90 000 poliisia uudenvuodenaattona tehtävissä monikulttuurisessa Ranskassa

Ranska on yksi Euroopan monikulttuurisimmista maista ja se näkyy tämän kaltaisissa operaatioissa.

Väestönvaihto

Ranskan sisäministeri Gérald Darmanin on vahvistanut, että uudenvuodenaattona koko maassa oli tehtävissä yhteensä 90 000 poliisia ja santarmia, joista 6 000 Pariisissa. Darmanin mukaan kohonneen terroriuhan, joka johtuu ”siitä, mitä tapahtuu Israelissa ja Palestiinassa”, takia laajamittainen kansallinen mobilisointi juhlallisuuksien aikana on tarpeen.

Lisäksi uudenvuodenaatto on ilta, jolloin auton polttamisesta on tullut eräänlainen rikollinen perinne Ranskassa, vaikkakin hyvänä uutisena on, että tämä näyttää nykyään olevan vähemmän ongelma.

Lisäksi 90 000 lainvalvontaviranomaisen lisäksi ”5 000 Operaatio Sentinellin sotilasta” ja ”kymmeniätuhansia palomiehiä” on tehtävissä yön yli uudenvuodenaattona, Darminin sanoi.

”Dissuasiivisen lainvalvonnan läsnäolo ja tiedustelupalvelujemme työ ovat äärimmäisen rauhoittavia ja tehokkaita kansalaisillemme, jotka haluavat jatkaa elämistä ja juhlimista, jos he niin haluavat”, hän sanoi.

Uusia kieltoja ja rajoituksia

Useat asemat ottivat käyttöön erityistoimenpiteitä uudenvuodenaaton valvontaa varten. Niihin kuuluvat alkoholin nauttimisen kielto julkisilla paikoilla ja rajoitukset polttoaineen tai ilotulitteiden myyntiin.

Suuria tapahtumia, kuten konsertteja ja ilotulitusnäytöksiä, järjestetään kuitenkin tavalliseen tapaan useimmissa paikoissa, mukaan lukien perinteinen kokoontuminen Pariisin Champs-Elysées’llä.

Darminin kiitti poliisin ponnisteluja yleisesti rauhallisen joulun varmistamisesta Ranskassa ja lisäsi, että ”meillä on edessämme 31. joulukuuta”, luvaten ”äärimmäisen vahvan poliisin ja santarmin palvelujen mobilisoinnin.”

Ranska on yksi Euroopan monikulttuurisimmista maista ja se näkyy tämän kaltaisissa operaatioissa.

Lähde: The Local

Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Ranska Ranskan muslimiyhteisö Rikos Ulkomaat Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • VitunHomo

  Vastaa

  Ainakin Eiffel tornin 🎆ilotulitenäytös🎆 oli tänä vuonna hieno🤓 Siitäs saitte rasistit ei suomessa ole tällaisia monikulttuurisen maan hienouksia👏👏

 • Maria

  Vastaa

  Nyt, kun Tanskan Margareeta oli vihdoin luopunut kruunustaan, olisi tärkeää, että mahdollisimman moni suomalainen postaisi some-kanavilleen ja ryhmiin seuraavan viestin:
  Denmark belongs to Suomi.

 • sieg heil!

  Vastaa

  Ihmetytti… if i never go to a London

  eipä tuo parempi paikakkaan olisi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi