Kevin MacDonald: Konservatiivit tekevät virheen, jos tuomitsevat kongressiprotestin

Yhdysvaltojen romahdus on välttämätön, sillä sitä ennen ei uusi terve yhteiskunta voi syntyä.

Politiikka

Yhdysvaltojen tarkkasilmäisimpiin politiikan seuraajiin lukeutuva Kevin MacDonald varoittaa konservatiiveja, jotka tahtoisivat tuomita kongressilevottomuudet. MacDonaldin mukaan Yhdysvaltojen väestörakenne ja poliittinen koneisto on vääristetty niin perusteellisesti, että valkoisten on lähes turha toivoa muutosta demokraattisen järjestelmän kautta.

Levottomuudet alkoivat, kun Yhdysvaltojen kongressi kokoontui vahvistamaan Joe Bidenin ”vaalivoiton”. Presidentinvaaleissa on todettu räikeää vilppiä Bidenin hyväksi, minkä vuoksi Donald Trumpin kannattajat tahtoivat symbolisesti häiritä kansanvallan vastaista tilaisuutta. Mielenosoittajat tunkeutuivat kongressirakennukseen, minkä yhteydessä poliisi tappoi ainakin yhden Trumpin kannattajan.

Poliittinen eliitti ja valtamedia ovat jo kuukausien ajan osoittaneet tukea rotumuukalaisten ja äärivasemmiston väkivaltaisille Black Lives Matter ‑mellakoille. Vaikka kongressin tapahtumat olivat useita kokoluokkia BLM-tilaisuuksia rauhallisempia, ovat globalistit tuominneet Trump-kannattajat äärimmäisen kiivain sanoin.

Myös Suomen globalistinen johto hyökkäsi kongressimielenosoittajia vastaan. Muun muassa Harri Jaskari ‑huorakohuun sotkeutunut presidentti Sauli Niinistö, homo ulkoministeri Pekka Haavisto ja Suomen velkataakkaa tahallisesti paisuttava pääministeri Sanna Marin väittivät, että vaalivilpin vastainen protesti oli isku ”demokratiaa” vastaan ja Niinistön sanoin jopa ”demokratian painajainen”.

Viholliset eivät usko demokratian olemassaoloon – miksi siis kansallismielisetkään uskoisivat?

Juutalaislobbausta sekä Amerikan maahanmuuttokatastrofia kymmenien vuosien ajan tutkinut MacDonald muistuttaa, että äärivasemmisto on perinteisesti käyttänyt suoraa toimintaa ja väkivaltaa tavoitteidensa saavuttamiseksi. MacDonaldin mukaan kansallismieliset ovat strategisista syistä (näyttääkseen vasemmistoa ”paremmalta” kansan silmissä) usein vastustaneet suoraa toimintaa, mutta väestönvaihdon kiihtyminen on selkeä osoitus siitä, ettei kansallismielisten yltiörauhanomainen strategia ole toiminut.

MacDonald painottaa, että Bidenin kannattajat ovat syyllistyneet järjestelmälliseen väkivaltaan Trumpin kannattajia vastaan viime vuosina. Globalistit ovat hyökänneet myös demokraattista vaalitulosta vastaan mellakoimalla, kun Trump alun perin nousi valtaan.

Poliittiset viholliset käyttävät ”demokratiaa” toisin sanoen vain lyömäaseena kansallismielisiä vastaan eivätkä he itse usko siihen. Miksi kansallismielistenkään tulisi siis uskoa ”demokratian” olemassaoloon?

Yhdysvallat on kuin luhistuva Rooman valtakunta

MacDonaldin analyysi tiivistyy siihen, että kansallismielisten on ryhdyttävä toimimaan yhtä uskaliaasti kuin vihollisensa. Väestönvaihdon kannattajat maalittavat, pahoinpitelevät, uhkaavat ja painostavat valkoisia aktivisteja järjestelmällisesti. Mikäli kansallismieliset joka kerta kääntävät poskensa, heidät tullaan fyysisesti ajamaan kokonaan pois politiikasta.

MacDonald kuitenkin toteaa, että valtamedia, poliitikot ja suuryhtiöt tulevat käyttämään kongressin tapahtumia hyväkseen lisätäkseen sensuuria, tuhotakseen sananvapauden sekä säätääkseen uusia ajatusrikoslakeja, joiden tavoitteena on helpottaa kansallismielisten vangitsemista pitkiksi ajoiksi. Kongressin tapahtumiin tullaan toisin sanoen reagoimaan päinvastaisella tavalla kuin esimerkiksi Black Lives Matter ‑väkivaltaisuuksiin.

Kansallismielisten tuleekin varautua heihin kohdistuvaan kiristyvään poliittiseen vainoon. MacDonaldin mukaan tästä ei kannata silti lannistua, vaan Yhdysvallat tulee nähdä elinkaarensa päähän tulleen Rooman valtakunnan kaltaisena luhistuvana ja korruptoituneena tyranniana. Lopullinen luhistuminen vie aikansa, ja hyveellisten kansalaisten ahdinko tulee vielä kasvamaan lähitulevaisuudessa. Romahdus on kuitenkin välttämätön, sillä sitä ennen ei uusi terve yhteiskunta voi syntyä.

Lähteet: The Occidental Observer, Yle

Äärivasemmisto Antifa Black Lives Matter Donald Trump Harri Jaskari Joe Biden Kevin MacDonald Mellakka Oikeuden korruptio Pekka Haavisto Poliisivaltio Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Politiikka Presidentinvaalit Rikos Rotu Sananvapaus Sanna Marin Sauli Niinistö Sensuuri Ulkomaat Vaalivaikuttaminen Väestönvaihto Valkoisiin kohdistuva rasismi Valkoisten kansanmurha Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Juha6

  Vastaa

  Länsimainen vapaa yhteiskunta tulee tuhoutumaan.. kommunistinen totalitarismi on nyt edessä. Kommunistiset utopiat tulevat aina tuhoutumaan.. kurja vaan olla mukana tässä kokeilussa.

  Omituista että Neuvostoliitto ei opettanut ihmisille mitään.. ehkä kansalla on vain kova hinku olla orjia. Pienelle vapautta ihannoivalle väestönosalle toivotan tsemppiä tuleville vuosille. Joskus tämä hulluus loppuu..

 • Tekijämies

  Vastaa

  Yhdysvalloissa tapellaan vielä pitkään. Trumpilla näyttää olevan ihan oikeita kannattajia joista riittävä osa on fanaattisia. Viime vuoden BLM/antifa-mellakoiden(joissa ei korona-rajoituksia pahemmin kunnioitettu!) jälkeen on ihmisillä alkaneet silmät aukeamaan sekoiluun ja korruptiooon. Kun silmät on kerran auennut niin niitä on myöhemmin vaikea saada sulkeutumaan.

  Yhdysvallat ei tule enää koskaan olemaan entisensä. Sama kuohunta on tulossa myös Eurooppaan ja Suomeen!

 • Aksu

  Vastaa

  Kunhan ei menisi satoja vuosia kommarienfasismiin.

 • "Sota siitä tulee..."

  Vastaa

  Minua huolettaa tässä eniten se että kun Biden astuu virkaan niin puolen vuoden sisällä se käynnistää sen sodan joka piti syttyä jo Clintonin ämmän käynnistämänä. Ja kahden vuoden sisällä se sota koskettaa Suomeakin.

  Olettehan nähneet sen Ranskasta vuotaneen muistion missä kesällä on armeijat EU-maiden kaduilla valvomassa ulkonaliikkumiskieltoja. Ja että syksyllä alkavat tarvike- ja energiapulat. Ihan niinkuin nyt on jo toimtiusvaikeuksia monen mekaanisen osan osalta.

  No, tämä alkavat sota kestää euroopassa ja lähi-idässä 42kk, jos on raamattuun uskominen. Ja sitä nyt tietysti todistavat euroopassakin harvinaiset maanjäristykset ja maanvyöryt.

  On siis aika vähän varautua tulevaan. Ihan vaikka ajatuksin mitä tehdä kun kaupunkien kaukolämpö sammuu eikä sähköä ole. Mikä on kommunikaatio välineesi? Mistä vettä, se vessanpöntön vesi ei riitä ikuisesti. Mitä tehdä kun viemärijärjstelmä 2vk kuluttua tukkeutuu kuonasta ja on kuin betonia. jne jne jne…

 • Xenia

  Vastaa

  Vapaa länsimainen yhteiskunta valitettavasti on tulossa tienpään. Syntynyt ja elänyt kommunismin ajan jossa ei sijaa vapaalle ajattelulle. En halua kokea sitä enää uudelleen.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Harmittaa vain tällainen turhanpäiväinen ja vähäjärkinen riehunta, jolla lähinnä lämmitään kiekkoa omaan maaliin…
  Jos on valmis avoimeen hyökkäykseen valtarakenteita vastaan, niin olisi toivottavaa tehdä se suunnitellusti ja koordinoidusti. Eli, ei näin! Tämä suoritus oli yhtä loistava, kuin mustien apinoiden..pitkin vuotta suorittamat.
  Impulsiiviset ja harkitsemattomat ”kansannousut” aika harvoin johtavat toivottuun lopputulokseen…

 • KokenutMies

  Vastaa

  Ihmettelen miksi valtava massa valkoisia ei tajua tai välitä siitä, että juutalaiset voittavat olipa vaalien voittaja demokraatti tai republikaani. Aina samat rahoitusalan ja omistajatahojen juutalaistaustaiset henkilöt vetävät naruista ja valkoinen, kuuliainen ja työteliäs massa kantaa rahaa heidän taskuihinsa. Loisiva roskasakki, joka on pääasiassa mustaa ja rikollista latinoainesta (molemmissa ryhmissä on pieni osuus hyvää väkeä) saa näiden juutalaisryhmien tuen ja rahoituksen. Tämä rikollinen aines toimii pienileukaisten, mutta isonenäisten juutalaisten katupartioina, jotka ryöstävät ja tappavat. Kun valkoisilla alkaa palamaan pinna, niin se on heti äärioikeistoa ja kotimaan terrorismia. Valkoisia kohtaan on erilaiset säännöt ja siitä juutalaisjärjestöt ja ‑lobby pitävät huolen.

 • Tapsa

  Vastaa

  Romahdus on prosessi, ei yksittäinen tapahtuma. Rooman romahdukseen meni noin 200 vuotta ja Bysantti jatkoi Rooman perintöä huomattavasti pidempään sen jälkeen.

  Yhdysvaltojen käynnissä oleva romahdus muistuttaa erittäin paljon Neuvostoliiton sortumista. Kaikki hallintoalamaiset tietävät tai ainakin vaistoavat, että systeemi on mätä, mutta vuosikymmenien aivopesu ei anna kykyä nähdä varteenotettavaa vaihtoehtoa. Vaihtoehdon tarjoamisessa valkoisten nationalistien pitää olla eturintamassa.

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”Vaihtoehdon tarjoamisessa valkoisten nationalistien pitää olla eturintamassa.”

  Väärin. Jos yhteisen edun hyväksi toimiminen edellyttää rajausta pelkästään omaan kansakuntaan, globalistit voittavat eli he jotka noudattavat periaatetta divide et impera, hajoita ja hallitse. Eturintamassa pitää olla kaikilla tahoilla; perheessä, koulussa, työpaikalla, ystävien ja tuttavien parissa – siis kaikenlaisissa kohtaamisissa, eikä ketään ihmistä vastaan. Mätiä organisaatioita ja kaikenlaisia pahoja hankkeita täytyy vastustaa, samoin epäterveitä ideologioita. 

  Totuuden puolella valhetta vastaan.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Äärisionisti ja kapitalisti Donald Trump tuomitsee omat kannattajansa: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fc5d5adf-64a4-47f4-9261-cbc1d7fdb05b

 • Anonyymi

  Vastaa

  Ikimuistoisia kuvia kongressin valtaamisesta: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/50a8347c-b0ba-408b-b594-f2e018a86c1d

 • Heikki Kaasinen

  Vastaa

  Jotta Usa säilyisi sillä perustalla mille valkoiset sen rakensivat, tarvitaan miljoonien yksilöiden karkotuksia Afrikkaan ja etelään. Muuten edessä hajoaminen tai muuttuminen ”nigeriameksikoksi”, josta valkoiset voivat yrittää siirtyä johonkin itselleen suosiollisempaan paikkaan.
  Eurooppaan? Mutta Eurooppaakin matutetaan, meillä edessä yhtä synkkä tulevaisuus, ellemne ota kotimannertamme takaisin näiltä valtaajilta.

  https://www.theoccidentalobserver.net. « MacDonaldin nettisivusto.

 • totuus velvoittaa

  Vastaa

  Kiitos Partisaani suuresti. Olette ainoa media, josta voi vielä lukea oikeaa mediaa ja siihen liittyvää oikeaa uutisointia. Kaikki muut tuntuvat olevan, siis ovat totuutta vastaan. En voi enää lukea mistään mitään uutisointia, joka pitäisi paikkansa. No, urheilu ja matsien tulokset tekevät poikkeuksen. Vielä kerran, Kiitos.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi