Irlannin hallitus käyttää terrorismilakeja estääkseen kansaa protestoimasta maahanmuuttoa vastaan

Jos vastustat maasi täyttämistä rotumuukalaisilla ja tulet näyttämään sen hallitukselle, olet terroristi.

Ulkomaat

Irlannin oikeusministeri on antanut luvan käyttää terrorisminvastaista lainsäädäntöä maahantunkeutujien vastaanottokeskuksia vastustavia mielenosoituksia vastaan. Päätös tehtiin sen jälkeen, kun mielenosoittajien ja poliisin välillä puhkesi kahakoita Irlannin parlamentin ulkopuolella kansanedustajien palatessa kesätauolta.

Mielenosoituksiin osallistui satoja ihmisiä keskiviikkoaamuna 21. syyskuuta, ja 13 henkilöä pidätettiin. Yhteen poliitikkoon, Michael Healy-Raeen, käytiin käsiksi ja hänet jouduttiin evakuoimaan paikalta poliisin suojeluksessa. Erityistä mediahuomiota mielenosoituksessa sai myös se, että protestoijat olivat pystyttäneet aidon kokoisen hirsipuun, johon oli ripustettu kuvia johtavista irlantilaisista poliitikoista.

Tapauksen johdosta on aloitettu selvitys parlamenttitalon turvallisuustoimien tehostamisesta lokakuussa järjestettävää budjettipäivää varten, sillä poliitikot pelkäävät mielenosoitusten jatkumista. Irlannin poliittinen eliitti on ollut huolissaan vastaanottokeskuksia vastustavien mielenosoitusten nopeasta kasvusta viime vuoden lopulta lähtien.

Hallitus aikoo nyt hyödyntää terrorisminvastaista lainsäädäntöä, jota on käytetty perinteisesti militantteja republikaaneja vastaan, estääkseen tulevat mielenosoitukset parlamenttitalon ulkopuolella. Yksi tällainen laki on vuodelta 1939 annettu laki, joka kieltää mielenosoitukset, jotka häiritsevät suoraan hallituksen toimintaa, ja sallii jopa vangitsemisen ilman oikeudenkäyntiä.

Ei-eurooppalaisten lorvipaikanhakijoiden määrän lisääntyminen viimeisen vuoden aikana on aiheuttanut sosiaalisen kriisin Irlantiin, joka kamppailee asuntokriisin ja 13 000 kodittoman kansalaisen kanssa.

Lähde: European Conservative

Irlanti Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • IZMyTube Pöyristely

  Vastaa

  Minustakin tulee terroristi 😅
  Jos vastustat että sun verovaroilla tuodaan terroristeja kehitysmaista.
  Irlanti on EU maa, joten…vasallimaan on näytettävä malliesimerkkiä.

  Se siinä on hyvä kun kaikki on terroristeja niin komministinen EU-neuvostoliitto 2.0 voi toteuttaa unelmaa ja vangita ketä tahansa, eikä se ole edes mielivaltaista, koska kaikkihan on terroristeja.

 • TT

  Vastaa

  Kansan pitää vain kiltisti odottaa seuraavia vaaleja ja mennä äänestyskoppiin laittamaan numero jollekin puolueelle, jotka kaikki toteuttavat globalistien tai sionistien agendaa. Muutama rääpäleen kokoinen aidon opposition vaihtoehto ei pääse koskaan vaalien kautta eteenpäin tai jos uhkaa päästä, niin se kielletään. Aidon opposition esiintulon estää valtamedia, joka on globalismia eteenpäin vievien tahojen tiedotusyksikkö ja joka aina aivopesee riittävän suuren osan kansaa hallituksen agendojen taakse. Muistin virkistykseksi katsotaan vielä seuraavat graafit:

  https://www.statista.com/statistics/308468/importance-brand-journalist-creating-trust-news/

  Katutason tai some-aktivismi estetään vihapuhelaeilla sekä ”terrorismin” tai ”kapinoinnin” vastaisilla säännöksillä. Lopulta olemme kaikki samassa pisteessä kuin palestiinalaiset, koska sortoon ei koskaan tule muutosta eikä loppua.

  • Observer

   Vastaa

   Näinhän tuo tuppaa olemaan nykyään kaikkialla Länsi-Euroopassa. Läpikulkumaiden roolia näyttelevä itä on onneksi pitkälti säästynyt järkevämmän sosiaalipolitiikan ansiosta. Kun ei Mahmud ja kumppanit saa ilmaista ylöspitoa niin matka jatkuu sukkelaan kohti länttä ja pohjoista, missä odottavat suvakkien tarjoamat monipuoliset herkut.

 • Lottoajat

  Vastaa

  Jos mietitään että yksin Ukrainassa oli 52 miljoonaa asukasta ja nyt sielä on noin 20 miljoonaa, niin mihin ne noin 30 miljoonaa ovat menneet? Eivät ne kaikki rintamalle ole marssineet. 

  Eurooppa on siis kasaareja täynnä. Sikäli onnekas sattuma että ne ovat ”oikeita pakolaisia”, vaikka itse konfliktin aloittivatkin. Mutta että muihin maahantunekeutujiin nähden niillä on sota. Ja oikeus pakolais statuksen. Vaikkakin ne eivät tässäkään tapauksessa jääneet ensimmäiseen turvalliseen mahan (tulivat Venäjän naapurimaahan). Eivätkä jääneet jälleenrakentamaan/puolustamaan omaa kotimaataan. Ja ehkä olisi kannattanut jättää se konflikti aloittamatta…

  On tää maailma merkilliseksi mennyt. Heti kun oman maan elinolot ovat huonommat kuin jossain muualla, lähdetään toiseen maahan pelaamaan pakolois-lottoa paremman elämän/elintason toivossa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Poliitikot voivat hetken miettiä, että mistähän mahtaa johtua, kun kansa saa tarpeekseen.
  He eivät ole kansan puolella, joten kansan on itse pidettävä puolensa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi