Palkittu brittisotilas pakotettu eroamaan tämän sanottua, että miehet eivät voi olla naisia

Iso-Britannian armeija on transulobbyn uhkailtavissa.

Ulkomaat

Lukuisia ihmiselämiä lääkintämiehenä toimiessaan pelastanut eversti Kelvin Wright käytännössä pakotettiin eroamaan Iso-Britannian armeijasta Facebook-päivityksen takia, missä hän sanoi, että miehet eivät voi olla naisia.

Wright on palkittu sotilas, joka tunnetaan siitä, miten hän vaaransi monta kertaa oman henkensä pelastaakseen haavoittuneiden sotilaiden sekä siviilien elämiä palvellessaan Afganistanin sodassa. Miehen eroamisen aiheutti hänen sosiaalisessa mediassa jakama lainaus naisten oikeuksien puolesta kampanjoivalta Helen Joycelta, missä luki: ”Jos naiset eivät voi julkisella paikalla sanoa ’miehet eivät voi olla naisia’, niin naisilla ei ole mitään oikeuksia.”

Britannian transuaktivistit olivat päivityksen nähtyään lähettäneet 7‑sivuisen valituskirjeen armeijan esikunnalle Wrightista, joka oli sitten aloittanut välittömät kurinpitotoimet miestä vastaan. Hän erosi itse tämän takia, koska armeija ei asettunut hänen tuekseen asiassa.

”Tämä ei ole enää organisaatio, jossa haluan palvella. Lähden, koska komentoketjullani ei ole moraalista rohkeutta asettua tuekseni tässä asiassa. Armeija suorastaan vilisee poliittista korrektiutta ja on täysin transulobbylle sitoutunut. Minulla ei ole mitään LGBT-yhteisöä vastaan, mutta siitä löytyy äänekäs ryhmä, jolle trans-identiteetti on kuin kultti tai uskonto. Ja voi sitä joka heidän kanssaan eri mieltä, tai loukkaa heitä,” Wright kommentoi.

Lähde: Daily Mail

Rappiokulttuuri Transut Ulkomaat

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Tulette kaikki pian huomaamaan Suomessa tapahtuvan kaikki smat asiat kuin useimmissa Natoon kuuluvissa valtioissa. Sota on miesten käymää lähes koko ihmiskunnan historian ajalta ja naisilla on ollut asemansa tulla raiskatuksi tai tapetuksi voittajien toimesta! Nato on virallisesti transuaatteen levittäjä ja pääsihteeri Jens Stoltenberg tukee perheineen LGBTQ-liikettä!

  • Minä

   Vastaa

   Ei Nato ole minkään aatteen levittäjä. Nato tekee sitä, mitä poliitikot sille sanovat. Suomessa on ollut tuo suuntaus täysin riippumasta Natosta, joten turha Natoa on siitä syyttää. Nato ei ole vallanharjoittaja, se on poliitikkojen käskyläinen. Suomen poliitikot olivat sitoutuneet tuollaisiin linjoihin kauan ennen Nato-jäsenyyttä. Hyvä nähdä asiat oikeassa valossa. Jos ei näe, ei myöskään pysty vaikuttamaan asioihin, kun haukkuu väärää puuta.

   • Nimetön

    Vastaa

    Ehkä (((sinun))) ei kannattaisi tällä palstalla yrittää petkuttaa ihmisiä. Kokeile mieluummin hesaria.

    Nato on ollut alusta lähtien vain ja ainoastaan aatteen levittämiseen ja toisinajattelijoiden tappamiseen tarkoitettu sotilasliitto, eikä se tule miksikään muuksi muuttumaan.

  • sisar

   Vastaa

   Äläpäs nyt höpsi kuitenkaan; naisetkin ovat sotineet. Nykyajan dna-tekniikalla on todettu, että peräti kaksikymmentä prosenttia viikinkisotapäälliköiden haudoista on naisten hautoja; samoin esimerkiksi skyytialaisissa sotureissa oli naisia, joista tulee kreikkalaisten tarut amatsoneista. ”Naisen asema sodassa” on kuitenkin kulttuurinen konstruktio; joissakin kulttuureissa naisten sotiminen on ollut aivan normaalia siinä kuin miestenkin, toiset taas ovat rakentaneet naisten itsemääräämisoikeudelle tässä suhteessa melkoisia häkkejä, ja lähimpänä esimerkkinä tällaisestä näyttääkin olevan eurooppalainen kulttuuri ja myös antiikin kreikkalainen ja roomalainen kulttuuri.

 • Art of War

  Vastaa

  Ensin estetään valkoisten miesten rekrytointi armeijaan, täytetään se sama armeija matuilla, transuilla ja naisilla ja vielä kirsikkana päällä erotetaan ne entisetkin valkoiset miehet.

  Tämä kaikki samaan aikaan kun epätoivoisesti koitetaan käynnistää WW3 Venäjää vastaan. (((Lännellä))) on palava tahto hävitä niin totaalisesti kuin mahdollista.

  • Pertti

   Vastaa

   ”on palava tahto hävitä niin totaalisesti kuin mahdollista”

   Kun mädätetty länsi häviää aloittamansa sodan, syylliset loihtivat esiin salaliittoteoriat ja syyttävät Venäjää LTBQ-agendan ja muun mädätyksen istuttamisesta länsimaisiin yhteiskuntiin. Narsistilla vika ei ole koskaan itsessä.

 • TT

  Vastaa

  Muukalaislegioonassa tehdään niin kuin isännät määräilevät. Naton kohdalla näitä ovat USA:n juutalaiset ja näiden rahakoneella hurmattu länsimaiden eliitti.

 • Pekko

  Vastaa

  Ei suomi enää irti pääse tämän kapitalistisen perkeleen kynsistä. Olemme velalla sidotut tähän pankki järjestelmään, nato on tämän perkeleen sotilaallinen turva. Usko jeesukseen on ainut tie ulos tämän perkeleen kynsistä, sitä tämä peto pelkää

  • Markku Heksamakkara

   Vastaa

   vai vielä joku 2000v sitten teloitettu aavikon sekoilija satukirjoineen tässä auttaisi

 • Otto Korsteeni

  Vastaa

  Nimimerkille ”sisar”.
  Väitteesi siitä, että 20 % viikinkien sotapäälliköistä olisi ollut naisia, on jotain femakoiden voimafantasiaa.
  Birkasta löytynyt yksi hauta jossa jossa soturiuteen viittaavia esineitä, ja ko. haudan luut naisen, ehkä. On myös mahdollista että luita on esim. siirtynyt muista haudoista.
  https://www.historyextra.com/period/viking/birka-warrior-woman-vikings-female-argument-judith-jesch/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi