Maailman älykkäin mies: juutalaiset omistavat valtamedian

Langanin mukaan omistajat ovat avoimia sionisteja, jotka käyttävät tavallisia juutalaisia ihmiskilpinään.

Sionismi

Maailman älykkäin mies, Chris Langan, jonka älykkyysosamäärä on yli 200 pistettä, totesi Twitterissään juutalaisten omistavan valtamedian. Langanin mukaan omistajat ovat avoimia sionisteja, jotka käyttävät tavallisia juutalaisia ihmiskilpinään.

”Valtamedian omistaa sionistipankkiirit, jotka, samalla kun he tekevät ison numeron juutalaisuudestaan, käyttävät tavallisia juutalaisia syntipukkeinaam ja ihmiskilpinään.

Tiedän monia kunnollisia, viisaita juutalaisia, jotka, vaikka he eivät ansaitsekaan tulla maalatuksi samalla sudilla, kuitenkin asettuvat näiden paholaisten tueksi heimonsa vuoksi. Heidän tulee lopettaa.

Jos näitä kahta juutalaisuuden tasoa ei voi erottaa, tulee länsimaisen valtamedian kontrollin saaminen takaisin olemaan hyvin traumaattista. Sen tulee silti tapahtua. Todella toivon, että trauma voidaan välttää”, Langan kirjoittaa.

Lähde: Twitter

Älykkyysosamäärä Filosofia Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Talous Teknologia Twitter Ulkomaat Uutiset Valtamedia

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kyllähän tämä on tiedossa, että valtamediat on juutalaisomistuksessa ympäri maailman. Valtamedian ”tiedonvälityksellä” on erittäin kätevää manipuloida ihmismieliä ja kertoa heille mitä tänään pitää asioista ajatella. Valtamedialle puolueeton uutisointi asioista on enää sivuseikka, heillä pääagendanaan vaikuttaa olevan mielipiteiden kertominen väestölle ja hyökkääminen ”väärää mieltä” olevien kimppuun.

  • Minä

   Vastaa

   Valtamedian tarinointi on vieläpä niin läpinäkyvästi tietyn ajatuksen propagandaa, jotta hämmästyttää, että niihin vielä luotetaan lainkaan.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Totta, valtamedian toitottama propaganda on viimeisen muutaman vuoden aikana kiihtynyt todella paljon.
    He tekevät kaikkensa saadakseen kansallismieliset näyttämään pahalta sekä tuomittavalta ja ylistävät kaikenlaisia mielenvikaisia ”sukupuolioletettuja”, pride-liikettä, feminismiä, sekä Euroopan Unionia, eli kaikkea mahdollista kulttuurimarxista roskaa, jolla pyritään tuhoamaan kansallisvaltiot ja kansakunnat.
    Tuo propaganda on niin läpinäkyvää, että täytyy olla totaalisen idiootti ihminen, jos valtamedioiden jutuille laittaa minkäänlaista painoarvoa.

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Ei tarvitse omata älykkyysosamäärää 200 nähdäkseen, mistä kana (sionisti) kusee. Jo 3. valtakunnassa sanoivat, että olivat saaneet tarpeekseen valehtelevasta sionistilehdistöstä. Mutta sama kusetusmeno jatkui sotien jälkeen, ja valitettavasti jatkuu edelleen.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Nuo kaksi juutalaisuuden muotoa on täysin erotetut toisistaan. ’Temppelin väliverho repesi keskeltä kahtia’ (Luuk. 23:45). Saman kertovat sekä Matt. 27:51 ja Mark. 15:38.

  Selkokielellä tuon voi sanoa siten, että Jeesuksen aikaan fariseusvetoinen juutalaisuus oli jo täysin korruptoitunutta. Fariseusten ahneus ja vallanhimo olivat hyvin kaukana mistään jumalallisesta. Itse kehitetyt käytänteet, ns. isien perinnäissäännöt, olivat korvanneet Jumalan lain ja tarkoituksen. Oman itsekkyytensä sokaisemina fariseukset eivät kyenneet (halunneet) näkemään Jumalan pelastussuunnitelmaa eivätkä Jeesuksen roolia tuossa suunnitelmassa. Siksi fariseukset hakeutuivat sanaharkkaan Jeesuksen kanssa.

  Myöhemmin fariseusten suulliset opit päätyivät laajaksi kirjakokoelmaksi, jonka nimi on Talmud. Sitä ei pidä sekoittaa Tooraan. Toora on käytännössä Vanha Testamentti. Talmudia juutalaiset kyllä kutsuvat toisinaan suulliseksi tooraksi, toisinaan pelkästään tooraksi. VT:n tiedämme, mutta monelle tulee yllätyksenä Talmudin ’viisaudet’. Jotain kertoo se, että kun joku tuo niitä esille, juutalaiset alkavat syyttämään antisemitismistä.

  SATANIC VERSES OF THE TALMUD’S
  “JEWISH SUPREMACY”

  * “If a ‘goy’ (Gentile) hits a Jew he must be killed.” (Sanhedrin 58b)

  * “If a Jew finds an object lost by a ‘goy’ it does not have to be returned.” (Baba Mezia 24a)

  * “If a Jew murders a ‘goy’ there will be no death penalty.” (Sanhedrin 57a)

  * What a Jew steals from a ‘goy’ he may keep.” (Sanhedrin 57a)

  * “Jews may use subterfuges to circumvent a ‘goy.’” (Baba Kamma 113a)

  * “All children of the ‘goyim’ (Gentiles) are animals.” (Yebamoth 98a)

  * “Girls born of the ‘goyim’ are in a state of ‘niddah’ (menstrual uncleanness!) from birth.” (Abodah Zarah 36b)
  https://www.realjewnews.com/?p=156

  Huom. Esimerkkien lähdetarkistukset ovat työläitä, koska nuo kohdat Talmudista eivät itsessään ole jakeita – ja oikean kohdan seastakin joutuu vielä etsimään. Tästä esimerkkinä tuo listan ensimmäinen, siis Sanhedrin 58b:

  Rabbi Ḥanina says: A gentile who struck a Jew is liable to receive the death penalty, as it is stated when Moses saw an Egyptian striking a Hebrew: “And he turned this way and that way, and when he saw that there was no man, he struck the Egyptian and hid him in the sand” (Exodus 2:12).

 • Tomppa

  Vastaa

  Sionistit ovat Ilmestyskirjan 2. luvun 9. jakeessa mainittu Saatanan synagooga. Lucifer on heidän jumalansa. Sionstit eivät odota Jeesusta maan päälle, vaan Antikristusta, joka on heidän messiaansa. Sionistit ovat ortodoksijuutalaisia, jotka eivät tunnusta Jeesusta ja usko siten Jumalan kolminaisuusoppiin. Sionistit ovat monoteistejä kuten muslimit.
  Oikeat juutalaiset ovat ns. messiaanisia juutalaisia, jotka tunnustavat Jeesuksen herrakseen ja odottavat tätä.

 • TT

  Vastaa

  Juutalais- tai pikemminkin sionistiylivallan oivaltamisen ja superälykkyyden välillä on korrelaatio, josta on osoituksena myös väärinymmärretty shakkinero Bobby Fischer. Hänen julistuksensa juutalaisten maailmanvallasta menivät aikoinaan yli hilseen monilta ja miestä pidettiin kahjona. Älykkyyden seuralainen on usein se, että lasketaan hullujen kirjoihin, koska tyhmyys on normi ja standardi. Poliittisesti epäkorrekteja totuuksia laukovan osa on mennyt aina vain huonommaksi ja ymmärtämättömyys palkitaan. Suomessa tästä kertoo vihervasemmistolaisten saavuttamat merkittävät valta-asemat, joihin heidän hengenlahjansa eivät oikeuttaisi. Suomalainen oikeisto ei ole juurikaan tätä parempi, vaan suosii tyhmyyttä ja alhaista luonteenlaatua.

 • DuPont

  Vastaa

  Ei tuo erityisen fiksu kaveri ole, jos käyttää sionismi-termiä tuossa tarkoituksessa. Sionismilla tarkoitetaan juutalaisten kansallisvaltioideologiaa, kuten Theodor Herzl esitti, ei juutalaisten ylivalta-ajatusta.

 • Tyrsky

  Vastaa

  Rabbi DuPont, Langan ei sotkenut käsitteitä eikä maininnut mitään maailmanvalloituksesta.

 • Santeri

  Vastaa

  Ei tämän nyt pitäis olla uutinen kenellekkään asioita seuraavalle. Komonokat hallitsee koko lobotomialootan sisältöä ihan 6–0. Joka ainoa ”uutinen” ja ”dokumentti” seulotaan holohöpöseulalla ja jee vautsi mitä ”tietämystä” saadaankaan.

 • Petteri

  Vastaa

  Kyllä minä ihmettelen tätä Partisaanin juutalaisvastaisuutta. Itse olen perussuomalaisten kannattaja. Kiistatta euroopan juutalaisista tapettiin 23 osaa hirvittävissä oloissa toisen maailman sodan aikana ja edes sodan jälkeen heitä ei päästetty aluksi nykyiseen Israeliin, vaan englantilaiset käännyttivät ne takaisin, kun olivat laivoilla matkalla sinne. Jos olisin itse juutalainen toimisin ihan samoin. Yrittäisin vahvistaa asemiani kaikkialla, kun tietää, että ihmiset vihaavat älykkyyden vuoksi.

  • EV

   Vastaa

   Taidat sekoittaa tuon 23 määrän juutalaisia siihen määrään, mikä keski-Euroopasta pakeni Yhdysvaltoihin, Iso-Britanniaan ja mm. Ruotsiin. Juutalaisia ei vihata älykkyyden takia, vaan syistä, että he toimivat torakan lailla toisten kansojen riveissä nakertaen kansankunnan yhtenäisyyttä, moraalia ja itsetuntoa. Katsoppa mitä Yhdysvalloille on tapahtunut toisen maailmansodan jälkeen, vaikka juutalaisia siellä on vain noin 2 prosenttia väestöstä, silti he ovat jokaisella yhteiskunnan alalla maan hallituksesta lähtien päättävissä asemissa nakertamassa yhteiskuntaa palasiksi. Syy miksi juutalaiset on karkoitettu tuhansia kertoja ympäri maailmaa, ei johdu heidän älykkyydestään. Jos he olisivat käyttäneet älykkyyttään alusta alkaen vilpittömästi oman kansansa selviytymiseen ja menestymiseen käyttämättä kaikkia muita hyväkseen, olematta äärimmäisen ahneita ja olisivat kunnioittaneet muita kansoja (heidän kirjoissaan olemme vain karjaa juutalaisille), niin ehkä maailmalla oltaisiin suhtauduttu heihin eri tavalla alusta alkaen. Ja ei, tämä ei päde kaikkiin juutalaisiin, sieltäkin löytyy väkeä laidasta laitaan ja varmasti historian aikana syyttömät juutalaiset ovat joutuneet kärsimään vihasta ja vainosta ilman syytä, mutta tämäkään ei päde pelkästään juutalaiseen kansaan. Holokausti on juutalaisten tehokkain ase tänä päivänä edelleen, ainoa historiallinen tapahtuma, mitä et saa kyseenalaistaa.

  • Sakke

   Vastaa

   Ai että älykkyyden takia vihataan?

   Joko kyseessä on tahallisen surkea hasbarointiyritys (mikä tämän ”minä muuten äänestän perussuomalaisia” heiton tarkoitus oli?) tai sitten vain osoitus television ja elokuvaviihteen mädättävästä vaikutuksesta tehdä kriittisiä huomiota ympäröivästä maailmasta.

   Korkeata ÄO:ta ei kai vihaa kukaan muu kuin vasemmistolainen motiivinaan kateus ja toinen korkean ÄO:n omaava, motiivinaan kontrolli. 

   Eiköhän ne juutalaisen suorittamat rikokset ihmiskuntaa vastaan liene se oikea syy heistä pitämättömyyteen eikä suinkaan heidän eliittinsä ÄO vaikka rikoksentekovälineeksi kieltämättä senkin voi mieltää. 

   Seuraavaksi arvon filosemiitiltä voidaankin odottaa vuolaita puolustuspuheita koska sellainen on vallallaolevien myyttien ja 70:n viime vuoden aikana tehdyn elokuvaviihteen tarjoaman ”yleistiedon” nojalla paitsi vallan helppoa niin myös omahyväisen palkitsevaa kun fiksun ihmisen ”oppimääräänsä” pääsee toistelemaan tietämättömälle. 

   Viimeistään tässä kohtaa sen fiksun ihmisen luulisi tosin pysähtyvän ja kysyvän itseltään mistä hänen kiihkomielinen tarpeensa puolustaa ulkoaopittua kumpuaa ja miksi hän ”tietää varmaksi” nyt vaikka sen pyhän kuusimiljoonaa mutta ei osaa ilman Wikipediasta lunttaamista kertoa kuinka monta *suomalaista* kuoli sodassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi