Ben Zyskowicz taiteilijoiden kritiikistä Israelin sotarikoksia kohtaan: ”Juutalaisvihaa!”

HS:n mukaan Chaim Zabludowicziin kohdistunut boikotti on johtanut nyt siihen, että Ben Zyskowiczia "suututtaa ja vähän itkettääkin".

Sionismi

Juutalaiselitisti Ben Zyskowicz osoittaa Helsingin Sanomien (HS) tuoreessa haastattelussa todeksi vanhan sanonnan siitä, että ”antisemitismiä” eli ”juutalaisvihaa” ovat kaikki ilmiöt ja ihmiset, joita juutalaiset vihaavat.

Nyt Zyskowiczin viha kohdistuu suomalaisiin taiteilijoihin, jotka eivät tahdo tukea Israelin sotarikoksia palestiinalaisia vastaan.

”Kansanedustaja Ben Zyskowiczista on kohtuutonta, että Kiasmaa työnseisauksella uhkaavat taiteilijat ovat nostaneet ’tikunnokkaan’ yksittäisen henkilön,” HS kirjoittaa. ”Henkilöllä” viitataan juutalaiseen asekauppiaaseen Chaim Zabludowicziin, jota on epäilty poliittisesta korruptiosta vähintään kolmella eri mantereella.

Zabludowicz on tukenut asekaupasta saamillaan verirahoilla äärisionistisia liikkeitä, joiden mukaan palestiinalaiset on häädettävä Israelista, jotta juutalaisvaltio olisi viimein rodullisesti puhdas. Zabludowicz on kiinnittänyt suuren määrän omaisuudestaan taiteeseen, joka on erityisesti rikkaiden globaalien rahanpesijöiden suosima omaisuusluokka.

Taide pr-työkaluna

Juutalainen asekauppias on käyttänyt taidebisnestä myös pr-työkaluna, jolla hän on pyrkinyt puhdistamaan imagoaan. Tämän ovat panneet merkille suomalaiset taiteilijat, jotka tahtovat nyt yli 130 henkilön työnseisauksella eristää väkivaltaa kannattavan juutalaisen rasistin taidekentän ulkopuolelle.

HS:n mukaan Zabludowicziin kohdistunut boikotti on johtanut nyt siihen, että Ben Zyskowiczia ”suututtaa ja vähän itkettääkin”.

”Kun kritiikki kohdistuu vain yhteen Kiasman tukisäätiön hallituksen jäsenistä, ja tämä henkilö sattuu olemaan yksi Suomen tunnetuimmista ja varakkaimmista juutalaisista, kyllä se minusta antisemitismiltä eli juutalaisvihalta näyttää,” Zyskowicz pauhasi HS:lle.

Zyskowicz itse on kannattanut avointa maahanmuuttopolitiikkaa Suomessa. Samalla hänen ja Zabludowiczin tukemat sionistit ajavat täysin päinvastaista politiikkaa Israelissa. Syystä tai toisesta HS ei haastanut kokoomusjuutalaista hänen ilmeisestä kaksinaismoralismistaan.

Lähde: Helsingin Sanomat

Asekauppa Ben Zyskowicz Chaim Zabludowicz Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalaiset sotarikokset Juutalaisjärjestöt Kotimaa Palestiina Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sionismi Taide

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tapio

  Vastaa

  ”ja tämä henkilö sattuu olemaan yksi Suomen tunnetuimmista ja varakkaimmista juutalaisista”

  SATTUU olemaan. Heh, kaikki on aina vain (((sattumaa))), Ben. Joka helvetin kerta. Sattuma sekin, sano.

 • MCK

  Vastaa

  Toki Israel saa pysyä kasaarien ja edomiittien temmellyskenttänä: nämä säännöt monikulttuurisuudesta aina toimivat vain yhteen suuntaan. Katselin Marokon ja Espanjan potkupallopeliä eilen. Ylen selostaja kertoi paikalla Qatarissa olevien muidenkin arabifanien olevan nyt Marokon puolella: tunisialaiset, qatarilaiset, saudit, iranilaiset. Aika jännä että arabit voidaan yleläisenkin mielestä noin helposti niputtaa arabialaiseen maailmaan. Eivät yleläiset Eurooppaa kuitenkaan näe eurooppalaisena tai Suomea suomalaisena. Mutta kun puhutaan arabeista tai juutalaisista, niin näillä saa kyllä olla oma kieli, identiteetti, kansallisvaltio ja kulttuuri. Tai jos puhutaan saamelaisista, niin heti on ihan O.K. jokaisen olla rotutohtoria ja määritellä mikä on saamelainen ja kuka voi olla saamelainen. Alapa määritellä kuka voi olla suomalainen ja mitä on olla suomalainen, niin olet paha nazzi rasisti välittömästi.

 • Otto

  Vastaa

  Kiasman ympärillä häärää suomalaisten upporikkaiden pankkiirien rouvia, joiden aviomiehet ovat puolestaan Kokoomuksen nukkemestarin Zabludowicziin välilliseesä ohjauksessa. Tämäkään asia ei vielä sinänsä olisi niin järkyttävää, etteikö tukirahata kelpaisi. Ongelma on se, että miljoonia käytetään New Yorkin taidepiireissä samaisten tahojen jalustalle nostamien luokattomien töhertelijöiden näyttelyihin. Aiheen sivusta on myös mielenkiintoista, onko Helsingin Etelä-Satamaan nyt suunnitteilla oleva taidehalli Guggenheim operaatio väärällä otsikolla.

 • TT

  Vastaa

  Täytyy olla aika vammainen, jos ”Benkkua” äänestää.

 • Salomon

  Vastaa

  Olis kaunista taidetta pistää wichckovitsit seipään nokkaan kiasman eteen

 • ValhallaX

  Vastaa

  Zyskowiczit osoittavat vain todeksi sen, että KAIKKI juutalaiset KAIKKIALLA kannattavat valkoisten kansojen tuhoa. Yrittäkääpä löytää edes yksi juutalainen edes yhdestä maasta, joka ei lopulta kuitenkin aina asetu muottiin ja julista valkoisten kansojen tuhoa, toki, kuten aina, juutalaiseen tyyliin, valehdellen ja kiertäen totuutta.

  Kaikki juutalaiset kaikkialla tietävät varsin hyvin, että he toimivat omassa pesässään eli Israelissa täysin toisin kuin asuessaan valkoisissa maissa. Juutalaiset valehtelevat, he ovat moraaliposeerauksen mestareita. He ovat meidän maissamme kaikkien muiden kuin valkoisten (toki heidän valkoiset huoransa kelpaavat) ystäviä ja voi kuinka he rakastavat diversiteettiä, mutta et näe juutalaisten polvistuvan neekerin edessä, ehei, polvistuminen on varattu meille, valkoisille, meidän pitää aina muistaa, että meidän tuhomme on hyvä ja juutalaisen päästä ei saa hiuskarvakaan katketa, sillä sehän on holokausti, taas.

  Asia nyt on vain niin, että yksikään juutalainen ei ole pienimmässäkään määrin meidän kansojemme hyvinvoinnin takana, ei ole koskaan ollut, eikä tule koskaan olemaan. Juutalaiset kysyvät aina, joka paikassa ja joka tapauksessa vain yhden kysymyksen: ”Onko se hyväksi juutalaisille?”

  Ja nämä benit ja shlomot eivät voisi vähempää välittää siitä, että me taannumme neekerislummeiksi juuri nyt ja tässä silmiemme edessä. 

  Mutta katsokaa kuinka huulet alkavat väpättää, jos yhtäkin veljeä tai siskoa uskalletaan arvostella: Aikuinen juutalainen nyyhkii hädässä. Mutta kun meidän lapsiamme ja kansaamme tuhotaan niin silmät loistavat: Kaikki menee suunnitelmien mukaan!

 • KokenutMies

  Vastaa

  Superrikkaat juutalaiset tukevat nykytaidetta, koska pystyvät välttämään sen kautta veroja. Homma on yksinkertainen ja menee niin, että ostavat xx nykytaitelijan töitä, vaikka 5k€ kpl. Joku noista aina nousee vähän maineessa ja sitten töiden hinnat moninkertaistuvat. Se viiden kilon työ arvioidaan nyt juutalaiskuraattorin paperilla sadantuhannen arvoiseksi tai jopa enemmän. Nyt omistaja, rikas juutalaisglobalisti lahjoittaa työn museolle ja saada vähentää hinnan verran maksamiaan veroja. Eli 95k€ verovälttely tuli maksamaan vain 5%. Kädet hierovat yhteen kiihkeästi sauhuten.

  • AWM

   Vastaa

   ”Hyväntekeväisyys” on toinen keino välttää verojenmaksaminen. Saatanan synagogalle erittäin tuttua puuhaa.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Tämä toiminee ehkä USA:ssa, mutta selittänee joidenkin taiteilijoiden teosten järjettömän suuret hinnat.

   Oiva keino välttyä veroilta. Mikäs sen mukavampaa, kun saa esimerkiksi 10 miljoonan vähennyksen verotettavista tuloista lahjoittamalla 10 miljoonan arvoiseksi arvioidun teoksen, jonka hankintakustannus on ehkä ollut muutama tuhat. 

   Kaikille tämä keino ei sovi, koska taiteilijan teosten arvo pitää luoda markkinoilla. Se voisi onnistua, jos jokin sisäpiiri myy edestakaisin toisilleen taiteilijan tuotantoa hintaa koko ajan nostaen. 

   Kun hinta saavuttaa tavoitetason, teoksen voi realisoida lahjoittamalla se. Palkkioksi realisoijan verotettava tulo voi alentua lahjoituksen arvon verran. Realisoijalle jää enemmän itselleen tuloja, joista voi maksaa palkkiot sisäpiirin yhteistyökumppaneille.

   Jos teoksien siirto maksetaan shekeillä tai ”käteisellä”, rahaa ei tarvita arvon lisäämiseen. Kyse on vain kirjapidosta ja lehtiuutisista.

 • verka

  Vastaa

  aletaan mekin juutalaisiksi, holokaustirahaa alkaa tulemaan ovista ja ikkunoista ja saa perseillä minkä kerkeää koska kritiikki on rasismia.

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Siionistit ei hyväksy joukkoonsa uusia. Eihän sitä antifan Gurbanviakaan hyväksyttäisi Israeliin kunnon kasaarina. Gurbanov joku puoliverinen.

   Yle aamutv yrittää juuri valkopestä zabludovitzia. Kuulemma hän on hyvä mies eikä mahda mitään jos rahat tulevat ikävästä asiasta (asekaupasta). Isänsä kuulemma alkanut asekauppaan ja nyt ei poika mahda asialle mitään. Valehtelee toimittaja niin että korvat heiluu.

  • TT

   Vastaa

   Mikäpäs tässä ’White genocide’- korvauksia odotellessa. Silloin kriittiset rotuteoriat, kulttuurisodat ja eurooppalaiset lihamyllysodat masinoinut jutkusakki avaa lompakon.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”„, kyllä se minusta antisemitismiltä eli juutalaisvihalta näyttää,” Zyskowicz pauhasi HS:lle.”

  Ampuvat juutalaiset omaan jalkaan, kun käyttävät antisemitismiä ja juutalaisvihaa synonyymeinä. Kuulija voi pitää termin käyttöä tarkoituksella harhaanjohtavana.

  Antisemitismi viittaa seemiläisiin kieliin ja niitä puhuviin kansoihin yleensä, joista juutalaiset ovat yksi. Muita seemiläisiä ovat esimerkiksi arabit. 

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Seemil%C3%A4iset

 • Lisenssin kaappaaja

  Vastaa

  Eipä noille tule koskaan mieleen miksi kukaan ei heistä pidä. No ehkä he eivät omista peilejä?

 • Mark

  Vastaa

  Muammar Gaddafin murhasta tämä kaikki alkoi, hänen johtama Afrikan Unioni ja tuleva Kultadinaari olisi ollut liian radikaali monelle taholle. Samat tahot jotka estivät Afrikan Unionin vahvistumisen ja Kultadinaarin käyttöönoton sekä olivat teloittamassa Gaddafia ovat niitä jotka ovat Euroopan sekasorron taustalla.

 • Evplasse

  Vastaa

  kaikentakana on nainen, ei kun juutalainen, näinhän se ‚aulu menee

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi