Palestiinalaiset ampuivat israelilaisia Saksassa 50 vuotta sitten – Saksa joutuu nyt maksamaan miljoonakorvaukset

Palestiinalaisten teot päätyvät saksalaisen veronmaksajan maksettavaksi.

Sionismi

Saksan hallitus on päätynyt tekemään uhrien omaisten kanssa sopimuksen korvauksista yhdentoista israelilaisen urheilijan jouduttua palestiinalaisradikaalien ampumiksi Münchenin olympialaisissa vuonna 1972.

Omaiset uhkasivat boikotoivansa tapauksen 50-vuotismuistotilaisuutta riittämättömien taloudellisten korvausten takia. Sopimus korvauksista lyötiin lukkoon viime hetkellä kuukausien neuvottelujen jälkeen. Uhrien omaisille maksetaan yhteensä 28 miljoonaa euroa.

Ahneet juutalaiset olivat jo aiemmin saaneet 4,8 miljoonan edestä korvauksia vuosien varrella ennen nyt sovittuja korvauksia.

Lähde: NY Times

Historia Juutalaiset Palestiina Palestiinalainen vastarinta Rotu Saksa Sionismi Taloudellinen riisto Talous Ulkomaat

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Sinänsä ihan oikein koko Munchenin terrori-isku ja sähläys arabinatsitappajien kanssa oli liittotasavallan viranomaisten totaalinen fiasko. Joo asuntolan ympäristössä parveili urheilijoita adidaksenverkkareissa HK:t kourissa ja M35 teräspipopäässä hyökätäkseen ja pelastaakseen panttivangit ja tämän salaisen operaation kuvasi vieressä suorana DDR:n yleisradioyhtiö. Vasta 1975–76 SLT:n poliisi aloitti rajavartioston kanssa koulutuksen terrorismin vastaiseen taisteluun. Kidnappausten ja attentaattien ehkäisemiseksi esimerkiksi Hockenheimin autostradalla tuhottiin erinäinen määrä sonderklasse mersuja, bimmereitä ja ooppeleita. Mutta vielä syksyllä 1977 lufthansan lento 181 Palma de Majorca Frankfurth kaapattiin Mogadishuun. Koneen vapauttamisen johtivat brittien SAS upseeri lennonjohdossa ja ensinmäinen koneeseen tunkeutunut mies oli SAS sotilasmestari. Muuten jälkiselvittelyissä Hyrylän varuskunta miehitti kovat piipuissa koko kalustollaan Seutulan lentokentän terroriuhan takia.

 • Juutalainen ylivalta

  Vastaa

  Tämä on juutalaista ylivaltaa. Palestiinalaisilla on oikeus puolustautua juutalaista tyranniaa vastaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   David Duken Juutalainen Ylivalta ‑kirjan lisäpainokselle olisi varmasti muuten tilausta. Loppu joka paikasta.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  1)Saatanan arabiterroristit !
  2)Sinänsä Saksan poliisi tyri tosi pahasti, niin että korvaukset tulevat oikeasta pussista.
  3) Vastenmielistä partisaania tuo kuva iiposta. Koettakaa nyt edes vähän rauhoittua!

  • Hane

   Vastaa

   Tolkut arabit näytti maailman sortajille

 • Ei epäselvää

  Vastaa

  Niin kauan kun ne alistuu niin ne maksaa. Ihan selvä juttu.

  • Jupi

   Vastaa

   ei ole tyhmä se joka pyytää

   • Stop inflaatio

    Vastaa

    Päinvastoin, juuri se on tyhmä joka pyytää. Se saa aikaan pyynnölään inflaatiota ja hintojen nousua. Tällaiset sloganit pitäisi kieltää.

 • juha II

  Vastaa

  Kas. Ja ihan ensimmäisen kerran tässä maailmassa. Joutuukohan tästä ”kiistämisestä” käräjille?

 • TT

  Vastaa

  Münchenin isku v. 1972 oli lottovoitto Mossadille tai ylipäätänsä Israelin kovaotteiselle turvallisuuskoneistolle. Mikään ei ole sitä, miltä se ulospäin näyttää, kun kyse on jutikoista. Mutta se on ainakin varmaa, että sakemanni maksaa aina ja vielä varmemmin suomalainen.

 • Veena Elo

  Vastaa

  Anteeksi, mutta en ymmärrä
  – miksi pitää järjestää tuo 50-vuotistapahtuma
  – miksi sillä omaisten osallistumisella on mitään merkitystä – tulevat jos sukulaisten muisto on heille tärkeä, tai ovat tulematta, oma päätös

 • Hellena

  Vastaa

  mutta juutalaiset ovat murhanneet israelin olemassaoloaikana n. 6 miljoonaa palestiinalaista jotka ovat viela perimansa(johns hopkins genetic institute & judaic ad) mukaan enemman juutalaisia kuin israelin kansa, eli kun turkin/ukrainan sukuisia israelin heimolaisia tapetaan juutalaisten toimesta niin saksa joutuu maksamaan tasta korvauksia juutalaisille jotka eivat ole koskaan edes olleet kyseista lahkoa, outoa ylivaltaa noilla siansaksaa puhuvilla

 • Late

  Vastaa

  oho. tulipa yllätyksenä että jutkut on vaatimassa rahaa

 • Turo

  Vastaa

  Tämä ei lopu koskaan. ”Holokausti” antaa ”juutalaisille” ikuisen immuniteetin mm. jatkaa valtioita alistavaa korkovelkakiskontaansa. Saksan olemassaolo tuntuu olevan pelkkää Israelin elatusta. Maailman juutalaisin maa, USA, sotkee Euroopan ja Venäjän välit. Saksan talousihme on perustunut turkkilaisiin ja muihin värillisiin — sekä halpaan, venäläiseen kaasuun. USA:n masinoima konflikti Ukrainan ja Venäjän välille tulee rankaisemaan Saksaa ankarasti: pilaantuneet välit Venäjän kanssa estävät metallinkin liikkumiseen länteen, joten saksalainen (auto)teollisuus tulee olemaan syvissä ongelmissa. USA on poliittisesti kiristänyt Saksaa aina: 60-luvun alussa Saksalla ei ollut ongelmaa ottaa (itä)eurooppalaisia maahanmuuttajia töihin, mutta USA pakotti Saksan ottamaan turkkilaisia, sillä pitäähän kalergilaisesti valkoiset maat hukuttaa mahdollisimman erilaisista kulttuureista tuleviin värillisiin.

  Saksa voi toki sydämensä kyllyydestä yrittää ratkaista ongelmaa kylmillä suihkuilla ja pitämällä kahta villapaitaa päällekäin sisätiloissa. Säästäminen henkilökohtaisella tasolla on fiksua — minä allekirjoitan tämän täysin ja itsekin aioin pitää lattialämmitystä pienemmällä tänäkin talvena sekä polttaa puitakin takassa mahdollisimman vähän. Villasukat ja mukava villapusero kuuluvat myös vakiovarustukseen. Las Vegas ‑tyylinen valoloisto on turhaa, mutta onhan sekin hienonnäköistä, eikö vain? Ehkä muutoksen aika puskee päälle nyt isommalla vaihteella; niin että tunnemme sen kertarysäyksellä emmekä voi sen tulemista enää estellä. Silloin on pakko sopeutua ja totutella uusiin arjen aselmerkkeihin ynnä rytmiin.

  Kupletin juoni ei kuitenkaan ole se että meidän pitäisi säästää. Tärkeää ymmärtää on motiivi — joka liikuttaa kaikkea — pyrkimysten takana: EU perustuu halpatyövoimalle ja tulojensiirrolle. Suomikin voi säästää, saneerata, irtisanoa, leikata, kiristää vyötä, laskea termostaatin asteita, lomauttaa jne. vaikka kuinka paljon, mutta olemme aina saman perusongelman juurella: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Meitä kontrolloidaan sodalla, antirasismilla, ympäristöahdistuksella ja ties millä hulluudella. Sinun ei ole pakko uskoa NWO:hon, uuteen maailmanjärjestykseen, mutta siitä huolimatta se etenee pomminvarmasti päivä päivältä.

  Muistakaa että EU on vain jatkumoa Neuvostoliitolle. USA aikoo säilyttää hegemoniansa keinolla millä hyvänsä, vaikka liittovaltio-Eurooppa yhtenä entiteettinä laittaakiin talousalueena kampoihin. Pakkaa nyt kuitenkin sodalla sotketaan kovasti ja luulen liikkeellepanevana voimana konfliktin molemmin puolin hääräävän saman saatanan.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Arkipäivän sionismia. Juutalaisille maksetaan loputtomiin, mutta juutalainen ei maksa siitä, että heidän ikioma kommunisminsa tappoi kymmeniä miljoonia viattomia venäläisiä.

  Tulkoon vielä aika, jolloin näitä verirahoja lasketaan tarkoin ja jokaiselta miljardööriltä niistetään miljardit. Tulkoon oikeus!

  • TuTu

   Vastaa

   Pitäisi vain potkia pankkiirit pois täältä lopullisesti. Voisivat olla omalla saarellaan vaihtelemassa pullonkorkkeja keskenään. Korot, pörssit ja kurssit menettäisivät merkityksensä ja keinotekoisen arvonsa. Valtio laskisi rahaa liikkeelle tarpeen mukaan eikä saisi sitä ”palkkioksi” korkoa vastaan hukuttamalla maansa ”pakolaisiin”.

 • Kongo Mueller

  Vastaa

  Niin ja gyntterit päästivät arabinatsitappajat halausten kera vapaalle. Kummallista kaikki jotka olivat Mossadin mukaan syyllisiä kuolivat ennenaikojaan, yleisin kuolinsyy oli Beretalalla tuupattu 0.22lr lippaallinen.

 • Suomi suomalaisille

  Vastaa

  Aivan naurettavaa miten noi leikkokikkelit yhä vaativat ja saavat korvauksia asioista, joita tehty joskus 70 vuotta sitten. Tekijät ovat varmaan jo kuolleet ja paljon itkevät myös asioista joita ei koskaan ole tapahtunut. Kuten koko holomolo kusetus.

 • HateJoos

  Vastaa

  Death to Israel
  Free Germany
  Free Finland
  Free Palestine

  Greetings from Deutschland! (used Google translator to understand the article)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi