Juutalainen sotarikollinen painostaa Bideniä luokittelemaan Euroopan nationalistit ”terroristeiksi”

Luokittelulla tulisi olemaan vaikutuksia myös Euroopassa asuviin, koska Yhdysvallat voi käyttää taloudellista ylivaltaansa ei-toivottujen henkilöiden painostamiseen.

Sionismi

Juutalainen Elissa Slotkin.

CIA-keskustiedustelupalvelusta Yhdysvaltojen hallitukseen siirtynyt juutalainen Elissa Slotkin painostaa Joe Bideniä määrittelemään joukon eurooppalaisia nationalistijärjestöjä ”terroristiryhmiksi”. Mielenkiintoista kyllä, merkittävimmät juutalaisen ”terroristilistaan” kuuluvista järjestöistä eivät ole koskaan syyllistyneet terrori-iskuihin.

Slotkin tunnetaan parhaiten urastaan CIA:ssa Irakin sodassa. CIA käynnisti sodan Israelin käskystä esittämällä Amerikan hallitukselle väärennettyjä ”todisteita” Saddam Husseinin ”joukkotuhoaseista”. Valheisiin perustunut sionistinen sota johti satojen tuhansien siviilien väkivaltaisiin kuolemiin.

Slotkin ei ole osoittanut katumusta sotarikoksistaan, vaan hän on käyttänyt Irak- ja CIA-taustaansa valttikorttinaan politiikassa. Nyt lukemattomiin siviilimurhiin välillisesti syyllistynyt juutalainen on siirtänyt tähtäimensä Eurooppaan.

Juutalaisten miehittämä hallitus

Juutalainen vaatii Bideniä luokittelemaan joukon Euroopassa toimivia nationalistijärjestöjä ”terroristiryhmiksi”, jotta niiden kanssa yhteistyötä tekevät amerikkalaiset voitaisiin vangita ja näiden varallisuus takavarikoida. Luokittelulla tulisi olemaan vaikutuksia myös Euroopassa asuviin, koska Yhdysvallat voi käyttää taloudellista ylivaltaansa ei-toivottujen henkilöiden painostamiseen.

Slotkin osoitti vaatimuksensa Bidenin hallituksen ulkoministerille Anthony Blinkenille, joka on Slotkinin tavoin juutalainen. Myös hallituksen kotimaan turvallisuuden ministeri Alejandro Mayorkas (juutalainen hänkin) on mukana rintamassa.

Tukea Bidenin hallituksen juutalaispoliitikot saavat myös juutalaisjärjestö Anti-Defamation Leaguelta, joka vaatii yhtäältä monikulttuurisuutta länsimaihin ja toisaalta väkivaltaista palestiinalaisvastaista rotuerottelua Israeliin. ”Antirasismi” on vain sionistien kiertoilmaus antivalkoiselle.

Järjestöjä eri puolilta Eurooppaa

Listan tunnetuimpia järjestöjä ovat Suomessa kielletty Pohjoismainen Vastarintaliike, ranskalainen Génération identitaire, musiikkialakulttuuriin keskittynyt ja Suomessakin toimiva Blood & Honour sekä englantilainen National Action. National Action luokiteltiin terroristijärjestöksi kotimaassaan jo vuonna 2016, vaikka järjestön ainoat ”terroriteot” olivat juutalaisia ärsyttäneet julisteet ja Internet-meemit.

Myöskään Pohjoismaista Vastarintaliikettä, Blood & Honouria ja Génération identitairea ei ole tuomittu terrori-iskuista. Sionistisen määritelmän mukaan kuitenkin kaikki juutalaista ylivaltaa uhkaavat ryhmät ovat jo sinänsä terroristisia liikkeitä. Pisimmälle sionistinen hirmuvalta on viety miehitetyssä Palestiinassa, jossa ei-juutalaiset on alistettu ö‑luokan kansalaisiksi rodullisin perustein. Nyt Bidenin hallinnon juutalaiset tahtovat tehdä myös Yhdysvalloista ja Euroopasta Palestiinan kaltaisia alistettuja kansakuntia.

Listalla on myös joukko Internetissä 2010-luvulla syntyneitä niin sanottuja kouluampujaryhmiä, joita todelliset aktivistijärjestöt eivät ole koskaan ottaneet tosissaan saati kunnioittaneet. Kyseiset ryhmät ovat käyttäneet yliampuvaa ja katteetonta väkivaltakuvastoa propagandassaan, mitä juutalaislobby tulee hyödyntämään pyrkiessään kieltämään aidot aktivistijärjestöt.

Kaikkien on valittava puolensa juutalaiskysymyksessä

Erityisesti Génération identitairen lisääminen listalle pakottaa myös aiemmin juutalaisiin neutraalisti suhtautuneita eurooppalaisnationalisteja valitsemaan puolensa sionismikysymyksessä. Génération identitaire on keskittynyt työssään ääri-islamismin ja kulttuurimarxismin vastustamiseen juutalaisten sijaan, mutta tämäkään ei pelastanut järjestöä juutalaisten vihalta.

Slotkinilla on taustallaan laaja joukko Valkoiseen taloon hiljattain nimitettyjä juutalaisia sota- ja vakoilueksperttejä. Asettamalla juutalaiset tiedustelupalveluiden, ulkoministeriön ja ”terrorismintorjunnan” johtoon Biden on varmistanut, että sionistinen ylivalta tulee voimistumaan radikaalisti hänen kaudellaan.

Lähteet: Reuters, Yhdysvaltojen hallitus, Deutsche Welle

Aktivismi Alejandro Mayorkas Anthony Blinken Anti-Defamation League Blood & Honour CIA Generation Identity Irak Joe Biden Juutalainen etuoikeus Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi National Action Palestiina Pohjoismaat Pohjoismainen Vastarintaliike Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Saddam Hussein Sionismi Sotarikos Terrorismi Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Valtioterrorismi Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt on kova lobbaus menossa joka puolella siitä, että nationalismi ja kansallismieliset järjestöt olisivat jotenkin ”terrorismia”.
  Vaatimukset järjestön kielloista ja listauksista ”terrorismilistalle” ovat todella mielipuolisia, vailla mitään todellisia perusteluita.
  Todelliset terroristit eivät tätä valtaeliittiä kiinnosta ollenkaan.
  Kansallismielisyys on ollut kovassa nosteessa ja sehän huolettaa tiettyä porukkaa.

 • Desantti

  Vastaa

  Ompas pikkeuskellisen näköinen juutalainen. Sillä on jopa poskipäitä, ei ole kiharaa tukkaa, hiusraja ei mene korvasta korvaa eikä ole luiskaotsaa. Ja nenäkin on ”pottunenä” sekä kovissa on korvanlehdet. Nimi kuitenkin kavaltaa ja voihan sitä olla siionisti vaikkei juutalainen olisikaan.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Kamppailu on alkamassa. Tilanne ei tule muuttumaan ainakaan paremmaksi vaan kansallismielisten vainot tulevat kiihtymään.

 • juha.

  Vastaa

  Juutalaisilla on sairaalloinen taipumus kaksoisstandardeihin ja kyltymätön himo käydä kieltämällä muiden kimppuun tekemästä vain sitä samaa mitä juutalaisetkin itse tekevät. Tämä henkisen ja kulttuurisen monopoliaseman hankkiminen merkitsee samaa strategiaa kuin taloudessakin, jossa käydään kylmästi ja säälimättä markkinakilpailijoiden kimppuun likvidoimalla ne keinoja kaihtamatta. Kansallismieliset ovat ”kapuloina rattaissa” olirgarkien ja ylikansallisten pankkiirien yli maailman ulottuvissa valtapyrkimyksissä, jossa kansallisvaltioiden kruununjalokivet eli luonnonvarat ja muu kansallisomaisuus ryöstetään putipuhtaaksi maailman kansoilta. Itsestään selvyytenä etteivät he kostu tästä yhtään mitään vaan vieläpä veronmaksajina rahoittavat ”ryöstöviljelijöitä” erilaisten ”yritystukien” muodossa. Ja kun luonto ja ympäristö on raiskattu. Kustantavat punaniska veronmaksajat vielä jälkipyykin eli maisemoinnin kunnes sitäkään ei tehdä, mutta kustannukset kyllä kiskotaan korruptoituneiden isänmaanpetturi politiikkojen taskuihin.

 • Ano nyymi

  Vastaa

  ja jotkut luuli että Trumpin lähdettyä juutalaisten valta vähenee Usassa, koska Kushner menetti valtansa hallinnossa, toisin kävi, nyt on zog totta usassa

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Miksiköhän juutalaisista ei pidetä, ei ole koskaan pidetty.

 • Jorma Teräs

  Vastaa

  Mielenkiintoista, että nyt otetaan se toinen puoli eli asetutaan Saddamin puolelle. Kommarit Euroopassa marssivat hänen puolestaan ja taisi siellä olla muutama irakiaanokin. Olisikin ollut hauska nähdä kaikki kolme sosialistiajoukkiota eli arabisosialistit, kansallissosialistit ja kommunistit samassa kulkueessa.

  Mitä tulee kemiallisiin aseisiin Irakissa, niin niitä oli paljon. Tästä on kirjoitettu monesti. Esim https://www.nytimes.com/interactive/2014/12/03/world/middleeast/chemical-weapons-iraq-pentagon-secrets.html

  Mitä tulee ”Palestiinaan”, niin se sisältää monta valtiota, joista vain yhdessä on juutalaisia. Palestiinan itsehallintoalueella ei ole kuulemma tilaa yhdellekään ei-muslimille. Siellä on alistettu kaikki, varsinkin naiset. Mielestäni se on se maailman vihoviimeisin paikka. Kannattaa erotella mistä paikasta kirjoittaa.

  Tällä sivustolla on ollut yleensä varsin laadukkaita juttuja valtamediaan verrattuna, mutta tämä menee heittäen jopa alle Ylen keskimääräisen tason, eikä siten kuulu joukkoon. Kirjoittaja on sen verran huono kansallissosialistiksi, että löytää varmaan itse tiensä uuniin tai jatkaa punkinfinlandin puolella. Siellä on totuttu puolitotuuksiin ja muuhun kuraan.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Jutkusaippualle 😉 pitää olla kysyntää ;)?
  Edesmennyt isäni kuittasi ”jutkusaippuaa”, kun kysyin pitkästä mäntysuopatangosta silloin tietämättä mitä oli (olin alle kouluikäinen) 

  Jutkusaippua oli tuolloin juutalaisvalhe kuten nykyään nämä erilaiset tulkinnat ”rasismista” etc. Vanhan testamentin kun lukee niin pelkkää kansanmurhaahan se jutikoiden kirja on.

  Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere
  Valkoinen vaihtoehto kommarikaupunki Tampereella

 • H

  Vastaa

  Juutalasten kirja on Talmud, ei raamattu.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi