Juutalainen ”ihmisoikeusjuristi” Scheinin: Suomen koronarajoituksia tiukennettava radikaalisti

Juutalaisen mukaan liikkumiskiellot täytyy yhdistää tehokkaaseen rokotusohjelmaan.

Sionismi

Martin Scheinin.

Juutalainen ”ihmisoikeusjuristi” ja johtava kulttuurimarxisti Martin Scheinin tahtoo, että hallitus siirtyy entistä rajumpaan pakkovaltaan käyttäen koronavirusta tekosyynä. Poliittinen eliitti on ympäri maailmaa käyttänyt koronatilannetta hyväkseen polkeakseen kansalaisten poliittisia vapauksia, itsenäisyyttä ja yksityisyydensuojaa.

Scheininin kirjoituksesta selviää, ettei Suomen koronapolitiikka ole globalistien mielestä vieläkään tarpeeksi lähellä Neuvostoliiton mallia. Kansalaisten kokoontumis- ja liikkumisvapautta on rajoitettava entisestään, vaikka nykyinen lainsäädäntö ei tätä mahdollista.

Scheininin mukaan totalitaristiset tavoitteet voidaan kuitenkin saavuttaa säätämällä erillislaki liikkumisvapauden ankarasta rajoittamisesta. Juutalaisen mukaan liikkumiskiellot täytyy yhdistää tehokkaaseen rokotusohjelmaan.

Juutalaisjuristi pahoittelee, ettei Euroopan unioni muistuta vielä tarpeeksi liittovaltiota, joten se ei ole kyennyt painostamaan jäsenmaita tarpeeksi rajusti koronatoimissa.

”Scheininin mielestä Suomen tulisi nyt todeta poikkeusolot ja niiden nojalla asettaa tiukat rajoitukset sekä sisä- että ulkorajojen ylittämiseen. Samalla pitäisi luoda oikeusperusta liikkumisvapaudesta poikkeamiselle myös maan sisällä”, Kauppalehti summaa.

Lähde: Kauppalehti

Kokoontumisvapaus Koronavirus Kotimaa Liikkumisvapaus Martin Scheinin Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka Rokotteet Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Schlageter

  Vastaa

  Kauppalehti teki virheen. Lehden kieliopillisestikin kehnossa otsikossa lukee näin:
  ”Professorin mielestä Suomessa pitäisi todeta poikkeusolot säätää erillislaki liikkumisvapauden rajuista rajoituksista”.
  Oikeampi olisi mainita juutalaisuus, ei professorius, sillä se selittää kannan paremmin. Siis näin:
  ”Juutalaisen mielestä Suomessa pitäisi todeta poikkeusolot ja säätää erillislaki liikkumisvapauden rajuista rajoituksista”.
  Näin lukijalla heräisi heti kysymys, miten JUUTALAINEN vaatii poikkeusoloja ja liikkumisvapauden rajuja rajoituksia SUOMEEN? Sehän on täysin absurdi ajatus, kyllä suomalaiset hoitavat omat asiansa aivan itse, ei siihen juutalaista tarvita.
  Suosittelenkin lisäämään juutalaisen sukunimen eteen AINA sanan ”juutalainen”´:
  Juutalainen Marx, juutalainen Soros, juutalainen Ztsyztskowitzs (pahoittelen, jos konsonantteja ei tullut riittävästi).

 • Gulermo

  Vastaa

  kaikellaisia avohoitopotilaita jauhamassa flunssasta… kulkekoo vaan ne kalsarit päässä, sehän se suojaakin flunssalta(koronalta)

 • Nationalisti

  Vastaa

  Scheinin on ollut 1980-luvulla Suomen Kommunistisen Puolueen keskuskomitean jäsen, se kertoo tuosta tyypistä jo ihan riittävästi.
  Aina kun tuo avaa suunsa, niin se alkaa vain ärsyttämään, kyseessä on todella rasittava ja suomalaisvastainen persoona.

  Scheinin tavoite näyttää olevan tehdä Suomesta kommunistinen ja totalitaristinen valtio, ilman minkäänlaista kansalaisten yksityisyydensuojaa ja vapauksia.

 • Taas koe-eläiminä

  Vastaa

  Tämä kaveri saa olla mitä mieltä tahansa, niin minäkin saan. Mutta lukekaas tämä niin sitten vasta naurattaa nämä globalistien kätyrit jotka jää kiinni housut kintuisssa. Ja kun näkee ne houstu kintuissa niin sitten vasta naurattaakin niiden ”parantelut”. Ehkä ne itse uskoo niihin.

  https://avoin.media/2021/01/10/koronarokotteet-tulivat-faasi4-koe-alkoi/

  Me olemme jälleen kerran se lääkeyhtiöiden ilmainen ihmiskoe.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Scheinin tahtoo maan sisäiset liikkumisrajoitukset Neukkulan malliin. Sehän olisikin jotain, kun virkamiehiltä pitäisi anoa lupa käydä Kajaanista Oulussa sairaalassa.

 • Israel Holodomor

  Vastaa

  Vieläkö tämä rappioalkoholisti elää?

  Viimeksi kun hänestä saimme havainnon, hän luikki pakoon pussillisen viinapullojen ja alaikäisinä hädänalaisina maahantunkeutuneiden neekereiden kanssa.

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Millä pätevyydellä Scheinin antaa lausuntojaan jonkun viruksen leviämisen estämisestä. Aivan… hänellä ei ole lääketieteen tutkintoa. Hyvä jos joskus on laittanut laastarin haavan päälle.

  Siis esiintyy asiantuntijana asiassa, jossa on maallikko. Kertoohan tuollainen jotain henkilöstä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Kappas että kommunisti on riistämässä ihmisiltä perusoikeuksia. Kuka yllättyi? Ja että oikein ”ihmisoikeusjuristi” asialla, ja taas; kuka yllättyi? Vasemmistohan on aina kunnostautunut kaksilla korteila pelaamisessa ja oikeuksien riistämisessä samaan aikaan kun esiintyy oikeuksien puolustajana.

 • Antti Tifa

  Vastaa

  Kaikki tämä kun virustartunnasta selviää 99.7% sen saaneista.
  Toki harmittava sairastettava ja huonolla hoidolla voi saada jälkiseurauksia kuten aiemmissakin virustartunnoissa. Riskiryhmät on suojattava ja muu toimikoon normaalisti.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Ottaako joku oikeasti, tuota hengitysilman tuhlaajaa vakavissaan?

 • Höpö höpö...

  Vastaa

  Eikö tuotakaan pelleä saada vietyä jonnekin pöpilään?

 • Ari

  Vastaa

  Ihmisoikeusjuristi

  • Nimetön

   Vastaa

   Uusisuomi

 • fatwantarkistaja

  Vastaa

  Rokotetaan jutkut ekana, ongelma ratkaistu. Ja mä edes ole rokotetta vastaan, seli seli.

 • Evplasse

  Vastaa

  Jeesus ei tule takaisin, mutta hitler tulee jäi työt kesken.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi