Australianjuutalaiset vaativat elinikäisiä porttikieltoja jalkapallopeleihin roomalaisia tervehdyksiä tekeville

Juutalaiset kokevat oikeudekseen määrätä kätesi asennosta jalkapallo-otteluissa.

Sionismi

Australian juutalaisjärjestöt ovat vaatineet Australian jalkapalloliittoa määräämään elinikäisiä porttikieltoja faneille, jotka olivat esitelleet ”natsitunnuksia ja ‑tervehdyksiä” maan Cupin finaaleissa.

Jalkapalloliitto oli sanonut käyvänsä läpi kuvat ja videomateriaalin tapahtumasta heidän saatua valituksia ”Hitler-tervehdyksistä.” Samoin myös raportoinnin mukaan jotkut fanit olivat buuanneet ottelussa esitetylle aboriginaaliseremonialle.

Uuden Etelä-Walesin osavaltion juutalaisen johdon edustaja, Darren Bark, sanoi CNN:lle antamassaan haastattelussa: ”Näillä katalilla symboleilla ja tervehdyksillä ei ole mitään sijaa modernissa australialaisessa yhteiskunnassa. Ne edustavat perimmäisen pahuuden ilmentymää. Pahuutta, joka johti miljoonien viattomien siviilien murhaan toisessa maailmansodassa, sekä kuuden miljoonan juutalaisen elämän menetykseen,” juutalainen oli jyrissyt.

Lähde

Australia Jalkapallo Roomalainen tervehdys Rotu Sionismi Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Ovat ”joonilaiset” hyvin herkkiä tälle roomalaiselle tervehdykselle ja siksi on iloittava joka hetki siitä, että Melonin hallitus on pysäyttänyt Soroksen rahoittamien saksalaislipun alla purjehtivien ”pelastualusten” tulon Italian satamiin. Sota on ainoa ratkaisu saada ”joonialaiset” ymmärtämään tosiasiat, vähemmistö ei voi hallita ikuisesti. Viva Mussolini ja Meloni!

 • Puolueeton

  Vastaa

  2. Maailmansodassa tapahtui pahuutta. Ei ole ollenkaan epäselvää, mikä puoli tappoi enemmän siviilejä jopa ydinaseilla. Se on epäselvää, mikä sodan aloitti. Kuka puolusti omia kansalaisiaan ja ketkä julistivat sodan kirjallisesti tai juonittelemalla. Rajoja oli 1. Maailmansodan jälkeen muuteltu ja valtioissa oli häiriöitä aiheuttavia kielieroja.

  Tämän selvittämisessä ilman vihaa ja poliittisia päämääriä on merkitystä, koska 3. Maailmansota voi alkaa samankaltaisista syistä. Alkutapahtumat viittaavat liikaa menneisiin tapahtumiin. Loppu voi olla hyvinkin erilainen. Se on oletettavaa, että loppuoikeidenkäyntiä ei tule tapahtumaan.

 • TT

  Vastaa

  Tuskin maltan odottaa seuraavaa puhdistuskierrosta, joka on jo pahasti myöhässä. Kyse alkaa olla elämästä ja kuolemasta. Rotujen sekoittamiset, perversioiden suosiminen, plandemiatyranniat, ilmastokultistien itsetuhoinen hulluus ja juuri nyt, suursodan lietsonta ilman järkevää syytä. Kaikki nämä kertovat, että puhdistuksen tarve on kriittinen.

  • M.T.

   Vastaa

   Onhan sodanlietsontaan hyvä syy: saadaan tahkottua rahaa aseilla, sotimisella, rakentamisella, pakolaisilla, pakotteilla, viherhulluudella jne. Loistavia syitä sodalle, jos minulta kysytään. Venäjä/Putin on uusi Saksa/Hitler. Kuka on seuraava?

 • Salomon

  Vastaa

  Mikäs merkki tähti daavidin on? Mitäs goim tarkoittaa?
  Mitäs kaikkea paskaa talmudissa lukee? Tuhkasat pitää nyt sen turpansa vaan kiinni ja kiipeää takas sinne uuniin mihin kuuluttelin… Mistä johtuukin, että teillä ei ole edes omaa valtiota, harva sitä todellisuudessa on edes tunnustanut! Teille tärkein asia on levittää tuhoa ja tauteja jotta voitte imeä elämää muista, olette alhaisin paskarotu mitä maa päällään kantaa. Ette koskaan ole ollut tervetullut mihinkään maahan ja vielä kehtaatte syyttää siitä muita. Loppunne on lähempänä kuin luulettekaan, oma paniikkinne sen paljastaa. Tarpeeksi kauan kun hokee holokaustia niin se toteutuu

 • Franz Hohenzollern

  Vastaa

  Ei helvetti mää halveksun teitä jotka ootte imenyt ton valtamedian ”Putin on uusi Hitler” paskan…
  Miksei ”Putin on uusi Stalin”?
  Myös toi toisen maailman sodan syttymis syy ”Saksa hyökkäsi puolaan” osoittaa jo miten kyvytön olet ajattelemaan omilla aivoillasi. Tämä on nimittäin tietysti liittoutuneiden sota propagandaa. Toinen maailman sota syttyi kun Juutalaiset ja Kommunisti Marxistit hyökkäsi Eurooppaan 1920-luvulla. Kommunistien tavoite on aina ollut koko maailman valloitus. 1920 luvun jälkeen kommunistiset puolueet nousi joka Euroopan maassa ja näitä ohjailtiin moskovasta.. Stalinia ei kiinnostanut tippaakaan jos Eurooppalaiset tappaa ensin toisensa. Ilman vahvaa Saksaa toisessa maailman sodassa, Neuvostoliitto olis valloittanut koko Euroopan.
  Tämä on totuus mitä ei saa ääneen sanoa koska elämme liittoutuneiden sanelemassa maailman järjestyksessä.

  • K.W.

   Vastaa

   Hitler paha, Putin paha, Saddam paha, Gaddafi paha?

   • Plääh

    Vastaa

    Stalin ja Putin pahoja (lisäksi juutalaisia eikä venäläisiä), Hitler ja Gaddafi hyviksiä

 • juha II

  Vastaa

  ”Roomalainen Tervehdys” on nimensä mukainen eli fani fanittaa Julius Caesaria (100 – 44 BC) , joka oli MYÖS suuri valloittaja siinä missä globalisti-kommunistien ”pain on my ass”!!! BLM, Antifa yms. kommunistiterroristit saavat marssia ”Hell March”:aan keskellä kirkasta päivää (ennen heitä) läpi kaupungin pääkatua. Poliisin piirrellessä kengänkärjiollään kuvioita hiekkaan kuin ujot pikku tytöt, jotka on laitettu asialle naapuriin lainaamaan sokeria. Mutta kun valkoinen pieraisee niin kovasti, että horjahtaa tasapainosta ja yrittää saada tasapainonsa takaisin nostamalla toista kättään ylös. Siipä maailman perse repee kuin entisen tytön Lewikset!!!

 • Huru-ukko

  Vastaa

  Joskus muinaisina aikoina ne tervehtivät areenalla sillä käsi psytyllä: Ave cesar, morituri salutant!

  • Ave Ceasar

   Vastaa

   Aivan niin. Tuo on roomalaistervehdys eikä mikään ”natsi-tervehdys”.

   Ja nyt kun on kyseessä Australia, niin on syytä tarkentaa että oliko kyseessä siis rugby-ottelu (fotball) vaiko pyöreämpi jalkapallo (soccer) ottelu. Meinaan, meneppä huutelemaan rugby-katsomoon ja saatat yllättyä.

 • Piru

  Vastaa

  Enkelien keihäsmies rivistöt heilaa Jumalalle taivaassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi