Kanada kriminalisoi holokaustin kiistämisen

Äärimmäisen liberaalina itseään mainostava hallitus esittelee taas totalitaristisia todellisia kasvojaan.

Sionismi

Justin Trudeau

Holokaustin kiistäminen ja kyseenalaistaminen tulee pian olemaan laitonta Kanadassa, hallituksen pyrkiessä ”pysäyttämään antisemitismiä.”

Lausunnot joissa kiistetään, hyväksytään tai vähätellään holokaustia, tulee olemaan rikos, paitsi yksityiskeskusteluissa.
Hallitus ei säädä asiasta uutta lakia, vaan tulee muokkaamaan valmiiksi jo säädettyä lakia ”vihaan yllyttämisestä” kattamaan myös holokaustin.

Koska valtaa pitävä eliitti ei kykene kumoamaan holokaustirevisionistien argumentteja, jää heille ainoaksi vaihtoehdoksi sensuuri ja vaientaminen.

Lähde

Holokausti Kanada Poliittinen vaino Politiikka Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Ehkä tästäkin vitsistä saa tulevaisuudessa kakkua?
  ”Mikä on pahempaa kuin holokausti?”
  ”Työpuhelu viikonloppuna.”

 • Teppo

  Vastaa

  Minä uskon vakaasti siihen että 6 000 000 poltettiin muutamalla uunilla neljässä vuodessa. Eihän se ole kuin 1 500 000 vuodessa niillä muutamalla uunilla. Eihän se ole kuin 4011 päivässä. Eihän se tee kuin 172 tunnissa. Eli kymmenelläkin uunilla (jota pidän jo hyvin epätodennäköisenä) se tekisi 18 ruumista tunnissa jokaisella uunilla; vartissa viisi ihmistä – taukoamatta NELJÄN VUODEN AJAN.

  Ja muistakaa että on vastapuoleltammekin historiallisesti täysin hyväksytty fakta että ”tuhoamisleirejä” oli vain muutama ja niissä ei tosiaankaan montaa uunia yhteensä ollut. Eli siis non-top-tuhontaa neljä vuotta putkeen: päivästä päivään, sekunnista sekuntiin. Ja kukaan ei tätä huomannut. Ei savua ilmassa Euroopan yllä, naapurimaissa. Ei mitään merkkejä. Vasta amerikkalaiset sotilaat keväällä ’45 näkivät tämän. Siihen asti KUKAAN tällä planeetalla ei tiennyt tästä muutaman saksalaisen lisäksi. Huom.: vain muutama saksalainen tiesti tästä, sillä kukaan 80 000 000:n kansasta ei hiiskunut asiasta kenellekään.

  Lukemat ovat vieläkin isommat sillä ”holokausti” ei tietenkään ollut käynnissä 1.1.1941–31.12.1945 ja jotkut ovat puhuneet jopa 10 000 000 poltetusta. Tuolloin todellinen vuositahti on ollut 1 750 000–2 860 000 eli 33 655–55 000 viikossa. Tuo tekisi 4–6 ruumista minuutissa yötäpäivää tuon lähes neljän vuoden aikana. Eli sellaiset 1300 non-stop krematoriosavuntupsutusta Euroopan taivaalle. Mahtanut olla melkoinen katku. Ja tämä kaikki muutamalla leirillä, joissa jokaisessa muutama uuni. Katsokaa vaikka kuinka monta uunia Auschwitzissa mahtoi olla ja miten paikka noin muutoinkin soveltui tähän ”joukkotuhoamiseen”. Tällainen sivu oli kuin moranen.blogspot.fi/ ja se löytyy vielä ainakin archive.orgin kautta.

  Pakko nostaa hattua. Vähintään 125 000 kuukaudessa, taukoamatta ~48 kuukauden ajan. TAUKOAMATTA. Erityisen mielenkiintoista tästä tekee se että 6 000 000 tapettiin, mutta Saksan vallassa olevilla alueilla Euroopassa eli kuitenkin vain 4 000 000 juutalaista. Pian sodan jälkeen heitä oli 5 000 000.

  Jewish World Almanacin mukaan taas juutalaisia oli Euroopassa (1933) 9 494 363 ja (1948) 9 372 666 ja Pohjois-Amerikassa (1933) 4 383 643 ja (1948) 4 971 261. Koko maailmassa heitä oli (1933) 15 315 359 ja (1948) 15 753 638. Mitään valtavaa tuhontaa näistä lukemista ei käy ilmi. Myöskään mitään valtavaa joukkopakoa USA:han tästä ei voi nähdä. Erikoista.

  Uskon kuitenkin ”holokaustiin” kaikesta huolimatta. Saa nähdä milloin Suomessa kielletään sen epäily, hakaristit ja poliittinen kommunismi.

  • Paavo

   Vastaa

   Jos olemattoman tapahtuman kieltäminen kielletään, niin sitten täytyy vain puhua holokaustista ymmärtävään sävyyn: ”1300 päivää harmaata savua Euroopan yllä, muistatteko sen? Oli se kauhea juttu kun 6 000 000 ihmistä vain katosi olemattomiin. Hitlerkin, pentele, otti ja katosi samalla tavalla.”

   Vihapuheen astuessa lainsäädäntöömme (varmaankin samoihin aikoihin šaria-lain kanssa, vaikkei šaria-jutut vihapuhetta toki voi koskaan olla) täytyy myös vähätellen ottaa kantaa irakilaisten, afgaanien ja somalien raiskaustaajuuteen, joka on huonona vuotena vain 66 % Helsingin kaikista raiskauksista. Sehän on vielä 34 eli melkein 40 % vajaa 100 %:sta! Ajatelkaa: siis melkein vain puolet Helsingin raiskauksista on ulkomaalaisten tekemiä. Naurettavan pieni määrä varsinkin kun ottaa huomioon että Helsingin 600 000 asukkaasta vain 10 % on ulkomaalaisia. Eihän se ole juuri mitään! Ymmärtäisin jos 1 % (6000 ihmistä) tekisi yli puolet pääkaupunkimme raiskauksista ja että silloin jengi olisi huuli pyöreänä: ”Nyt vahän rajaa jo, come on!”

   Mutta ehkä ne ovatkin lähemmäksi 6000 ihmistä jotka lukemista ovat vastuussa: Tilastokeskuksen mukaan Suomen väkiluku oli (31.12.2017) 5 513 130. Kansallisuudeltaan irakilaisia 11 729, afgaaneja 5792 ja somaleja 6677. Helsingin väkiluku on 666 000 ja voimme varmaan olettaa että tuosta kolmen troikasta asuu 20 % Helsingin lihapatojen äärellä eli 4840 kpl. No, tehkää omat päätelmänne. Lukemat ovat järisyttävän rumat.

   Jos tuo 10 %:n eli 60 000 poolista ammennettu porukka (ja todellisuudessa vielä paljon pienemmästä joukosta, sillä afgaanit, irakilaiset, syyrialaiset, turkkilaiset ja somalit ovat niin kovia raiskareita Suomessa) kuitenkin on tehnyt pahimpina vuosina jopa yli 60 % raiskauksista, niin miettikää mitä se tarkoittaa, kun niiden määrä kasvaa 10 %:sta 25 %:iin. Helsingissä on jo lukuisia paikkoja joissa ulkomaalaisia on yli 40 %. Eurooppalaiseen tapaan kokonaismäärä isoissa kaupungeissa nousee aina sinne 50 %:iin ja ylikin, ja kaupunginosien pitoisuudet helposti 75 %:iinkin.

  • Ville

   Vastaa

   Se on varmaan sitä paljon puhuttua saksalaista tehokkuutta 😉

   • Tupo

    Vastaa

    Jawohl. Silloin fysiikan lait, tilastot ja hyväksytyt viralliset totuudetkin unohdetaan, kun historiaa uusiksi kirjoitellaan aina vain.

  • Fiktiontarkastaja

   Vastaa

   Holokaustitarinan nykyinen versio ei väitä, että 6 miljoonaa, alle 3 miljoonaa kaasutettiin, ja näistäkin vain kolmasosa Auchwitzissa ja Auschwitz-Birkenaussa, joissa ne uunit. Tuhkauskammioita yhteensä yli 50, koska joissakin uuneissa oli jopa 3 kammiota per uuni. Loput lähes 2 miljoonaa kaasutettiin (ei-tappavalla dieselpakokaasulla) Belzecissä, Chelmnossa, Sobiborissa ja Trenblinkassa, ja haudattiin normaalisti joukkohautoihin. Joista sitten kaivettiin ylös ja poltettiin ratakiskoilla (muutaman lähimetsästä haetun risun avulla). Toiset 3 miljoonaa tapettiin ihan ampumalla Einzatsgruppen-joukkojen toimesta jossain nykyisen Ukrainan, Valko-Venäjän, Venäjän jne alueilla. Eräs saksalainen upseeri kävi sitten muutaman miehen ja ratakiskokasan avulla kaivamassa nämä haudat tuolta valtavalta alueelta auki ja tuhkasi ruumiit. Holokaustiin uskovat tutkijat eivät tietenkään ole koskaan yrittäneetkään esittää mitään tieteellisiä todisteita näille väitteileen, sen sijaan revisionistiset tutkijat ovat laskeneet että uunien maksimikapasiteetti Birkenaussa noin 130 000 ruumista, ratakiskoista kyhätyt viritelmät olisivat tarvinneet todella valtavan polttopuumäärän jonka junakuljetuksista pitäisi löytyä vastaavat todisteet kuin juutalaisten kuljettamisesta. Jo yli vuosi sitten oikeusministeri Anna-Maja Henriksson uhosi, että kielto on jo tulossa, joten todennäköisesti ihan lähitulevaisuudessa kiellettyä täällä Suomessakin.

 • TT

  Vastaa

  Myös väitteet siitä, että maailmaa hallitsee juutalaisten salaliitto tulee kieltää. Samoin tulee kieltää väitteet siitä, että korona on keksitty juttu ja että siihen kehitellyt lääkkeet tekevät kaikkea muuta kuin hoitavat koronaa. Samoin tulee kieltää väitteet siitä, että hinnat ovat länsimaissa nousussa ja kohta jopa nälänhätä uhkaa. Jo nälkä kuitenkin on, siitä ei saa valittaa rangaistuksen uhalla. Länsimaiden johtajien arvostelu kriminalisoidaan. Viranomaisten tai hyvävelijärjestöjen arvostelu kielletään. Sanna Marin julistetaan pyhimykseksi. Euroopan komission koostuu jumalista, jota tulee kumartaa aamuin illoin muotomenoin. Tietoverkkoon on ladattava videopätkä oikein suoritetuista rituaaleista. Jokaisen on myös päivittäin suudeltava jokaiseen kotiin lähetettävää Daavidin tähteä. Suutelussa on oltava huulikontakti, mutta goyim-limaa ei saa jäädä tähteen. Limainen tähti johtaa kuolemanrangaistukseen. Uusien velvotteiden, rajoitteiden ja rangaistavien asioiden lista päivittyy viikoittain ja kansalaisten tulee tarkistaa se tietoverkosta joka maanantai kello 6.00. Tällöin lausutaan myös rukous kasaarijuutalaisten vaurauden eteen.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Holokaustirevisionistien ”argumentit” ovat samaa tasoa kuin scientologeilla.

  • Jones

   Vastaa

   Totta. Kyllä juutalaiset holokaustinsa tekivät ja jopa aivan itse. Koko holokausti olikin nimensä arvoinen tapahtuma.
   Hannu Rautakallio kirjoittaa kirjassaan ”Holokaustilta pelastetut” näin:
   “Mitä holokaustilla sitten tarkoitetaan? Holokausti (eng. Holocaust) on peräisin kreikan kielestä “holocauston”, joka merkitsee polttohautausta. Termi on peräisin kreikankielisestä Vanhasta testamentista, ja sillä on uskonnollinen merkitys, koska holokaustissa poltetut ihmiset uhrattiin Jumalalle.”
   http://www.kolumbus.fi/gematria/ep13_polttouhri.htm

   Totuus holokaustista:
   1: Valkolaiset eivät ole arjalaisia, vaan arjalaiset ovat lähi-itäläisiä ja Adolf Hitler tiesi tämän vallanhyvin. Adolf Hitler kirjoittikin aiheesta kirjassaan näin:
   Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
   13 Luku. Saksan sodanjälkeinen liittopolitiikka:
   ‑Sen sijaan, että kohdistaisi vihansa toisiin arjalaisiin, joista meidät kyllä voi erottaa melkein kaikki…
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
   ‑Persiankieliset iranilaiset ovat sassanidien kaudesta alkaen käyttäneet maasta nimitystä Iran, joka tarkoittaa ”arjalaisten valtakuntaa”,

   2: Juutalaiset itse polttivat sekarotuiset pois keskitysleireillä, koska eivät huolineet sekarotuisia Israeliin ja juutalaisten uskonnon mukaan kukaan sekarotuinen ei voi olla juutalainen. Nyt he paasaavat rotujen sekoittumisesta valkolaisille. Aika naurettavaa sakkia. Sekä väittävät että heitä on muka aina sorrettu ja vainottu.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Sonderkommando_(tuhoamisleiri)
   Viides Mooseksen kirja:
   23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.
   Nehemia:
   10:30 Me emme anna tyttäriämme maan kansoille emmekä ota heidän tyttäriänsä pojillemme vaimoiksi.
   13:3 Kuultuaan lain he erottivat kaiken sekakansan Israelista.

   3: Natsit auttoivat puhdasrotuisia juutalaisia(arjalaisia) muuttamaan Israeliin ja juutalaiset olivat yhteistyössä natsien kanssa.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement

   4: Saksan lippuun laitettiin juutalaisten(arjalaisten) uskonnollinen hakaristi. SS-tunnuskin otettiin heiltä, sekä kotka ja tervehdys.
   http://www.proswastika.org/news.php?extend.141.6
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
   ‑Persialaiset käyttivät samantyylistä tervehdystä jo lähes 2 500 vuotta sitten Akemenidien valtakunnassa.

   5: Arjalaiset kansat, kuten natsi-Turkki, natsi-Iran ja natsi-Italia olivat Saksan puolella ja Adolf Hitler väitti heidän olevan valkolaisten ystävyyskansoja, vaikka tämä ei lainkaan pidä paikkaansa. Miksi he muuten olisivat polttaneet valkolaisiin sekoittuneet pois keskitysleireillä.
   http://romanit-info.webnode.fi/news/romanit-israelin-kadonnut-sukukuntako-totta-vai-tarua-/
   ‑Itse asiassa DNA paljastaa, että kansa, joka on geneettisesti lähempänä juutalaisia, ovat kurdit ja eteläitalialaiset, jotka eivät ole seemiläisiä…

   6: Adolf Hitlerin Saksassa ihailtiin filosofi Friedrich Nietzscheä, joka on kirjoittanut kirjan: ”Näin puhui Zarathustra”. Ja kas kummaa, zarathustralaisuus on Iranin-arjalaisten hakaristi-holocaust uskonto, jota harjoittavat myöskin juutalaiset, sillä ovathan juutalaiset Iranin-arjalaisia. Zarathustralaisuuden uskonnollisia symbooleja ovat hakaristi ja kotka. Nämä symboolit olivat Saksassakin aikoinaan Adolf Hitlerin valitsemina.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Zarathustralaisuus
   Adolf Hitler: Mein kampf. Osa 2. Kansallissosialistinen liike.
   7 Luku. Taistelu punarintamaa vastaan.
   ‑Kuitenkin minun täytyi poikkeuksetta hylätä kaikki lukemattomat ehdotukset, joita tuli siihen aikaan nuoren liikkeen piirissä ja joissa useimmissa oli hakaristi piirrettynä vanhan lipun sisään. Itse en-johtajana-halunnut heti paikalla esittää julkisuudessa omaa ehdotustani, koska oli mahdollista, että joku toinen keksisi ehdottaa yhtä hyvää tai ehkä parempaakin. Todellakin lähetti Stranbergistä muuan hammaslääkäri ehdotuksen, joka ei ollut ollenkaan hullumpi ja muistutti aika suuresti omaani, se vain siinä oli vikana, että hakaristi oli vinosakaraisena sovitettu valkoiseen kenttään. Itse olin sillä välin loppumattomiin yriteltyäni sommitellut lopullisen muodon: lipussa on punainen pohja, siinä valkoinen ympyrä keskessä ja ympyrän sisässä musta hakaristi. Pitkään kokeiltuani keksin myös oikeat suhteet lipulle ja valkoisen ympyrän koolle samoin kuin myös hakaristin muodolle ja leveydelle.

   • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

    Vastaa

    No niin justiinsa. Vielä hullumpaa kuin kreationistien selitykset.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Holokausti? Mikä se on? Onko se joku ruoka? En ole siitä ennen kuullutkaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Uskoa saa mihin haluaa

  Suomalaiset sotilaat puhdistamassa korsua täistä:
  https://www.reddit.com/r/wwiipics/comments/9edguz/finnish_soldiers_using_zyklon_b_as_a_lice_etc/

  Zyklon B oli 30-luvulla yleinen tuholaisten torjunta aine, jota mainosti ja markkinoi mm. maatalouden tutkimuskeskus Suomessa
  https://www.freedomsphoenix.com/News/266140–2019-08–09-zyklon-b-was-used-in-homes-across-america-to-fumigate.htm

  I.G. Farben valmisti zyklon B:tä. Rockefelerit olivat I.G. Farbenin merkittävä omistaja
  https://www.hs.fi/talous/art-2000004179960.html

 • Totuus esiin

  Vastaa

  Viralliseen holokaustiversioon liittyy niin paljon outoja asioita ja jopa fyysisiä mahdottomuuksia joten ihmetellä täytyy suuresti miksi holokaustia ei saa tutkia? Holokaustia usein nimitetään maailman tutkituimmaksi rikokseksi vaikka sen tutkiminen on kielletty. Eikö se olisi juutalaistenkin kannalta hyvä asia jos selviäisi että ihmisiä ei kuollutkaan niin valtavasti kuin kymmeniä vuosia on väitetty.

 • Matti Simola

  Vastaa

  Minulla ei ole perusteita kiistää, että Hitlerin Saksassa ja sen valloittamilla alueilla keskitysleireille suljettiin – poliittisista, uskonnollisista ynnä muista syistä – huomattava määrä IHMISIÄ.

 • JoodeJoode

  Vastaa

  Saippuasta ja esinahkarituaalista puhuminen pitää myös lailla kieltää.

 • Nimetön

  Vastaa

  Yhtään teknistä todistetta ihmisten kaasutuksesta Saksan leireillä ei ole löytynyt tähän päivään mennessä.

  • Tupo

   Vastaa

   Ei anneta sen pilata hyvä tarinaa! Näinhän on myös multikultin, ilmastovouhotuksen, aakkosvammaisten ymv. aatteiden kanssa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”Lausunnot joissa kiistetään, hyväksytään tai vähätellään holokaustia, tulee olemaan rikos, paitsi yksityiskeskusteluissa.”

  Jos joku taho järjestää satojen osallistujien, vain kutsuvieraille tarkoitetun, keskustelutilaisuuden, niin onko keskustelu yksityinen. Tuskinpa. Lain sana ”yksityiskeskustelu” antaa tulkinnan mahdollisuuksia. Samoin mitä on ”vähättely”. Kenties päädytään siihen, että väärä kasvonilme tulkitaan rangaistavaksi vähättelyksi.

  Kanadalaiset ovat nyt kaltevalla pinnalla. Kaikki muuttuu vähitellen rangaistavaksi, jos rankaisuvaltaa käyttävät siitä hyötyvät. Ehkä näemme senkin, että tavalliset muurahaiskansalaiset ilmiantavat toisiaan väitetystä holokaustin vähättelystä.

  Ei tämä holokaustiin jää. Vähitellen kiistämis-kieltämislain soveltamisalaa laajennetaan muihinkin, esimerkiksi rotuun ja seksuaalisuuteen, liittyviin asioihin.

 • Laivakissa

  Vastaa

  Holokausti on lukuisilla revisionistien kirjoituksilla ja tutkimuksilla todistettu huijaukseksi. Miten on mahdollista, että siihen uskoo yli 90 prosenttia ihmisistä. Selitys on siinä, että juutalaismafialla on hallussaan niin paljon tiedotusvälineitä, he johtavat maailman vapaamuurarijärjestöä, heillä on varaa lahjoa historioitsijoita ja tiedottajia ja heillä on voimakkaat kansalliset ja kansainväliset painostusjärjestöt. Julkaisemme Benjamin Kivilohkareen artikkelin, jossa pohditaan muiden muassa sitä kuinka ”holokaustilla” kiristäminen liittyy maailmanvallan tavoitteluun, yms. tähän liittyvää.

  Tohtori Max Mandelstam kiteyttää sionismin ja samalla koko juutalaisuuden ydintehtävän avajaispuheessaan Baselin sionistikonferenssissa 29.8.1897 (Le Temps, 3.9.1897): ”Juutalaisten tulee käyttää kaikki keinot ja kaiken valtansa estääkseen kaikkien muiden kansojen nousun ja menestyksen, jotta saavutamme historiallisen tavoitteemme s. o. maailmanvallan.” Tästä maailmanvaltauksesta kirjoittavat myös juutalaiset rabbiinit, ja se on juutalaisen eliitin eli Siionin Viisaiden ylin ohjenuora. Juutalaismafian maailmanvaltaus perustuu siten juutalaisten uskontoon, ja se on siksi niin syvään juurtunut. Kaiken pohjana on se, että juutalaiset surmasivat Jeesuksen ja valitsivat Barabbaan eli perkeleen palvonnan: ”Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ’Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.’” (Matt. 4: 8–9). Tätä perkelettä myös nykyjuutalaisten johtajisto palvoo, ja lisäksi nykyjuutalaiset eivät kuitenkaan ole uskonlahko, vaan kansa. Suomessa asuva juutalainen ei ole vain uskonnoltaan juutalainen, vaan hän kuuluu juutalaiseen kansaan, jonka todellinen kotimaa on nykyisin Israel. Perkeleen palvonnasta on koitunut tietyille juutalaistoimijoille maallinen ja rahallinen menestys, sillä perkele himoitsee vain valtaa ja omaisuutta. Siionin Viisaiden omaisuus ylittää kaikkien muiden kansojen omaisuuden rahallisesti mitattuna.

  Jopa Suomen suurin sanomalehti myöntää, että ”holokausti” on uuden Euroopan syntytarina. Uudella Euroopalla ei ole identiteettiä, sillä ”holokausti” on kieltänyt meiltä kansallisen ylpeyden.

 • Boatcat

  Vastaa

  Maailmanvaltaus liittyy holokaustiin
  Holokausti on lukuisilla revisionistien kirjoituksilla ja tutkimuksilla todistettu huijaukseksi. Miten on mahdollista, että siihen uskoo yli 90 % ihmisistä. Selitys on siinä, että juutalaismafialla on hallussaan niin paljon tiedotusvälineitä, he johtavat maailman vapaamuurarijärjestöä, heillä on varaa lahjoa historioitsijoita ja tiedottajia ja heillä on voimakkaat kansalliset ja kansainväliset painostusjärjestöt. Natsi-Saksasta on tehty ihmiskunnan historian pahin roisto, vaikka se todellisuudessa oli aivan terve yhteiskunnallinen kokeilu päästä irti juutalaisten pankkien orjuuttamasta vallasta. Saksalaiset ovat lahjakas kansa, joka oli vaarallinen juutalaiselle maailmanvallalle, siksi se piti nujertaa ja siksi sitä on pidettävä ojennuksessa myös tänä päivänä. Uskon vielä, että sionismin vastainen vallankumous alkaa Saksasta.

  Erikoisen iljettävää on havaita Suomen luterilaisen kirkon sekä helluntalaisten juutalaismyönteisyys, johon sisältyy myös vahva holokaustiusko. Luterilainen teologi Mikko Ketola kirjoittaa: ”Holokaustin tapahtuminen on historiallinen tosiasia, joka on dokumentoitu perusteellisella ja luotettavalla historiantutkimuksella. Oman todistuksensa ovat antaneet lukuisat tuhoamisleireiltä hengissä selvinneet. On osoitettu myös, että juutalaisten joukkomurha oli olennainen osa Hitlerin ja natsien vainoharhaista juutalaisvastaista politiikkaa, jonka toteuttamiseen he panostivat vielä siinäkin vaiheessa, kun resursseja olisi tarvittu kipeämmin oikeiden vihollisten torjumisessa.”

  Tällä tavalla ajattelevat ei ainoastaan luterilaiset, vaan myös koko virallinen Suomi. Opetushallituksen kotisivu: ”Holokaustin kieltäjien (revisionistit, negationistit) propaganda oli pitkään vain kuriositeetti kouluopetuksen kannalta, mutta internet on tuonut aiheen jokaisen opiskelijan ulottuville. Myös suomenkielistä holokaustin historiallisuuden kieltävää materiaalia nousee esille internethakujen yhteydessä. Vaikka kyseessä onkin puhtaasti pseudohistoriallinen ja antisemitismistä inspiraationsa ammentava lähestymistapa lähihistoriaamme, asettaa se vakavan haasteen myös kouluopetukselle.” Suomessa ollaan menossa samaan kuin USA:ssa, jossa holokaustiopetus on pakollista kouluissa ja holokausti on nostettu uskonnon asemaan. Luterilainen maailmanliitto hylkäsi Martti Lutherin arvokkaan teoksen ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”, joka sisältää pätevää faktaa Saksan juutalaisista. Kuinka kauan luterilainern kirkko saa sylkeä valheita holokaustista, jota ei koskaan tapahtunut.

  Nyt kun Suomi valmistautuu ottamaan rikoslakiinsa holokaustin kiistämisen rangaistavana tekona, tulisi kaikkien totuutta rakastavien kansalaisten nousta barrikadeille. Jos holokaustia ei saa edes tieteellisesti tutkia, niin kyseessä on silloin uskonto. Holokausti liittyy olennaisesti juutalaismafian maailmanvaltaukseen. Ajankohtainen koronahuijaus on osa tätä maailmanvaltausta, jossa vapaamuurarien johtama Maailman Talousfoorumi (WEF) yrittää romahduttaa kansojen taloudet, saattaa pakollisen rokottamisen voimaan koko planeetalle ja tuhota yksilön vapaudet ja siten mahdollistaa ihmiskunnan genomin muuttamisen rokotuksen avulla syötetyillä partikkeleilla tähtäimenä juutalaismafian rodullinen ylivalta maan päällä. Tämä ei ole salaliittoteoriaa, vaan siitä voi lukea WEF:n johtajan vapaamuurari Klaus Schwabin uudesta kirjasta. Mutta Klaus Schwab ja muut vapaamuurarit palvelevat todellisuudessa Siionin Viisaita, jota voidaan kutsua myös juutalaismafiaksi.

  Luin tänään uutisen, että erinomainen koronahuijauksen paljastava sivu ”koronarealistit.com” on poistettu netistä sillä perusteella, että se kritisoi Suomen hallituksen virallista koronalinjaa. Suomi on menossa kohti poliisivaltiota, ja hallituksemme on tiukasti WEF:n ohjauksessa. Juutalaismafian todella voimakas ase on kansainvälinen sensuuri, jonka heidän tiedotusmafiansa pystyy aikaansaamaan mistä vain aiheesta. Holokaustin vastustaminen on tiukasti sensuroitua useissa maissa ja holokaustin vähättelystä voi seurata vankeusrangaistus. Toivottavasti näin ei käy Suomessa. Toivottavasti koronahuijauksen paljastuminen saa ihmiset huomaamaan myös holokaustihuijauksen, sillä tekijät ovat samat.

  Benjamin Kivilohkare, hum.kand.

 • anonyymi

  Vastaa

  Sivusto ”koronarealistit.com” toimi ainakin tätä kirjoitettaessa 2022-04-12 20:42. Onneksi toimii. Siellä on paljon tietoa.

 • Esa

  Vastaa

  Holokausti, kaunis tarina, mutta valitettavasti satua. Täysin huuhaata koko juttu. Aina on sodissa ja vankileireillä levinnyt kulkutaudit, pilkkukuumeet jne. Ainoa keino estää leviämistä kuolleista terveisiin on ollut polttaminen,myös omia kuolleita on hävitetty näin, kaikki tahot ovat tätä harrastaneet. Jutkut ovat kuitenkin pystyneet luomaan asiasta jotain elämää suurempaa. Ns. Selviytyneet ovat ahkerasti ajaneet asiaansa ja ratsastaneet holokaustilla ajaakseen vaikutusvaltaansa ja talouttansa, kuten on tehnyt historian saatossa aina. Huuhaata koko homma sanon.

 • Virva T

  Vastaa

  Uskoin viralliseen holokaustitarinaan vuoteen 2015 saakka (luin kaikki virallista tarinaa julistavat kirjat, mutta ihmettelin AINA sitä mikä oli motiivi ”holokaustille” , asiahan on niin, että mitään kunnollista motiivia virallinen holokaustiuskonto ei anna/kerro ‑tai sitten se on hämärän epämääräinen, kuten; ”kaikki saksalaiset tuli yht’ aikaa hulluiksi”. Juutalaisvaltaa Weimarin tasavallassa peitellään virallisessa historiankirjoituksessa, kuten myös juutalaisten osallisuutta kommunismiin, millä he (juutalaiset) ovat murhanneet vähintään kymmenkertaisesti ihmisiä, kun mitä Hitlerin väitetään tehneen) ‑kunnes löysin sattumalta maailman sensuroiduimman dokumenttielokuvan Adolf Hitler The Greatest Story Never Told. Tästä alkoi oma holokaustirevisionismiin tutustuminen, joka nykyään kattaa tuhansia tunteja tutkimusta, kymmeniä kirjoja (the holocaust handbooks yms). 

  Tällä jo vuosia tekemälläni tutkimuksen määrällä voin hyvällä omallatunnolla koska tahansa käsi sydämellä ja 100%: sti asiani takana seisten vannoa, että holokausti on maailman historian suurin kusetus. Kaikki on suunnilleen juuri päinvastoin kuin mitä virallisesti väitetään. Holohöpötyksen sijaan tulisi siirtää huomio juutalaisten suorittamiin rikoksiin ihmisyyttä vastaan, koska ne ovat aitoja oikeasti tapahtuneita historiallisia faktoja (kommunististen hirmutekojen lisäksi myös nykyään tapahtuva väestönvaihto kalergisuunnitelmineen on kansanmurha, joka kohdistuu meihin valkoisiin eurooppalaisiin), toisin kuin savijaloille rakennettu epämääräinen holokaustivalhe, joka ei kestä edes pintapuolista tutkimista, kun totuus jo valkenee tyhmemmällekin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi