Juutalaisjärjestöt ylistävät Génération identitairen kieltoa ja AfD:n poliisivainoa

Globaalit juutalaisjärjestöt ovat juhlineet tällä viikolla, sillä Ranskan ja Saksan sionistihallitukset ovat hyökänneet näyttävästi kansallismielisiä puolueita sekä aktivistiryhmiä vastaan.

Sionismi

Génération identitairen kieltoa kiitelleen AJC-juutalaisjärjestön johtaja David Harris.

Juutalaiset lobbausjärjestöt AJC sekä Saksan juutalaisten keskusneuvosto ovat kiitelleet vuolaasti Ranskan ja Saksan hallituksia kansallismielisiin kohdistetusta vainosta.

Tällä viikolla Ranska kielsi aktivistijärjestö Génération identitairen (GI), minkä lisäksi Saksa ilmoitti, että se usuttaa tiedustelupalvelunsa maahanmuuttokriittisen Alternativ für Deutschland ‑puolueen (AfD) jäsenten kimppuun. Media on ennakoinut, että Saksan päätös tulee aiheuttamaan suuria ongelmia vaaleihin valmistautuvalle puolueelle.

Juutalaisten viha GI:ta ja AfD:ta kohtaan on yllättänyt monet, sillä järjestöjen asenteet sionismia ja juutalaisuutta kohtaan ovat olleet yleensä joko neutraaleja tai jopa myönteisiä. Juutalaislobbaajat ovat Euroopassa kuitenkin vankkumattomia massamaahanmuuton, globalismin ja homokulttuurin tukijoita, minkä vuoksi sionistijärjestöt pitävät kaikkia maahanmuuttokriittisiä, nationalistisia sekä konservatiivisia ryhmiä verivihollisinaan.

AJC ja Saksan juutalaisten keskusneuvosto puolustelevat molemmat säännöllisesti Israelin suorittamia etnisiä puhdistuksia miehitetyssä Palestiinassa. Juutalaisjärjestöjen mukaan etnonationalismi on sallittua ainoastaan Israelissa, kun taas Euroopan on alistuttava pakkomonikulttuurisuuteen.

Ranskalaisen Generation Identity ‑järjestön jäseniä.

Ranska: Génération identitairelle ei annettu mahdollisuutta puolustautua oikeudessa

Ranskassa ja monessa muussa maassa toimiva GI kiellettiin Ranskassa poliittisella päätöksellä. Kiellon eteen ei käyty edes näytösoikeudenkäyntiä, vaan määräys annettiin hallinnollisella päätöksellä vedoten lakiin ”fasistisista yhteenliittymistä”.

Päätöksen mukaan GI oli ”sotilaallisesti järjestäytynyt” sekä se ”levitti rotuvihaa”. Molemmat väitteet ovat juridiikan kaapuun puettua tyhjää propagandaa, jolla voidaan tarvittaessa kieltää mikä tahansa ryhmä, jonka arvoja Ranskan poliittinen eliitti ja juutalaisyhteisö eivät allekirjoita.

Ranskan media on aloittanut propagandakampanjan, jonka mukaan Christchurchin ampuja Brenton Tarrant olisi GI:n jäsen. Tätä on käytetty ”todisteena” järjestön ”terroristisesta luonteesta” – vaikka virallisessa kieltopäätöksessä terrorismiin ei edes vedota!

Todennäköisesti kyse on todellisuudessa vain siitä, että Tarrant oli aikaisemmin tehnyt itävaltalaiselle GI-järjestön jäsenelle rahalahjoituksen. Tämä tapahtui kauan ennen ampumista, mutta tapauksesta leivottiin Itävallassa heti ampumisen jälkeen paikallinen mediashow sekä rikostutkinta, joka ei johtanut mihinkään.

Myös AJC tarttui Tarrant-valheeseen ja väitti julkilausumassaan hänen olleen GI:n jäsen. Juutalaisten julkilausumassa myös kiiteltiin Ranskaa ”oikeasta päätöksestä” ja syytettiin GI:n aktivisteja ”muukalaisvihasta, rasismista ja antisemitismistä”.

Saksan juutalaisten keskusneuvoston johtaja Josef Schuster.

Vaalisabotaasia Saksassa

The Times of Israel toteaa, että Saksan päätös hyökätä AfD:n kannattajia vastaan on puolueelle kova ”takaisku, joka ajoittuu suurelle vaalivuodelle”. Saksa toisin sanoen päätti sabotoida vaaleja aloittamalla AfD:n vainoamisen puolueelle mahdollisimman hankalalla hetkellä.

Saksan tiedustelupalvelu on ilmoittanut alkavansa hankaloittaa AfD:n toimintaa seuraamalla jäsenten puhelimia ja verkkoliikennettä, vakoilemalla jäsenten arkielämää sekä soluttamalla agentteja puolueeseen. Stasi-tyylisillä taktiikoilla tavalliset äänestäjät pyritään pelottelemaan pois AfD:stä ja äänestämään vastaisuudessa kulttuurimarxistisia sekä globalistisia puolueita.

Saksan juutalaisyhteisön johtaja Josef Schuster totesi medialle, että AfD:n vainoaminen on ”oikea ja pakollinen toimenpide”. Juutalaisyhteisön mukaan AfD on ”tuhonnut demokratian tukipilareita” vastustaessaan massamaahanmuuttoa. Sionistien mukaan vain Israelilla on oikeus sulkea rajansa rotumuukalaisilta.

Lähteet: AJC, The Times of Israel

AJC Alternative für Deutschland Generation Identity Israel Josef Schuster Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Kansallismieliset Kansallismielisyys Maahanmuutto Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Ranska Ranskan juutalaisyhteisö Rotu Saksa Saksan juutalaisyhteisö Sionismi Stasi Ulkomaat Vaalivaikuttaminen Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • valikoiva valemedia

  Vastaa

  Mielenkiinnolla seurasin valemediamme uutisia juuri tästä AfD:stä. Kun Etna alkoi purkautua niin kesti viikon ennenkuin sitä saatiin artikkelia Suomen valemediaan. Mutta kun euroopassa illasta uutisoitiin AfD:n holokausti, niin jo seuraavana aamuna valemediamme laittoi uutisen lööppiin. On siis selkeästi nähtävissä mitä asioita saa julkistaa ja mien ne pitää julkistaa. Mutta myös se mitä ei saa julkistaa.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Oy vey…katsokaa Harrisin katsetta ja hymyä, sekä Schusterin kasvonpiirteitä ylipäänsä… Tulee mieleen..olivatko entisaikain karrikatyyrit ahnaista juutalaisista edes karrikatyyreja, vai ihan näköiskuvia

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jännäksi menee. On mahdollista, että tällaisten tyrannimaisten toimien jälkeen tavallisten kansalaisten keskuudessa kriittisyys juutalaisia ja sionismia vastaan vain kasvaa Euroopassa.

  Tavallinen kansalainen voi alkaa pohtia, että miksi Euroopan matuttamisen vastustaminen on kamalaa ja rikollista juutalaisten äärijärjestöjen toimesta.

  Herää kysymys, miksi nämä juutalaiset eivät mene omaan maahansa turvaan jos täällä Euroopassa on kauheaa ja ”rasistista”?

 • RantaGubbe

  Vastaa

  ”Väärin ajattelevat” kielletään, kuten muissakin diktatuureissa. Heidät laitetaan tiedustelukoneistojen (vert. Stasi) tutkintaan ja sieltä yritetään kaivaa esille paljastuksia. Paljastuksia myös ”tehtaillaan”. Näillä toimilla saadaan vainottua ”väärin ajattelevia” ja heidän kannatusta saadaan laskuun.

  Mikäli em. toimet ei riitä keksitään tekaistuja syytteitä, laitetaan ihmisiä pakkohoitoon suljettuihin mielisairaaloihin. Lopulta perustetaan urkintaverkostot ja rakennetaan uudelleen koulutuskeskuksia & keskitysleirejä ”väärin ajatteleville”.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Syyt, jotka ovat johtaneet Generation Identitairen syntyyn, eivät poistu järjestön kieltämisellä. Ranskassa on perinteet maanalaiselle vastarinnalle, joten hallinto saa seuraavaksi tukahduttaa sitä. Keinoina ovat silloin tekninen valvonta, psykologiset operaatiot ja väestönvaihto.

  GI:n verkkosivustolle ”generationidentitaire.org” pääsy näyttää olevan katkaistu.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Tiedä nyt sitten ranskalaisten vastarinnoista, edellisen maanalaisen armeijan suurimmat saavutukset kun näyttivät olleen muutamien lähes käyttämättömien sivuraiteiden räjäyttäminen ja sitten sodan jälkeen urhoollisesti suoritettu tukanleikkuu ja nöyryyttäminen saksalaisten morsiamille…

   • Plääh

    Vastaa

    Yleensä nuo nimenomaan vielä tapettiin tai vietiin kidutettaviksi keskitysleireihin. Soan jälkeen tapahtunutta vastarintaliikkeiden terroria on lakaistu maton alle. Olsiikin ollut vain nöyryyttämistä:

    https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/01/24/ranskan-vastarintaliikkeen-terrori-sodan-jalkeen/

    Norjastakin suomalaiset Wehrmachtin avustajanaiset tulivat paitsi kaljuina, niin myös mustelmilla

   • Plääh

    Vastaa

    ”Yleensä puhutaan vain kaljusta naisista, mutta ei ymmärretä, että suhteella saksalaiseen joutui jo usemmiten kauhealle vankileirille. Näin kävi 16-vuotiaalle Nicole Gauthier-Turotoskille, jolla oli ollut suhde 19-vuotiaan vartiosotilaan kanssa. Tämä oli opettanut tytölle saksaa ja oli suuri Ranskan ihailija. Nainen on kertonut kirjassaan kokemuksistaan Allierin keskitysleireillä, etekin Wald von Troncaisin vankilassa. Kun häntä oli kidutettu Montluconin poliisiasemalla, hänet vietiin satojen muiden vankien kanssa häväistyksi ja rääkätyksi. Hän joutui tekemisiin miepipuolisten, perverssien sairaiden kanssa, kuten erään, joka aina hänet kohdatessaan tervehti ampumalla konepistoolilla lattiaan. Paljasrintaisia naisia hakattiin härkävaljailla, kunnes he kaatuivat maahan tiedottomina. Tietenkin naisia raiskattiin, joskus joukkoraiskauksin. Hyvin nuori tyttö Paulette raiskattiin seitsemän vastarintamiehen toimesta ja asetettiin vielä koiran käytettäväksi. Hyvin nuoria tyttöjä ja jopa lapsia oli internoitu leiriin. Miehiäkin oli ja heistä oli tehty vetoeläimiä, joita hakattiin ongenkoukuiilla varustetuilla piiskoilla, kun he vetivät valjaissa tavaroita juosten. Eräs Rossingnol-niminen mies joutui kiipeämään puuhun ja laulamaan eri lintujen tapaan, jos ei ollut käymälässä paljain käsin tyhennyshommissa. Huhtikuussa 1945 Nicole Gauthieria syytettiin valtionturvallisuudenvaarantamisesta. Hän oli tuolloin 17. Syyte tuli siis saksankielen opettelemisesta saksalaisen sotilaan kanssa ja sotilaaseen rakastumisesta.”

    Tosiasiassa tuhannet ranskalaisnaiset murhattiin. Ei vain ajeltu kaljuiksi ja häväisty tai piesty. Ihmeellistä kyllä, osa teloitettiin oikeusprosessin jälkeen ja osa siis joutui oikeuden kautta kauhuleireille.

    • Tikkakosken Manne

     Vastaa

     Noinhan se oli. Gallian Kukkojen suurin sotasaavutus vaikuttaakin olleen siviilinaisten rääkkääminen ja murhaaminen sillä välin ja sen jälkeen kun johtajansa oli paennut meren taakse huutelemaan entiselle tontilleen radion välityksellä. Urhoollisesti tietenkin.

 • rellinen

  Vastaa

  ”Saksan supo on ilmoittanut alkavansa hankaloittaa AfD:n toimintaa seuraamalla jäsenten puhelimia ja verkkoliikennettä, vakoilemalla jäsenten arkielämää sekä soluttamalla agentteja puolueeseen.”
  Eiköhän näin ole tehty jo AfD:n ensiaskelista lähtien.
  En ihmettelisi vaikka AfD:kin olisi saksan supon oma luomus, tarkoituksenaan kerätä marxilaista agendaa kammoavat ja kansallismieliset saksalaiset punaisen valpon valvovan silmän alle ja kontrolliin.
  Mikäli saksan supo olisi työnsä rehellisesti tehnyt stasi-kgb:n kasvatti angela merkel ei olisi koskaan saksan liittokansleriksi noussut, vieläpä todelliselle olemukselleen väärän puolueen kautta.

 • Plääh

  Vastaa

  Jokainen titää, kuka on antanut käskyn poliitikoille käskyttää polpoja eri maissa.

  Miksi ihmiset eri maissa alistuvat tähän, kun kaikki väistämättä johtaa bolshevismiin ja gulagiin ja joukkotuhoon ja tulevien sukupoilvien orjuuteen. Tai siis eihän valkoiset pääse edes orjiksi. Ainoa vaihtoehto olisi panna vastaan

 • juha.

  Vastaa

  Juutalaiset menevät rinkitanssia saatanan kanssa!!!

  Vaihtoehto Saksalle on täysin säällinen normmaalien ihmisten puolue, joka haluaa vain Saksasta saksalaisille hyvän, turvallisen ja vapaan maan haittamaahanmuuton tuomasta rikollisuudesta. Ensimmäisen kerran sitten WWII jälkeen saksalaisia tyttöjä ja naisia raiskataan ”teollisesti” muslimien ja afrikkalaisten troimesta! Murhat ja ryöstöt sekä sokea ennalta arvaamaton väkivalta ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti vuocdesta 2015 lähtien, jolloin kommunisti/globalisti Angela Merkel avasi rajat selälleen koko Euroopan puolesta ilman, että edes kysyi sitä muilta! Tämä yksineläjä ja despoottinen totalitarismiin DDR:ssä kajahtanut holokausti propakandalla kieroutuneeseen ja täyttä pohjaa vailla olevaan syyllisyyteen kieroon kasvatettu kommunistisella utopialla silattu etuoikeutettu ddr:lläisessä yhteiskunnassa. On saanut tuhoa aikaan Euroopassa ja euroopalaisille ihmisille niin paljon, että tuo tunnoton yksisilmäinen nainen pitäisi raahafta Haagin sotatuomioistuimeen rikoksesta ihmisyyttä vastaan, koska hän on asettanut eurooppalaiset kunnon kansalaiset välittömään terveyden ja hengen vaaraan piittaamatta seurauksista ja vielä sortamalla niitä ihmisiä ja tahoja, jotka ovat äänensä korottaneet näkemistäänb ja k0okemistaan rikoksista ja muista kauheuksista, jotka eivät koskaan eikä milloinkaan kuulua Euroopan mantereelle sivistyksen ja kristillisien periaatteiden kehtona tunnettruun maanosaan! Ainoat valtiot Euroopassa, jotka ovat oikealla tiellä ovat Unkari, Puola, Itävalta, Tsekki. Viro ja Venäjä, jotka kaIkki Itävaltaa lukuunottamatta ovat olleet kommunismin ikeen alla tietäen ja kokien sen nahoissaan verinahkaansa myöten millaista on elää taib ennemminkin KUOLLA! kommunistisessa maanpäällisessäb paratikisissa, jossa mielivalta, väkivalta, sananvapauden riisto ja silkka musta pahuus ramppaa maata ristiinrastiin pysähtyen vain perustamaan uuden vankileirin vankileirien saaristoon!!!

 • Irmgard

  Vastaa

  Tämä maailma tarvitsee valtavasti lisää Brenton tarrantin sekä Anders Behring Breivikin kaltaisia toimijoita. Molemmat heitä pitäisi julistaa pyhimykseksi. Tämä on vain minun henkilökohtainen mielipiteeni. Useimmat täällä ovat varmasti eri mieltä.

 • Benjamin Kivilohkare

  Vastaa

  GI ja AfD oikealla asialla

  Milloin ihmisille valkenee juutalaisten todellinen olemus. Nykyjuutalaiset polveutuvat mahtavasta kassarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen noin vuonna 740. Heistä syntyi Etelä-Venäjän ja Itä-Euroopan jiddisiä puhuvat juutalaiset, joita oli 1900-luvun alussa noin 11 miljoonaa, Kasaarit olivat vallanhimoinen, kostonhimoinen ja siitintä jumalana pitävä saastainen kansa. 90 % nykyjuutalaisista polveutuu kasaareista. Juutalaisten olemusta kuvaa parhaiten ruotsalainen tiedemies Emanuel Swedenborg: ”Se on sellainen kansa, että se on täysin erilainen muista kansoista, ja että siihen kansaan on iskostettu yritys tuhota ja vääristää kaikki mikä kuuluu yhteiskuntaan, ja milloin vain tilaisuus tarjoutuu, he osallistuvat sellaiseen toimintaan eivätkä saa mistään muusta niin suurta iloa kuin järjestyksen lakien eli siis yhteiskunnan lakien tuhoamisesta, sillä heillä on sisäistetty viha itse Järjestystä kohtaan, joka on Herra. Tästä minulla on paljon kokemuksia.” (Spiritual Diary, nro 2260). Ihmiskunnan historian pahin onnettomuus oli, kun kasaarit omaksuivat Talmud-uskonnon, jonka päämääränä on maailmanherruus. Siinähän USA:n juutalaiset ynnä Israel ovat jo lähellä onnistumista. Kasaariluonteesta saamme kiittää sellaisia ihmiskunnan suuria valehtelijoita kuten A. Einsteinia ja S. Freudia. Juutalaisilla on oma salainen maailmanhallituksensa ”Siionin Viisaat”, joilla on hallussaan noin 1000 triljoonan dollarin varat, joilla he pystyvät lahjomaan tuhansia korkeita virkamiehiä. Bill Gates mm. kuuluu Siionin Viisaisiin, jotka ovat viime käden pelureita koronahuijauksessakin.

  Benjamin Kivilohkare

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi