Video: Iloisia pelihetkiä Hesa Cupissa – Sadan hengen monikulttuurinen joukkotappelu kentän laidalla

Ketään ei otettu paikan päältä kiinni. Videon perusteella tappelu oli monikulttuurinen, eli Suomen ankeaa kulttuuria rikastava tapahtuma.

Väestönvaihto

Helsingissä koettiin kansainvälisestikin tunnetun Hesa Cupin yhteydessä iloisia pelihetkiä, kun kentän laidalla käytiin noin sadan hengen joukkotappelu jalkapallon pelaamisen lomassa. Videon perusteella tappelu oli monikulttuurinen, eli Suomen ankeaa kulttuuria rikastava tapahtuma.

Poliisi kertoo tutkivansa tapausta. Ketään ei otettu paikan päältä kiinni. Poliisin tavoitteena on saada tapahtumista selkeämpi käsitys saatuaan haltuunsa enemmän materiaalia. Rikosnimikkeet eivät vielä lauantaiaamuna olleet tiedossa.

Hesa Cup kertoo sivuillaan olevansa ”suvaitsevainen, tasa-arvoinen, kansainvälinen ja kaikkia osallistujiaan kunnioittava tyttöjen ja poikien juniorijalkapalloturnaus.” Tapahtumaan saapuu vuosittain noin 20 000 pelaajaa ja näiden päälle pelaajien perheitä sekä joukkueiden huoltoa, valmentajia ja muita toimihenkilöitä.

Jalkapallo Kotimaa Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Väestönvaihto

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Observer

  Vastaa

  Monikulttuuri on rikkaus. Ei mulla muuta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Kivat pelihetket” ovat todellisuudessa monikulttuurinen kaaos ja väkivalta.
  Valtamedia uutisoi tästä episodista ainoastaan siksi, koska video lähti leviämään niin laajasti.

  • Teemu

   Vastaa

   Jalkapallo on kirjaimellisesti peli. Ei tässä ole valehdeltu. ”Kiva” on täysin subjektiivinen määre.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Sinulta taisi nyt mennä tuo pointti ohi, aika moni muu varmasti ymmärtää mihin viittaan tällä ”kivalla pelihetkellä”, erääseen valtamedian toimittajan tekemään haastatteluun nimittäin…

 • Irma

  Vastaa

  Apina laskeutuu puusta, lähtee matkaan, luikkii matkaa tehdessään usean ns. turvallisen valtion läpi, saapuu itsetuhoiseen hölmölään nimeltä Suomi ja saa ”turvapaikan”, eli pääsee loisimaan yhteiskunnallisten tulonsiirtojen varassa lopunelämäänsä ja tekemään rikoksia kiitokseksi kaikesta vieraanvaraisuudesta. Ja tämä kaikki toistetaan tuhansia ja taas tuhansia kertoja, eikä suurin osa alkuperäisväestöstä sittenkään ymmärrä että apina voi lähteä kehitysmaasta, mutta kehitysmaa ei lähde apinasta vaikka sitä kuinka ihmiseksi uskoteltaisiin ja kalliisiin sossun rahoilla ostettuihin, tai sitten varastettuihin/ ryöstettyihin merkkivaatteisiin puettaisiin.

 • Ketään ei otettu kiinni, eli:

  Vastaa

  Suomalaiset eivät olleet paikalla ottelemassa.Muuten kyseessä olisi ollut ”rasistinen viharikos”, eikä joukkotappelu.

  • JFK

   Vastaa

   ”Suomalaiset eivät olleet paikalla ottelemassa.”

   Uutisen kuvituskuvassa näkyy yksi kalpeanaama, oletattavasti ruotsalainen hiusmuodista päätellen. Eli on mahdollista, että monikulttuurisessa ilottelussa on ollut mukana pieni rasismikomponentti.

 • Väinämöinen

  Vastaa

  Mä luulen, että noi mamut on saaneet käsiinsä amerikkalaisten ukrainalaisten käyttöön tuottamia metamfetaminituotteita. Näillä saadaan pelko ja kipu pois. Ukrainalaiset on näiden avulla pystyneet jatkaa taistelua vaikka niiltä olis jalka amputoitunut irto.

  Me tiedetään Ukrainan olevan Euroopan korruptoitunein maa. Tästä syystä on vaan ajan kysymys ennen kuin näitä pervitiinin moderneja versiota saapuu tänne pohjolan perukoillekin. Ukrainassa nää huumeet on käytännössä ilmasia kun taas täällä niistä saa hyvät rahat joten on aika loogista että niitä virtais tänne. 

  Tää selittäisi miksi noi mamut on yhtäkkiä tulleet pelottomiksi tappelukoneiksi, jotka ei pelkää ottaa vastaa iskuja tai jää itkemään pipejä.

  • society

   Vastaa

   Mistä sä nyt vedät Ukrainapsykoosit tähä. Onko uutta että neekerit riehuvat. Ei se venäjä sen parempi ole

   • Topi

    Vastaa

    Mistä teikäläinen veti Venäjän keskusteluun? Alkuperäiselle kommentoijalle sanon, ettei maahantunkeutujat mitään huumeita tarvitse siihen, etteivät pelkää meitä tai suomalaista poliisia. Tai sitten ovat aina huumeissa. En tiedä, sillä minulla ei ole Helsinkiin mitään asiaa.

    • Late

     Vastaa

     neekerit ja ählämit saa muutettua aina kaiken paskaksi ja mellakaksi. mihinkään rakentavaan noi saastat ei kykene. Ei edes jalkapallon pelaamiseen

  • Nimetön

   Vastaa

   Venäjä on ollut jo pitkään Euroopan korruptoituneein maa.Ukrainassa on korrupotio vähentynyt sen jälkeen kunb ryssän vaslli Janukovits joutui lähtemää..

   • Silminnäkijä

    Vastaa

    Ilosaarirock Joensuussa tänä viikonloppuna. Poliisi ihastelee kuinka rauhallista siellä on ollut. Aurinko paistaa, ihmiset iloisia,
    nauttivat hyvästä musiikista hyvässä seurassa. Ja arvatkaa mitä: – YHTÄÄN tiettyä etnoporukkaa EI OLLUT PAIKALLA. 

    Aina kun festareilla on tiettyä porukkaa, on levotonta, huumekauppaa, väkivaltaa raiskauksia ym. Tämä on totuus. Lipun hinnat kohdillaan ja etäisyys pk-seudulta takaavat ettei etelän matujengien kannata lähteä maakuntiin poliisin kopitettavaksi rikoksista.

    • Jns. Man

     Vastaa

     Tuon muuten panon merkkille itsekin. Ilosaarirockissa ei ollut juuri lainkaan tummia. Onko rock siis valkoisten kulttuuria? Tosi hyvä juttu.

 • Erityistason kulttuuriosaaja

  Vastaa

  On se suvaitsevainen ja tasa-arvoinen. Mielipuolista sellaista. On se vaan Hienoa kun tympeän tavallinen turvallinen tila rikotaan. Ensin tulevat tänne ja sitten alkavat syyttää suomalaisia rasismista ja turvallisen tilan puutteesta. No, eihän muiden tarvitse noudattaa lakeja ja sääntöjä, vain kanta-asukkaiden. Hyi rasismia hyi hyi.

 • Topi

  Vastaa

  Helsinkiläisnuoriso oireilee näköalattomuutta, Ukrainan sotaa, ilmastohätää ja seksuaalista turhautumista. Joko Taponen on kieltänyt tapahtuman? Nyt kun annettiin kahdeksan vuoden tuomio helsinkiläiselle katujengijohtajalle, niin onko Taponen selittänyt sitäkin paranormaalia ilmiötä jotenkin? Laittakaa linkkiä hänen sanomisiin, jos tiedätte.

 • Fred

  Vastaa

  Sydäntä lämmittää nähdä, että meidän rakkaat kultsipuppelimaahanmuuttajat jaksavat Suomeen integroitumisen, Suomen kielen opiskelun ja työnhaun lisäksi myös leikkiä ystäviensä kanssa hauskoja jalkapallopelejä🙂❤️

  • Teemu

   Vastaa

   Ajatusrikos: syyllistyit rasistiseen sarkasmiin.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Oliko Arhinmäki wanhana huligaanina verestämässä muistoja?

  • Nationalisti

   Vastaa

   En yllättyisi, jos olisikin, lyllertämässä rotumuukalaisten puolella tietysti.

 • Teemu

  Vastaa

  Aiheesta toisaalla kirjoitettua osuvasti:

  ”Väkisinkin tulee mieleen yhä uudestaan ja uudestaan toistuvat argumentit, jotka yrittävät puolustella, vähätellä ja selittää näitä ilmiöitä:

  -yksittäistapaus, ei voi yleistää
  ‑se on rikkaus
  ‑nuorten korona-ahdistus
  ‑oireilu
  ‑riittämättömät sopeutustoimet
  ‑ei saa antaa pelolle valtaa
  ‑suvaitkaa suvaitkaa
  ‑kyllä ne suomalaisetkin
  ‑Suomi ei ole Ruotsin tiellä
  ‑rasismi
  ‑ei liity yhtään mihinkään

  Joitakin näistä fraaseista ja sloganeista yritetään yhä käyttää argumentteina ihan vakavissaan, mutta yhä useampi on luisunut niin syvälle huumorilaariin, ettei niillä ole enää minkäänlaista uskottavuutta. Kyllähän näistä tietyistä kulttuureista ja tietyistä maista tulleiden maahanmuuttajien ja heidän jälkipolviensa aiheuttamista ongelmista voi syyttää vaikka viime talvena pihalla seissyttä lumiukkoa, mutta kuka enää jaksaa uskoa.”

  Tuossahan ne tulivat. ”Näköalattomuus” on yksi termi, jota lehdistö myös käyttää. ”Rakenteellinen rasismi” ja ”inkluusio” ovat myös hiton kovia.

 • Väinämöinen

  Vastaa

  Kuka pommitti Libyan takaisin kivikaudelle? NATO!
  Kuka pommitti Irakin takaisin kivikaudelle? NATO!
  Kuka pommitti Afganistanin takaisin kivikaudelle? NATO!
  Kuka pommittaa jatkuvasti Irania? Israel!
  Kuka pommittaa jatkuvasti Libanonia? Israel!
  Kuka pommittaa jatkuvasti Syyriaa? Israel!

  Kenen ansiosta Suomi on täynnä neekereitä ja ählämeitä? Jutskujen ja Jenkkien!

  • Smack

   Vastaa

   Älä spämmää propagandaas. Luin noista ja kaikki on jotain vastaiskuja. Tuskin itekään tiedät mitä oikeasti tapahtui, ellet sitten ole ollut NATO:n ja Israelin sotahuoneissa töissä viimeset 50 vuotta. Israeli nyt ainakin saa paskaa niskaan enemmän kuin ansaitsee. Palestiina saa ammuskella niitä rauhassa ja kun Israel vastaa niin heti on vassarit ulisemassa. Jenkit nyt on Trumppia lukuunottamatta sotahulluja.

 • Smack

  Vastaa

  Näyttäs olevan pieni mustaihoinen ulkomaalaisfanijoukko, varmaan jonkun osallistuvan joukkueen faneja/pelaajia vastaan Suomen matupentujen löysä kaveriryhmittymä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4a66b7b2-0ba3-47f4-9b27-a5cca3becd5b

  Kansainvälisiä pelihetkiä tässäkin, kun katsoo minkälaisia joukkueita kyseessä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi