Juutalaisten lypsylehmä Arnold Schwarzenegger tuomitsee kongressimielenosoituksen

Simon Wiesenthal -keskuksen "kansallisen johtajuuden palkinnon" saanut Schwarzenegger on poliittisella urallaan pyrkinyt tekemään republikaanipuolueesta mahdollisimman liberaalin.

Sionismi

Republikaanipuolueen kulttuurimarxistisinta koulukuntaa edustava toimintaelokuvatähti Arnold Schwarzenegger pyrkii hyödyntämään vanhaa mainettaan tuomitessaan Yhdysvaltojen kongressirakennuksen vaalivilppivastaiset levottomuudet. Schwarzenegger on rahoittanut kymmenien vuosien ajan juutalaisjärjestöjä ja toiminut niiden toimeksiannosta monikulttuurisuuden sekä homomyönteisyyden lähettiläänä amerikkalaisessa viihdeteollisuudessa.

Schwarzenegger julkaisi verkossa vetoomuksen, jossa hän vaati valkoisia kansallismielisiä lopettamaan poliittisen toiminnan. Hän vertasi kongressin tapahtumia kansallissosialistisen Saksan kristalliyöhön 1938.

Schwarzeneggerin mukaan kongressimielenosoittajat ”tuhosivat amerikkalaisen demokratian ovet ja talloivat periaatteita, joille maamme on rakennettu”. Hän myös väitti, että kansallissosialistisen Saksa oli ”historian pahantahtoisin valtio”.

Schwarzenegger Chabad Lubavichin tilaisuudessa.

Valkoinen rasismi paha – juutalainen rasismi hyvä

Vaikka Schwarzenegger on säännöllisesti kampanjoinut valkoista nationalismia vastaan, hän on toisaalta väkivaltaisen ja rasistisen juutalaisnationalismin suuri ystävä. Uransa aikana hän on tukenut järkkymättä niin Israelin sotarikoksia kuin myös rasistista Chabad Lubavich ‑lahkoa, jonka perustaja rabbi Shneur Zalmanin mukaan juutalaisten sielut ovat ”jumalallisia” ja ei-juutalaisten sielut ”eläimellisiä”.

Schwarzenegger kertoi juutalaisyhteyksiensä synnystä laajasti muistelmateoksessaan Total Recall, joka toimii mielenkiintoisena johdantona juutalaisten ylivalta-asemaan Hollywoodissa, sekä Amerikan taloudessa ja urheilubisneksessä. Teoksesta kävi ilmi, että juutalaiset lobbausjärjestöt alkoivat kiristää Schwarzeneggeriltä rahaa pian sen jälkeen, kun hänestä oli Yhdysvaltoihin muuttamisen jälkeen tullut upporikas elokuvatähti.

Juutalaiset syyttivät Schwarzeneggeria erityisesti kolmesta asiasta. Hänen isänsä kuului Saksan kansallissosialistisen puolueen puolisotilaalliseen SA-muodostelmaan, minkä lisäksi Arnold Schwarzenegger itse tunsi Hitlerin tiedustelu-upseerina toimineen Kurt Waldheimin. Nuorena Schwarzenegger myös totesi pitäneensä Hitleriä ”hyvänä puhujana” sekä miehenä, joka kykeni saavuttamaan ”suuria asioita”. Ankarimmin Schwarzeneggeriä vainosi juutalainen mediamoguli Rupert Murdoch, joka on todennut ”uskovansa järkkymättömästi kansainvälisen juutalaisyhteisön tavoitteisiin”.

Kuvakaappaus: Simon Wiesenthal Center.

Juutalainen synninpäästö miljoonia dollareita vastaan

Schwarzeneggerin nopeasti kasvaneesta omaisuudesta kiinnostuneet juutalaisjärjestöt alkoivatkin syyttää nousevaa elokuvaikonia ”natsiyhteyksistä” ja ”antisemitismistä”. Pelastaakseen uransa näyttelijä alkoi rahoittaa Simon Wiesenthal Centeriä ja juutalaista Museum of Tolerancea. Vuosien myötä Schwarzeneggerin henkilökohtaiset lahjoitukset kasvoivat miljoonaluokkiin, minkä lisäksi hän järjesti rahankeruutilaisuuksia, joiden avulla hän kykeni lahjoittamaan miljoonia dollareita muidenkin rikkaiden amerikkalaisten rahaa juutalaisille.

Lobbaamalla monikulttuurisuuden puolesta ja pitämällä rahahanat auki Schwarzenegger kykeni lopulta lepyttämään juutalaiset ja saamaan näistä monilta jopa tukea 2000-luvulla uralleen politiikassa. Tätä ennen Simon Wiesenthal Center kuitenkin järjesti useita hankkeita Schwarzeneggerin suvun ”natsitaustojen” selvittämiseksi.

Wiesenthal-keskuksen ”kansallisen johtajuuden palkinnon” saanut Schwarzenegger on poliittisella urallaan pyrkinyt tekemään republikaanipuolueesta mahdollisimman liberaalin, kun kyse on Yhdysvaltojen sisäpolitiikasta. Ulkopolitiikassa Schwarzenegger kuitenkin kannattaa tinkimätöntä sionistista väkivaltaa. Heikentääkseen esimerkiksi Libanonin kykyä puolustautua Israelin valloitusyrityksiltä Schwarzenegger painosti jopa entisen kotimaansa Itävallan laittamaan vastarintajärjestö Hizbollahin mustalle listalle.

Lähteet: Reuters, Jewish Telegraphic Agency, J Weekly, Tablet

Adolf Hitler Arnold Schwarzenegger Chabad Lubavich Donald Trump Historia Hizbollah Hollywood Israel Itävalta Juutalainen rasismi Juutalaisjärjestöt Kiristäminen Korruptio Kulttuurimarxismi Libanon Lobbaus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Presidentinvaalit Raha Rahankeräys Rappiokulttuuri Rotu Rupert Murdoch SA-joukot Saksa Simon Wiesenthal Center Sionismi Ulkomaat Vaalivaikuttaminen Viihde Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • tutkiva lukija

  Vastaa

  Arnold Schwarzeneggerin Wikitieto kertoo hänen olevan juutalainen aktiivi. Ilman juutalaistaustaansa Arnold tuskin olisi päässyt poliittisesti etenemään.

  • Kätyri

   Vastaa

   Voitko linkittää todisteen juutalaisuudesta? Ei voi pitää paikkaansa sillä hänhän on kuin arjalaisen jumalan arkkityyppi, ulkoisesti. Sisältä mätä ja rahanhimoinen pyrkyri eli henkinen juutalainen siinä mielessä kyllä. Esittää maailman pelastavaa sankaria vain elokuvissa, mutta ei uskalla tehdä sitä tosielämässä hyökkäämällä kansainvälistä juutalaisuutta vastaan. 

   Hänen merkittävimmät tukijansa uralla tosin olivat juutalaisia jotka näkivät hänessä hyvän lypsylehmän ja aisankannattajan. Mikäpä olisi tehokkaampaa juutalaisten agendan kannalta kuin saada tuollainen kreikkalaisen jumalan stereotyyppi esikuvaksi heidän asialleen pilkkaamaan omaa perimäänsä. Käänteisesti sama psykologinen vaikutus kuin jos stereotyyppinen kipapäinen kyyryselkäinen rahanvaihtaja kävelisi ympäriinsä julistaen Hitleriä hienoksi mieheksi.

   Vielä ‑70 luvulla oli hieman eri ääni kellossa… 

   https://cdn.swisscows.ch//http://stopobamanowsd.files.wordpress.com/2012/11/arnold-grand-canyon.jpg

   • Juha

    Vastaa

    Onko se mätää jos haluaa tienata rahaa? Tuo on jo varsin kommunistinen ajattelumalli. Vassarit ajattelevat noin. 

    Se taas että näyttää arjalaiselta, ei tarkoita vielä mitään.

    • Kätyri

     Vastaa

     Et tainnut ymmärtää lukemaasi. Halu tienata rahaa on eri asia kuin kaiken ja minkä tahansa tekeminen rahan takia kuten sivilisaationsa, kulttuurinsa ja historiansa tuhoaminen rahan takia. Täytyy olla ihanteellisia periaatteita. Rahakeskeisyys on perijuutalaista. Arjalainen tekee asioita myös asian itsensä vuoksi. Raha tulee perässä.

 • EV

  Vastaa

  En ole koskaan ottanut tosissani tuota äijää, sopii hyvin terminaattoriksi, mutta naurettavaa ajatella tätä meemiäänellä ölisevää kehonrakentajan jäännöstä päättäjän asemaan. Jos jotain hyvää tuo on saanut aikaiseksi, niin se on Arskan Golden Six ‑treeniohjelma. En ikinä myisi ajatuksiani, kulttuuriperintöäni saatika sieluani mistään hinnasta, kuten Arnold on tehnyt.

 • Tuuliviiri

  Vastaa

  Mitäs jos kongrenssimielenosoittajat tekisivät vallankumouksen, ja palauttaisivat Arskalle juutalaisten häneltä pöllimänsä rahat, niin olisiko vielä yhtä tuomitseva? Arvauksia?

 • White noise

  Vastaa

  Diili-ohjelmakin kuopattiin Trumpin jälkeen aika äkkiä kun tämä turhanpäivänen lihasmöykky lähti sitä vetämään. Sopii ehkä toimintaelokuviin kouhkaamaan mutta ei mihinkään muuhun.

 • Jones

  Vastaa

  Aina ne vaan jaksaa siitä holokaustista jauhaa, vaikka itse ne sen tekivät. Holokausti oli juutalaisten itsensätekemä rotupuhdistus, joka laitettiin valkolaisten syyksi valheilla ja asioiden salailulla.
  https://twitter.com/BlogistiJones/status/1349098832752222212

 • rellinen

  Vastaa

  Niinhän ne vassarit toimii. Ollaan olevinaan oikeistolaisia, nationalisteja tai konservatiivejä ja sitten kun ovat keränneet oikeistolaisten, nationalistien ja konservatiivien luottamuksen alkavatkin vääntämään porukkaa punikki raiteille. Vasemmistolle äärimmäisen tyypillistä toimintaa. Normimeininkiä. Kerätä vastustajat nationalistia tahi konservatiivia esittävän punikin haaviin, pettää heidät soinin tyyliin ja lopuksi laitetaan kipappi päähän, jotta saataisiin petetyksi tulleet ärsytettyä heidän ”hitleriläisyydestä todistaviin lausuntoihin”.

 • Jarno Alander

  Vastaa

  Ei sovi unohtaa myöskään Schwarzeneggerin nuorten naisnäyttelijöiden ja muiden elokuvabisneksessä pyörivien nuorten, uraansa aloittelevien naisten ahdistelua, joka tekee hänestä helpon maalitaulun kiristykselle Metoo-aikakaudella.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi