Biden: Juutalaiset Valkoisen talon, CIA:n, NSA:n ja rahaministeriön johtoasemiin

Juutalaiset muodostavat vain 2 prosenttia Yhdysvaltojen väestöstä, mutta heidän roolinsa politiikan, rahamaailman, median ja sotakoneiston huipulla on vertaansa vailla.

Sionismi

Biden ja terveysministeriön juutalainen transu Rachel Levine.

Yhdysvaltojen presidentti on nyt virallisesti vaihtunut, mutta juutalaisten räikeä yliedustus Valkoisessa talossa pysyy. Oman kautensa alussa Donald Trump kuohutti maailmaa nimittämällä Valkoisen talon johtoasemiin historiallisen suuren määrän juutalaisen Goldman Sachsin ‑finanssimonopolin pankkiireja. Uusi presidentti Joe Biden korvaa Trumpin juutalaiset omilla juutalaisillaan.

Biden on aiemmin todennut, että juutalaiset ”ovat vastuussa lähes kaikista muutoksista” amerikkalaisessa yhteiskunnassa. Perinnettä ylläpitääkseen hän on päättänyt miehittää Yhdysvaltojen korkeimmat virat juutalaisilla lobbaajilla.

Silmiinpistävää Bidenin nimityksissä on erityisesti se, että hän on siirtämässä erityisen paljon juutalaisia tiedustelupalveluiden ja muiden turvallisuusviranomaisten johtoon. Viime kuukausina valtamedia on pyrkinyt maalaamaan maahanmuuttokriittisistä valkoisista kansallismielisistä ”terrorismiuhan” julkisessa keskustelussa. Nimittämällä juutalaisia ”terrorismintorjunnan” johtoon eliitti valmistautuukin ilmeisesti entistä rajumpiin hyökkäyksiin valkoista väestöä vastaan.

Tiedustelupalveluiden ohella juutalaisia nimitettiin muun muassa rahamaailman, ulkopolitiikan sekä kulttuurisen aivopesun kannalta tärkeisiin virkoihin. Alla vain muutamia poimintoja Bidenin juutalaisten nimitysten joukosta.

Joe Biden.

Anthony Blinken, Ulkoministeri

Biden nimitti juutalaisen Blinkenin ulkoministeriksi, mikä oli odotettu päätös. Juutalaisilla on pitkä historia Amerikan ulkoministeriön johdossa, koska kyseessä on paras asema Lähi-idän valtapolitiikan manipuloinnin kannalta. Yhdysvallat on jo kymmenien vuosien ajan aloittanut Lähi-idässä turhia sotia suojellakseen juutalaisvaltio Israelin hegemoniaa.

Blinken on kertonut olevansa ”holokaustiselviytyjän poikapuoli”. Hän myöntää, että hänen juutalaisuutensa on vaikuttanut voimakkaasti hänen maailmankuvaansa – ja näin myös politiikkaan.

Wendy Sherman, Varaulkoministeri

Sen varalta, ettei Blinken voisi jostain syystä jatkaa virassaan, myös varaulkoministeriksi on nimitetty juutalainen. Jewish Telegraphic Agencyn (JTA) mukaan Sherman on pyrkinyt ”sorvaaman demokraattipuolueen poliittisesta ohjelmasta sellaisen, että se noudattaa perinteisiä Israel-myönteisiä linjauksia”.

David Cohen.

David Cohen, CIA:n varajohtaja

Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA vastaa sionistien salaisesta sodankäynnistä ja esimerkiksi poliittisista murhista ulkomailla. CIA on ollut avainroolissa, kun Yhdysvallat on kaatanut esimerkiksi Israelin tai globaalien pankkien vastustamia hallituksia eri mantereilla. JTA:n mukaan Cohenilla on ”pitkä tausta juutalaisasioiden ajamisessa”.

Avril Haines, Kansallisen tiedustelun johtaja

Hainesilla on tausta CIA:n johtotehtävissä. Biden harkitsi hänestä alun perin CIA:n korkeinta johtajaa, mutta päätyi lopulta nimittämään hänet kansallisen tiedustelun päälliköksi. Myös Haines tunnetaan voimakkaista siteistään Israeliin ja Amerikan juutalaiseen kulttuurielämään.

Alejandro Mayorkas, Kotimaan turvallisuuden ministeri

Virkansa vuoksi juutalainen Mayorkas on päävastuussa, kun Bidenin hallitus aloittaa hyökkäyksen valkoisia kansallismielisiä vastaan. Mayorkas puhuu mielellään taustastaan ”holokaustiselviytyjän lapsena”. Mayorkas on työskennellyt tiiviisti Amerikan juutalaisten lobbausryhmien kanssa, ja JTA:n mukaan hänen oletetaan käyvän nopeasti ”äärijärjestöjen” kimppuun.

Anne Neuberger, NSA:n kyberturvallisuuden johtaja

Yhdysvaltojen NSA-kybertiedustelupalvelu nousi muutama vuosi sitten julkisuuteen, kun Edward Snowden paljasti sen vakoilevan laittomasti tavallisia kansalaisia. Neuberger tulee olemaan johtavassa roolissa, kun valtion palkkaamat hakkerit ryhtyvät vainoamaan ”vääriä poliittisia mielipiteitä” verkkoon kirjoittavia kansallismielisiä. Neubergerin tausta on Brooklynin ortodoksijuutalaisessa yhteisössä.

Janet Yellen, Rahaministeri

Entinen FED-keskuspankin johtaja Janet Yellen noudattelee tyypillistä juutalaista urapolkua pankkiirista Yhdysvaltojen rahaministeriksi. Yellenin kaudella FED pumppasi tuhansian miljardeja veronmaksajille kuuluvaa rahaa finanssimarkkinoille rikastuttaakseen investointipankkeja ja suursijoittajia. Amerikassa 86 % rahaministereistä on ollut juutalaisia viimeisten 15 vuoden aikana.

Merrick Garland, Oikeusministeri

Nimittämällä Merrick Garlandin oikeusministeriksi Biden varmistaa, että myös tuomioistuimet pysyvät juutalaisten tiukassa otteessa. Nimityspuheessaan Garland viittasi taustaansa ”holokaustiselviytyjien ja maahanmuuttajien lapsenlapsena”.

Ronald Klain, Kansliapäällikkö

Kansliapäällikkö on Valkoisen talon korkea-arvoisin työntekijä, joten Biden näki parhaaksi nimittää asemaan juutalaisen Ronald Klainin. JTA:n mukaan Klainilla on lämpimät suhteet lapsuudensynagogaansa, jossa hän opiskeli nuorena intohimoisesti Tooran tekstejä. Klain kertoo pitävänsä tärkeänä, että lapset kasvatetaan identiteetiltään juutalaisiksi.

Rachel Levine, Varaterveysministeri

Syöttääkseen kulttuurimarxismia ja homoideologiaa kansalle Biden nimitti terveysministeriön johtoasemaan juutalaisen transun, Rachel Levinen. Hän on ensimmäinen transu, joka nimitetään Amerikassa niin korkeaan virkaan, että se vaatii senaatin vahvistuksen. Levinen odotetaan käynnistävän hyökkäyksen perinteisiä perhearvoja ja sukupuolirooleja vastaan.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

CIA Donald Trump Israel Joe Biden Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Kulttuurimarxismi Maahanmuutto NSA Poliittiset viholliset Politiikka Presidentinvaalit Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Sota Sotarikos Tiedustelu Tiedustelupalvelut Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Jones

  Vastaa

  Alkaakohan kolmas maailmansota, koska juutalaiset ovat saaneet liikaa valtaa?

 • EV

  Vastaa

  Eräs itävaltalainen viiksivallu varoitti tästä. Tästä ei hyvää seuraa, tämän takia juutalaiset on häädetty ympäri maailmaa tuhansia kertoja.

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   Ei seuraa ei. Nyt on sananmukaisesti piru merrassa.

 • Fjòyťîr

  Vastaa

  Joe Biden ja hänen vallan- ja murhanhimoinen siionistijenginsä on aiheuttanut kansanmurhia ja kokonaisvaltaista, loppumatonta tuhoa Lähi-idässä.
  Todellisia ihmishirviöitä, joita nyt YLE sun muut valemediat ylistävät.

  Rand Paul hyökkää Anthony Blinkeniä sanoin.
  https://youtu.be/LdCucTZyumg

  Onhan jotain videoita myös joissa jenkkisotilaat haukkuvat Bideniä tämän naamaan, mutta sosiopaatti Joe osaa toki aina sopertaa jotain hämmentääkseen varsinaista asiaa.

  ”Tasapainon nimissä”, pistetäänpä linkki tähänkin valehtelevaan käärmeeseen, Mike ”we lied, we cheated, we stole” Pompeoon (CIA ex-johtaja), joka oli Trumpin siionistijengin yksi remmiläinen.
  https://youtu.be/4II-J21GSW8

  Sen päivän kun näkisi, että persutkin näkisivät asiat niin kuin ne todellisuudessa ovat.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Eli mikään ei muutu Trumpin ajoista. Jewnited States of America.

 • pöh

  Vastaa

  En pidä mistään juutalais-salaliittoteorioista, vaikka niitä juutalaisia Soroksen ja muiden promilen rikkaimpien joukossa taustalla häärääkin. Ovat kaapanneet mediat haltuunsa, ja sillähän tänä päivänä valloittaa jo lähes koko maailman. Korona paniikin luominen vielä niin suuri osa ihmisistä ei edes huomaa mitään, ennen kuin on myöhäistä.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Kun huomattava osa uuteen hallintoon nimitettävistä todella on juutalaisia, voi kyllä huoletta jo jättää pois sanat ”salaliitto” ja ”teoria”.

   • jupi

    Vastaa

    Siis juutalainen reaaliteoria, jossa he hallitsevat maailmaa ja kaikki muut ovat heidän orjia. Aito orwelliläinen dystopia, joka saa Kim Jongin kateelliseksi ja Göbbelsin ylpeäksi.

    • Tikkakosken Manne

     Vastaa

     Goebbels oli muuten poliittisen herännäisyytensä varhaisvuosina Marxisti ennen kuin päätyi kansallissosialismiin. Myöhemmin loihe myös lausumaan että ero näiden kahden aatteen välillä on lopultakin hiuksen hieno, keskusteltaessa ns. ”kyljysnatsien” suuresta osuudesta SA- joukoissa. (”Kyljysnatsi”, saks. Rindersteak Nazi, ruskea ulkoa, punainen sisältä, puolueeseen loikannut entinen kommunisti tai sosialidemokraatti, Berliinin SA- joukoista eräässä vaiheessa noin 70%, ennen pitkien puukkojen yötä.)

    • Plääh

     Vastaa

     Goebbels ei tavoitellut dystopiaa, vaan varoitti tästä

 • Goobeli

  Vastaa

  Suomenkin ”USA nuolijoiden” on juostava kauppaan hakemaan kalottilakkia ja teettämään köymynenä leikkauksia plasiikkakirurgille, jotta pääsevät mukaan usan jutkujen piireihin.

 • Armo

  Vastaa

  Ja rwandalainen oli ”joukkotuhonnut”. Katkera suloista🤫

 • rellinen

  Vastaa

  Neuvostotiedustelun rakentama suuri punainen portto jyrää. Laittaa länttä sileäksi. Lyö lihoiksi, paloittelee ja tarjoilee roskasakilleen nieltäväksi. Porton nisillä roikkuu niin juutalaiset, saksalaiset, kiinalaiset, britit, muslimit, sheikit, ryssän oligarkit, vassarit ja kapitalistit. Putleri nauraa kippurassa kullatussa palatsissaan. Kgb-agenda etenee kohti kliimaksiaan. Kohti taloudellisesti, yhteiskunnallisesti ja moraalisesti romahtanutta läntistä maailmaa. Valtakunta joka oli ja ei sitten enään ollut(mutta kuitenkin edelleen on), voitti sittenkin.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Myös Neuvostoliitto oli juutalaisten luomus. Kuten pörssikapitalismikin. Tärkeintä niille ei ole se mikä ideologia sinänsä on valloillaan, vaan aina se että on (vähintään) kaksi kilpailevaa ideologiaa ja tyhmät goyit saadaan tappelemaan toisiaan vastaan niin että huomio kääntyy pois siitä mitä lonkeroita pitkin ja minne kulloisetkin valuutat ja rikkaudet valuvat, lypsettävän yksilön kannalta niin pieninä puroina että sitä ei tajua. Nytkin työkaluna käytettävän ideologian eli Yhdysvaltain äärivasemmiston agendaan kuuluva ”tasa-arvo” voidaan heittää noin vain romukoppaan ja yhtäkkiä tehdäkin rodusta ja sukupuolesta ihmisen määrittävä asia, kuten nyt juhlittaessa sitä että Bidénin hallinnossa on ennätysvähän valkoisia miehiä. Vielä hetki sittenhän väittivät että ihmislajin sisällä rotuja ei ole eikä sukupuoli merkitse mitään.

 • Happosen Muurahaisfarmi

  Vastaa

  Pellekavalkaadi kuvaa hyvin vasemmistohallinnon tilaa. Terveysministerinäkin latvakakkonen peruukissa.

 • Das Erbe der Heydrich

  Vastaa

  Taitaa vuotaa Usa:n tiedustelu kovasti Mossadiin päin. Eikä olisi ensimmäinen kerta.

  • Das Erbe von Heydrich

   Vastaa

   Kyllä, ja jos ei vuoda, Mossad kyllä kusettaa jenkkejä.
   Ps. Käytä muuta nimimerkkiä
   🙂 🙂

 • juha.

  Vastaa

  Anteeksi, mutta voisiko joku ystävällisesti kertoa minulle, että kumman ”isarelin” puoleen kääntyä asioidakseen ”sen” kanssa?

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  ”Putleri nauraa kippurassa kullatussa palatsissaan. Kgb-agenda etenee kohti kliimaksiaan. Kohti taloudellisesti, yhteiskunnallisesti ja moraalisesti romahtanutta läntistä maailmaa.”

  Kappas! Aatu-kortti on nykyisin korvattu Putin-kortilla.

 • Kyrpää hanukkaa

  Vastaa

  Hyvä jutkut jatkakaa samaan malliin shalom Muhammad ali

 • Tekijämies

  Vastaa

  Hetkinen…eikö ZOG ollut sittenkään äärioikeiston salaliittoteoria?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Tämä menee juuri kuten kirjassa The Turner diaries. Just saying.

 • JP

  Vastaa

  Huvittava sivusto tämä Partisaani.com… harvoin törmää näin avoimen rasistiseen ja juutalaisvastaiseen sivustoon. Syö kyllä sivuston vähäisenkin uskottavuuden.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Haistapa nyt puheesi. Nythän varsinaisia rasisteja ovat juurikin ”demokraatit” jotka ovat kääntäneet takkinsa ja nostaneet juuri rodun sekä myös sukupuolen ihmistä eniten määrittäväksi ominaisuudeksi nimityksissään, ja sanovat sen ihan suoraan Bidénin ohjelmajulistuksessa jossa tavoitteena on nimittää ihmisiä virkoihin nimen omaan rodun ja sukupuolen perusteella.

  • Das Erbe von Heydrich

   Vastaa

   Ainoa uskottava, todellinen nationalistisivusto suomeksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi