Jälleen juutalainen Amerikan rahaministeriksi

Amerikassa 86 % rahaministereistä on ollut juutalaisia viimeisten 15 vuoden aikana.

Sionismi

Janet Yellen.

Joe Biden on ilmoittanut, että hän tulee Donald Trumpin tavoin pitämään Amerikan talouden avaimet juutalaisissa käsissä. Trumpin nimittämä juutalainen valtiovarainministeri Steven Mnuchin joutuu väistymään Bidenin nimittämän juutalaisen Janet Yellenin tieltä.

Siinä missä Mnuchin ansaitsi kannuksensa juutalaisessa rikollispankki Goldman Sachsissa, Yellenin uran huippupiste oli hänen kautensa keskuspankki Fedin johtajana. Goldman Sachs on 1800-luvulta asti nimittänyt johtajikseen vain juutalaisia. Fedillä on puolestaan ollut vuoden 1987 jälkeen vain yksi ei-juutalainen johtaja – keskuspankkiirien ylivoimaisen enemmistön koostuessa ”valitusta kansasta”.

Meriiteistä Bidenin valinnassa ei ainakaan voinut olla kyse, sillä Yellenin luokattomat ennustajanlahjat ovat olleet yleisen irvailun kohteita tänä vuonna. Kun maailmantalous romahti rajusti tänä keväänä, kriitikot kaivoivat esille Yellenin vuonna 2017 tekemän julistuksen, jonka mukaan ”meidän sukupolvemme ei tule todistamaan uutta finanssikriisiä”.

86 % rahaministereistä juutalaisia viimeisten 15 vuoden aikana

Kun väliaikaisesti virkaa tehneetkin valtiovarainministerit lasketaan mukaan, viimeisten vajaan 15 vuoden aikana Amerikan kirstunvartijoista hämmentävät 86 prosenttia ovat olleet juutalaisia: Steven Mnuchin, Adam Szubin, Jack Lew, Neal Wolin, Stuart Levey ja Henry Paulson. Juutalaiset ovat olleet niin demokraatti- kuin republikaanipresidenttien suosikkivalintoja johtaviin rahamaailman tehtäviin.

Juutalaisia on Yhdysvaltojen väestöstä vain noin 2 prosenttia. He ovat saavuttaneet kuitenkin lähes monopoliaseman poliittisen päätöksenteon ja finanssimaailman tärkeimmässä risteämässä. Koska Amerikka on edelleen johtava globaali suurvalta, hallitsevat maan talousministerit ja keskuspankkiirit merkittäviltä osin koko maailmaa.

Talousjulkaisu Bloomberg kirjoittaa, että Yellenin valitsemalla Biden valmistautuu talouden aggressiiviseen velkaelvytykseen. Käytännössä veronmaksajat pakotetaan ottamaan tuhansia miljardeja dollareita lisää velkaa, minkä jälkeen rahat lahjoitetaan Yellenin sisäpiiriin kuuluville pankkiireille, sijoittajille ja monopolisteille.

Lähde: Bloomberg, Reuters

Donald Trump Fed Goldman Sachs Janet Yellen Joe Biden Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Korko-orjuus Lobbaus Pankit Pankkiirit Politiikka Raha Rotu Sionismi Steve Mnuchin Talous Ulkomaat Valtionvelka Valtiovarainministeriö Velka Velkaelvytys Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Patriootti

  Vastaa

  Hah. Tiilenpäitä lukevat pian koko demarisakki.

 • Schlageter

  Vastaa

  Lisää juutalaisia: lisäksi tulevassa hallinnossa juutalaisia/juutalaistaustausia ovat ainakin ulkoministeri Antony Blinken ja ”ilmastolähettiläs” John Kerry. Luultavasti monet muutkin, sanoihan Biden jo vuosia sitten, että hän, vaikka ei olekaan juutalainen, on sionisti.
  Juutalaiset voittivat taas vaalit (kuten viime kerrallakin) ja maailmanjuutalaisuuden etuja ajetaan taas USA:n suuren ja typerän valkoisen enemmistön työllä, rahalla ja verellä.

 • nimellinen

  Vastaa

  Onko Bidenillä jo valta nimittää ministereitä?

 • Jones

  Vastaa

  Tämäkin taitaa olla vain leikkijuutalainen, joka ei voi myöntää sitä tosiasiaa, että heitä ei huolittu Israeliin sekarotuisuudesta johtuen. Natsit auttoivat vain puhdasrotuiset juutalaiset muuttamaan Israeliin. No mikäs siinä, kun saa etuisuuksia kannattaa olla hiljaa.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Haavara_Agreement
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Veronmaksajien velka ei taida olla enää mikään kriteeri mihinkään, ainakaan jos valtioneuvoston punakantista ja vihreäsivuista rituaaliopasta noudattavan, julkisuudessa mielestäni aika osuvasti ”teletapeiksi” nimetyn ministeristömme toiminnasta on mitään pääteltävissä; malka on omassa silmässämme aika massiivinen.

 • juha.

  Vastaa

  Se olisi ollut sama, vaikka monetaari-ministeriksi olisi valittu hottentotti Usraelissa. Juutalainen on AINA siellä misä vähänkin raha haisee, jos ei mukamas päänä, mutta VARMUUDELLA se, joka peukaloruuvia on vääntämässä!!!
  Eräs ”maailman ohkaisin ‑kirja” vitseistä on vastauksena kysymykseen: ”Juutalaisten bisnes etiikka”!
  Koska Zuckerberg ei ”laske läpi” TOTUUTTA siitä, että juutalaiset hallitsevat maailmaa mielinmäärin. Merkitsee se automaattisesti, että tuo androimainen valhettelija valehtelee, sillä kyllähän Närhikin ”laulustaan” tunnetaan!
  Suomi on suomalaisten!

 • Tony Halme

  Vastaa

  Näyttää teidän ”patrioottien” todellinen karva tulevan aika selväksi näistä juutalaisjutuista jo. Kiitos siitä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi