Ruotsi tavoittelee holokaustin kiistämisen kriminalisoimista

Hallituksen suunnitelma kriminalisoida holokaustin kiistäminen on saanut osakseen kritiikkiä myös liberaaleilta.

Sionismi

päivitetty

Ruotsin hallitus on ilmoittanut aikovansa tavoitella holokaustin kiistämisen kriminalisoimista ”oikeusministeri” Morgan Johanssonin johdolla. Johanssonin mukaan kasvava ”äärioikeisto” sekä ”vihapropagandan” levittämisen helppous sosiaalisessa mediassa ovat syy lakimuutoksen tarpeellisuuteen.

Ruotsidemokraattien kansanedustaja Aron Emilsson tuomitsi suunnitellun lakimuutoksen sanoen Ruotsin perustuslakiin kirjatun sananvapauden rajoittamisen olevan vaarallista.

Myös liberaalit vastustavat kieltämistä

Suunnitelma on saanut kritiikkiä myös liberaaleilta ihmisiltä, sillä heidän mukaansa kyse on vain hyvesignaloinnista, josta ei ole oikeasti apua maan ”vihaongelmien” suhteen. Liberaalipuolueen kansanedustaja Tina Acketoft sanoikin, että kielto ei pohjimmiltaan muuttaisi mitään.

Liberaalit ovat myös todennäköisesti huolissaan kiellon johtavan kasvuun maahanmuuttajarikostilastoissa, sillä esimerkiksi erittäin monikulttuurisessa Malmössä arabi- ja afrikkalaiskoululaistenkin on raportoitu vitsailevan holokaustista ja ”vähättelevän” sitä.

”Olisi absurdia, jos opettajat soittaisivat poliisille ja tekisivät rikosilmoituksen holokaustin kiistäjästä sen sijaan, että he tekisivät työnsä sivistäjinä ja auktoriteettihahmoina,” Expressen ‑lehden pääkirjoittaja Ann-Charlotte Marteus huomautti kirjoituksessaan.

Lähde: RT

Holokausti Maahanmuutto Pohjoismaat Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Revisionismi Rikos Rotu Ruotsi Ruotsin juutalaisyhteisö Sananvapaus Sensuuri Sionismi Toinen maailmansota Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Totta kai he pyrkivät kriminalisoimaan koko aiheesta keskustelun ja vain yhden ”virallisen totuuden” esittäminen on sallittua propagandamielessä.
  Kysykää vaikka Nena Kafkalta, minkälaiset ne kaasukammiot siellä flossenburgissa oli, hän kertoo ”totuuden”, heh.

  Nämä sionistien talutusnuorassa olevat, joita ”ministereiksi” myös kutsutaan, tekevät juuri niin kuin heille sanotaan pelastaakseen oman poliittisen uransa.

  Elämme aikoja, jolloin totuuden kertominen on valhetta suurempi rikos.

 • Minä

  Vastaa

  Kun jotain opetettua historiaa kielletään lain voimalla ja rangaistuksen uhalla kyseenalaistamasta, se kerrottu on poliittinen totuus. Se on myös sananvapauden rajoittamista poliittisen perustein.

  Mikä sitten on totta, on ihan oma kysymyksensä, mutta ainakaan se opetettu ei ole totta.

 • Kohta alkaa

  Vastaa

  On se kumma miten Ruotsissa halutaan että kaikki menee päin p…ttä kun Ranskassa jo upseeristo ja eläkeellä olevat sotilaat allekirjoittivat avoimen kirjeen jossa kerrotaan että maan sisäisen tilanteen pitää muuttua ennenkuin sisällissota ranskalaisten ja ei-ranskaalisten välillä alkaa.

  Ja ei passaa kuvitella että eläkeellä olevat muukalaislegioonan kaverit olisi vanhoja. Ne on vaan palvelleet sen 15 vuotta. Että sitä voi monikin julkisten paikkojen rikkoja yllättyä. Sitäpaitsi, ruskeapaidat pitävät aina yhtä. Riippumatta siitä minkä yksikön miehiä tai koska palvelleet. Ne tulee aina apuun jos kaveri on pulassa.

 • Ei yllättänyt

  Vastaa

  Sen toisaalta ymmärtää kun katsoo nykyistä kunkkuakin. Nuorempana sillä oli luonnonkiharat hiukset ja korkea hiusraja. Äidiltään lienee perinyt molemmat vaikka isänsä kallonpiirteet ovat pottunokan piirteet. Mutta poskipäättömän ja vinokorvaisena voidaa todeta rotunsa piirteet tulleen äitinsä puolelta.

  Ja tietysti käytös myös. Monet muistavat vehtaamiset Camilla Henemarkin kanssa sekä valtion luottokortilla ostetut strippariluolien palvelut. Rodulle tyypillistä toimintaa. 

  Ja nyt sitten vissiin halutaan tehdä palvelus omalle etniselle ryhmälle jonka vuoksi maassa ei ole koskaan tarvinnut sotia.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Siinä on Ruotsin suvakeilla ihmettelemistä, kun heidän pitää puuttua suojattiensa puheisiin. Olisi pitänyt miettiä keitä maahan päästää.

 • juha.

  Vastaa

  Totalitaristiset ja despoottiset sosiaalidemokraatit ovat ajamassa neuvostoliittolaisia lakeja estämään aidon demokratian periaatteisiin kuuluvat opposition oikeudet tehdä politiikkaa. Erityinen vaino kohdistuu Ruotsidemokraatteihin niin poliitikoihin kuin mediaan ja sen toimittajiin. Luonnollisesti saman kohtelun saavat Vaihtoehto Ruotsille puolue ja tietysti ”pääpiru” Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Ruotsin osasto, jonka lakkauttamista ajetaan. Tietysti kaiken pääkoordinaattoreina ovat EU ja globalistit, joita Ruotsin hallitus palvelee häpeilemättömällä tavalla, jonka ylimielinen röyhkeys on saavuttanut kuvottavat mittasuhteet. Sitä voi sanoa suoraksi kusemiseksi Ruotsin kansan silmille tai kuin koirien kusitolpaksi! Tästä voisi kertoa paljon enemmänkin kaikilla mitä sairaimmilla esimerkeillä mikä Ruotsi on, sillä seuraan sen vaikhtoehtomediaa tiiviisti, joka sekin aiotaan sulkea pois yhteiskunnasta. Näiden tahojen pankkitilejä ovat jo gölobalisti ‑pankit sulkeneet kuin seinään ilmoittamatta ennalta ja syytä! Ruotsi ja Suomikin on Pohjois-Korean tiellä kohti totalitarismia, joka tulee täyttämään kaikki orwellilaiset kauhukuvat!

 • Holokausti on huijaus

  Vastaa

  Valhetta pitää suojella, totuus kestää tarkastelua.Näin se vaan on suvakit.

 • ANTTILA Juha

  Vastaa

  Kaikkia mielipiteitä pitää saada esittää, myös holokaustin kieltämistä, vaikkei siinä ole mitään järkeä.
  Osaako joku selittää näkemystä Hitleristä. Olen aina luullut että todelliset natsit ovat aina arvostaneet siitä että hän toimi vakaumuksensa mukaisesti ja pyrki tuhomaan juutalaiset, mutta nyt sitten samaiset natsit seuraavassa hengenvedossa sanovat ettei koko holokaustia tapahtunutkaan. Siis oliko Hitler toiminnan mies vaiko vain fake news?

  • Plääh

   Vastaa

   Vakaumus oli nimenoimaan juutalaisten siirtäminen ja juutalaisuhan torjuminen / puolutautuminen juutalkaisaggressiota vastaan. Sama oli Lutherin vakaumus.

   Kyllä se juutalainen osapuoli on aina murhaamassa. Ei arjalaiset

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi