Liettua suunnittelee jakavansa juutalaisille 38 miljoonaa euroa ”holokaustikorvauksia”

Maan hallitus maksoi holokaustihuijareille jo yli 10 vuotta sitten 36 miljoonaa euroa korvauksia.

Sionismi

Liettuan pääministeri Ingrida Šimonytė on hiljattain tehnyt aloitteen 38 miljoonan euron jakamisesta korvauksina ”holokaustiselviytyjille” ja heidän jälkeläisilleen.

”Pääministerin ehdotus on tärkeä askel oikeuden tarjoamiseksi liettualaisille holokaustiselviytyjille ja heidän perheilleen niistä kauhuista, joita he kärsivät toisen maailmansodan aikana ja sen jälkeen,” Maailman juutalaisten korvausten järjestö ylisti aloitetta.

Vuonna 2020 juutalaiset johtohahmot olivat älähtäneet, kun Liettuan hallitus oli harkinnut lakialoitetta, joka julistaisi Liettuan ja sen johtajat syyttömiksi ”osuudestaan holokaustiin,” sillä maa oli toisen maailmansodan aikaan miehitetty.

Liettuan holokaustihuijarit ja heidän jälkeläisensä saivat jo päälle 10 vuotta sitten 36 miljoonan euron edestä veronmaksajien rahaa holokaustikorvauksina.

Lähde: JTA

Holokausti Juutalaiset Rotu Sionismi Talous Ulkomaat

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tässä voi Suomi taas joutua maksumieheksi. Ovela Liettua voi pyytää rahat ”korvauksiin” Euroopan Unionilta ja luokan kiltti poika Suomi kaivaa kuuliaisena kuvetta.

 • Hart wie Kruppstahl

  Vastaa

  On sangen viisasta esittää vaatimukset ennenkuin ”Samson optio” poistaa kaikki ”rokotettavat” aikakirjoista.

 • TT

  Vastaa

  Jos iso nenä ei jaksa esim. vanhuuttaan imeä kunnolla rahaa, niin sitten sitä pitää sinne työntää. Se on jämpti näin.

 • Jns. Man

  Vastaa

  Kun Liettua liitettiin Neuvostoliittoon 1940, paikalliset juutalaiset ryhtyivät heti yhteistyöhön neukkujen kanssa. Täytyy muistaa että Neuvostoliiton johtoportaassa oli yliedustus juutalaisia ja koko vallankaappaus Venäjällä 1917 oli juutalaisten järjestämä. Myös NL:n sisäministeriössä NKVD:ssä joka hoiti sisäistä turvallisuutta oli yliedustus juutalaisilla. Vuoden ajan 1940–1941 paikalliset juutalaiset Liettuassa olivat siis ’kukkona tunkiolla’ auttamassa heimoveljiään terrorisoimaan liettualaisia. Ei ihme että saksalaisten tultua, oli viha niin kova juutalaisia vastaan.

  • Schlageter

   Vastaa

   Juuri näin. Ja vaikka saksalaiset ehtivät Kaunasiin ja Vilnaan heti sodan alussa 1941, liettualaiset isänmaanystävät ehtivät itse kostaa paikallisille koukkunokille ja puhdistaa maansa heistä ennen saksalaisten tuloa. Saksalaisille töitä ei jäänyt. – Valitettavaa on, että liettualaiset eivät sittemmin osallistuneet idän sotaretkelle, vaan heräsivät taas vasta sitten, kun iivanat olivat palanneet.

   • Plääh

    Vastaa

    No eivät ennättäneet eivätkä edes yrittäneet. Saksalaiset todistivat joitain aktivistien hyökkäyksiä juutalaisia kommunisteja kohtaan, joita pidettiin vastuulklisina valtavista puhdistuksista ja murhista. Juuro sodna ensi päivinä NKVD murhasi kaikki poliittiset vankinsa koko Läntisessä N‑liitossa, yhteensä yli 500 000 ihmistä. Useimmat mitä hirveimmillä tavoilla. NKVD oli täysin juutalaisjohtoinen, kuten koko NL

 • Missä peruste??

  Vastaa

  Ööö… Miksi???

  Saksalaiset rakensi 62m pitkän ja 70tn painavan junasillan 16 miljoonalla. Miksi siis noille pitäisi antaa pennin jeniä?

 • J.K.

  Vastaa

  Taas surullista paskaa.
  Natsit on käynyt vähiin, joten ainoa seuraava säälirahoitus vaaditaan lobyn kautta Euroopan ensimmäiselle judenfrey valtiolle. Suomikin on listalla.

 • Jones

  Vastaa

  Holokaustihan oli maailmanhistorian suurin ryöstömurha, jossa juutalaiset polttivat sekarotuiset pois, koska eivät huolineet valkoisiin sekoittuneita Israeliin. He vieläpä ottivat heidän omaisuutensa, esimerkiksi korut ja kultahampaat, ja jopa hiuksetkin hyötykäytettiin jne…
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
  Nehemia:
  10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
  13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

 • Plääh

  Vastaa

  Holokaustitarinat ovat sellaisia eli virallinenvalhe, että juuri kukaan ei olisi voinut olla holokaustiselviytyjä Liettuassa. Tosiasiassa sielläkin juutalaisväestöstä ennätettiin evakuoida paljon ja sitten saksalaiset siirsivät loput ghettoihin ja keskitysleireille töihin. Juutalaisia ei kuollut paljoakaan tuolla. Eikä muuallakaan. Lähinnä luonnollisesti tauteihin tai vanhuuteen tai sitten jos olivat partisaaneina, niin partisaaniteloituksissa

 • Benz Ycskowitz

  Vastaa

  Siis minähän olen holokaustista selvinneen jälkeläinen.
  Tilinumeroni on FI88899977766633

 • Örmy

  Vastaa

  Entäs ne jotka lähetettiin Siperiaan kuolemaan?
  Onko fyrkkaa tulossa jälkipolvelle?
  No ei tietenkään.

  Selitys olisi luultavasti luokkaa: ”ei sinne ketään koskaan lähetetty.”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi