Joe Biden: Kongressimielenosoittajat ovat ”juutalaisia vihaavia terroristeja”

Juutalaiskritiikin ja terrorismin rinnastavalle oikeuskäytännölle pyritään hakemaan oikeutusta kongressilevottomuuksista, joissa raainta väkivaltaa käytti mielenosoittajien sijaan poliisi.

Sionismi

Joe Biden.

Yhdysvaltojen tuleva presidentti Joe Biden kutsuu kongressiin marssineita mielenosoittajia ”terroristeiksi” ja ”juutalaisvihaajiksi”, joille tulisi lukea syytteet näiden mielipiteiden vuoksi. Väitteestä tekee kummallisen se, että mielenosoitukseen osallistui tunnettuja juutalaisvaikuttajia.

Kutsumalla osittain juutalaisista koostunutta mielenosoittajajoukkoa ”antisemitistisiksi terroristeiksi” Biden pyrkii luomaan pohjaa oikeuskäytännölle, jossa juutalaiskriittiset mielipiteet luetaan itsessään terrorismiksi.

Käytäntö on voimassa jo Britanniassa, jossa National Action ja lukuisia pienempiä kansallismielisiä ryhmiä on luokiteltu terroristijärjestöiksi juutalaiskriittisten kannanottojen vuoksi – ei terroristisen väkivallan vuoksi.

Mostofsky oikealla.

”Black Lives Matter ‑väkivaltaisuudet hyvä, kongressimielenosoitus paha”

Juutalaiskritiikin ja terrorismin rinnastavalle oikeuskäytännölle pyritään hakemaan oikeutusta kongressilevottomuuksista, joissa raainta väkivaltaa käytti mielenosoittajien sijaan kuitenkin poliisi. Aidosti väkivaltaisia Black Lives Matter ‑mellakoita avoimesti tukeneet mediat ja poliitikot ovat tehneet kaikkensa leimatakseen huomattavasti rauhallisemmat kongressilevottomuudet Isisin tai al-Qaidan joukkomurhiin rinnastettaviksi rikoksiksi.

Biden on alkanut jo painostaa Yhdysvaltojen tuomioistuinta nostamaan syytteitä mielenosoittajia vastaan. Demokraattisen teorian mukaan tuomiovalta tulisi erottaa poliittisesta vallasta, mutta tosiasiassa Yhdysvallat ei ole demokratia vaan sionistinen oligarkia, jossa presidentti toteuttaa rahoittajiensa vaatimuksia.

Eräs näkyvimmistä juutalaisista mielenosoittajista oli tunnettu newyorkilainen juutalaisaktivisti Aaron Mostofsky, jonka isä on paikallinen tuomari ja Trump-myönteisen synagogaliiton entinen puheenjohtaja. Mostofsky esiintyy mielenosoituskuvissa turkiksessa ja luotiliivissä poliisin mellakkakilpeä kantaen.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency (1, 2)

Antisemitismi Black Lives Matter Donald Trump Joe Biden Mellakka Oikeuden korruptio Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Politiikka Rikos Rotu Sionismi Terrorismi Ulkomaat Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • perkele

  Vastaa

  no niitähän ne, eli äärivasemmalla olevia vajaaälysiä 🤘

 • Niinhän se on

  Vastaa

  Juu‑u eikös ne olleetkin vassaerita. Nehän vihaa kaikkia avoimesti, ja juutalaisia erityisesti.

 • EV

  Vastaa

  Katsokaapa huviksenne kuinka Israelin liput liehuvat kyseisessä mielenosoituksessa USA:n ja etelävaltiolippujen ohessa

 • KokenutMies

  Vastaa

  Ei liene hedelmällistä lietsoa vihaa kaikkia juutalaisia kohtaan, koska heissäkin on hyvää väkeä, mutta ei myöskään ole syytä olla huomioimatta niitä yhteyksiä, jotka ovat faktaa. Juutalaiset käyttävät menneisyyttä hyväkseen ajaakseen itselleen koskemattomuutta rahoituksessa, mediassa ja politiikassa. Kaikki heidän kritisointi on automaattisesti antisemitismiä, joten valkoisten pitäisi olla äärimmäisen varovaisia näiden esilletuomisessa. Siksi pitää entistä suoremmin kertoa kaikki yhteydet ja eteenkin tahot, jotka tekevät yhteistyötä juutalaisen taustansa vuoksi ja ovat valmiita käyttää holokaustitarinoita tässä hyväkseen. Juutalaiset on pieni vähemmistö, joka ei pysty suojelemaan itseään kuin poliittisen vallan kautta. Siinä he ovat hyviä, mutta leikkivät tulella.

 • Anonyymi

  Vastaa

  FBI varoittaa aseellisista protesteista kaikissa 50 osavaltiossa. 

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007733533.html

 • rellinen

  Vastaa

  Taisi mielenosoitus olla punamafian, amerikan punaisten valpojen kautta järjestämä operaatio. Hehän kyseisestä tempusta eniten hyötyvät. Järjestivät hyvää propagandamateriaalia punikkien käyttöön. Osoittamaan kuinka väkivaltaisia konservatiivit ja nationalistit ovat, kuinka ”äärioikeiston” uhka on todellinen, kuinka juurikin ”äärioikeisto”, konservatiivit ja nationalistit ovatkin niitä vallankaappaajia eikä vasemmisto.
  Valtamedian jutuistahan tämä käy selvästi ilmi. Annetaan kansan ymmärtää, kuinka juurikin ”äärioikeiston” uhan takia ”washington käpertyy kuoreensa”, kuinka ”äärioikeiston” vallankaappauksen uhan takia armeija komennetaan washingtoniin jne.
  Vasemmisto siis näin järjestää itselleen tekosyyn kiristää sensuuria ja muuta kontrollia, sekä hakee sille hyväksyntää kansalta, samalla lamauttaen konservatiivista vastapuoltaan kyseenalaistamalla konservatiivien motiivit tyyliin, ”jos olet meitä vastaan, olet paha, rikollinen, suunnittelet vallankumousta jne.”. Luonnollisestikin punamafian konservatiivisiin liikkeisiin ujuttamat kellokkaat komppaavat, myötäilevät, sekä kääntävät ameriikan isänmaallista ja konservatiivista kansanosaa jälleen kerran enemmän vasemmalle, hyväksymään vasemmiston ylivalta ja lieventämään ”äärioikeistolaista” ajatteluaan, sekä vastarintaansa. Eli viimeistä piirtoa myöten sosialisteille tyypillinen konspiratiivinen operaatio.
  Capitolin tapahtumat palvelivat täydellisesti vasemmiston ja vasemmistolaisten vaalihuijareiden etuja. Unohtamatta ”vallankaappausyrityksessä” mukana olleita venäläisiä, joiden kautta vassarit voivat osoittaa(venäläisistä uutisoiden), eli valehdella, että ”republikaanit ja trumpistit(perussuomalaiset) ovat ryssän kätyreitä emme me vassarit”(katsokaa nyt, tuossa ovat todisteet).
  Jotkuthan vielä muistavat demokraatti-obaman(teki huipputeknologiaa kehittävästä nasasta riippuvaisen ryssän avaruusaluksista), demokraatti-clintonin (järjesti ameriikan uraanivarantoja ryssän taskuun) ja demokraatti-bidenin(juonitteli ryssälle krimin lahjoittaneen ukrainan kgb-johdon kanssa) jne. hämärähommat(vetivät ameriikan armeijan pois isiksen tieltä irakista(isis teurasti turkin ja irakin(iranin nukkehallitus) hallintoja vastustavia kurdeja , avasivat libyan portin länttä vahingoittavalle siirtolaistulvalle jne.
  Trumpin hallinnon jälkeen amerikkalainen isänmaallisuus ja konservatismi ovat entistäkin heikompia ja lamaantuneempia, aidot republikaanit ovat huomanneet itsensä voimattomiksi punakoneen edessä ja johtava natomaa natisee liitoksissaan. Kukahan siitäkin hyötyy? Missä on uusi krim?
  Capitolissa surmansa saaneeseen ilmavoimien veteraaniin liittyen, niin sehän vaikutti teloitukselta. Barrikaadin ja lukittujen ovien takana poliisilauman(oliko osoittajia, ei kun maalittajia) ympäröimä nainen lasin läpi hengiltä, toisella puolen piileskelleen(sieltähän se tuli) cia-hepun ampumana? Eikö kuulunut joukkoon?? Punapaska haisee capitolin ympärillä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi