Mustaa jalkapalloilijaa epäillään törkeästä huumausainerikoksesta

Keskusrikospoliisi kertoo, että kokonaisuudessa selvitetään huomattavan huume-erän vastaanottamiseen liittyviä asioita.

Väestönvaihto

Ilta-Sanomat uutisoi, että Ykkösessä pelaava jalkapalloilija on vangittu epäiltynä törkeästä huumausainerikoksesta. Seuran johtohenkilön mukaan pelaaja on ollut poissa peleistä ja harjoituksista ”henkilökohtaisista syistä” eikä hänen sopimustaan ole purettu.

Tutkinnassa oleva epäilty rikos tapahtui 26. kesäkuuta Tuusulassa, ja pelaaja vangittiin Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa 29. kesäkuuta. Vangitsemista käsiteltiin uudelleen 14. heinäkuuta, mutta miestä ei päästetty vapaaksi.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden 14.7.2023 juttuluettelon perusteella vangittu on nimeltään Coker Mustapha.

Keskusrikospoliisi kertoo, että kokonaisuudessa selvitetään huomattavan huume-erän vastaanottamiseen liittyviä asioita. Ilta-Sanomien tietojen mukaan kyse on marihuanasta.

Lähteet: Ilta-Sanomat, Itä-Uudenmaan käräjäoikeus

Huumeet Jalkapallo Kotimaa Marihuana Monikulttuurinen rikollisuus Musta rotu Rappiokulttuuri Rikos Rotu Törkeä huumausainerikos Väestönvaihto

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pertti

  Vastaa

  ”on nimeltään Coker Mustapha.”

  Nimestä päätellen hallussapidetty aine oli kokaiinia.

  Taas yksi tyyppi, joka on ikänsä treenannut futista ja sitten sössii kaiken päivässä. Mikähän logiikka tuossa on takana?

 • Coker

  Vastaa

  Nimestä päätellen lienee kova poika sniffaamaan kokkelia

 • Salomon

  Vastaa

  Neekeriiiiii

 • Väinämöinen

  Vastaa

  hyvä että saadaan neekeri vankilaan jossa se maksaa veronmaksajille 1000 egee per päivä. vankilassa se tapaa muita alantoimijoita ja pääsee verkottoitumaan. vankilat pitäis mun mielestä nimetä ite-business-hautomoiksi, joissa maahantuonti‑, rahoitus- ja turvallisuuspalveluiden tarjoajat pääsee tutustumaan toisiinsa.

  ulkopuolelle verkottoitumista hankaloittaa undercover-poliisimiesten pelko, linnakundien suhteen riski siitä että ne on kyttiä on pienempi vaikka riski siitä että ne on rottia on toki edelleen olemassa, mutta linnassa sä silti voit paremmin luottaa muihin kundeihin kuin ulkona.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi