White Rex ‑järjestön Denis Nikitin aloitti venäläisten sotavankien värväyskampanjan

Russian Volunteer Corps koostuu pääasiassa venäläisistä, jotka haluavat taistella Venäjän monietnistä ja monikulttuurista imperiumia vastaan.

Ulkomaat

Venäläinen radikaali kansallismielinen ja kansallismielisen kamppailu-urheiluskenen pioneeri sekä Ukrainan puolella taistelevan RVC:n (Russian Volunteer Corps:in) komentaja ilmoitti aloittaneensa värväyksen venäläiseltä sotavankileiriltä. RVC on radikaali kansallismielinen taisteluosasto, joka koostuu pääasiassa venäläisistä jotka haluavat taistella Venäjän monietnistä ja monikulttuurista imperiumia vastaan.

”Hiljattain RVC:n komentaja teki vierailun sotavankileirille, jossa venäläisiä sotavankeja pidetään. Heille kerrottiin mahdollisuudesta liittyä RVC:n riveihin ja aloittaa uusi kappale elämässään; Ukrainan ja totuuden puolella todellista vihollista vastaan, joka sijaitsee Kremlissä” Kirjoittaa RVC:n telegram-kanava.

RVC on aiemmin jo onnistuneesti värvännyt sotavankeja omalle puolelleen. Osasto tunnetaan esimerkiksi Bryanskin Oblastiin sekä Belgorodin alueelle tehdyistä hyökkäyksistä.

Lähde: Telegram

Aktivismi Denis Nikitin Ukraina Ulkomaat Uutiset Venäjä White Rex

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pekka

  Vastaa

  Sionistien voimat ovat tämänkin järjestön takana, saattaa olla katkeran Hodorovskin rahoittama?

 • Putinisti

  Vastaa

  Venäjä voittaa, USA häviää. Vuoden 1938 raja palautetaan. Pettireiden palkka on kuolema.
  Mikä on tämä ”Denis Nikitin”? Oy vei, gewalt! 

  ”Born in 6 March 1984, raised in Moscow. In 2001, when he was 17, Kapustin’s family moved to Cologne, Germany.[6] According to Der Spiegel, the Kapustin family received a permanent residence permit as Russian Jews.

  • Nimetön

   Vastaa

   miksi et asu venäjällä

   • kasaarijuutalaiset ovat valejuutalaisia

    Vastaa

    Saakeli noi juutaloiset sucks. eivät ole yhtään sen kummempia kuin me muut. Lisäksi kasaarijuutaloiset syntyi vasta joskus 700 – 800 jkr eli eivät edes ole mitään Raamatussa mainittuja siionin juutaloisia.

 • TalmudVision

  Vastaa

  En ole mikään Putin fani, mutta tällanen hevonpaska kay hermoon!
  1. Zelenski on juutalainen.
  2. Juutalais kommunisti hirmuhallitsia Vladimir Lenin sanoi ”paras tapa hoitaa oppositio on että kontrolloimme sitä itse” ja juuri sitä nämä kaikki uusnatsi-larpaaja-pellet ovat, kontrolloitua oppositiota jota tässä vaan käytetään hyväksi ja heidän halu taistella Venäjää tulee nimenomaan tällaisesta roskasta josta yllä oleva artikkeli on hyvä esimerkki.
  3. Venäjä on monikulttuurinen koska se kattaa niin suunnattoman alueen venäjällä ei kultuuri ole samanlaisessa betonimyllyssä kun täällä kultuurimaxistisessa eu:sa
  4. Putin esittää tällaista anti-fasistia koska hänen pahin pelko poliittisen uransa alusta lähtien on tulla uudeksi Hitleriksi joka olisi tuonut kaikki mahdolliset sanktion kommunismista vapautuneen Venäjän ylle kerralla!
  Ja eikos televisio ole putinia vastaan?
  En ole varma kontrolloivatko juutalaiset myös venäjää ja kuina paljon mutta että Ukrainaa 110prosenttia!

 • Hetkinen...

  Vastaa

  Minä ensin luettuani ajattelin että se värvää väkeä Venäjän puolelle, eikä Venäjää vastaan. Hetken jo ajattelin lahjoittaa rahaakin. Mutta sitten tulin toisiin aatoksiin kun luin artikkelin loppuun ja mietin toisenkin kerran.

  Kyllä Lada Raven ja Niva ovat sentään autoja.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Tämän bändin rahoittajaa ei tarvitse erikseen selvitellä…

 • pää määrää

  Vastaa

  Nykymaailmassa ihmisillä on omituisia päätelmiä. Ei siis ole mikään kumma, jos Venäjän federaatiossa on opponisteja. Näitä ajatuksia luo kaiken aikaa Hollywood ja monet mediat. Joku idiootti kuvittelee niillä ajatuksilla pääsevänsä johtavaan asemaan.

  Mutta Suomessa tapahtuu merkillistä, tehdään sotilaallinen sopimus Yhdysvaltojen kanssa. Suomeen tulee siten kenties muutaman tuhannen yhdysvaltalaisen sotilaan joukko. Vain hyvin kapeanäkökantaiset uskovat tämän pelastavan Suomen Venäjän hyökkäyksiltä. Laajempinäkökantaiset ajattelevat, ettei Venäjä hyväksy tätä uhkaa Suomen puolelta ja tulee sen poistamaan ydinaseuhkasta huolimatta. 

  Suomen tohelot ovat jopa unohtaneet historian. Suomeen tuli 1940 mahtavasta sotavaltiosta Saksasta yli 200000 sotilasta taisteleman Venäjää vastaan ja toteuttamaan Suur Suomi haaveita. Parin vuoden kuluttua tilanne alkoikin muuttua ja neljän vuoden kuluttua suomalaisilla näkemys kirkastui. Tehtiin pakottava rauha Neuvostoliiton kanssa ja jouduttiin poistamaan saksalaiset pohjoisesta Suomesta. Väärän päättelyn johdosta tuli suuret vahingot.

  Nyt voi sanoa, Suomen johtajiston idiootit kuvittelevat, että kaikissa sodissaan epäonnistuneen USA:n vähäinen sotilasjoukko saisi jotain parempaa aikaan kuin Saksa aikoinaan. Ainoa mahdollisuus pelastaa suomalaisten tulevaisuus on ottaa valta realististen kansalaisten käsiin, kuten tapahtui 1940 rauhanteossa, mutta nyt se on tehtävä ennen sotaa eikä sodan jälkeen.

 • TT

  Vastaa

  Valkoinen veri on taistelukentillä aina kysyttyä tavaraa. USA:ssa on pantu merkille muutos armeijan rekry-kampanjassa nyt, kun maa on aikeissa käydä sotaan Irania vastaan. Enää ei rekry-videoissa esiinny pelkästään naisia, transuja, homoja, neekereitä tai muuta pilipaliväkeä. Erään etnisyyden edustus on maan armeijassa huomattavasti alhaisempi kuin muissa instituutioissa. Arvaatte varmaankin mistä etnisyydestä on kyse.

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Imperiumi on tässä se avainsana. Kreml haluaa luoda uuden NL:n haastamaan EU-USA:ta ja se tarkoittaa monietnistä ja monikulttuurista Euraasialaista unionia.

  Lännessä taas kulttuurimarxismin yksi lieveilmiö eli alhainen syntyvyys synnyttää tarpeen maahanmuutolle. Myös imperiumi EU:ssa monikulttuuri on selkeästi ase kansallisvaltioita vastaan, kun irti päästetyt mutiaislaumat sekoittavat kantaväestön perinteistä hegemoniaa. USA on myös muuttunut alkuperäisestä puhtaasti valkoisesta monietnisyydestä (neekerit pidettiin aisoissa) yleiseksi monirotuiseksi sekamelskaksi. 

  Oudosti Aasiassa suhtaudutaan skeptisesti rotujen sekoittamiseen riippumatta siitä, mihin geopoliittiseen leiriin kuuluu.

  • Plääh

   Vastaa

   Venäjällä on kyllä jo iät ja ajat ollut melkoinen rotuvilinä ja ristiinpariutuminen jja kansakokoelma. Ei siellä juuri olla mitään sekoittumisia vastaan tai vain valtioiden ja alueiden liitossa

 • Observer

  Vastaa

  Tulis Aatu takaisin ja ottais pakan haltuun. EU koipussiin, Vennään länsiraja Uralille ja koukkunokat Kerulegeniin, jonka ympärille tiukka saarto.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi