kun tehdään yhä selkeämpiä laillisia reittejä näille laittomille. Populisti, joka vain kusetti kansaa, tulee mieleen eräs puolue Suomesta tässä retoriikassa…

 • TT

  Vastaa

  Tuleeko holokaustimuseoon myös oma osasto gazalaisille? Myös matujen ryöstämille ja raiskaamille valkoisille täytyy varata edes pieni nurkka. Bolshevismin uhreille täytyy varata kokonaan oma museonsa.

 • Tragedia

  Vastaa

  Mitenkäs se menikää… ”Aikamme suurin tragedia: Saksassa oli neljämiljoonaa juutalaista, niistä tapettiin kuusi miljoonaa. Ja vain viisi miljoonaa jäi henkiin”.

 • Amalek

  Vastaa

  Poliitikkoihin ei voi luottaa – varsinkaan naispoliitikkoihin.

  • Plääh

   Vastaa

   Eikös tämä ole koko ajan ollut avoimesti kosher?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi