Israel hylkäsi jo Trumpin ja ylistää nyt Bideniä

The Times of Israelin mukaan Bidenin "siteet juutalaisiin ovat äärimmäisen vahvat".

Sionismi

Joe Biden.

Juutalaisvaltio Israel osoitti presidentinvaalien myötä Donald Trumpin kannattajille, ettei näiden ”suurin liittolainen” olekaan järin uskollinen kumppani. Israel hylkäsi Trumpin kuin vanhan rukkasen välittömästi sen jälkeen, kun valtamedia nimitti Joe Bidenin maan uudeksi presidentiksi.

Trump on taustajoukkoineen kiistänyt vaalituloksen ja syyttänyt Bidenin kannattajia vaalivilpistä sekä ääntenlaskun manipuloinnista. Muun muassa Kiina ja Venäjä eivät tilanteen epäselvyyden vuoksi esittäneetkään Bidenille ennenaikaisia onnitteluja voitosta. Sen sijaan Trumpin ylistämä Israel ei epäröinyt vaihtaa puolta republikaaneista demokraatteihin heti tilaisuuden tullen.

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ilmoitti, että ”Israel tulee kohtelemaan Bideniä aivan samalla tavalla kuin Trumpia”, minkä lisäksi ”sillä ei ole mitään väliä, johtaako Amerikkaa demokraatti vai republikaani”. ”En näe edessäni demokraatteja tai republikaaneja vaan pelkän Israelin”, Netanjahu maalaili.

Trump todennäköisesti odotti Israelilta suurempaa lojaaliutta, sillä juutalaisvaltio sai Amerikalta historiallisia myönnytyksiä hänen presidenttikautensa aikana. Trump otti valtavia geopoliittisia riskejä Israelin vaatimuksesta pommittaen Syyriaa, murhaten iranilaisjohtajia, hännystellen Isis-liittolaisia Saudi-Arabiaa ja Bahrainia, lahjoittaen amerikkalaisten veronmaksajien rahaa juutalaisille sekä siirtäen Yhdysvaltojen suurlähetystön tulenaralle maaperälle Jerusalemiin. Kun juutalaiset olivat saaneet haluamansa, Trump kuitenkin työnnettiin kylmästi syrjään.

Joe Biden ja juutalainen Nesse Godin The Jewish Federations of North American suurkokouksessa 2014.

”Juutalaiset vastuussa lähes kaikista muutoksista”

Joe Biden sopii kansainväliselle juutalaisyhteisölle mainiosti uudeksi Amerikan presidentiksi. Toisinaan Biden on ylistänyt juutalaisia niin antaumuksellisesti, että juutalaiset ovat pelänneet hänen jopa ruokkivan antisemitismiä. 2013 pitämässään puheessa Biden julisti, että juuri juutalaiset ovat tuoneet ”suuren siirtolaismäärän” Amerikkaan. Hän jatkoi:

”Juutalainen kansa on muuttanut Amerikkaa todella paljon. Millään muulla ryhmällä ei ole kokoonsa nähden yhtä paljon valtaa tässä maassa kuin teillä ja kaltaisillanne, hyvä [juutalaisista koostunut] yleisö. Minusta tuntuu, että te itse asiassa aliarvioitte juutalaisuuden vaikutusvaltaa. Minä todella tarkoitan tätä. Minusta tuntuu, että te itse aliarvioitte rankasti sitä kuinka paljon te olette muuttaneet kansakuntaamme.”

”Ajatelkaa! Olen varma, että noin 85 % muutoksista, tapahtuivatpa ne Hollywoodissa tai esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, on juutalaisten johtohahmojen aikaansaannosta. Valtanne on mittaamatonta! Ja olette päättäneet käyttää valtaanne hyvin.”

Biden on syntynyt katolilaiseen perheeseen. Hän on kuitenkin todennut juutalaisessa tilaisuudessa 2016, että jos hän jonain päivänä ryhtyy aidoksi uskovaiseksi, kääntyy hän juutalaisuuteen. Hän on myös kertonut keränneensä uransa aikana suuren kokoelman juutalaisia perinnevaatteita.

The Times of Israelin mukaan Bidenin ”siteet juutalaisiin ovat äärimmäisen vahvat”. Kaksi Bidenin kolmesta lapsesta meni naimisiin juutalaisten kanssa. Myös Bidenin tulevan hallinnon varapresidentti, sekarotuinen musta Kamala Harris on naimisissa juutalaisen (Douglas Emhoff) kanssa. Emhoff on painottanut juutalaista identiteettiään julkisuudessa jatkuvasti.

Parempaa miehittämistä

The Jewish Telegraphic Agency kertoo, että Biden on laatinut presidenttikaudelleen pitkän toimenpidelistan, joka tulee olemaan juutalaisten mieleen. Lehden mukaan juutalaisyhteisö on ollut innoissaan Bidenin lupauksesta mahdollistaa laittomien siirtolaisten perheenyhdistämiset.

Biden aikoo myös pitää kiinni Trumpin päätöksestä, että Amerikan suurlähetystö sijaitsee vastaisuudessa Jerusalemissa. Hän on lisäksi painottanut, että Amerikka jatkaa veronmaksajiensa rahan lähettämistä Israeliin riippumatta siitä, rikkooko juutalaisvaltio kansainvälisiä lakeja.

Biden on vastustanut myös joidenkin demokraattien vaatimusta siitä, että Palestiinan sotilaallista miehitystä kutsuttaisiin virallisissa yhteyksissä ”miehittämiseksi”. Onhan juutalaisten suorittama miehitys ”parempaa miehittämistä”.

Biden on kertonut juutalaisille, että muutama vuosi sitten hän harkitsi jo eläkkeelle siirtymistä. Charlottesvillessä järjestetyn valkoisten nationalistien marssin jälkeen Biden kuitenkin päätti jäädä politiikkaan voidakseen ”taistella juutalaisten puolesta antisemitismiä vastaan”. Koko hänen päätöksensä liittyä presidenttikisaan kumpusi siis tarpeesta palvella juutalaisia.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency (1, 2), The Guardian, NY Mag, The Times of Israel

Ääri-islamismi Bahrain Benjamin Netanjahu Donald Trump Douglas Emhoff Iran Israel Joe Biden Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Kamala Harris Kiina Korruptio Kulttuurimarxismi Lobbaus Maahanmuutto Palestiina Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Saudi-Arabia Sionismi Syyria Ulkomaat Väestönvaihto Venäjä Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • PvH

  Vastaa

  Onkohan pahan oranssin miehen suhtautuminen juutalaisiin ja/tai israeliin muuttunut tämän keissin seurauksena? Ainakin taisi lopettaa netanyahun ja aipacin seuraamisen twitterissä 😀 Olis myös hauska nähdä jos ja miten USA:n israel-suhteet muuttuvat jos sionisteilla hallintonsa, itsensä ja perheensä ympäröinyt hullu-ukko rump kääntääkin vaalituloksen oikeusjuttujen kautta. Jos muutosta ei tapahtuisi, pitäisi kyllä olla selvää tavalliselle tallaajallekin, kuka yhdysvaltoja todellisuudessa kontrolloi.

 • Tapio

  Vastaa

  Trump kurotti kätensä nilkkoihin ja sanoi,
  ‑Bibi, sinä määräät tahdin.

  Israel ja siionistit (Persut mukaan lukien) olivat kiimaisina ja saivatkin monet hommat kliimaksiin.

  Nyt on Bidenin vuoro tehdä samoin, eikä hänellekään jää muuta kuin tahtipuikot hanuriin kun aika koittaa. Toisaalta, osaavathan Bidenit korruptiohommat vielä paremmin kuin muut, niin ehkä Cayman-tilit täyttyvät samaa tahtia kuin Israelin&USraelin pommit tipahtelee ja ISiksiä taas voimistetaan.
  Multibiljonäärisiionisteille yks hailee kuka on pressa, kunhan Lähi-Itä saadaan pirstaleiksi, (luonnon)varat ja keskuspankit haltuun sekä Yinon-plan taas joitakin askeleita eteenpäin.
  Persut varmasti juhlivat. Ainakin heidän suurimmat ”liittolaisensa” juhlivat ja suunnitelmat etenee.

 • Patriootti

  Vastaa

  Kaiken tapahtuneen ”Trump häviön” takana on vain ja ainoastaan paljastaa kaikki mätä, korruptio jne. maailmassa sekä erotella liiitolaiset ja viholliset. Kunhan päivä valkenee ja Trump aloittaa risusavotan niin siinä käy kuohinta Israelissakin kuten Suomessakin a’la ympäri maailmaa. Trump on Jumalan käsikassara ja nostaa kaikki valon ihmiset taistelemaan pimeyttä vastaan 8)

  • Psänmaallinen

   Vastaa

   Juuri niin. Qanon pelaa vain 5D šhakkia cabalia vastaan.
   Jäädään relasti venaamaan, Trust The Plan. Koska Cyrus-Trump toimii vain Suunnitelman mukaan voin käyttää aikaa TV:n ja muun viihteen parissa ja maailma pelastuu.

   • Paremman maailman puolesta

    Vastaa

    Qanon ja Alex Jones ovat CIA:n masinoimaa valeopposiota, totuuksia siellä ja täällä, mutta kokonaisuus ei johda mihinkään vallankumoukselliseen toimintaan valtaapitäviä vastaan.

 • sotatila

  Vastaa

  Floridan kuvernööri ei hylkää omiaan. Ilmoitti että mellakoitsijat jotka tuhoavat ihmisten ja yritysten liiketiloja, rakennuksia ja omaisuutta saa ampua.

 • Plääh

  Vastaa

  Tuo onb ihan sen näköinen hyypiö, että varmaankin antisemitismi kriminalisoidaan ja siis sananvapaus lakkautetaan Ameriikassa ja ainakin kaikkialla muualla ihan täydellisesti

 • Satanisti

  Vastaa

  Biden on kova just mitä Amerikka tarvitsee asia äijä romahtaapa jutku jenkit nopeemmin!

 • juha.

  Vastaa

  Juutalainen on koiraakin parempi goyimin ystävä! Israelin pyhä valtio liittoutuu, vaikka itsensä pääkehvelin kanssa pelkistä hyötynäkökohdista. Onhan se perustanut ISIS:ksenkin.

  Niin, että esirukousta peliin tyhmät sionisti-”kristityt”!

  P: S: Trumpin juutalaisvävy on jo kehottanut heittämään pyyhkeen kehään ja luovuttamaan valta huru-ukolle. Missä raha, siellä juutalainen. Trump oli tyhmä kun päästi jutkun luikertelemaan tyttärensä petiin, josta tämä ei tosiasiassa välitä pätkääkään, sillä raha on vihreää ja valkoinen nainen on ”valkoinen huora” tai ”lisko”!

 • Epäluottamus

  Vastaa

  Juutalaiset jo aikoinaan myivät aseita Amerikan sisällisodassa molemmille osapuolille. Netanjahu ei peittele juutalaisten tavoitteita, vaan röyhkeästi ja ylimielisesti kertoo niistä koko maailmalle, silti ihmiset eivät suostu näkemään juutalaisten valtaa, merkitystä yhteiskunnassa ja tavoitteita kansakuntiemme päänmenoksi (eli tuhoksi). Yhdysvallat on valtava versio Israelista, Saksa miehitetty juutalaisvaltio, Etelä-Afrikka juutalaisten tuhoama valtio ja maahantunkeutujamassat ovat juutalaisten aikaan saannosta. En haluaisi uskoa pahaa ihmisestä, jota en tunne, mutta en vain millään ikinä pystyisi juutalaiseen luottamaan, en ikinä.

 • sotatila

  Vastaa

  Mikäli Trump selviää tästä koitoksesta voittajana ja jatkaa presidenttinä minkälainen suhde tulee olemaan Israelin pääministeriin joka jo puukotti Trumpia selkään onnittelemalla rikollista vaalihuijaria Bidenia, Trumpin vihollista.

  Trumpin poika Donald Trump Jr. on vaatinut totaalista sotaa koko koneistoa vastaan.

  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=bIW5NSzBBtE

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Huono juttu, että onnittelivat. Voittajahan ei ole ratkennut. Onneksi Trump riitautti ”tuloksen”.

  Sivustolla everylegalvote.com on asiaa vaalivilpeistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi