Suomalaismiesten väkivallaton kansalaistottelemattomuustempaus johti rikostutkintaan ja kansainvälisiin otsikoihin

Partisaani ei yrityksistä huolimatta löytänyt media-analyysiä siitä, miten älytöntä on julistaa tietty käsiliike laittomaksi kolmen vuoden vankeuden uhalla.

Sionismi

Kolme suomalaismiestä on saanut ikuisen porttikiellon Dachaun keskitysleirille. Lisäksi heitä vastaan on käynnissä rikostutkinta. Syynä tälle on väkivallaton kansalaistottelemattomuus. Tarkemmin sanottuna he nostivat kätensä laittomaan kulmaan, niin sanottuun roomalaiseen tervehdykseen ja ottivat valokuvia Dachaun keskitysleirillä.

”Nyt on ylitetty erittäin rajusti kaikki mahdolliset hyväksyttävyyden rajat”, kommentoi keskitysleirin tiedottaja.

”Kuinka joku voi olla niin typerä?”, kysyi Kokoomuksen juutalainen kansanedustaja Ben Zyskowicz.

Kansainvälinen huomio huomioonottaen kansalaistottelemattomuustempausta voisi kuvailla onnistuneeksi…. Olkootkin niin, että tapahtumiin liittyy tiettävästi alkoholi. Ainakin ”rikoksesta” epäillyt ovat poliisille sanoneet toimineensa kännissä ja läpällä.

Tapaus nousi otsikoihin useissa saksalaislehdissä ja sitä myöten myös suomalaismediassa. Partisaani ei yrityksistä huolimatta löytänyt media-analyysiä siitä, miten älytöntä on julistaa tietty käsiliike laittomaksi kolmen vuoden vankeuden uhalla.

Lähde: Iltalehti

Ben Zyskowicz Dachau Historia Holokausti Kansalaistottelemattomuus Kotimaa Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rikos Roomalainen tervehdys Saksa Sionismi Talous Ulkomaat Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Suomalaismiehet veti pisteet kotiin!

  Kiitos suomalaismiehet!

 • pöh

  Vastaa

  Kannattaa varoa kärpäsiä huitoessa, väärin huitoessa voi joutua vankilaan.
  Olihan persujen puoluekokouksessakin sillon muutama vuosi sitten ”heilaus kohu” kun ihmiset siellä nosti kätensä pystyyn äänestyksessä.
  Tää on kyllä todellinen mielisairas pellemaailma.

  Joku käden liike, lippu tai vaikka pedofiilijengin tai terroristien arvostelu johtaa tuomioon, mutta sen sijaan esimerkiksi ne pedofiilit selviää yleensä lähes rangaistuksetta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä oli hieno tempaus ja tästä aiheutunut kohu vieläkin huvittavampi.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Oikea kansalaistottelemattomuus(™) on sellaista, mikä toimii organisoidun kultin tavoin, aivopesee ja ajaa nuoret masennukseen ja itsemurhan partaalle, maksaa yhteiskunnalle vähintään satojatuhansia (mielummin miljoonia), vaikeuttaa yhteiskunnan toimintaa merkittävästi ja tukkii oikeslaitoksen, saa varansa rikollisesti, sitä johdetaan ulkomailta ja sitä suojellaaan valtiojohdossa.

  Käden heilautus ei kata ainuttakaan noista kriteereistä, joten se on rangaistavaa mitä ankarimmin.

 • katson ja korotan

  Vastaa

  Mitähän ne olis saaneetkaan jos ne olis jakaneet sielä kirjaa:”Dissectin the holocaust”. Siinä on sentään 631 sivua tiukkaa tekstiä.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Herran siunausta oikeassa käsikulmassa on jakanut Mooseskin vanhan testamentin mukaan. Kun kädet väsyivät tulivat apurit pitämään käsiä ylhäällä, muuten filistealaisten kansanmurha olisi keskeytynyt ”Luvatussa maassa”.
  Ko termi ja käsitervehdys tunnetaan myös ”Aaronin tervehdyksenä”.
  Myöhempinä aikoina siitä on käytetty myös roomalaistervehdys, joulupukkitervehdys ja tamperelainen moro-tervehdystä.

  https://Hakaristikirkko.blogspot.com = Viinikan kirkon tervehdyst teille!

  Seppo Lehto Herran siunausta teillekin 😉

 • Maassa maan tavalla

  Vastaa

  Heidän ei kannata mennä Thaimaahan, jos ihan läpällä sattuvat harrastamaan kansalaistottelemattomuutta ja arvostelevat kuningashuonetta. Voi tulla pitkä reissu.

 • TT

  Vastaa

  Tekopyhä nykyaika nostaa hirveän metelin joidenkin peelojen jonnenjoutavasta pelehtimisestä juutalaispropaganda-museolla. Ihmiset on niin totaalisen aivopestyjä kaikenlaiseen typeryyteen, että oksettaa. Tutkikaa juutalaispankkiirien historiaa ja niiden yhteyksiä keskeisiin instituutioihin kuten keskuspankkeihin, uutismediaan tai tiedusteluorganisaatioihin, niin ymmärrätte kuinka teidän aivonne laitetaan jo nuoresta pitäen sellaiseen solmuun, ettei missään ole enää mitään järkeä moraalista puhumattakaan. Erityisesti saksalaiset ovat henkisesti sairaita juutalaisten ”huoria” eikä heidän kanssaan pitäisi olla missään tekemisissä eikä edes mennä Saksaan, koska juuri näin voi siten käydä. On saksalaisissa poikkeuksiakin, mutta he tuppaavat istumaan vankilassa siellä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi