Korruptiosta kiinni jäänyt juutalainen Elina ”Bilderberg” Valtosen ja Ben Zyskowiczin kärkirahoittajana eduskuntavaaleissa

Kokoomuksen Helsingin vaalipiiri pääsi tänäkin vuonna nauttimaan avokätisestä juutalaisrahoituksesta.

Sionismi

Juutalainen Chaim Zabludowicz on vaaleista toiseen finanssieliitin tärkeimmän edunvalvojan, Kokoomuksen, päärahoittajia.

Vaali- ja puoluerahoitusvalvonnan verkkosivuille on alkanut ilmestyä tietoa tämän vuoden eduskuntavaalikampanjoiden tärkeimmistä tukijoista. Viimeisimpien vaalien osalta ei ole toistaiseksi saatavilla täysin kattavia rahoitustilastoja, mutta yksittäisten ehdokkaiden rahoitusilmoituksia pääsee jo selaamaan.

Kokoomuksen Helsingin vaalipiiri pääsi tänäkin vuonna nauttimaan avokätisestä juutalaisrahoituksesta, kun kolmella eri mantereella korruptiosta tutkittu Chaim ”Poju” Zabludowicz avasi kukkaronsa nyörit finanssieliitin tärkeimmälle edunvalvontapuolueelle. Zabludowicz oli kärkirahoittaja juutalaiselle heimoveljelleen Ben Zyskowiczille ja Bilderberg-globalistina tunnetulle Elina Valtoselle (ent. Lepomäki).

Zabludowicz on saanut rajua kritiikkiä useissa eri maissa siitä, että hän tukee asekaupan ja poliittisen lobbauksen keinoin Israelin väkivaltaista rotusortopolitiikkaa muun muassa Lähi-idän palestiinalaisväestöä vastaan. Vaikka Zabludowicz kannattaa väkivaltaista nationalismia Lähi-idässä, rahoittaa hän Euroopassa Zyskowiczin ja Valtosen kaltaisia kulttuurimarxistipoliitikkoja, jotka ajavat avoimien rajojen väestönvaihtopolitiikkaa.

Globalismia, kulttuurimarxismia ja sionismia

Poliittisen uransa alkutaipaleella Valtonen esiintyi maahanmuuttokriittisenä oikeistokonservatiivina, mutta sittemmin hän on päivittänyt imagoaan Bilderberg-kokouksissa viihtyväksi arkkiglobalistiksi ja ääriliberaaliksi eurofederalistiksi.

Siinä missä Valtosta ja Zabludowiczia yhdistää ennen kaikkea kulttuurimarxismi ja globalismi, Zyskowiczillä on puolestaan rahoittajaansa vahva rotuidentiteettiin pohjautuva side. Molemmat kokoomusjuutalaiset ovat häpeilemättömiä sionisteja, jotka asettavat Israelin edun automaattisesti esimerkiksi Suomen edun yläpuolelle.

Kun joukko suomalaisia eturivin taiteilijoita käynnisti 2022 Zabludowiczia vastaan boikotin tämän sotarikostaustan vuoksi, Zyskowicz riensi rahoittajansa tueksi. ”Kun kritiikki kohdistuu vain yhteen Kiasman tukisäätiön hallituksen jäsenistä, ja tämä henkilö sattuu olemaan yksi Suomen tunnetuimmista ja varakkaimmista juutalaisista, kyllä se minusta antisemitismiltä eli juutalaisvihalta näyttää,” Zyskowicz spekuloi Zabludowicz-boikotin taustoja Helsingin Sanomissa viime joulukuussa.

Lue myös:

Tuore kirja valottaa juutalaisen Zabludowicz-asekauppiassuvun piilotettua historiaa
Ben Zyskowicz taiteilijoiden kritiikistä Israelin sotarikoksia kohtaan: ”Juutalaisvihaa!”

Lähde: Vaali- ja puoluerahoitusvalvonta (1, 2)

Antisemitismi Asekauppa Ben Zyskowicz Bilderberg Chaim Zabludowicz Eduskuntavaaliehdokkaat Eduskuntavaalit Elina Valtonen Globalismi Israel Kiasma Kokoomus Korruptio Kotimaa Kulttuurimarxismi Lahjonta Palestiina Poliittiset viholliset Rotu Sionismi Talous Vaaliraha Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • gg

  Vastaa

  Cuckoomus cuckaa kaikessa muussa paitsi juutalaisten palvonnassa ja tavan suomalaisen työmiehen maksimaalisessa hyväksikäytössä ja korvaamisessa halpis mutanteilla. Siitä on Cuckoomus tehty.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Wir haben Judenfrage

 • pöh

  Vastaa

  Mitä ne Zyzzen kuvat ”itäkeskuksen hyökkäyksestä” oli ennen vaaleja?
  Ilmeisesti joku vasemmistolainen ”anarkisti” oli kyllä jonkun konfliktin siinä aiheuttanut, mutta ne kuvat oli täysin lavastettuja.
  Siinä se ben makoili bussipysäkillä mainoslehtisten kanssa kun avustaja otti kuvia iltapäivälehtiin.
  Sen jälkeen asiasta ei olekaan kuulunut mitään.

 • Bilderbergin zuppari

  Vastaa

  Kokoomuseukko on nopea käänteissään, eikös suhde Heikeläänkin kestänyt jotain 23 minuuttia?

 • TAM-yritykset

  Vastaa

  Tämä Chaim on juutalaisen suvun esa, joka myi aseita sotaakäyviin maihin sekä boikottien alaisiin maihin. Ne erusti aikoinaan yrityksiä jotka alkavat kirjaimilla TAM. En ole jaksanut katsoa mitä tuo tarkoittaa, mutta esim TAMpella on niden perustamia ja esim. TAMhockey tuottaa sille suoraan rahaa. Ihmettelen että porukka tukee sitä taloudellisesti.

 • otto suni

  Vastaa

  McMafia on ottanut Suomen jo täydelliseen valvontaansa ja yksinkertaiset kansalaiset eivät tajua sitä. Miksi Suomessa on Black Rock, mitä kiinteistöjä omistaa City Con, joten hyvin menee suomipoika!

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalainen Ylivalta arjessa. Poliitikot kerjuulla asekauppiaan pojan luona, polvillaan, nöyrinä. Kansa ja maa myydään, oman edun takia.

  ”Oikeisto”. Sallikaa minun nauraa.

 • Pekko

  Vastaa

  Pikkurahoja on nämä tukirahat, tuon verran pujulla tippuu taskun pohjalta päivässä eikä hän edes sitä huomaa. Isot rahat liikkuu keskuspankissa, heidän pankissa. He ovat näkymättömän käden upseereita, he komentavat aliupseeristoa, aliupseeristo taas työmiestä. Pääoman täytyy kasvaa kuuluu päiväkäsky, sitä kumartakaa

 • CV

  Vastaa

  Todennäköisesti Zabludowicz ja Zyskowicz tekevät yhteistyötä Israelin tiedustelupalvelun kanssa?

  Mitä jos minä esimerkiksi tekisin yhteistyötä Valko-Venäjän tiedustelupalvelun kanssa. Sallittaisiinko se? Ei tietenkään. Se olisi maanpetosrikos. 

  Suomen poliisi katsoo läpi sormien valikoivasti tällaista toimintaa.

 • KokenutMies

  Vastaa

  Ukrainan sota on rikastuttanut tätäkin Pojua taas merkittävästi kuten kaikki Israelin sotateollisuusfirmoja. Suomen valtio osti 2000-luvulla vuosikymmenessä sadoilla miljoonilla Israelista aseita, josta Pojukin nappasi reilun siivun. Wikipedian mukaan hän on suomalainen-britti-israelilainen. Ajatelkaa, näillä juutalaisilla on passit kolmesta maasta, mutta vain yksi on heidän lojaliteettinsa kohde.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi