Juutalainen pedofiili raiskasi koulutyttöjä Australiassa ja pakeni Israeliin – ”Pedofiilien turvasatama”

Lapsenraiskaajat hyödyntävät Israelin paluulakia, jonka mukaan kaikki rodullisesti "puhtaat" juutalaiset ovat oikeutettuja tuleman palestiinalaisilta ryövättyyn maahan.

Sionismi

Malka Leifer.

Entinen melbournelaisen tyttökoulun rehtori, juutalainen Malka Leifer, on saanut viimein Australiassa tuomion sarjasta hirvittäviä seksuaalirikoksia, jotka kohdistuivat lapsiin. Joidenkin uhrien hyväksikäyttö jatkui useiden vuosien ajan. Ennen tuomiolle joutumistaan Leifer ehti pakoilla lain kouraa toistakymmentä vuotta juutalaisrikollisten luvatussa maassa, Israelissa.

Leiferiä on syytetty yhteensä 74 raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uhrit olivat hänen koulunsa oppilaita. Kun Leifer kuuli häneen kohdistuvasta rikostutkinnasta 2008, hän pakeni juutalaisten ystäviensä avustuksella Israeliin, joka on niin juutalaisten mafiosojen kuin myös raiskaajien suosikkipiilopaikka.

Jewish Telegraphic Agency (JTA) kirjoittaa, että oikeustaistelu Leiferin lähettämiseksi takaisin Australiaan oikeuden eteen oli niin kiivas, että se tulehdutti Australian ja Israelin diplomaattiset välit. ”Vei 13 vuotta ja yli 60 oikeusistuntoa ennen kuin hänet saatiin viimein palautettua takaisin Australiaan,” JTA taustoittaa.

Israelilaisministeri suojeli pedofiilia

Israel olisi tuskin tuntenut painetta palauttaa juutalaispedofiilia oikeuden eteen, ellei yksi hänen uhreistaan olisi aloittanut näkyvää julkista kampanjaa edistääkseen asiaa. Lopulta juutalaisvaltio myöntyi, koska kansainvälisesti vihatun pedofiilin suojelua pidettiin liian suurena imagotappiona sionistiselle liikkeelle.

2022 entinen israelilaisministeri Yaakov Litzman jopa myönsi syyllistyneensä korruptoituneeseen menettelyyn suojellessaan juutalaispedofiilia australialaiselta syyttäjälaitokselta. Leiferin tavoin Litzman on ortodoksijuutalainen.

The Independent ‑lehti uutisoi jo vuonna 2016, että Israelista on tullut kansainvälinen ”pedofiilien turvasatama”. Heprealaiset lapsenraiskaajat hyödyntävät Israelin paluulakia, jonka mukaan kaikki rodullisesti ”puhtaat” juutalaiset ovat oikeutettuja tuleman palestiinalaisilta ryövättyyn maahan, vaikka heitä vastaan olisi muissa valtioissa nostettu rikossyytteitä.

Lehti: Raiskaajat elävät ”täysin avoimesti” Israelissa

Lastenoikeusaktivistien mukaan Israeliin on muutaman vuoden aikana paennut kymmeniä juutalaisia pedofiileja eri puolilta maailmaa. Asiantuntijat totesivat The Independentille, että Israelin lainsäädäntö tarjoaa juutalaisille seksuaalirikollisille ”varsin tehokkaan tavan vältellä muiden maiden tuomioistuimia”.

Israelilainen The Jerusalem Post puolestaan kirjoitti kesällä 2022, että Israel on edelleen ”seksirikollisten turvasatama”. Lehden mukaan raiskaajien tulva Israeliin on jatkunut myös The Independentin uutisen julkaisua seuranneina vuosina: Pelkästään Yhdysvalloista on muuttanut Israeliin noin 60 seksuaalista saalistajaa.

Israelin juutalaisia heidän uusien pervertikkonaapuriensa synkät rikokset eivät vaikuta painavan. The Jerusalem Post kirjoittaa raiskaajien elävän uudessa kotimaassaan ”täysin avoimesti osana paikallisia uskonnollisia yhteisöjä”.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, The Jerusalem Post, The Independent

Australia Australian juutalaisyhteisö Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö Lapsenraiskaus Malka Leifer Palestiina Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Pedofilia on myös Suomessa suojeltu ja vaiettu asia. Miksi kukaan ei ihmettele sitä, että Sauli on ollut nykyisen vaimonsa sylikummi?

  • Ilmari

   Vastaa

   Tämä on ihan paskapuhetta. Sauli ja Jenni ovat tavanneet vasta aikuisina kokoomuksen piirissä

 • Se on niiden tapa

  Vastaa

  Toivottavasti tuo teki temppunsa edes juutalaiskoulussa.

 • Heureka - keksin sen!

  Vastaa

  On pohtinu välillä, että ihmiskunnassa on joku paha virhegeeni, joka säännöllisesti aiheuttaa sotia ja kaikkia isoja kriisejä..mutta hei sehän geeni on judet!!!!!!

  • TT

   Vastaa

   Vielä pahempi geeni on se, joka uskoo juutalaisten keksimiä juttuja.

 • Matti Putkonen

  Vastaa

  Sopisi ihan hyvin Kokoomuksen ja Persujen riveihin. Eipä erottaisi…

  • Observer

   Vastaa

   Jotenkin kummasti vaan niitä seksuaalirikossyytteitä ja tuomioita tuntuu kerääntyvän enempi tuonne varisverkon ja antifan latvakakkosten kontolle sekä tietysti vihervasemmiston lempilapsille, jotka traumatisoituivat kun heidät 500 m Afrikan rannikolta poimineella pelastusaluksella ei ollut antaa omaa naista jokaiselle matkan ajaksi. Siksi heitä pitää suvaita, ymmärtää ja sallia.

 • Minä

  Vastaa

  Onko muuten Israel ”palestiinalaisilta ryövätyllä maalla”? Palestiinan alueella on asunut ikiajat juutalaisia, paljon ennen kuin arabit tulivat ja valloittivat, siis ryöväsivät alueen islamin nimissä. Arabit eivät ole lähelläkään alkuperäisiä asukkeja alueella. Mitään palestiinalaisia ei ole, vaan siellä oli Palestiinan (alueen) arabeja ja juutalaisia ennen kuin suuri määrä juutalaisia muutti alueelle ja lopulta syntyi Israel.

 • Minä

  Vastaa

  Sauli ei ole ollut sylikummi vaimolleen. Huhu ei pidä paikkaansa.

 • Minä

  Vastaa

  Aika outoa, että suojellaan pedofiileja tai muita rikollisia. Tuon tyypin on täytynyt olla Australian kansalainen, joten hänet olisi normaalin menettelyn mukaan täytynyt luovuttaa kivuttomasti ja nopeasti. Yleinen tapa on, ‚että luovutetaan, jos luovutuksen swyynä oleva rikos on rikos myös luovuttajamaassa. Tuskin lasten raiskaukset ovat laillisia Israelissa.

  Melkoista korruptiota, mutta näköjään israelilaiset mediat ovat sitä pitäneet esillä ja arvostelleet sellaista suojelua. Se on positiivista.

  • Nimetön

   Vastaa

   ”Onko muuten Israel ”palestiinalaisilta ryövätyllä maalla”?”

   Kyllä on.

   ”Palestiinan alueella on asunut ikiajat juutalaisia, paljon ennen kuin arabit tulivat ja valloittivat, siis ryöväsivät alueen islamin nimissä.”

   Tapahtumat menivät juuri toisin päin.

   ”Arabit eivät ole lähelläkään alkuperäisiä asukkeja alueella. Mitään palestiinalaisia ei ole, vaan siellä oli Palestiinan (alueen) arabeja ja juutalaisia ennen kuin suuri määrä juutalaisia muutti alueelle ja lopulta syntyi Israel.”

   Palestiinalaiset ovat alkuperäisasukkaita ja heidän kotinsa jyrättiin maan tasalle juutalaisten tieltä.

   ”Israel” on täysin keinotekoinen valtio, joka ei pysyisi pystyssä ilman USA:n ja Saksan veronmaksajien rahoja. Israel ei pärjännyt yksin edes Libanonille.

   ”Israel” ei ole vihamielisten valtioiden ympäröimä, vaan se on tehnyt vuosikaudet yhteistyötä Saudi-Arabian kanssa, mikä on todistettu Wikileaksin asiakirjoissa.

 • Ilmari

  Vastaa

  Arabit asuivat siellä vuosisatoja eivätkä saaneet mitään aikaan. He yrittivät tuhota Israelin heti alkuun mutta heidät voitettiin jo 70 vuotta sitten. 

  Siitä pitäen heistä osa on elänyt pakolaisleireissä. Missään muualla maailmassa ei ole näin. Sama kuin Suomen itärajalla olisi karjalaisten pakolaisleirejä.

  • Israel hävisi Libanonin sodan

   Vastaa

   ”Arabit asuivat siellä vuosisatoja eivätkä saaneet mitään aikaan.”

   Ottamatta mitään kantaa noin absurdiin väitteeseen; Ei Israel ole yhteiskuntana juutalaisten itsensä rakentama. Kaikki infrastruktuuri (ja mikä tärkeintä, RAHAT) on saksalaisten rakentamaa.

   • Jones

    Vastaa

    Tuo onkin hassuuden huippu. Juutalaiset ovat rahastaneet valkoisilta varmaankin satoja miljardeja holokaustillaan, jonka he tosiasiassa tekivät itse, polttamalla sekarotuiset pois, koska eivät huolineet heitä Israeliin. Valheilla ja asioiden salailulla, tämän tekemänsä rikoksen, juutalaiset ovat laittaneet valkoisten syyksi.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)

    Juutalaisuus ei periydy äidiltä, vaikka meille näin valehdellaan.
    Viides Mooseksen kirja:
    23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

    Nehemia:
    10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
    13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

  • Mikä on kehitystä?

   Vastaa

   He lievät sielä kuten haluvista. Aivan kuten Amerikan alkuperäisvästökin. Luulivatko juutalaiset että arabit halusivat muuttaa elintapojaan tai tulla tapetuiksi? En usko. He olivat rauhaarakastavia ihmisiä. Toisin kuin ne jotak tunkeutuivat niiden isänmaahan.

   Kaikki pystyvät amupumaan aseettomia vuohipaimenia, niinkuin juutalaiset.

 • Follow the money

  Vastaa

  ”Lucky Larry” Silverstein muutti myös Israeliin. Alkoi varmaan pelkäämään, että joutuu vastuuseen maailman suurimmasta vakuutuspetoksesta.

  • KingSize

   Vastaa

   Kaikki mafiat(ei juutalaismafiat) kaatui amerikassa juutalaisvasikoiden ansiosta. Suurin osa niistä muutti israeliin tehtävän suoritettuaan ässraeliin.

 • Ossi

  Vastaa

  Jerusalem post artikkeli ei suostu avautumaan.
  Arkistokopio: https://archive.vn/UtZPp

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi