Tasa-arvoteko: Ukraina määrää naisia sotilaspalvelukseen

Naiset joutuvat oppimaan kantapään kautta, mitä sukupuolten tasa-arvo todella tarkoittaa.

Ulkomaat

Ukrainassa jokaisen lääketieteellistä tai farmaseutillista koulutusta omaavien 18–60 vuotiaiden naisten on ilmoittauduttava sotilaspalvelukseen lokakuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Toistaiseksi palvelusmääräys ei tule koskemaan muiden ammattialojen naisia.

”Näiden naisten tulee suorittaa sotilaallinen velvollisuutensa tasa-arvoisesti miehiin nähden. Lainsäädäntö ei tee eroa miesten naisten asevelvollisuuden välillä” asevoimien tiedotteessa julistetaan.

Muun muassa raskaana olevat naiset vapautetaan palveluksesta, joten määräys saattaa kasvattaa Ukrainan syntyvyystilastoja.

Lähde: Edition

Maanpuolustus Tasa-arvo Ukraina Ulkomaat

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  samalla meidän kiihko nato-nais.ministerit myös sinne ukrainaan tyttärineen taistelee,kun kiljuvat arkadian mäellä sotaa. sinne vaan joka helk###in politiikko ja muut sotaa kiljuvat, keski elinikä noin 4 tuntia, loppuisi ehkä sitten sotaa haluavien asenne,kun autuaammille metsästysmaille pääsevät,

 • Haloselle kypärä päähän

  Vastaa

  Kyllä kuvotti katsoa sitä videota jossa ukrainalaiset naiset bilettivät Kiovalaisessa yökerhossa mustien miesten kanssa aivan kuin mitään sotaa ei olisikaan.

  Kyllä nyt edes jonkinlainen kunnioitus pitäisi olla oman maan miehiäkin kohtaan jotka joutuvat uhraamaan oman henkensä sen puolesta että valkoinen nainen saa vapaasti harrastaa seksiä ulkomaalaisten miesten kanssa.

 • otto suni

  Vastaa

  Viimeiseen mieheen ja naiseen on Zelensky valmis taistelemaan ja siitä pitävät huolen hänen ”kipapää-veljensä” kuten Blinken USA:ssa ! Lähes kaikki sairaat toimet länsimaissa on johdettu akselilla Jerusalem-Washington ja siksi tyhmät uskovat valtamediaan olettaen Zelenskyn olevan Uktainan asialla.

  On syytä jokaisen todellisen patriootin lukea tarkoin jo nyt pian 100-vuotta täyttävä teos jonka sanoma on edelleen kristallin kirkas ja soveltuu tarkoin tähän päivään myös Suomessa ! Kansallismielisyys ei merkitse mitään mikäli ei tunne historiaa ja luottaa vain mediaan missä ihaillaan Natoa ja USA:n ylivaltaa. USA:n vasallina heräät jonain päivänä ”kipapään” nauruun.

 • Suvakki123

  Vastaa

  Ukraina on maailman suurimpia seksikaupan tuottajia ja ihmiskaupan hubeja. Tuskinpa tuolla mitään aitoa tasa-arvoa halutaan.

 • Kaikki käy

  Vastaa

  Ei kai se syntyvyyttä sentään kasvata kun kaikki ”kunnolliset” miehet on jo rintamalla. Toisaalta, ”hädässä hylkykin huomataan” eli vähän kurttuisempikin kelpaa. 

  Koskeekohan se jo Suomeenkin saapuneita? Eli takaisin vaan kotimaahan. Näille Suomeen saapuneille sanon aina venäjäksi ”hyvää huomenta” tai ”hyvää iltaa” kun tulevat vastaan. Tuntevat siten olonsa kotoisammaksi.

  • Suvakki123

   Vastaa

   Biologian puitteissa on kylläkin niin, että jos naiset kuolevat tykinruokana, niin väestönkasvu loppuu siihen, kas kun naisten kehot valmistavat ne lapset. Miehet voivat siittää vaikka vanhempinakin, mutta naisen biologia sallii vaan tietyn ikäluokan raskautumisen.

  • Suvakki123

   Vastaa

   Korjaan kommenttiani: sallii tieysti tiettyjen ikäluokkien eli naisen hedelmällisyyden ajan. Ja vielä korjaan; ei ainoastaan väestönkasvu lopu, vaan kyseisten naisten edustama etnisyys kuolee sukupuuttoon.

 • Kisu Misu

  Vastaa

  Kuinka Ukraina mahtaa kohdella raskaana olevia miehiä?

 • Leif

  Vastaa

  Eikö tuo nyt kuulosta siltä, että naisia tarvitaan enemmänkin lääkinnällisissä tehtävissä. Väitettiinkö jossain, että heitä ollaan etulinjaan laittamassa?

 • Putinisti

  Vastaa

  Ei epäilystäkään että Venäjä voittaa tämän sodan ja vuoden 1938 raja (l. se joka oli ennen ns. ”Puna-Armeijan vapautusretkeä” v.1939) palautetaan. Historialliset alueet Malorossia, Novorossia ja Transnistria joko liitetään Venäjän Liittovaltioon tai niistä tulee Venäjän protektoraatit. Mikään muu sodan tulos ei takaa pysyvää rauhaa alueella.
  Puola, Unkari ja Romania todennäköisesti palauttavat omat historiaalliset alueet em. rajan Länsi-puolella. Itse ”ukrainalaiset” eivät usko ”ukrainan” tulevaisuuteen; Ukrainan Tulevaisuusinstituutti kertoo, että syntyvyys on laskenut jo alle 1: n. Projekti ”Ukraina” suljetaan.
  P.S. Miettimisen arvoinen fakta: kaasu Venäjältä Saksaan virtaa edelleen kaikkien rintamalinjojen läpi.

 • Observer

  Vastaa

  Ja sitten palautetaan vuoden 1916 rajat ja kansa hurraa vapautuksen tuoville urheille ja uljaille punamurhaajaraiskaajille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi