Kansanedustaja: Peniksen silpomisen vastustaminen juutalaisuuden kriminalisointia

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Antero Laukkanen tulkitsee asioita.

Sionismi

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Antero Laukkanen.

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Antero Laukkanen on shokissa Perussuomalaisesta ehdotuksesta kieltää poikavauvojen peniksen silpominen eli ympärileikkaukset lailla. Laukkasen mukaan tämä olisi juutalaisuuden kriminalisointia.

”Perussuomalsiet (sic) on eduskunnan ainoa puolue, joka haluaa kriminalisoida poikien ympärileikkauksen. He haluavat siis Suomen olevan maailman ainoa maa, joka kriminalisoi poikien ympärileikkauksen. Onkin oikein kysyä: haluavatko he kriminalisoida juutalaisuuden?” Laukkanen kysyy Twitterissään.

Laukkasen kauhistuminen sai alkunsa siitä, kun muutamat perussuomalaispoliitikot vaativat ympärileikkauskiellon koskevan tyttöjen lisäksi myös poikia.

Antero Laukkanen Eduskunta Kotimaa Kristillisdemokraatit Perussuomalaiset Sionismi Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Eipä tuo kriminalisoi mitään. Jos joku haluaa uskonsa vuoksi tulle ympärileikatuksi, voi hän itse päättää niin, kun on täysi-ikäinen.

  Lapsen silpominen sivuuttaa lapsen oikeuden kokonaiseen kehoon ja omaan uskonnonvapauteen. Päätöshän on vanhempien päätös lapsen kohdalla. Lapsi ei voi puolustautua mitenkään, eikä valita itse, josko haluaa, että kehosta leikellään palasia pois.

 • Ralph

  Vastaa

  Et ole ajatuksesi. Et ole uskontosi. Et ole pankkitilisi. Et ole virkapukusi. Et ole edes kehosi jota alati populaarimedian takia mm. puunataan. 

  Kun kansalaiset saadaan luulemaan että on mm. kaikkia edellämainittuja, maailmasta tulee ihmistensä kautta juuri sellainen kuin se nykyään on.

  Lääkäreidenkään koulutukseen ei kuulu ihmisen kokonaisuus psykofyysisenä, paremman sanan puutteessa. Lääkärit eivät siis käytännössä edes tiedä mikä Ihminen on.

 • irwin

  Vastaa

  ilmeisesti tässä hyvä esimerkki siitä alati rummutetusta kehokeskeisyydestä https://archive.is/xyNZN

  ja kuinka monille nuo vanhan ajan lehdet on ainoa lähde kaikelle ”tiedolle” :I

 • White noise

  Vastaa

  Sinänsä ulkolaisten lastensa silpomisen kieltäminen olisi tietysti hyvä linjaus vaikkei se suomalaisiin vaikutakkaan mitenkään, mutta eihän semmoselle kukaan voi todellisuudessa mitään tehdä jos tekevät sen keskenänsä olohuoneen pöydällä tai käyvät kotimaassansa sen tekeen. Ei semmosta kukaan voi edes valvoa muuta kun ehkä lääkäri vaan todeta että jaha taas on leikelty.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kaikki uskonnolliset tavat joissa lapsia tai eläimiä rääkätään pitää kieltää lailla. Ympärileikkaukset, tyttöjen silpomiset, halal ja kosher teurastukset, kaikki.

 • Riku Laine

  Vastaa

  Antero Laukkanen on siis sitä mieltä että ”Mejän pittää saaha silpoa poikien penikset”.

  ” haluavatko he kriminalisoida juutalaisuuden?”
  Kuka perkele tässä on juutalaisuudesta puhunut tässähän on vaan kysymys siitä ettei lapsia silvota vitun älykääpiö.

  • SamA

   Vastaa

   Poikien ympärileikkaus kahdeksanpäiväisenä kuuluu juutalaisuuteen. Terveydellistä haittaa asiasta ei ole, monissa maissa asiaa tehdään jopa terveyssyiden vuoksi, ilman uskonnollista yhteyttä. Suomessa tällainen kielto kohdistuisi vahvasti nimenomaan juutalaisuuteen.

   • Nimetön

    Vastaa

    Esinahan tarkoitus on suojata peniksen päätä. Jos esinahka olisi tarpeeton osa ihmiskehossa, sitä ei olisi alunperinkään siihen muodostunut.

 • Jope

  Vastaa

  Miksi satanistinen lasten silpominen on sitten kriminalisoitu?

  Lasten silpominen ei voi olla juutalaisuuden edellytys ja silvotuksi tuleminen sen määritelmä.

  Jokaisella lapsella tulee olla yhtäläinen oikeus suokupuolesta riippumatta koskemattomuuteen.
  Silvotuksi voi hankkiutua sitten kun on itse kyllin vanha päättämään asiasta vaikka 16-vuotiaana.

 • Jupi

  Vastaa

  eikä sovi unohtaa sitä rituaalia/toimenpidettä heti esinahan poiston jälkeen: rabbi tyrehdyttää verenvuodon suullaan. eli ensin silpovat uskonnollisesta syystä puolustuskyvyttömän lapsen jonka silvottu penis rabbi ottaa vielä suuhunsa imettäväksi.
  Onneksi ei sen sairaampaa settiä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi