Suosittu tv-juontaja raivostutti juutalaiset: Syytti sionisteja kaksinaismoralismista maahanmuuttopolitiikassa!

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun juutalaisten maahanmuuttopoliittinen kaksinaamaisuus nostettiin kaunistelematta esiin valtamediassa.

Sionismi

Juutalaislobbaaja Jonathan Greenblatt (vas.) ja uutisankkuri Tucker Carlson.

Suosittu amerikkalainen tv-juontaja Tucker Carlson on saanut jälleen juutalaiset kimppuunsa. Tällä kertaa Carlson yllätti jopa kansallismieliset ottamalla epätavallisen suorasanaisesti kantaa juutalaisten maahanmuuttopoliittiseen kaksinaismoralismiin.

Kansallisradikaalit aktivistit ovat viime vuosina nostaneet usein esille niin sanotun Open Borders For Israel ‑teeman. Kansallisradikaalit ovat kysyneet retorisesti, miksi juutalaiset vaativat Eurooppaa ja Yhdysvaltoja pitämään rajansa auki afrikkalais- ja arabimaahanmuuttajille, vaikka samalla Israel pitää rajansa visusti kiinni ja jopa sterilisoi ei-juutalaisia.

Juutalaisten kannalta aihe on äärimmäisen kiusallinen, minkä vuoksi se on pyritty lakaisemaan kokonaan pois julkisuudesta. Juutalaisilla ei ole yksinkertaisesti mitään tyydyttävää vastausta kysymykseen, miksi Israelin on oltava rotupuhdas juutalaisvaltio kun taas länsimaiden on alistuttava monikulttuurisuuteen. Suomessa kansallisradikaalit ovat haastaneet esimerkiksi juutalaisjohtaja Yaron Nadbornikin kommentoimaan asiaa, mutta Nadbornik on pysynyt aina vaiti.

Anti-Defamation League vastaan Tucker Carlson

Fox Newsin uutisankkuri Tucker Carlson nosti kissan kuitenkin pöydälle sen jälkeen, kun Amerikan poliittisen eliitin kanssa verkostoitunut juutalainen äärijärjestö Anti-Defamation League (ADL) oli painostanut Foxia irtisanomaan Carlsonin. ADL:n mukaan Carlson täytyy savustaa ulos mediasta, koska hän on esittänyt maahanmuuttokriittisiä puheenvuoroja valkoiselle yleisölleen.

Carlson kuitenkin antoi juutalaisille samalla mitalla takaisin. Hän nosti huippusuositussa ohjelmassaan esille sitaatteja ADL:n omasta julkaisusta, jossa vaaditaan Israelin säilyttämistä tiukkaa väestöpolitiikkaa suorittavana etnisenä juutalaisvaltiona.

Toisin sanoen ADL vaatii Israelin rajojen pitämistä kiinni samalla, kun se vaatii länsimaissa asuvien valkoisten maahanmuuttokriitikoiden täydellistä vaientamista. Sionismikriitikoiden mukaan tämä johtuu siitä, että ADL ja lukemattomat muut keskeiset juutalaisjärjestöt toteuttavat hajota ja hallitse ‑strategiaa taistelussaan valkoisia vastaan. Tuhoamalla etnisesti yhtenäiset kansakunnat ADL ja sen yhteistyöjärjestöt varmistavat, ettei sionistien poliittista ylivaltaa kyetä haastamaan maapallon missään kolkassa.

Juutalaisten silmätikku

Juutalaiset ovat olleet hälytystilassa Carlsonin esiintymisen jälkeen, sillä tiettävästi kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun juutalaisten maahanmuuttopoliittinen kaksinaamaisuus nostettiin kaunistelematta esiin valtamediassa. ADL on jatkanut Carlsonin erottamisen vaatimista, mutta Fox ei toistaiseksi ole taipunut painostuksen alla. Carlson kutsui jopa ADL:n johtajan Jonathan Greenblattin ohjelmaansa keskustelemaan aiheesta, mutta juutalainen pelkäsi liikaa ja kieltäytyi kunniasta.

Carlson on aiemminkin ollut juutalaisten silmätikkuna. Hän on esimerkiksi kritisoinut ohjelmassaan juutalaista finanssiterroristi Paul Singeriä sekä osoittanut kunnioitusta antisemitistinä tunnettua liikemies Henry Fordia kohtaan.

Aina kun Carlson on ajanut valkoisten etua, ovat juutalaiset vaatineet hänen hiljentämistään. Sionistien käsikassaroina toimivat äärivasemmistolaiset ovat hyökänneet jopa Carlsonin kotiin pelotellakseen tämän yksin paikalla ollutta vaimoa.

Lähde: Haaretz

Anti-Defamation League Fox News Henry Ford Israel Jonathan Greenblatt Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Maahanmuutto Paul Singer Politiikka Rotu Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Tucker Carlson Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Yaron Nadbornik Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Ei muuta kuin tulta leikkokikkeleille!!!
  Olin lähes varma, että ennen kuin kuulen tuollaista ”tuoni on jo viljansa niittänyt”!
  Siionisti kristityille, joiden suhde juutalaisiin on täysin samanlainen kuin punavihervasemmiston muslimeihin ja afrikkalaisiin eli kiiltokuva, jossa ei ole särön säröä. On täysin mahdotonta tunnustaa ja edes nähdä sen kerenttiläisen ”kaihin” takia, joka on Yhdysvaltojen juutalaisten aikaansaamaa korruptoitunutta kristinuskoa, joka on tehnyt siitä juutalaisten palvontauskonnon. Jopa niin raskaasti, että jopa Jeesuksen Kristuksen murha valkopestään kuin konsanaan muslimien tekemät raakalaismaiset rikokset Euroopassa ja muualla. Eihän tästä nyt puutu enää kuin ”yksittäistapaus”!!!
  Juutalaisten on aivan turhaa vinkua antisemiismin kasvusta lännessä tai maailmalla kun itse heitetään bensaa liekkeihin kävelemällä nokka pystyssä kaikkien muiden yli tekivätpä he mitä koiruuksia tahansa, Tähän kun lisätään kaikkien muiden ja erityisesti valkoisten kohdalla se, että jos erehdyt niistämään enimmäkseen tasaisen nenäsikin ”väärin”. Nostavat tietyt tahot siitä sellaisen mekkalan ettei pahemmasta väliä. ”Isossa Kirjassakin” sanotaan osuvasti: ”Se, joka itsensä ylentää. Se alennetaan.”
  Ei ole toista kansakuntaa, joka on tehnyt omasta kuolemastaankin bisnestä, joka suorastaan halventaa edesmenneiden muiston. Mutta saihan lempeänä miehenä tunnettu Jeesuskin pääministerimme tasoa olevan raivokohtauksen nähdessään sen kuin Hänen Isänsä Temppelistä oli tehty likipitäen Kasino, jossa raha vaihtoi omistajaa.

 • Minä

  Vastaa

  Saa valehdella mielin määrin oikeista asioista, mutta ei saa puhua totta vääristä asioista. Siinä politiikan suunta nykyisin.

 • Halla Aho jutku oppositio

  Vastaa

  Joo joo iha hyvä. Mutta Kontrolloitu oppositio silti! Luulisi Partisaanin tietävän!

  https://www.theoccidentalobserver.net/2021/04/10/tucker-carlson-mentions-replacement-in-the-context-of-immigration-hatred-ensues/

 • halla aho jutku

  Vastaa

  Perussuomalaisten johdosta kesällä syrjäytetty julkisionisti Timo Soini saattaa Iltalehden mukaan siirtyä ”kultaiselle tunkiolle” ja ryhtyä pankkiiriksi Euroopan finanssikeskuksessa Lontoossa. Koronkiskonta olisi huomattavasti ulkoministerin virkaa rahakkaampi hillotolppa nöyryytetylle populistille.

  Soinin uusi puolueviritelmä Sininen tulevaisuus ei ole ottanut tuulta siipiensä alle toisen julkisionistin, Simon Elon johtamana. Hallituspaikasta huolimatta Sininen tulevaisuus ei ole vielä edes puolue, sillä ryhmältä puuttuu tuhansia kannattajakortteja.

  Sininen tulevaisuus on pyrkinyt profiloitumaan Perussuomalaisia ”maltillisempana” ja maahanmuuttomyönteisempänä puolueena. Elo mielisteli isäntäänsä Soinia myös kesän lukuisissa julkisissa esiintymisissään, joissa hän syytti perussuomalaisia ”antisemitismistä” ja kehui, että hänen siskonsa on tehnyt lapsia juutalaisen kanssa.

  Kummallisen Sinisen tulevaisuuden antisemitismikorttiin keskittyvästä kampanjoinnista tekee se, että Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on vähintään yhtä kova sionisti kuin Elo ja Soini. Daavidintähtiriipusta kantava Huhtasaari kävi hiljattain Israelissa kuvauttamassa itsensä juutalaisten miehittäjien kanssa.

  Nyt Soinilla on kuitenkin tilaisuus lyödä laudalta kaikki kilpailevat sionistit niin Sinisestä tulevaisuudesta kuin Perussuomalaisistakin. Hänelle on tarjottu jokaisen shekeliselkärangan unelmavirkaa juutalaisen Jacques Attalin perustamasta Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankista eli EBRD:stä!

  Palkkio globalistisesta politikoinnista

  ”Ryvettynyt ulkoministeri pääsee halutessaan vihreälle virkaoksalle unelmakaupunkiinsa Lontooseen,” Iltalehti kirjoittaa ja jatkaa:

  ”Ensi vuoden syyskuun alusta on Suomelle vapautumassa EBRD-pankin johtokunnan varajäsenen kolmivuotinen virka. Soini saa sen tahtoessaan.

  Jos Soini tarttuu hallituskumppaneidensa lupailemaan laskuvarjoon, Suomen tomut taakseen karistaessaan hän kuittaa reippaan ansiotasokorotuksen.

  Johtokunnan varajäsenen vuosipalkka oli EBRD:n tilinpäätöstietojen mukaan viime vuonna enimmillään 149 000 Englannin puntaa.”

  ”Jos Soini tarttuu virkaan, se poikkeaisi totutusta. Aiemmin on ollut tapana, että Suomi nimittää varajäsenen paikalle ulkoasiainhallinnossa olleen virkamiehen. Nyt tämä paikka saattaa mennä ryvettyneelle poliitikolle.”

  Iltalehti muistuttaa, että Suomen poliittinen eliitti käy jatkuvasti korruptoitunutta kauppaa kansainvälisistä pankkiiripesteistä. Hallitusneuvotteluissa 2015 Soini sai oikeuden päättää EBRD-nimityksestä, kun taas Euroopan investointipankin varapääjohtajan virka meni sionisti Alexander Stubbille. Keskusta sai Euroopan tilintarkastustuomioistuimen jäsenen viran.

  Pankit tarjoavat kovapalkkaisia tehtäviä poliitikoille palkinnoksi siitä, että nämä ovat puukottaneet äänestäjiään selkään ja ajaneet globalismia kansallisen edun sijaan. Pankit käyttävät poliitikkoja myös lobbaukseen, minkä lisäksi koronkiskojat hyötyvät lainsäätäjien sisäpiiritiedosta. Tämä on länsimaista demokratiaa käytännössä.

  Soini tultaisiin toivottamaan lämpimästi tervetulleeksi juutalaispankkiin, sillä hän on poliittisen uransa aikana edistänyt Goldman Sachsin ylivaltaa Euroopassa sekä ajanut pankkiirien sydäntä lähellä olevaa pakkomonikulttuurisuuspolitiikkaa.

  2016 Soini kävi kumartelemassa juutalaisten edessä Israelin Yad Vashem –museossa sekä piti puheen, jonka mukaan Eurooppaan saapuneet maahantunkeutujat täytyy kotouttaa holokaustipropagandan avulla.

 • 666 jutikka

  Vastaa

  Kiinalaiset samanlaisia mukavaa esittäviä rottia kuin juutalaiset! Siksi heitä kutsutaan idän juutalaisiksi!

  https://www.tabletmag.com/sections/arts-letters/articles/indonesians-hate-the-chinese-because-they-are-jewish

  Ei ymmärrä mikä täällä sivustolla mättää ymmärtää että putin on näyttelijä jota venäjän juutalaiset kontrolloi täysin! Kaikki on teatteria! Tarkoitus on keino tekoisesti täyttää juutalaisten profetioita joissa putin on 100% mukana! Herätys! holokaustin kritisointi on kielletty venäjällä ja oikeasti isänmaallisia ryhmiä vainotaan juutalaisen kgb toimesta! Venäjän keskuspankki on myös rothchildien omistuksessa ja moskovan kiinteistöt ovat kaikki juutalaisten omistuksessa ja saati sitten venäjän biljönääreistä yli 50% on juutalaisia jos ei isompi prosentti!

  http://redefininggod.com/

  Putin näyttelijä ei muuta! Myös avaruus valehtelu venäjän johtajista ovat täysin mukana niinkuin muiden maiden 33 tason rapparit! Jos täällä vielä joku luulee että kuussa on käyty tai avaruusasemiin ym muuhun vapaamuurari valheisiin niin vähän on tehtävissä tälläisten ihmisten kanssa! NASA heapreaksi petos/huijaus käärmeen kieli!

 • Der Politische Soldat

  Vastaa

  Kevin Macdonald on puhunut samasta asiasta vuosia. Kannattaa seurata Occitendal Observer ‑sivustoa.
  https://www.theoccidentalobserver.net/

 • Ilmarinen

  Vastaa

  Onhan tämä suuri askel Amerikkalaiselle keskustelukulttuurille.

 • White noise

  Vastaa

  Jos Carlson ei peräänny niin Fox on pakotettu heittämään hänet pois, sillä muuten amerikanjuutalaiset tuhoavat koko Foxin.

  • J.K.

   Vastaa

   Toivottavasti ei, koska FOX-Broadcasting on maailman suurin uutiskanava.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  ”Perussuomalaisten johdosta kesällä syrjäytetty julkisionisti Timo Soini saattaa Iltalehden mukaan siirtyä ”kultaiselle tunkiolle” ja ryhtyä pankkiiriksi Euroopan finanssikeskuksessa Lontoossa.”

  Soinia ei syrjäytetty. Hän jättäytyi syrjään itse.

  ”Maaliskuussa 2017 Soini ilmoitti, ettei hae jatkokautta puolueen puheenjohtajana kesäkuun puoluekokouksessa”
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Timo_Soini

  Mitä Soini nykyään tekee? 

  Ei saanut pankkiirin paikkaa Lontoosta. Miksi kukaan häntä sellaiseen olisi edes pestannut. Siinä työssähän pitää osata jotain pankkialasta. Hyvä kun ei haaveillut aivokirurgin paikasta, siinäkin tarvitaan osaamista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi