Ranska: 16 juutalaista opettajaa pidätettynä lasten hyväksikäytöstä

Samalla koulun tilat ratsattiin. Ratsian yhteydessä sen 42 oppilasta sijoitettiin lastensuojelun pariin.

Sionismi

star of david, star, symbol

Ranskan poliisi on pidättänyt 16 juutalaista opettajaa epäiltynä lasten hyväksikäytöstä. Opettajat ovat työskennelleet Pariisin lähellä sijaitsevassa ortodoksijuutalaisessa koulussa.

Kyseinen koulu on opettanut amerikan- ja israelinjuutalaisia oppilaita juutalaisille tavoille. Ranskan poliisi on tutkinut sen toimintaa viime kesästä lähtien.

Lähde: JTA

Pedofilia Poliittiset viholliset Ranska Ranskan juutalaisyhteisö Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vaivaiset 16

  Vastaa

  Tässä nähdään, miksi kosher-nationalismi ei toimi.En ymmärrä miksi niitä jutikoita pitää niin vietävästi nuoleskella.”Natsit ja kommarit ovat samaa paskaa eri paketissa”. No ei aivan: ”natsit” ovat seksuaalirikoskysymyksissä aina UHRIN puolella, kun taas kommarit TEKIJÄN puolella.Kommarit haluavat paapoa pedareita ja muita raiskareita koska vastustavat ”natsimeininkiä” eli tuntuvia rangaistuksia näille elukoille.Mielestäni tässä on aivan selkeä ero.

 • Ja taas...

  Vastaa

  Tämä ei nyt varsinaisesti enää yllätä. Mutta näitä uutisia julkaistaessa pitää olla tarkkana ettei saa syytettä tosiasioiden kertomisesta kuten Magneettimedia aikoinaan. 

  Kyllähän te tiedätte mitä eroa on hyvällä- ja pahalla paimenella? Hyvä paimen panee henkensä lampaiden edestä.

 • Jones

  Vastaa

  Oikeastaan ympärileikkaus saattaa olla eräänlainen homopedofiilinen perverssio, jolla poika liitetään isäänsä.

 • TT

  Vastaa

  Ranskasta tulee vain huonoja uutisia. Ei edes Hitleriä kiinnostanut tuon maan kokonaan valtaaminen, vaikka oli tarjottimella v. 1940. Maassa ei ole mitään muuta hyvää kuin kaunis Chamonix’in laakso ja muutama hyvä konjakki. Pysykää poissa.

  • Vai vielä suurvalta

   Vastaa

   Ja sitten ne luulee vielä olevansa suurvalta, vaikka koko maa on euroopan eniten velkaantunut miljardeissa mitattaessa.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  ”Kyseinen koulu on opettanut amerikan- ja israelinjuutalaisia oppilaita juutalaisille tavoille.” Siis, mikä tässä on ongelma? Kouluhan nimenomaan on onnistunut tehtävässään.

 • Eikka

  Vastaa

  Ei oppi ojaan kaada, mutta perse voi tulla kipeäksi noissa opinahjoissa.

 • Varmaan joku shill teidän mielestä

  Vastaa

  Niin uutisessa ei puhuta seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytteet tuli oppilaiden huonojen olosuhteiden takia. 

  ”sequestration, confiscation of IDs, unsuitable living conditions, maltreatment, denial of access to education and other services without the possibility of allowing [students] to return to their families”

 • Tyrsky

  Vastaa

  On tahoja, joiden mielestä tuokin pidätys on vain jonkinlaista antisemitismiä.

  Eräs sellainen taho pyrkii näyttäytymään kristillisenä, vaikka kyseinen kristillinen sionismi ei kristinuskon näkökulmasta tarkastellen kestäkään lähempää tarkastelua. Kristillinen sionismi pyrkii vaientamaan juutalaisia ja Israelia kohtaan osoitetun kritiikin, vaikka kritiikki olisi kuinka perusteltua ja oikeutettua. Kristillinen sionismi linjautuu juutalaisuuden kanssa siinä, että ne kumpikin kutsuvat tuollaista kritiikkiä antisemitismiksi.

  Vaihtoehtomediana esiintyvä Kansalainen ei julkaissut kommenttiani, jonka kirjoitin tähän uutiseensa:

  https://www.kansalainen.fi/eduskunnan-israelin-ystavyysryhman-puheenjohtaja-peter-ostman-arvosteli-amnestyn-apartheid-raporttia/

  Kommenttini on tässä alla kokonaisuudessaan. Jokainen voi miettiä mikä on syy estoon ja mitä se siis kertoo Kansalaisesta:

  Östman sanoi, että antisemitismi on yksi keskeisimmistä syistä Israelin valtion olemassaoloon. Hän jatkoi:
  ”Israelin valtion olemassaolo perustuu toisen maailmansodan jälkeiseen kansainväliseen tahtotilaan suojella juutalaisten oikeuksia ja turvallisuutta”
  Haastetaan nämä esitykset faktoilla:
  Ensimmäisestä sionistikongressista (1897) Theodor Herzl sanoi näin:
  At Basel I founded the Jewish State.[3] If I said this out loud today l would be greeted by universal laughter. In five years perhaps, and certainly in fifty years, everyone will perceive it.
  https://en.wikipedia.org/wiki/First_Zionist_Congress
  Israel perustettiin 1948 eli tietenkin Israelin valtion olemassaoloon vaikutettiin kovasti jo ennen toista maailmansotaa.

  Tämäkin puliveivaus tapahtui ennen toista maailmansotaa:
  Balfourin julistus oli Ison-Britannian hallituksen vuonna 1917 antama julkinen lausunto, joka ilmaisi Britannian tuen juutalaisten kansallisen kodin perustamiselle Palestiinaan.[1]
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Balfourin_julistus
  Rothschildit huseerasivat taustapiruina.

  Holokausti tapahtui läntisen lehdistön mukaan monta kertaa jo maailmansotien välillä ja ennen ensimmäistäkin:
  https://www.altcensored.com/watch?v=i3aTutAczCE
  Meidän tuntemamme holokaustiksi kutsumamme tapahtuma on traaginen ja laaja tapahtumasarja. Kun aihetta rajataan siten, että siitä voi saada jotenkin otetta, voi havaita seuraavaa:

  Leireillä oli kaasukammioita, mutta toisin kuin väitetään, ne olivat vaatetäin vastaisessa hygieniataistelussa käytettyjä desinfiointikammioita. Vaatetäit levittivät pilkkukuumetta, joka puhkesi tappavana epidemiana sodan ajan leiriolosuhteissa.
  Ihmisiä kuoli suuret määrät, osa puutteeseen, osa epidemioiden uhreina.
  Fyysisiä todisteita ihmisten massamurhaamisesta kaasulla ei ole.
  Narratiivi massamurhista palveli poliittisia päämääriä, mm. tuen saamista Israelin valtion perustamiseksi. Myös korvaukset juutalaisille kuuluivat kuvaan, joten nykyinen Saksa joutuu maksamaan sotakorvauksia maalle, jota ei sodan aikana edes ollut.

  Olen kysellyt pitkään voisiko joku esittää selkeät fyysiset todisteet siitä että Natsi-Saksassa on ihmisiä massamurhattu kaasulla. Kukaan ei ole niitä vielä esittänyt.

  Lopuksi tämä:
  Östmanin mukaan Israel on lisäksi Lähi-idän ainoa demokratia.
  Israel ei ole demokratia. Se on etnokratia.
  ”Israel’s Supreme Court has upheld a controversial law that defines the country as the nation state of the Jewish people”
  https://abcnews.go.com/International/wireStory/israeli-supreme-court-upholds-contentious-jewish-state-law-78737987

  • Bella

   Vastaa

   Olisikohan syy sille, että Kansalainen ei julkaissut kommenttiasi se, että esität väitteitä, joita et perustele. Kirjoituksesi vilisee väitelauseita, mutta mitään analyysia en löydä. Esität linkkejä perusteluina. Ne eivät kuitenkaan voi olla perusteita väitteillesi, koska media ei tutki, vaan ainoastaan väittää, korkeintaan vähän enemmän perustellummin kuin sinä. Lopuksi pyydät todisteita juutalaisten massamurhasta, ja väität että sellaisia ei ole esitetty. Naurettavaa; todisteluja on kyllä esitetty (en ota kantaa niiden perustelujen todenmukaisuuteen).

   • Plääh

    Vastaa

    EI ole. Syy on se, että media on osa sionistista valeoppositiota, joks siis ei ole oppositiota ensinkään, vaan juutalainen juoni

    • Bella

     Vastaa

     Ai että todisteluja ei ole esitetty? No mitäs sinäkin olet koulun historiankirjoista lukenut?? Mutta on kokonaan eri asia debunkata näitä todisteluja ja korvata ne paremmilla todisteluilla kuin väittää ettei niitä ole koskaan esitetty. Kuka tahansa voi väittää mitä vaan, vaikka että kuu on juustoa. Mutta todista se ensin, että kuu ei ole koostumukseltaan anortosiitista, breksiasta ja basaltista, ynnä silikaattimineraaleista koostuvaa, ja perustele sitten ‚että kuu on juustoa. Voi mennä hankalaksi.

     • Tyrsky

      Fyysisiä todisteita ei ole esitetty. Kaikenlaista tarinaa on kyllä isketty, mutta ne eivät siis ole linjassa fyysisen todellisuuden kanssa. 

      Kuujuttusi oli hauska, mutta asiaton. Oikeusperiaatteisiin kuuluu, että syytetty on syytön kunnes toisin todistetaan.

      Kykenetkö osoittamaan sellaista asennetta, jolla näyttäisit tarvittaessa olevan valmis muuttamaan kantaasi? Omalta osaltani olen sellaista osoittanut. Olenhan pyytänyt vain yhtä kiistatonta fyysistä todistetta ’maailman parhaiten todistetun historiallisen tapahtuman’ tunnetuimmasta murhaamismenetelmästä. Tietenkin muutan tarvittaessa kantaani vastaansanomattoman todisteen edessä.

   • Plääh

    Vastaa

    Kävin tuolla sivulla eikä siellä ole ennakoosnesuuria. Voi siis olla, että siellä ei vain pääse läpi viestit miljoonien linkkien kera. Sitten niitä ei jakseta hyvksyä jälkeenpäin. Tai sitten on jokin rajoitus viestien koolle eikä niitä isoja siedetä

   • Tyrsky

    Vastaa

    Bella & Plääh,

    toinen teistä katsoo viestistäni puuttuvan perustelut, toisen mielestä teksti on liiankin pitkä ja linkkejä liikaa.

    Laittamani linkit kertovat sitä historiaa, joka ei ole millään tavoin kiistanalaista. 

    ”Lopuksi pyydät todisteita juutalaisten massamurhasta, ja väität että sellaisia ei ole esitetty.”

    Katso tarkemmin mitä pyysin, etten saa vaikutelmaa tarkoitushakuisesta vääristelystä.

    Jos nimittäin olisit katsonut, et olisi kirjoittanut mitään tällaista:
    ”väität että sellaisia ei ole esitetty”. 

    Sinäkin voit – ja olisit heti voinut – esittää sen kiistattoman fyysisen todisteen, että keskitysleireillä on ihmisiä massamurhattu kaasulla.

    Luulisi olevan helppoa, jos ’todisteita on pilvin pimein’.

   • Vaino-Mantilalle rasvattu köysi

    Vastaa

    Valehdellessaan holokaustista juutalaiset usein ”unohtavat” mainita kidutuskansanmurhaamistaan yli miljardista alkuperäiskansoista ja kristityistä, kuinka ollakaan :/
    Ja tämä uhriluku laskettuna vain parin viime vuosisadan ajalta. 

    On ilmiselvää, että Fakesrael on totalitaristinen, supremasistisen rasistinen apartheidistinen tallmudokommunatsien perustama kansainmurhaisen valevaltio; jo Fakesraelin perustuslaissa sanotaan sen muka-”oikeutuksen” perustuvan talmudiin.

    Kaikki siionistit, jotka tukevat Fakesraelia ovat saatanasta ja joutuvat helvettiin, koska tukevat pahuuden tekijöitä, mikä on itse Jumalan kieltämään

 • Bella

  Vastaa

  Tyrskylle: niin kuin Plääh jo totesi, niin ei linkkien latelu tuo sellaista uskottavuutta kommenttiin, että sitä viitsii edes lukea. Mikään linkki ei silti poista sitä tosiasiaa, että juutalaisten massamurhasta on esitetty todisteet, ja niitä myös lapsillemme koulussa esitetään. Sanot, että ”Sinäkin voit – ja olisit heti voinut – esittää sen kiistattoman fyysisen todisteen, että keskitysleireillä on ihmisiä massamurhattu kaasulla.” 

  No enhän minä nimenomaan voi, sillä en ole asiaa alkuperäislähteistä tutkinut. Valitsin tutkimusurakseni vähän toisenlaisen uran, joka ei suuntaudu natsisaksaan.

  • Tyrsky

   Vastaa

   Mitä et ymmärtänyt? Linkitin kiistattomat asiat, en kontroversiaaleja.
   Kun Östman sanoi, että
   ”Israelin valtion olemassaolo perustuu toisen maailmansodan jälkeiseen kansainväliseen tahtotilaan suojella juutalaisten oikeuksia ja turvallisuutta”,
   linkkasin lähteisiin, jotka osoittivat hankkeen olevan vanhempi.

   Huomaatko miten uskonvaraisuutesi johtaa ristiriitoihin:
   – ”juutalaisten massamurhasta on esitetty todisteet”
   – ”en ole asiaa alkuperäislähteistä tutkinut”

   Sinulle ja muillekin on esitetty narratiivi jonka omaksuit – aivan kuten muutkin. Se on ymmärrettävää, koska kyseinen narratiivi on käy tunteisiin. Toisaalta tuota narratiivia ei saa kyseenalaistaa sitä haastaen, eikä sitä koskien saa edes esittää kriittisiä kysymyksiä. Siitä joutuu vankilaan monessa maassa.

   Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse olla alan asiantuntija voidakseen pitää kiinni tuosta aiemmin mainitusta oikeusperiaatteesta, syytön kunnes toisin todistetaan. Nythän tuota periaatetta rikottiin räikeästi, ja rikotaan edelleen.

   Faktat ja terveen järjen käyttö osoittavat kaasutukset agendoja varten luoduksi tarinaksi.

   On se muuten kumma, että pitää olla alan kova asiantuntija voidakseen
   esittää kiistattomia fyysisiä todisteita ihmisten massamurhakaasutuksista. Yhtä ihmeteltävää on, että kyseiset asiantuntijat ovat vuosikymmenet pantanneet niitä. Sekin hämmästyttää, että on pitänyt rakentaa tekaistuja todisteita jälkikäteen, mm. savupiippu, joka istutettiin suoraan maahan, tai tehdä reiät zyklon‑b ‑rakeiden pudottamista varten – ja vieläpä vääriin paikkoihin. Nämä seikat puhuttelevat rehellisiä.

  • Runtiti-pou

   Vastaa

   En sanonut noin, vaan että ohjelma saattaa estää julkaisemisen ja ylläpidosta on sitten kiinni, viitsiikö julkaista ja niillä on kai joku linja niissä kommenteissa jo koonkin suhteen. Ainakin joillain sivustoilla.

   Juutalaisia ei murhattu lainkaan

 • Plääh

  Vastaa

  Huhhuh. Kyllä tuossa lehdessä ainakin toimittaja Jaana Metsälä on kuin Israelin valtion tiedottaja

 • Plääh

  Vastaa

  No voi. Jos kommentissa oli sana juutalainen, se meni tuossa sivustossa hyväksyntään. Ilmeisesti yhtään ei-sionistista kommenttia ei hyväksytä

 • T . T

  Vastaa

  Jutussa mainitaan, että kyseinen koulu on opettanut juutalaisia tavoille. Tässä tapauksessa on vain ollut opettajia työssään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  star of david, star, symbol