Video: Iloisia pelihetkiä Hesa Cupissa – Sadan hengen monikulttuurinen joukkotappelu kentän laidalla

Ketään ei otettu paikan päältä kiinni. Videon perusteella tappelu oli monikulttuurinen, eli Suomen ankeaa kulttuuria rikastava tapahtuma.

Väestönvaihto

Helsingissä koettiin kansainvälisestikin tunnetun Hesa Cupin yhteydessä iloisia pelihetkiä, kun kentän laidalla käytiin noin sadan hengen joukkotappelu jalkapallon pelaamisen lomassa. Videon perusteella tappelu oli monikulttuurinen, eli Suomen ankeaa kulttuuria rikastava tapahtuma.

Poliisi kertoo tutkivansa tapausta. Ketään ei otettu paikan päältä kiinni. Poliisin tavoitteena on saada tapahtumista selkeämpi käsitys saatuaan haltuunsa enemmän materiaalia. Rikosnimikkeet eivät vielä lauantaiaamuna olleet tiedossa.

Hesa Cup kertoo sivuillaan olevansa ”suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava tyttöjen ja poikien juniorijalkapalloturnaus.” Tapahtumaan saapuu vuosittain noin 20 000 pelaajaa ja näiden päälle pelaajien perheitä sekä joukkueiden huoltoa, valmentajia ja muita toimihenkilöitä.

Jalkapallo Kotimaa Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Observer

    Vastaa

    Monikulttuuri on rikkaus. Ei mulla muuta.

  • Nationalisti

    Vastaa

    ”Kivat pelihetket” ovat todellisuudessa monikulttuurinen kaaos ja väkivalta.
    Valtamedia uutisoi tästä episodista ainoastaan siksi, koska video lähti leviämään niin laajasti.

    • Teemu

      Vastaa

      Jalkapallo on kirjaimellisesti peli. Ei tässä ole valehdeltu. ”Kiva” on täysin subjektiivinen määre.

      • Nationalisti

        Vastaa

        Sinulta taisi nyt mennä tuo pointti ohi, aika moni muu varmasti ymmärtää mihin viittaan tällä ”kivalla pelihetkellä”, erääseen valtamedian toimittajan tekemään haastatteluun nimittäin…

  • Irma

    Vastaa

    Apina laskeutuu puusta, lähtee matkaan, luikkii matkaa tehdessään usean ns. turvallisen valtion läpi, saapuu itsetuhoiseen hölmölään nimeltä Suomi ja saa ”turvapaikan”, eli pääsee loisimaan yhteiskunnallisten tulonsiirtojen varassa lopunelämäänsä ja tekemään rikoksia kiitokseksi kaikesta vieraanvaraisuudesta. Ja tämä kaikki toistetaan tuhansia ja taas tuhansia kertoja, eikä suurin osa alkuperäisväestöstä sittenkään ymmärrä että apina voi lähteä kehitysmaasta, mutta kehitysmaa ei lähde apinasta vaikka sitä kuinka ihmiseksi uskoteltaisiin ja kalliisiin sossun rahoilla ostettuihin, tai sitten varastettuihin/ ryöstettyihin merkkivaatteisiin puettaisiin.

  • Ketään ei otettu kiinni, eli:

    Vastaa

    Suomalaiset eivät olleet paikalla ottelemassa.Muuten kyseessä olisi ollut ”rasistinen viharikos”, eikä joukkotappelu.

    • JFK

      Vastaa

      ”Suomalaiset eivät olleet paikalla ottelemassa.”

      Uutisen kuvituskuvassa näkyy yksi kalpeanaama, oletattavasti ruotsalainen hiusmuodista päätellen. Eli on mahdollista, että monikulttuurisessa ilottelussa on ollut mukana pieni rasismikomponentti.

  • Väinämöinen

    Vastaa

    Mä luulen, että noi mamut on saaneet käsiinsä amerikkalaisten ukrainalaisten käyttöön tuottamia metamfetaminituotteita. Näillä saadaan pelko ja kipu pois. Ukrainalaiset on näiden avulla pystyneet jatkaa taistelua vaikka niiltä olis jalka amputoitunut irto.

    Me tiedetään Ukrainan olevan Euroopan korruptoitunein maa. Tästä syystä on vaan ajan kysymys ennen kuin näitä pervitiinin moderneja versiota saapuu tänne pohjolan perukoillekin. Ukrainassa nää huumeet on käytännössä ilmasia kun taas täällä niistä saa hyvät rahat joten on aika loogista että niitä virtais tänne. 

    Tää selittäisi miksi noi mamut on yhtäkkiä tulleet pelottomiksi tappelukoneiksi, jotka ei pelkää ottaa vastaa iskuja tai jää itkemään pipejä.

    • society

      Vastaa

      Mistä sä nyt vedät Ukrainapsykoosit tähä. Onko uutta että neekerit riehuvat. Ei se venäjä sen parempi ole

      • Topi

        Vastaa

        Mistä teikäläinen veti Venäjän keskusteluun? Alkuperäiselle kommentoijalle sanon, ettei maahantunkeutujat mitään huumeita tarvitse siihen, etteivät pelkää meitä tai suomalaista poliisia. Tai sitten ovat aina huumeissa. En tiedä, sillä minulla ei ole Helsinkiin mitään asiaa.

        • Late

          Vastaa

          neekerit ja ählämit saa muutettua aina kaiken paskaksi ja mellakaksi. mihinkään rakentavaan noi saastat ei kykene. Ei edes jalkapallon pelaamiseen

    • Nimetön

      Vastaa

      Venäjä on ollut jo pitkään Euroopan korruptoituneein maa.Ukrainassa on korrupotio vähentynyt sen jälkeen kunb ryssän vaslli Janukovits joutui lähtemää..

      • Silminnäkijä

        Vastaa

        Ilosaarirock Joensuussa tänä viikonloppuna. Poliisi ihastelee kuinka rauhallista siellä on ollut. Aurinko paistaa, ihmiset iloisia,
        nauttivat hyvästä musiikista hyvässä seurassa. Ja arvatkaa mitä: – YHTÄÄN tiettyä etnoporukkaa EI OLLUT PAIKALLA. 

        Aina kun festareilla on tiettyä porukkaa, on levotonta, huumekauppaa, väkivaltaa raiskauksia ym. Tämä on totuus. Lipun hinnat kohdillaan ja etäisyys pk-seudulta takaavat ettei etelän matujengien kannata lähteä maakuntiin poliisin kopitettavaksi rikoksista.

        • Jns. Man

          Vastaa

          Tuon muuten panon merkkille itsekin. Ilosaarirockissa ei ollut juuri lainkaan tummia. Onko rock siis valkoisten kulttuuria? Tosi hyvä juttu.

  • Erityistason kulttuuriosaaja

    Vastaa

    On se suvaitsevainen ja tasa-arvoinen. Mielipuolista sellaista. On se vaan Hienoa kun tympeän tavallinen turvallinen tila rikotaan. Ensin tulevat tänne ja sitten alkavat syyttää suomalaisia rasismista ja turvallisen tilan puutteesta. No, eihän muiden tarvitse noudattaa lakeja ja sääntöjä, vain kanta-asukkaiden. Hyi rasismia hyi hyi.

  • Topi

    Vastaa

    Helsinkiläisnuoriso oireilee näköalattomuutta, Ukrainan sotaa, ilmastohätää ja seksuaalista turhautumista. Joko Taponen on kieltänyt tapahtuman? Nyt kun annettiin kahdeksan vuoden tuomio helsinkiläiselle katujengijohtajalle, niin onko Taponen selittänyt sitäkin paranormaalia ilmiötä jotenkin? Laittakaa linkkiä hänen sanomisiin, jos tiedätte.

  • Fred

    Vastaa

    Sydäntä lämmittää nähdä, että meidän rakkaat kultsipuppelimaahanmuuttajat jaksavat Suomeen integroitumisen, Suomen kielen opiskelun ja työnhaun lisäksi myös leikkiä ystäviensä kanssa hauskoja jalkapallopelejä🙂❤️

    • Teemu

      Vastaa

      Ajatusrikos: syyllistyit rasistiseen sarkasmiin.

  • Ukki Väinämöinen

    Vastaa

    Oliko Arhinmäki wanhana huligaanina verestämässä muistoja?

    • Nationalisti

      Vastaa

      En yllättyisi, jos olisikin, lyllertämässä rotumuukalaisten puolella tietysti.

  • Teemu

    Vastaa

    Aiheesta toisaalla kirjoitettua osuvasti:

    ”Väkisinkin tulee mieleen yhä uudestaan ja uudestaan toistuvat argumentit, jotka yrittävät puolustella, vähätellä ja selittää näitä ilmiöitä:

    -yksittäistapaus, ei voi yleistää
    ‑se on rikkaus
    ‑nuorten korona-ahdistus
    ‑oireilu
    ‑riittämättömät sopeutustoimet
    ‑ei saa antaa pelolle valtaa
    ‑suvaitkaa suvaitkaa
    ‑kyllä ne suomalaisetkin
    ‑Suomi ei ole Ruotsin tiellä
    ‑rasismi
    ‑ei liity yhtään mihinkään

    Joitakin näistä fraaseista ja sloganeista yritetään yhä käyttää argumentteina ihan vakavissaan, mutta yhä useampi on luisunut niin syvälle huumorilaariin, ettei niillä ole enää minkäänlaista uskottavuutta. Kyllähän näistä tietyistä kulttuureista ja tietyistä maista tulleiden maahanmuuttajien ja heidän jälkipolviensa aiheuttamista ongelmista voi syyttää vaikka viime talvena pihalla seissyttä lumiukkoa, mutta kuka enää jaksaa uskoa.”

    Tuossahan ne tulivat. ”Näköalattomuus” on yksi termi, jota lehdistö myös käyttää. ”Rakenteellinen rasismi” ja ”inkluusio” ovat myös hiton kovia.

  • Väinämöinen

    Vastaa

    Kuka pommitti Libyan takaisin kivikaudelle? NATO!
    Kuka pommitti Irakin takaisin kivikaudelle? NATO!
    Kuka pommitti Afganistanin takaisin kivikaudelle? NATO!
    Kuka pommittaa jatkuvasti Irania? Israel!
    Kuka pommittaa jatkuvasti Libanonia? Israel!
    Kuka pommittaa jatkuvasti Syyriaa? Israel!

    Kenen ansiosta Suomi on täynnä neekereitä ja ählämeitä? Jutskujen ja Jenkkien!

    • Smack

      Vastaa

      Älä spämmää propagandaas. Luin noista ja kaikki on jotain vastaiskuja. Tuskin itekään tiedät mitä oikeasti tapahtui, ellet sitten ole ollut NATO:n ja Israelin sotahuoneissa töissä viimeset 50 vuotta. Israeli nyt ainakin saa paskaa niskaan enemmän kuin ansaitsee. Palestiina saa ammuskella niitä rauhassa ja kun Israel vastaa niin heti on vassarit ulisemassa. Jenkit nyt on Trumppia lukuunottamatta sotahulluja.

  • Smack

    Vastaa

    Näyttäs olevan pieni mustaihoinen ulkomaalaisfanijoukko, varmaan jonkun osallistuvan joukkueen faneja/pelaajia vastaan Suomen matupentujen löysä kaveriryhmittymä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4a66b7b2-0ba3-47f4-9b27-a5cca3becd5b

    Kansainvälisiä pelihetkiä tässäkin, kun katsoo minkälaisia joukkueita kyseessä.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi