Vihreä kansanedustaja: ”Saksalaisilla on moraalinen velvollisuus jakaa rikkautensa”

Vihreä kommunisti haluaa saksalaisten jakavan rahansa muun maailman kansojen kanssa.

Ulkomaat

Vaikka saksalaisilla onkin kasvavia taloudellisia ongelmia taantuman, inflaation ja palkkojen laskemisen seurauksena, se ei estänyt vihreän puolueen meppiä, Johannes Wagneria julistamasta, että saksalaisilla on ”moraalinen velvollisuus” luopua varakkuudestaan toisten kanssa.

”On häpeällistä, että niin moni ei kykene näkemään miten uskomattoman rikkaita me olemme Saksassa. Olemme yksi maailman rikkaimmista maista. Meillä on vielä niin paljon annettavaa ja meillä on myös tähän moraalinen velvollisuus,” Wagner julisti sosiaalisessa mediassa.

Wagner itse Euroopan parlamentin jäsenenä tienaa yli 10 000 euroa kuussa ja nauttii erilaisista eduista, kuten matkakulujensa maksattamisesta veronmaksajien laskuun. Valtion työntekijänä hän saa myös erittäin korkeaa eläkettä. Todennäköisesti ”mies” ei kuitenkaan jaa itse senttiäkään rahoistaan edes rakastamillensa maahanmuuttajille.

Lähde: Remix

Politiikka Saksa Talous Ulkomaat Vihreät

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Fiksu ei tuhlaa

  Vastaa

  Mitähän tyhmyyspillereitä tuo ”edustaja” on oikein syönyt?

  Vanha puolalaisten maanviljelijöiden slogan ”työ tekee vapaaksi” on osoittautunut toimivaksi Saksan liittovaltion osalta. Maan 386 miljardin vuotuinen ylijäämä ei tule siitä että syödään nurmikkoa tai ajellaan patteriautoilla. Saati pakoloisista. Se tulee siitä että maassa valmistetaan tuotteita. Ei komponentteja (mikä on Suomen ongelma), vaan tuotteita.

  Ja nytkin Saksan liittovaltio valitsi fiksusti ”digiloikan” suhteen. Se pudotti digiloikan budjettia 99%. Entisestä 377 miljoonasta 3 miljoonaan. Kun ei kerran ollut havaittavissa että se parantaisi oppimista, toisi työllisyyttä tai parantaisi bruttokansantuotetta. Silloin siihen ei sijoiteta. 

  Ja jatkossa säästetään sen kuluttama energiamäärä sekä vesimäärä. Kyllä, yksi mikrosoftin konesali kuluttaa 42 miljoonaa litraa juomavettä vuodessa. Montako konesalia luulette Saksassa olevan? Tai Suomessa?

  Tällaisista ja monista muista asiosita johtuen, Saksan liittovaltiolla menee paremmin kuin muilla euroopan mailla.

  • Kosmopoliittinen Kokoomus on Juutalaisten asialla ja pyrkii tuhoamaan suomalaiset maailman kartalta

   Vastaa

   Sie olet syönyt tyhmyys pillereitä. Kun saksalaiset MEPit julistaa haluaan jakaa varallisuuttaan kehitysmaiden kanssa, niin se tarkoittaa niiden jakavan lahjuksia afrikkalaisille sotapäälliköille, jotta ne saa ryöstettyä afrikasta luonnonvarat sekä ajettua neekerit Eurooppaan.

   Ulkomaiden tukeminen tarkoittaa Al Qaedan ja ISIS’in tukemista Syyriassa, somali sotapäälliköiden voitelua ja paikallisten tuomareiden lahjomista ettei kaivoshankkeille ilmaannu esteitä.

   Sie voit luottaa että sateenkarilippua heiluttavat siionisti sotasiat imee 1000 euroa Afrikasta, jokaista ”lahjoittamaansa” euroa vastaan ja bonuksena ne saa turvattua ettei neekereiden virta Eurooppaan vaan pääse loppumaan.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Sitä pitää olla joukkojen edessä kun johtaa ja näyttää itse mallisuorituksen. Joten eikun aloittaa itse eurojen jakamisen ja muuttaa jonnekkin Brysselin siltojen alle.

 • mörkö

  Vastaa

  Hassua miten nuo viherhyypät on aina tollasia kynäniskoja. Varmaan 7- koon hanskatkin sopii. Joku voisi meidänkin vihreitä kysellä paljonko antavat omista rahoistaan. P Haavisto voisi ainakin kertoa montako matua on majoittanut Kulosaaren kivitaloonsa. Taitaisi olla aika hiljaisia.

 • Salomon

  Vastaa

  Pylvääseen.. Läpi lävistetynä.. munista roikkuen!!!

 • Minä

  Vastaa

  Tämä Wagner haluaa osoittaa kuinka hyvä ihminen hän on jakamalla toisten rahoja pitkin maailmaa, ei taatusti jaa omiaan, kuten eivät muutkaan hyvistelevät poliitikot.

 • Heinrich

  Vastaa

  Millaisessa maailmassa moinen henkiseltä kehitykseltään pikkupojan tasolle jäänyt mieslapsi on jonkinlainen poliittista valtaa omaava johtaja? No pellemaailmassa tietenkin.

 • Jupi

  Vastaa

  varmaan mies voi ostaa soijanakkejaan miettimättä jos rahat riittää myös sähkölaskuun

 • pöh

  Vastaa

  Jos nyt lähdetään siitä että joillakin olisi moraalinen velvollisuus jakaa rikkautensa, niin kyllä ensimmäisenä tulee mieleen juutalaiset.
  Se varmaan ois heille pahempaa kun 30-kuvun uuni

  • Saatanan synagooga

   Vastaa

   pöh: naulan kantaan koukkunokilta kaikki omaisuus ja valta pois ja ehdoton kielto kuoleman uhalla kumpaankin niin voisi alkaa meno parantumaan.

 • DSN

  Vastaa

  Suomessakin kaikki vastustavat rasismia ja ovat sitoutuneet uuden hallituksen rasisminvastaiseen ohjelmaan. Kiva kun asioita päätetään meidän puolesta, niin ei tarvitse päätään rasittaa ajatteluun.

 • TT

  Vastaa

  Tulisi ihan vakavasti harkita äänioikeuden poistamista naisilta ainakin tilapäisesti, jotta päästäisin eroon demokratian vääristymiltä. Kaikenlaiset punavihreät kummajaispuolueet kuihtuisivat pois. Ehdotus demokratian kaventamiseksi kuulostaa törkeältä, mutta perustuu siihen, ettei keskiverto nainen ymmärrä sitä eroa, mikä on yksityisasioiden tai yhteiskunnallisten asioden hoitamisen välillä. Sama moraali, mikä pätee yksittäisten ihmisten välillä, kuten anteliaisuus ja auttaminen, ei päde valtiotasolla. Myöskään tilastollisia ilmiöitä ei tajuta lainkaan. Tätä mielettömyyttä on inhottavaa seurata. Naisten äänioikeus yhdistettynä nykyaikaiseen aivopesu-mediaan on onnettomuus, joka koituu valkoisten kansojen turmaksi.

  • Otto Korsteeni

   Vastaa

   Näinhän se on mennyt… valkoinen mies maksaa muiden lisääntymisen… 60 vuotta ja 5 mrd uutta kädellistä tälle planeetalle, mutta kasvu vain ei-valkoisissa populaatioissa.

 • Saimaan järvilohi

  Vastaa

  Onko tänään juhlapäivä? 6.8.-45 ”Nerojen” keksimää atomipommia päästiin testaamaan käytännössä 78v. sitten. Media ei paljoa enää muistele näitäkään. Japani oli täysin murskana, mutta pitihän sitä pommia päästä testaamaan ennen kuin sota loppuu. ”Säästetään” ihmishenkiä. Voi jumalauta tota valtamedian touhua.

 • Helen

  Vastaa

  eli Saudi-Arabian ja eri’toten Brunein Sulttaanin täytyy antaa rahansa johonkin, ilmeisesti israeliin tyypin habituksesta huokaillen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi