Tilasto: Juutalaiset kaikista suvaitsevaisin ryhmä Amerikassa transuja kohtaan

Samaan aikaan tilastojen mukaan joka kolmas israelilainen ei suostuisi olemaan transun kanssa missään tekemisissä.

Sionismi

Uuden mielipidemittauksen mukaan juutalaiset ovat Amerikassa kaikista uskonnollisista ryhmistä kaikista suvaitsevaisin transuja kohtaan.

Vielä vuonna 2021 44 prosenttia juutalaisista oli samaa mieltä väitteen kanssa ”on olemassa vain kaksi sukupuolta,” kun taas nykyään määrä on laskenut 32 prosenttiin ja 26% sanoi vahvasti uskovansa lukuisten sukupuolien olemassaoloon. Lisäksi ainoastaan 25% juutalaisista oli samaa mieltä väitteestä ”nuoria painostetaan transsukupuolisuuteen,” kun taas vertauksena 75% valkoisista evankelisista kristityistä oli väitteen kanssa samaa mieltä.

Samalla juutalaisista 69% suhtautuisi hyväksyvästi ystävänsä homoseksuaalisuuteen ja 65% transsukupuolisuuteen. Kuitenkin Israelissa tehtyjen mielipidemittausten mukaan joka kolmas juutalainen ei suostuisi olemaan transun kanssa tekemisissä. Niin kuin yleisesti tiedetään, juutalaiset ovat liberaaleja ainoastaan asuessaan Israelin ulkopuolella.

Lähteet: Forward, JPost

Juutalaiset Rotu Sionismi Transut

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hölö-hölö

  Vastaa

  Outoa, sillä tooran mukaanhan kyseessä ei ole ”normaali” parisuhde. Vaan syntiä kerryttävä.

  Olenkin aina ihmetellyt niitä siionistilippuja mm. suomen pride-mielenosoituksissa. Että miten ne voi adistää jotain joka kerryttää niille syntiä?

  No, puhuhan se politikkokin ja onhan niillä se jom kippur-päivä jolloin hölöttämällä sen yhden lauseen ne saa taas kaikki syntinsä anteeksi vuodeksi eteenpäin.

 • TT

  Vastaa

  Mädätysvaisto toimii.

 • Valhetta koko maailma

  Vastaa

  Tottakai ovat kun jumalansa on perkele, transu sekin. Lopunajan lisääntyvä perkeleenpalvonta juontaa juurensa muinaiseen Babylonian uskontoon. Sielläkin jumala oli transu, eli sama perkele.

  Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut. Kukaan ei pelastu muutoin kuin Jeesuksen kautta.

 • dr.flipflop

  Vastaa

  Tässä on mielenkiintoista se, että tuo epäkelpo väestönosa on poistamassa itse itseään geenipoolista mm. kemiallisilla ja kirurgisilla kastraatioilla.

  Kyseessä lienee yksi maailmanhistorian suurimmista, ellei suurin eugeniikkaohjelma. Eikä siihen edes tarvita mitään ”lääketieteellistä fasismia” tai diktatuuria, vaan kaikki tapahtuu vapaaehtoisesti!

  Jos jotakin, niin tätä kehitystä on kiihdytettävä!

  ACCELERATE!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta tuottaa tällaista. Ja meidän Johtavat Huoramme nielevät kaiken sonnan, jonka Juutalainen Ylivalta heidän kurkkuunsa hopearahojen kera kaataa.

  Eivät juutalaiset mitään transumeininkiä hyväksy, he vain tuhoavat meidän yhteiskuntaamme. Juutalainen Ylivalta on syöpä, joka tuhansista pesäkkeistä myrkyttää isäntää eli meitä, Valkoisia Ihmisiä ja Valkoisia Maita.

  Oletteko nähneet Juutalaisen Ylivallan hyökkäävän mustia, kiinalaisia tai arabeja vastaan, kun nämä ryhmät viis välittävät Juutalaisen Ylivallan paskapuheista? Ette ole ja ette tule näkemään, sillä Juutalainen Ylivalta haluaa tuhota Valkoisen Kulttuurin, Valkoiset Kansat ja lopulta, kaikki Valkoiset Maat.

  Sellainen, ei enempää, ei vähempää, on Juutalainen Ylivalta.

  Tässä parhaillaan menossa olevassa vaiheessa korruptoidaan järjestelmällisesti puolueet, johtavat poliitikot ja liike-elämä. Media on jo yksi Suuri Bordelli, jossa polvistutaan huulet punattuina palvelemaan Juutalaista Ylivaltaa. USA on Suuri Huoratalo, missään muualla Juutalainen Ylivalta ei näy aivan yhtä selvästi. Toki Britannia, Saksa, Ranska ja esimerkiksi Ruotsi polvistuvat jo todella ketterästi.

  Ja Suomessa aidot Prostituoidut (tiedättehän, pääministerit, nykyiset ja entiset, presidentit, nykyinen ja muutama entinenkin jne. jne.) ovat jo polvillaan, odottaen palkkiovirkaa, julkisuutta, ”palkintoja” (viittaan nykyiseen selfiepääministeriin, varsinaiseen luxusproseen). Juutalainen Ylivalta ei lepää, se ahdistaa meitä 247. Se on Suoraan helvetistä.

  Ja juuri nyt, juuri tänään, se tekee Suurta Sotaa, Suurta Kuolemaa ja meidänkin kenraalimme ja presidenttimme seisovat tämän Kuoleman takuumiehinä.

  Sellainen on Juutalainen Ylivalta.

 • Salomon

  Vastaa

  Paska kansa vaelsi joskus egyptiin ja näki kullan kimalluksen… Sittemmin on ollut kaasu pohjassa

 • HJK

  Vastaa

  Raamatun vättämästä tarinasta kansanvaelluksineen ei ole minkäänlaista todistesupporttia, kuten ei ole mistään legendaarisesta kungingas Daavidistakaan. Ne ovat pelkkiä satuja.
  Itse asiassa kaikki ne tarinat ovat todennäköisesti syntyneet vain jokunen vuosisata ennen ajanlaskumme alkua.
  He ovat ottaneet eri vanhoja myyttejä ja ajan saatossa muokanneet ja lisänneet niitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi