Ukrainan sodassa rampautuneen venäläissotilaan korvaukset: 3 miljoonan ruplan sijaan kaksi ämpäriä porkkanoita ja pussillinen sipuleja

Venäjä osoittaa miten paljon se välittää sotilaistaan.

Viihde

Ukrainan sodassa vakavasti vammautunut venäläissotilas Volgogradskin alueelta sai hyvitykseksi paikallisilta viranomaisilta luvatun 3 miljoonan ruplan (noin 30 400 euroa) sijaan kaksi ämpärillistä porkkanoita ja pussillisen sipuleja.

45-vuotias Oleg Rybkin mobilisoitiin syyskuussa 2022 ja lähetettiin palvelemaan Zaporižžjan alueelle, jossa taistelujen yhteydessä hän kärsi vahinkoja vatsaonteloonsa, maksaansa, munuaisiinsa ja jalkoihinsa. Hän kärsii nykyään vahvoista kivuista eikä pysty kävelemään ilman kainalosauvoja.

Vaikka Rybkin onkin laillisesti oikeutettu 3 miljoonan ruplan korvauksiin ja eläkkeeseen, hän joutuu ilmeisesti tyytymään vain saamiinsa vihanneksiin, sillä mies myös tarvitsisi uuden nivelen polveensa mutta viranomaisia ei kiinnosta auttaa häntä.

Lähde: Yahoo News

Sota Ukraina Ulkomaat Venäjä Veteraanit Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Wilfred

  Vastaa

  Tuollaisesta tälläkin alustalla vierailevat tykkäävät, sotaa ja kurjuutta. Ja demokratia on syvältä ja poikittain. RyZZät = NaZit.

  • Pakkanen ei haittaa

   Vastaa

   Demokratia vai tasavalta? Demokratia on sitä että 51 % mukaan loput 49% tekevät. Toteutuuko oikeudenmukaisuus. Ei.

 • chairman

  Vastaa

  Onko todella viisasta jatkaa sionistien propagandaa tällä sivustolla sillä Yahoo kuuluu samaan ryhmään kuin Facebook ja Youtube nykyään. Ukrainassa varmasti hoidetaan erinomaisen hyvin pakolla kadulta otetut heidän vammautuessaan taistelussa?

 • jupi

  Vastaa

  nyt on luotettava lähde

 • uskottavat lähteet

  Vastaa

  Sieltä aamun öyhötykset sitten. Suomessa ei muuten veteraaneille annettaisi edes sipuleita vaan korkeintaan uusi vero kouraan.

 • Vai että Yahoo

  Vastaa

  Hauskaa tuokin, mutta lähteenä G7:n Yahoo? Ihan samanlaisia uutisia löytyy vastapuoleltakin, …ampuvat omia peräntyviä sotilaitaan…jne… Ei tarvi olla edes vastapuoli, vaan puolueeton maa Intia näyttää ihan erilaisia videoita: esim.Hindustan Times. Jos ei Intian videot kelpaa jollekin, niin voi samalla kyseenalaistaa suomalaisen työnantajansa intian IT-tuenkin käytön tai vähintään lopettaa itse yhteydenoton intialaiseen IT-tukeen. Antaa tyynesti järjestelmien olla alhaalla vaan.

 • pöh

  Vastaa

  En ihmettele yhtään, mutta ei Ukraina eroa mitenkään Venäjästä.
  Johto käärii miljoonat omille ulkomaantileilleen, välittämättä yhtään maanmiestensä kärsimyksestä.
  Siellä värvätään väkisin jopa lähes liikuntakyvyttömiä vammaisia kadulta, heidät pahoinpidellään ja pakotetaan rintamalle ilman mitään koulutusta tai pahimmillaan eturintamaan jopa ilman aseita.
  Mutta tätä me ”oikeusvaltiossa” tuetaan.
  Kunhan nyt jotain tykinruokaa riittää, niin juutalaiselle Zelenskyille meidän miljoonat virtaa ja rouva Zelenskyi saa jatkossakin ostella miljoonilla timantteja Tiffanylta.

  • Observer

   Vastaa

   No johan on taas tarinaa Olginosta oikein urakalla. Mutta kyllähän vahva mutu ja vuorenvartma oletus aina faktat pesee

 • Propaganda

  Vastaa

  Alkuperäinen artikkeli oli julkaistu ukrainalaisessa propagandasivustolla:
  https://24tv.ua/ru/oleg-rybkin-ranennomu-rossijskomu-mobilizovannomu-dali-morkov_n2460231

  Partisaanin journalismi lähestyy jo YLEn tasoa.

  • Observer

   Vastaa

   Partisaanin uutisointi sentään perustuu johonkin, toisin kuin tsar Putainin laulukuoron hourailut.

 • Eugen

  Vastaa

  Tuon verran porkkanoita & sipulia saa kaupasta 5€:lla. Aikamoinen palkinto että lähtee Putten sotaan taistelemaan ”natseja” vastaan 😂 vai taisteliko ne niitä näkymättömiä biolabroja vastaan vai EU:n ”fasisteja”?. Putinistit eivät itsekään ole yhtä mieltä mitä varte se venäjä hyökkäsi Ukrainaan..

  • Vanhat tavat

   Vastaa

   Kyllä Jenkit itse kertoi miten heidän huolenaan on että ryssä saa käsiinsä biolabrojen tiedot ja mitä lie lisäksi, elinkauppaa ja huumeita Ukrainassa sodan varjossa puuhaillaan totuttujen ihmis- ja lapsikaupan Euroopan johtomaan perinteiden lisäksi, meidän verorahoin moisia tuetaan…

 • A Produce

  Vastaa

  Putinilla on AIDS.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Varmaan todella sydäntä lämmittää moinen palkitseminen. 🙁
  Mutta eipä tuossa ole mitään uutta. Ihme, jos saa edes tuollaisen palkinnon.
  Kun niin monen ruumis on jätetty palauttamatta, että saadaan sanoa sotilaan kadonneen – ja silloin ei tarvitse maksaa mitään korvauksia omaisille. 

  RyZZä valehtelee niin omille kuin vieraillekin. Aina ja kaikessa.

  Tietysti Suomessa on se oma lunatic fringe, joka harhaisesti kuvittelee Venäjän olevan liittolainen. Näiltä ihmisiltä unohtuu, että Venäjä on imperialistinen projekti. Länsi on joutunut siirtomaistaan luopumaan, mutta Venäjä pitää omistaan kiinni. Länsi hankki siirtomaansa merimatkailun kautta, itänaapuri taas laajeni maata pitkin. Pohjimmiltaan kyse on samasta asiasta. RyZZä vain ei suostu tajuamaan, että imperiumien aika on ohi.

 • SA-Pekka

  Vastaa

  Itsekkin ihmettelen tämän tason artikkelia partisaanissa. Mitä helvetin väliä sillä on jos joku ryssä saiskin pottua ja sipulia? Ei ne ukrainalaisetkaan mitään pyhimyksiä ole, ja niitä johtaa JUUTALAINEN. Slaavisota ei kuulu eurooppalaisille ja ikävää, että suomenkin kansallismieliset jakautuu kahteen kastiin tuon sodan takia.

  • Observer

   Vastaa

   Slaavisota saattaa helposti muuttua balttislaaviseksi, mutta sehän vain innostaa niitä, jotka odottavat vapahtajamessias tsar Putainia.

  • JK

   Vastaa

   Siinä mielessä se kuuluu, koska slaavit ovat valkoisia ja ääntä tulisi pitää siitä, että sota on juutalaisten ja sionistien 110% aikaansaannos.

   Kaikki viittaa siihen, että seuraavaksi murhataan suomalaiset, ruotsalaiset, virolaiset, latvialaiset liettualaiset, puolalaiset jne. 

   Sanotaan, että Nato/USA ei Venäjälle hyökkää. Ei varmasti, mutta kansallismielisten tulisi tajuta, että nyt on tarkoitus vain murhata molemmin puolin. 

   Älyttömältäkin tuntuvat jutut voivat siis olla mahdollisia. Jopa siis umpisionistisen Naton hyökkäys Venäjälle. Kaikki on kabineteissa suunniteltua. 

   Nykyisessä maailmassa tulisi miettiä vain rotua. Valkoisten tulisi muuttaa jollekin tietylle alueelle ja ottaa tämä alue haltuunsa. 

   Ainoa keino miten valkoinen rotu voi selvitä, on tehdä antisemitismista kansalaisvelvollisuus, toisena vasta maanpuolustus, koska tykinruoan tulee olla älykästä, etteivät tapa itseään juutalaisten hyödyllisinä idiootteina. 

   Näin voimme pysyä juutalaisten ja heitä nuoleskelevien goymien yläpuolella yläpuolella.

  • Otto Korsteeni

   Vastaa

   Yksikään suomalainen kansallismielinen ei ole ryssien puolella. Jos syö ryssän paskaa, ei ole kansallismielinen. Nämä panuhuuhtaset ja manneputkoset eivät ole mitään kansallismielisiä. Pidätkö manneja suomalaisina? Voi perkele!

   • JK

    Vastaa

    Kyllä sitä täälläkin, niin kovin ryssää solvataan ja vedetään rajoja mikä on kansallismielistä ja mikä ei.

    Loppujen lopuksi monet ”kansallismieliset” tulevat tässäkin maassa jakamaan juoksuhaudat amerikkalaisjoukkojen kanssa, kun ette muutakaan keksi.

    • Plääh

     Vastaa

     Mieluummin juoksuhaudassa, kuin haudassa

 • Ruskaa pakkasella

  Vastaa

  Kun ruumista ei ole, valtion ei tarvitse maksaa mitään omaisille. Venäjä antaa tyhjiä lupauksia kansalaisilleen.

 • J.K.

  Vastaa

  Tämä on viihdeuutinen.

 • Musta ase

  Vastaa

  Siellä ovat Volgogradskin alueen viranomaiset siirtäneet rahat sulassa sovussa omille tileilleen,on vaikea uskoa venakkojen tehneen näin haavoittuneelle. Veikkaus siis rahojen käsittelijöiden suuntaan ilman ryssän ihannoimista

 • Nimetön

  Vastaa

  ja nyt kerro suomen kurjuudesta , erityisesti työtön on kurja ja köyhä, vanhatvautot, vaateet päällä, rahaa ei riittää mihinkään, hampaat mätänee ja jopa lääkeittä eivät pystyy ostamaan. ja tämä on propaganda, rahaa kyllä, maksaavat, älä sinä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi