Saksan juutalainen tiedustelupäällikkö kutsuu AfD-puolueen äänestäjiä ”saastoiksi”

Juutalaisuuden ohella tiedustelupäällikkö on myös kivenkova sosiaalidemokraatti.

Ulkomaat

Saksan liittotasavallan virasto perustuslain suojaamiseksi -tiedustelupalvelun Thüringenin osavaltion juutalainen johtaja, Stephan Kramer, sanoi pitävänsä AfD-puolueen saavuttaman vaalivoiton myötä joka viidettä saksalaista äärioikeistolaisena, käyttäen termiä ”ruskea saasta.” Termillä tässä tapauksessa viitataan aikoinaan kansallissosialistipuolueen militanttiin Sturmabteilung-osastoon, joka tunnettiin myös nimityksellä ’ruskeapaidat’.

”Meillä on noin 20 prosenttisesti ruskeaa saastaa liittotasavallassa,” Kramer kommentoi Saksan Yleisradiolle maahanmuuttovastaisen AfD-puolueen saavuttamaa 20 prosentin äänisaalista maassa.

Sosiaalidemokraattiseen puolueeseen kuuluva Kramer on jo aiemminkin tuonut esille vihamielisen asenteensa AfD-puoluetta kohtaan ja virallisesti sanonut puolueen jäsenten olevan ”todistetusti oikeistoradikaaleja,” minkä takia tiedustelupalvelu on oikeutettu käyttämään heitä kohtaan yksityiselämää loukkaavia tiedonhankintamenetelmiä, kuten sähköpostien lukemista, selaushistorian tutkimista ja puhelujen kuuntelua ilman oikeuden myöntämää lupaa.

Lähde: Remix

Alternative für Deutschland Kansallismieliset Poliittinen vaino Rotu Saksa Saksan juutalaisyhteisö Sionismi Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  On korkea aika myös Suomessa ymmärtää, että kipapäät ovat vallanneet kaikki tärkeät paikat valvontayhteiskunnissa kuten USA:n miehittämässä Saksassa ja pian myös Suomessa!

  Kansallismielisyys on sallittua ainoastaan Israelissa.

 • TT

  Vastaa

  Englanninkielessä on yhteensattumaa tarkoittava sana ’coincidence’. Jos todetaan, että jälleen kerran joku epämiellyttävä henkilö sattuu olemaan juutalainen, käytetään leikkisästi väännöstä ’cohenincidence’. Tämä sääntö ei toimi toisinpäin, sillä on olemassa asiallisia Coheneita. Ainakin yksi.

 • Snif

  Vastaa

  Juutalaiset ja muslimit, sama paska eri kuorissa.

  • Suomalainen mies

   Vastaa

   Hyvin sanottu.

   Juutalaisten ja muslimien elämäntapa perustuu valehtelulle, pettämiselle ja hyväksikäyttämiselle. Viisas vastustaa molempia.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Juutalaiset käyttävät heille epämieluisasta politiikasta sanaa antisemitismi. Semitismi viittaa seemiläisiin kieliin, joiden puhujia ovat heprean puhujien lisäksi arabit, jotka useimmiten ovat muslimeja. 

   Valtaosa seemiläisiä kieliä puhuvista on muita kuin juutalaisia, joiden olisikin rehellisempää käyttää sanan antisemitismi sijasta sanaa juutalaisvastaisuus. Tässä sotketaan käsitteitä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Kuvassa juutalainen.

 • Schlageter

  Vastaa

  Saksan ongelma ei ole vuosikymmenten, jopa vuosisatojen kuluessa muuttunut. Se on juutalainen.

 • Con Spirito

  Vastaa

  Saksassa 0–6‑vuotiaista yli 50 % on ruskeaa saastaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi