Iso-Britannia varoittaa Palestiinan lipun heiluttamisesta

Ison-Britannian hallitus on viimeisimpänä osoituksenaan tuesta terroristivaltio Israelin miehityshallinnolle ehdottanut, että Palestiinan lipun heiluttaminen voisi olla rikos.

Sionismi

Tiistaina ministeri Suella Braverman kehotti Britannian poliisivoimia olemaan valppaana Hamasin lippujen tai logojen tai muiden Palestiinan vastarintaryhmän tukemisen osoitusten suhteen. Hän pyysi poliisia myös harkitsemaan Palestiinan lippujen heiluttamisen kontekstia arvioidakseen, onko julkisen järjestyksen häiriön, ahdistelun tai yllytyksen rikoksia tehty.

Braverman sanoi: ”Teot, jotka ovat laillisia joissakin olosuhteissa, kuten Palestiinan lipun heiluttaminen, eivät ehkä ole laillisia, kun niiden tarkoituksena on ylistää terroritekoja.” Hamas, eli Palestiinalaisten oikeuksia ajava vastarintaliike, nimettiin ”terroristijärjestöksi” Ison-Britannian hallituksen toimesta vuonna 2021.

Braverman kannusti myös poliisipäälliköitä harkitsemaan, pitäisikö lauseita kuten ”Joelta mereen, Palestiina on vapaa” pitää ”väkivaltaisen toiveen ilmaisuna nähdä Israel poistettuna maailmasta” ja siksi julkisen järjestyksen rikkeenä.

Britannian pääministeri Rishi Sunak syytti samana päivänä Hamasia ”barbaarisista terroriteoista” ja sanoi, että jokainen Isossa-Britanniassa, joka tukee vastarintaryhmää, joutuisi vastuuseen.

Tämän taustalla Länsimaat, erityisesti Yhdysvallat, Iso-Britannia, Saksa ja Ranska, ovat tarjonneet ”järkkymätöntä tukea” Israelille, kun terrorihallinto on pommitusta Gazaa viime päivinä. Israel aloitti tappavat iskut rannikkoalueelle lauantaina, kun Palestiinan Hamasin vastarintaliike suoritti yllätyshyökkäyksen, jota kutsutaan nimellä Operation Al-Aqsa Storm, miehittävää hallintoa vastaan. Hyökkäys oli vastaus Israelin laitonta miehitystä ja palestiinalaisten 75 vuotta jatkunutta alistamista vastaan.

Lähde: PressTV

Antisionismi Britannia Hamas Palestiina Palestiinalainen vastarinta Rotu Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Israelin julkinen tukeminen se tässä rikos kuuluisi olla, terrorivaltio, jonka tekojen seurauksista Eurooppakin saa ”nauttia” pakolaisvirroista.

 • TT

  Vastaa

  Hamas on kieltämättä fanatismia ja väkivaltaa suosiva suosiva järjestö, mutta sittenkin vielä aivan pikkutekijä verrattuna Israelin omaan turvallisuus- ja väkivaltakoneistoon, jota USA ja Euroopan länsivallat varauksetta tukevat. USA on jopa suosinut islamistisia äärijärjestöjä, koska näistä on ollut hyötyä mm. 1980-luvulla Neuvostoliiton vastaisessa taistelussa. Israel on suosinut Hamasia, koska halusi aikoinaan vähentää Jasser Arafatin arvovaltaa. ISIS-järjestö luotiin ja varustetttiin aikoinaan Syyrian vastaiseen taisteluun. Pölkkypäisiä fanaatikkoja on helppo hallita.

  On arveltu, että sekä USA:n että Israelin turvallisuuskoneisto on ollut mukana luomassa ja varustamassa jihadistisen terrorismin kenttää. Molempien maiden ”turvallisuus”- ja väkivaltakoneisto vaatii itselleen hyvän viholliskuvan. Näin se pääsee perustelemaan ja toteuttamaan kansalaisten perustuslaillisten oikeuksien kaventamista sekä väkivaltaisia laajentumispyrkimyksiään. Jos terroristit eivät ole tarpeeksi aktiivisia, niin koneisto auttaa näitä tai luo itse näyttäviä flase-flag-iskuja, joiden myötä väkivaltakoneisto pääsee vauhtiin ja hilloamaan itselleen lisää valtaa ja rahaa.

 • Olavi Koskela

  Vastaa

  Etniset väestösuhteet määrää. Pian suomalaisetkin saa sen tuntea kun mamuttaa. Palestiinalaiset ei tosin ole koskaan tukeneet mamuja kuten suomalaiset.

  • Observer

   Vastaa

   Joku päivä vielä tulee linnaa, putkaa, vankeutta ja pamppua Suomen lipun käytöstä, ellei siihen ole lisätty homolobbaussateenkaarta. Siis voi v+ttu että piti kaunis symboli sekin pilata ottamalla se persporien sun muiden pervojen käyttöön.

 • Topi

  Vastaa

  Aika monella valtiolla on hyvin samankaltainen lippu. Laittakaapa Googleen ”similar flags to Jordan”. Itse vain haluan, että kaikki muiden kuin Suomen lipun heiluttelijat lähetettäisiin pois maastamme ja ettei sellaista porukkaa tänne otettaisi. Mikseivät kurdilippujen heiluttelijat mene Irakiin tai Turkkiin riehumaan? Netanjahun tai PLO:n fanit voivat myös palata sinne samoille seuduille. Suomen kaduille apinatouhu ei kuulu. Tuovat vain mukanaan sodan, vihan ja rasismin tännekin. Suomi kuuluu suomalaisille, ei afrikkalaisille tai lähi-itäläisille. Heidän mielenosoituksensa kuuluvat tänne yhtä vähän kuin meidän sinne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi