Italiassa kielletään luku 88 jalkapallostadioneilla

Numeroyhdistelmällä 88 viitataan kansallismielisissä piireissä kirjainyhdistelmään HH eli Heil Hitler.

Ulkomaat

Italian urheiluministeri on päättänyt kieltää luvun 88 jalkapallostadioneilta kokonaan. Päätös koskee niin pelaajia kuin katsomoita.

Pelaajat, joiden numero on 88, joutuvat vaihtamaan pelinumeronsa. Mikäli katsomoissa näkyy numeroa, saattaa se johtaa porttikieltoon.

Aakkosissa kahdeksas kirjain on H. Numeroyhdistelmällä 88 viitataankin kansallismielisissä piireissä kirjainyhdistelmään HH eli Heil Hitler. Kielto koskee pääliiga Serie A:ta sekä kaikkia alempia sarjatasoja.

Lähde: OSINT

Adolf Hitler Italia Jalkapallo Kansallissosialismi Poliittiset viholliset Politiikka Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Aikamoista komiikkaa tämä touhu, 88-tunnuksella on näköjään voimakas vaikutus, niin voimakas, että se halutaan kitkeä pois ihmisten silmien edestä.

  Saa sitten olla jatkossa kieltämässä muutaman muunkin numeroyhdistelmän…

 • Vaan numeroita

  Vastaa

  Mikähän olisi sitten parempi luku? Olisiko 213?

  Mitenkäs sitten helly hansen saa mainostaa HH:taan??

 • otto suni

  Vastaa

  Täysin järjetöntä sillä Toisen Maailmanodan aikana paras it-tykki oli 88 mm saksalainen tykki mitä käytettiin myös panssaritorjuntaan, tykkiä sanottiin ”acht achtiksi”!

 • pöh

  Vastaa

  Vaikeaksi menee kun kielletään numeroita, kielletään kirjaimia (z) , kielletään sanoja, kielletään historia…
  Ihmiskunta taantuu jonnekin tuhansia vuosia taaksepäin tällä menolla.
  Onnea vaan länsimaiden kommunistit.

 • GLGL

  Vastaa

  ”Pelaajat, joiden numero on 88, joutuvat vaihtamaan pelinumeronsa.”

  Moni ottanee numeron 18.

 • Topi

  Vastaa

  Sitten keksitään uusi numero, vaikkapa 77 tai 89. Sitten nekin pitää kieltää. Eihän neekeriäkään saa sanoa enää mustaksi, tummaksi tai afrikkalaiseksikaan. Vaikka neekeriä pitäisi kutsua sanalla ”sjiodisdjhis” [läiskin summamutikassa näppäimistöä], niin sillekin sanalle jossakin vaiheessa VASEMMISTO keksii jonkun negatiivisen konnotaation ja sanan käyttö kielletään…

 • Mies

  Vastaa

  Voi saakeli mitä pelleilyä. Numero on numero.

 • Pitsi

  Vastaa

  Numero 69 kiellettävä huoneiden ja paitojen numeroina, koska siitä tulee mieleen seksiasento. Liian pervoa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Alkuainetaulukossa radiumin järjestysluku on 88. Ehkä olisi samantien kiellettävä Radium sanan ja sen lyhenteen Ra käyttö.

  Koska ihmiset ovat kekseliäitä, niin piankos luku 88 korvataan laskukaavalla, jonka tulos on 88. Esimerkiksi 4×22 tai 72+16. Kaavoja on ääretön määrä. Luultavasti myös kirjainnumeroyhdistelmiä kielletään. Esim H8

 • ValhallaX

  Vastaa

  Juutalaista Ylivaltaa.

  Tätä sanotaan ”salaliiketeoriaksi”. Mitä salaista on Juutalaisessa Ylivallassa? Juutalainen Ylivalta kieltää numerot, sanat, ajatukset, epäilykset. Se puuttuu brutaalisti ihmisten arkeen ja siitä huomauttaminen on ”salaliiketeoriaa”.

  Yksinkertaisesti: Swidu.

  Kaikki, lähes kaikki, Valkoisten Maiden poliitikot ovat yksinkertaisesti julkeita Juutalaisen Ylivallan Huoria. He alistuvat kaikkeen, he ovat Huoria, jotka julkeasti myyvät oman kansansa ja oman maansa saadakseen taputuksen päälaelleen tältä Perkeleeltä suoraan Helvetistä.

  Tulevaisuudessa tätä aikaa tullaan pitämään traagisena, surkeana aikakautena, jolloin Absoluuttinen Paha eli Juutalainen Ylivalta orjuutti kokonaisia kansoja ja pakotti ne muuttumaan Kolmannen Maailman Perseenrei’iksi, koska Juutalainen Ylivalta niin haluaa.

  No, pirun hyvä pointti tuo Radiumin järjestysluku. Tuo on mainio, todellakin.

  On myös hyvä tietää, että Saksassa T‑paita, jossa on laskelma 89–1, on rikos.

  Juutalainen Ylivalta on totaalinen, brutaali, säälimätön diktatuuri, joka ei salli muuta kuin alistumisen heidän orjikseen. Heidän valheitaan ei saa kyseenalaistaa, saatikka tutkia. Ihmisen on annettava lapsensakin heidän sukupuolielinten silpojilleen. Raiskatun lapsen vanhemman pitää pyytää anteeksi raiskaajalta. 

  Juutalainen Ylivalta valehtelee kaikesta, he puhuvat totta vain vahingossa, jos (hyvin harvoin) heidän keksimänsä valhe sattuu olemaan tilapäisesti totta.

  Me elämme ihmiskunnan surkeinta vaihetta, me olemme itse orjuuttaneet itsemme ja antaneet maamme, kansamme ja koko maapallomme tälle Perkeleelle, tälle Absoluuttiselle Pahalle.

  Hyi Helvetti!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi