Unkari langetti yli 30 000 euron sakon homopropagandaa levittäneelle kirjakaupalle

Unkarin lain mukaan kirjaa olisi pitänyt myydä suojakuoreen pakattuna. Lain tarkoitus on suojella lapsia pedofiilien homopropagandalta.

Ulkomaat

Unkari taistelee homopropagandaa vastaan keinoin, joita EU:ssa tuskin osataan katsella pöyristymättä. Maan oikeuslaitos määräsi 12 miljoonan forintin eli 32 000 euron sakon kirjakaupalle, joka myi avoimesti homopropagandaa.

Unkarin lain mukaan kirjaa olisi pitänyt myydä suojakuoreen pakattuna, mutta uhmakas kirjakauppias päätti myydä saastaansa avoimesti. Tästä tuli kaupalle iso lasku.

Vuonna 2021 Unkarissa säädetty laki kieltää homoseksuaalisuutta käsittelevän sisällön saattamisen lasten näkyville esimerkiksi televisiossa, elokuvissa, mainoksissa tai kirjoissa. Lain tarkoitus on suojella lapsia pedofiilien homopropagandalta.

Lähde: Yle

Homolobby Politiikka Rappiokulttuuri Ulkomaat Unkari

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Jälleen loistava teko Orbanilta!

 • TT

  Vastaa

  Suomessa on melkein mahdoton uskoa, että lainsäätäjä, oikeuslaitos ja virkavalta jossain maassa taistelee oikeiden asioiden puolesta ja oman kansan säilymiseksi.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  TAAS!!!. Tuo Unkari on sitten pohjaton kaivo mitä tulee ERITTÄIN ERINOMAISIIN ESIMERKKEIHIN muulle maailmalle!. No, mitä viisaat edellä sitä tyhmät perässä. Kyllä nuo sivistysvaltio Unkarin hienot esimerkit aikanaan tänne peräpohjolaankin rantautuvat.

 • Realisti

  Vastaa

  Orbanilla on homma hallussa. Sorokset kihisee raivosta.

 • A

  Vastaa

  Unkari ei ole sitä miltä näyttää Holokaustikriittisiä sivuja vaadittu sensuroimaan ja Orban tahtoo nyt Unkariin 300–500 tuhatta ”vierasperäistä työntekijää” vuoden sisällä ja maassa oleskelee jo 70 tuhatta työperäistä esim. Mongoliasta ja Kolombiasta.

  (Unkariksi) https://24.hu/belfold/2023/03/17/iparositasi-program-unkaero-300-ezer-vendegmunkas-orban-viktor/

 • Anonymous

  Vastaa

  Mahtavaa Unkari!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi