Juutalainen keskusneuvosto vaatii lisää Internet-sensuuria

Sensuuria perustellaan "antisemitistisillä salaliittoteorioilla".

Sionismi

Aron Verständig.

Juutalainen keskusneuvosto vaatii Ruotsissa laajempaa Internet-sensuuria. Neuvoston mukaan verkossa leviävät ”antisemitistiset salaliittoteoriat” tulee sensuroida sen sijaan, että ne argumentoitaisiin kumoon.

Aron Verständig juutalaisneuvostosta sanoo olevansa huolissaan ja surullinen siitä, että verkossa levitetään sellaista tietoa, että juutalaisilla on paljon valtaa. Ruotsin puolustuslaitoksen tutkimusviraston uuden raportin mukaan ”antisemitistiset stereotypiat” ovat yleisiä sosiaalisessa mediassa.

Verständig kertoo, että verkossa levitettyjen vihafaktojen seuraus voi olla väkivalta juutalaisia kohtaan. Hänen mukaan usko juutalaisten valtaan on henkistä ”harhaa”.

”Tämän tyyppistä tutkimusta on käytettävä välineenä poliisille ja päätöksentekijöille asettamaan korkeampia vaatimuksia alustoja käyttäville. Heillä on vastuu olla levittämättä tällaisia ​​vaarallisia salaliittoteorioita. Tämä keskustelu on käynyt jo muutaman vuoden ajan Twitterissä ja Facebookissa, mutta näemme myös, että on olemassa muita alustoja, 4chan ja Reddit, jotka eivät ota samanlaista vastuuta”, hän sanoo.

Lähde: UMV-lehti

4chan Aron Verstandig Facebook Internet Mielipiteenvapaus Pohjoismaat Reddit Rotu Ruotsin juutalaisyhteisö Sananvapaus Sensuuri Sionismi Twitter Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Onko huolestunut juutalaisneuvoston jäsen lukenut professori McDonaldin kirjaa Culture of Critique?

  Jos on, niin tullaanko kyseisen kirjan painokset polttamaan roviolla tulevaisuudessa?

 • AntiBolshevik

  Vastaa

  Terrorismia tukeva Israel uhriutuu jälkeen.
  Juutalaiset omistavat koko maailman pankit, mutta sillähän ei ole vallan kanssa mitään tekemistä ilmeisesti.
  Onkohan ne suomen pankin kullatkin jo roudattu kipalakki Niinistön toimesta Rothschildeille, joiden bilderberg kokouksissa maailman marionettipresidentit käyvät vuosittain hakemassa ohjeita seuraaviin rasistisiin toimiin European väestöä kohtaan…mutta tällähän ei ole mitään tekemistä vallan kanssa vaikka maailman maiden presidentit ja kuninkaalliset ovat juoksupoikia heille, kunhan harrastavat hyötyliikuntaa ilon kautta.
  Epsteininkin pedofiilihommiin sotkeunut israelin hallitus on ilmeisesti myös uhri ja tarvitsee rahaa koko maailmalta että saavat enemmän ydinaseita antirasismin siivillä.
  Kuten saatanalliset säkeet talmudissa sanovat, on pienten lasten raiskauskin ihan ok kunhan sen tekee niin nuorelle lapselle, että neitsyys kasvaa takaisin…mutta tämähän on kivapuhetta uhrikansalta joka on rahoittanut maailman liki jokaisen sodan vihassaan vääräuskoisia(gojimeita) kohtaan, mutta sillähän ei ole mitään tekemistä vallan kanssa vaan se on kivapaukuttelua, ja siitäkin voi jollain ihmeellä vielä uhriutua.

 • Esinahkan mitalla

  Vastaa

  Jopas jotakin. Vanha sanonta kuuluu:”Katso ketä ei saa arvostella ja tiedät kuka hallitsee”. Vai vielä stereotypia.

 • Jones

  Vastaa

  Mutta olivatko asialla ne oikeat juutalaiset? Juutalaisten uskonnon mukaan kukaan sekarotuinen ei voi olla juutalainen.
  Viides Mooseksen kirja:
  23:2 Älköön kukaan sekasikiö pääskö Herran seurakuntaan; älköön sellaisen jälkeläinen edes kymmenennessä polvessa pääskö Herran seurakuntaan.

 • Pelle Hemppainen

  Vastaa

  Jos loogisen päättelyketjun esittäminen faktoista käytetyn päättelyketjun kautta lopputulemaan kielletään, totuus yksinkertaisesti etsii toisia tapoja kertoa itsestään.

  Esimerkki:

  Mikäli rahan tyhjästä luomisen ja sen myötä kansojen kurjistamisen takana on jokin tietty ryhmä, ja tuo ryhmä onnistuu kieltämään tämän havainnon esittämisen, voi taho A esittää ensimmäisen faktan ja kysyä mitkä tahot omistavat rahan tyhjästä luomisen mahdollistavat instrumentit. Tähän B vastaa.

  Looginen päättelyketju on siis pilkottu osiin.

  A ei syyllisty mihinkään, ei myöskään B. Tämä siksi että A ei syytä kyseistä ryhmää mistään, ja B ei väitä rahaa luotavan tyhjästä. Toisin sanoen, A toteaa rikoksen tapahtuneen mutta ei syytä ketään rikoksesta ja B ei ota kantaa onko rikosta edes tapahtunut, mutta vastaa vain A:n esittämään omistuksia koskevaan kysymykseen. 

  Esimerkin mukaisesti voisi toimia laajemminkin. Se ei estäisi tuomioistuimia vainoamasta, mutta tuomioiden epäoikeudenmukaisuuden se toisi esiin. Enää eivät tuomioistuimet voisi naamioida harjoittamaansa vainoa viharikos-nimikkeen alle.

 • Pl

  Vastaa

  Toi pottunokka ei ole semiittiä nähnytkään

  • Tuntomerkkejä

   Vastaa

   Hyvä huonio, ”pottunokka”. Kun katsotte nenän kärkeä niin huomaatte että kannas sierainten välissä levenee kohti kärkeä. Tuollainen levenevä kannas muodostuu kun nenän kärjestä leikataan se koukku pois. Ja tätä harrastetaan poikkeuksetta jo pienillä lapsilla. Silloin mm arvet vaalenevat aikuisikään mennessä. Sivulta katsottuna leikattu nenänkärki näyttää siltä kuin sieraimen reiät olisivat kaukana nenän kärjestä. Ja jos jokainen vertaa vertaa sierainreikiään noihin, niin nenän kärki on melko erilainen.

   Mutta, tunnistettavampi piirre on hiusraja. Se kulkee ”korvasta korvaa”. Vaikka hiuksetkin suoristaisi, niin hiusraja kavaltaa. Sekä sivusta katsottuna ”takaluista otsa”.

 • Totuuden soturi

  Vastaa

  On olemassa (((eräiden)))vaarallisia salaliittoja koko ihmiskunnan haitaksi, ei teorioita.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi