Muslimi kaupunginvaltuutettu tulistui Dublinin mellakoista – ”Ampukaa heitä päähän!”

Valkoisia vihaavat rotumuukalaiset pelkäävät syystäkin valkoisen rodun heräämistä.

Väestönvaihto

Irlantilaisen kaupungin rotumuukalainen kunnanvaltuutettu oli valtuuston kokouksessa vaatinut teloitettavaksi irlantilaisia, jotka mellakoivat Dublinissa algerialaisen puukotettua lapsia. Kyseessä on keskustaoikeistolaiseen, Fianna Fáil ‑puolueeseen kuuluva bangladeshilainen nimeltä Azad Talukder, joka sanoi haluavansa mellakoijia ammuttavan päähän.

”Se oli hyvin häpeällistä ja heitä tulisi rangaista julkisesti. Haluaisin heitä ammuttavan päähän tai tuodun kaduille kuoliaaksi hakattaviksi,” muslimi julisti.

”Edes eläimet eivät tee tällaista,” hän sanoi viitaten lapsia puukottaneen algerialaisen sijaan teosta raivostuneina kaduille lähteneisiin irlantilaisiin.

Irlannin rotumuukalainen ja homoseksuaali pääministeri, Leo Varadkar, oli myös antanut lausunnon, missä hän tuomitsee lasten puukottajan sijaan asiasta raivostuneen irlantilaiset.

”Meidän on otettava Irlanti takaisin rikollisilta, jotka hakevat syitä vapauttaa kauhun kaduillemme,” Hän sanoi ja väitti myös, että Irlanti olisi suunnattomasti ala-arvoisempi maa ilman maahanmuuttajia.

Lähde: Remix

Irlanti Politiikka Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pekka

  Vastaa

  Samanlaiset roistot ja maansa pettäneet johtavat Suomea ja kansa on hyvin tyytyväinen.

  • Kehdossa jo alkaa aivopesu

   Vastaa

   Kansa on epäitsekäs lammas, eikä tiedä omaa parastaan. Vaihtavat oman kielensä englanniksi, luulevat elävänsä vapaassa itsenäisessä maassa.

 • TT

  Vastaa

  En ole koskaan ymmärtänyt miksi ne matut, jotka ovat länteen päässeet, haluavat lisää matuja, vaikka niiden pitäisi tietää, että liian suurina laumoina ne tuhoavat länsimaat ja muuttavat ne lähtömaiden kaltaisiksi persläveiksi. Matuja rajattomasti tänne lisää naukuva matu on yksi surkeimpia näkyjä tiedotusvälineissä.

  • Että näin

   Vastaa

   Eräs selitys voisi olla se, ettei rahtusen alle 80 ÄO:llä osata ajatella liian mutkikkaita asioita saati tulevaisuutta ja omien tekojen seurauksia; Insinöörejä ja kirurgeja, kyllä varmaan…
   Kaikki kakanväriset pitäisi ampua rajalla samaan kuoppaan.

  • Ilkka Kivi on salaliittoteoreetikko js hörhö

   Vastaa

   Ei ole totta. Matut vihaavat toisuskoisia matuja. Pahimpia ovat nämä valkoiset suvakit, yliopistojen aivopestyt hörhöporukat, julkkikset ja toimittajat, jotka palvelevat tiedustelupalveluja ja pankkiireja.

  • Konservatiivi

   Vastaa

   Onhan Suomessakin se Darra, jonka mielestä taistelisimme Putinia vastaan tehokkaimmin tuplaamalla pakolaiskiintiömme.. Rajat auki vaan! Todella nerokasta.

 • Olli

  Vastaa

  Millaiset lie reaktiot jos joku valkoihoinen olisi sanonut noin riehuvista musulmaaneista ?

  • Ottakaa aivot käyttöön

   Vastaa

   Se olisi laiton vihareaktio ja ajatusrikos
   Tajuatteko, että kantiksille on eri lait kuin matuille. Valkoinen mies on hierarkiassa kaikista alimpana tässä uudessa sääntöpohjaisesssa maailmanjärjestyksessä. Joko sytyttää?

 • ValhallaX

  Vastaa

  Ei näitä kannata kommentoida. Jos haluat ampua jotakin päähän, eihän se sovi valkoisen sellaista ajatella.

  Ehei, pitää vain muistaa, kuinka tähän on tultu. Kuka toi muslimit meille? Kuka aina seisoi banderollin ”For Refugees” takana? Kuka omistaa ja omisti mediat, joka aina vaati valkoisia kääntämään toisenkin posken ja polvistumaan oman lapsensa tappajan edessä?

  Tämä on tauti, tuo idiootti uhkailemassa on taudin oire. Tauti poistuu vain hävitämällä tauti, taudin oireet poistuvat siinä sivussa, mutta ensin pitää hoitaa tauti itse. 

  Ensin tauti, oireista viis.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei mutiaisia koskaan poliittisiin virkoihin.

 • Pekka j

  Vastaa

  odotan kyllä innolla milloin länsimaissa ns tavallinen kantis ottaa kiväärin kaapista, kun joku musu on puukottanut sen läheisen hengiltä? Tuskinpa suomalaiset päästää tilannetta noin pahaksi kuin ruotsi ja ranska on laskenut . Kyllä kohta alkaa jo perus suvakki epäilemään että oliko tämä matutus sittenkään hyvä homma ? Kun nämä lähi-idän ihmeet on vaan kärjessä rikostilastoissa ?

  • Konservatiivi

   Vastaa

   Länsimaissa moni pelkää omaisuutensa puolesta, eikä siksi lähde amokille. Mutta sitten voi Suomessakin alkaa tapahtua, kun sattuu sellainen juttu, että kunniavieras innostuu lahtaamaan tulottoman, työttömän ja varattoman kantiksen läheisen ihmisen. Sellaisella ei ole mitään menetettävää ja vankilakin voi olla oloihin parannus.

 • Stubb on sotahullu globalisti ja lapsi vielä

  Vastaa

  Muutama vuosi vielä ja kaikissa EU-maissa johdossa ovat rotumuukalaiset ja vierasuskoiset. Siksi niitä rahdataan tänne.

 • Kohta paukkuu

  Vastaa

  Katsotaan milloin se päähän ampuminen irlannissa alkaa. IRA ei ole kuollut ja sillä on riittävästi rautaa millä musulmaanin pääkin saadaan kuntoon.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi