Saksa jakaa taas lisää rahaa holokaustihuijareille – ensi vuonna 1,29 miljardia euroa

Holokausti on juutalaisille ehtymätön lypsylehmä.

Sionismi

päivitetty

Israel järjestää vuosittain "holokaustiselviytyjien missikisoja", jotka ovat irvokas osa saksalaisvastaista propagandakoneistoa.

Juutalaisten materiaalisten vaatimusten konferenssi on kertonut neuvotelleensa Saksan hallituksen kanssa ja päätyneet sopimukseen, että saksalaisten veronmaksajien rahoja kupataan ensi vuonna huikeat 1,29 miljardia euroa ”korvauksina” holokaustihuijareille maailmanlaajuisesti.

Konferenssin mukaan ikääntyvät holokaustihuijarit ”tarvitsevat” lisää rahaa ollessaan vanhoja ja heikkoja.
”Joka vuosi näistä neuvotteluista tulee yhä kriittisempiä, kun tämä viimeinen holokaustiselviytyjien sukupolvi vanhenee ja heidän tarpeensa kasvavat,” Konferenssin Greg Schneider kommentoi.

Tällä kertaa rahaa tullaan jakamaan myös monille venäjänjuutalaisille, jotka eivät olleet keskitysleireillä tai ghetoissa, ja eivät näin ollen ole oikeutettuja holokaustikorvauksiin. He väittävät kuitenkin joutuneensa pakenemaan lapsina Einsatzgruppenia, minkä takia he ovat nyt korvauksiin oikeutettuja.

”Laajentamalla korvaukset myös näihin selviytyjiin, Saksan hallitus tiedostaa, että tämä kärsimys tunnetaan edelleen sekä emotionaalisesti että taloudellisesti,” Konferenssin edustaja jatkoi sopimuksen kommentoimista.

Partisaani onkin uutisoinut aiemmin, kuinka holokaustiselviytyjien määrä nelinkertaistui vain neljässä vuodessa.

Lähde

Juutalaiset Politiikka Rotu Sionismi Talous Ulkomaat

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Maailmanhistorian suurin huijaus mistä ei saa edes puhua!

 • TT

  Vastaa

  Tämä korvaus-pelleily on levinnyt muihinkin korkeista uhripisteistä nauttiviin ryhmiin. Kaliforniassa harkitaan huikeiden rahallisten korvauksen maksamista neekereille, koska heidän esi-isänä ovat väitetysti kärsineet orjuudesta. Uhripisteet voivat siis periytyä. Mitä kaikkea vasemmistolainen mielenlaatu voikaan keksiä? Nämä ihmiset ovat sairaita.

 • Pekko

  Vastaa

  Tottakai voittajat kirjoittavat historian, se on luonnonlaki. Jos haluat valtaa kirjoittaa historiaa, on aatteesi oltava vahvin, kansallissosialismi oli aatteista heikoin. Jäljellä on kommunismi(kiina) ja liberaali länsi. Kilpailu kiihtyy näiden kahden välillä. Jotta kansallissosialismi heräisi jälleen eloon, on opittava virheistä joita he tekivät. On palattava juurille ihmiskunnan historiassa, etsittävä se voima jolla saat mielesi hallintaan, mielenhallinta on tärkein osa ihmistä, ruumiin hallinta tulee vasta tämän jälkeen. Ei tarvita montaakaan divisioonaa näitä miehiä, sen historia meille todistaa. Ihmiskunta tarvitsee kansallissosialistisen vaihto ehdon, se on herran tahto. Herra haluaa kilpailua, reilua sellaista.

  • Plääh

   Vastaa

   Kansallissosialismi oli vahvin, koska sen divisioonat vastasivat monia vastustajien divareita, vaikka koko Wehrmachtin johto koostui pettureista ja sabotööreistä ja vihollinen sai aina kaikki salaisuudet. Kansallissosialismi täytyi myös kukistaa täysin. Se ei antautunut. Ylivoima oli melkoinen ja silti pahin vihollinen pieni upseriklikki. Johdolla oli yli 90 % kannatus

 • ValhallaX

  Vastaa

  Brutaali Juutalainen Ylivalta arjessa.

  Sanat eivät riitä, hyi helvetti. Valheita kumarrellaan ja totuutta peitellään. Sanalla sanoen: Juutalaista Ylivaltaa.

 • Musta ase

  Vastaa

  Kuinka paljon ja kuinka kauan näitä korvauksia on maksettu ja ketkä leireiltä pelastuneet ovat saaneet ja kuinka paljon näistä rahoista. Minkä verran korvauksia on maksettu nuppia kohti jos nyt otetaan pääluvuksi se 6 miljoonaa. Tuli nyt vaan mieleen.

 • Suomimies

  Vastaa

  Älkää kirjoittako historiaa uudelleen.
  Holokausti tapahtui oikeasti Hitler aiheutti juutalaisvainot ja keskitysleireillä tapettiin myös romaneja ja homoseksuaaleja. Hitlerin porukat tappoi myös mielen terveysongelmaisia ruumiillisesti vammaisia ja kehitysvammaisia viimeisin ryhmä sepitettiin eutanasialla.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Hai! Miksei mustalaisille makseta korvauksia? Jos vielä hinttari, niin tuplahinta. Isoisoisoiso isoisä oli sodanaikainen pervo, saksalaisten kuuluu maksaa mulle 6 miljoonaa siitä pahasta.

  • Putinisti

   Vastaa

   Näille väitteille vaan ei ole minkäänlaisia todisteita. Auscwithzin arkistot ovat edelleen salaiset ja tallella Moskovassa. Mitä niissä on sellaista, mikä ei kestä päivän valoa eikä saa paljastaa? Uskon, että koko Holoko$ti on valhe alusta loppuun.

   • Plääh

    Vastaa

    Ne olivat julkisia vuosikaudet ja kopiot tallella. Nimenomaan pahimmasta kuolinvuodesta eli 1943. 1944 ei kai ole arkistoja ollut täysin julki, kun silloin ei kuollut ketään edes pilkkukuumeeseen. Auschwitzissa kuoli 60 000 ihmistä eri kansallisuuksia ja 8000 puna-armeijan sotavankia. Vain tauteihin ja muutama kurinpidollinen teloitus. Ketään eimurhattu

  • Kyynikko

   Vastaa

   Ihminen koostuu pääosin vedestä. Vedellä on korkea ominaislämpökapasiteetti, mikä tarkoittaa, että sen höyrystäminen vaatii paljon kilowatteja. Saksassa on kielletty kysymästä: Missä on polttoaine? Mitään viitteitä Holokaustin käytännön suorittamiseen välttämättömästä polttoaineesta ei ole. Saksalaiset pitivät kuljetuksistaan tarkkaa kirjaa ja junat kulkivat ajallaan. Valtavia polttoainekuljetuksia ja varastoja ei olisi ollut mahdollista piilottaa. Helpompi tietysti tähdätä aseella kysyjiä, jotka ”kirjoittaisivat historiaa uusiksi”.

  • Tyrsky

   Vastaa

   Nimim. Suomimies,

   noin minäkin luulin kouluvuosista pitkälle aikuisuuteen. Sitten halusin saada selvät fyysiset todisteet puolesta taikka vastaan. Sen myötä jouduin muuttamaan käsityksiäni. Prosessi oli kohdallani hidas, koska siinä yksinkertaisesti oli tavattomasti sulattelemista.

 • Morgenstern

  Vastaa

  Mitenköhän tuo menee käytännössä, onko heillä joku lomake joka täytetään? Riittää kun laittaa nimeksi Bergstein ja valitsee jonkun leirin missä kärsi kidutuksista 25 vuotta vähintään niin tuleeko sitä rahaa heti vai pitääkö sitä odottaa? Mitään todisteitahan ei tarvitse esittää, eikä se fakta että on syntynyt 1950–60 luvulla mitään merkitse. Pääasia että on UHRI. On se kätevää. Nämä menevät vähän samaan kategoriaan kun muslimit väittivät että heidät tapetaan kun palautetaan kotimaahansa, mikä ei sitten tapahtunutkaan ihmeellisesti..niin selitys oli että se on HENKINEN kuolema. Ahaaa, no sitte! Tämäkin on varmakin semmoista henkistä Auschwitziäkö myös? Pitäähän rahaa saada kun on paha olla.

 • John Wick 2.0

  Vastaa

  Historian suurin satu,suurempi kuin ykskään juden konkkanokka. Kuppi-silmä .Ben,siinä perusversio judesta; 3 vuotta huilas työhuoneessa ja kun vaalit lähestyi tervehtyi. Kipapäät on suurimpia kusettjia,harmi ettei niiden sadut pidä paikkaansa,kyhmyjä olisi vähemmän ja ilma raikkaampaa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Suurella huijauksella rahastetaan vaikka kuinka pitkään tahansa, mutta sepä ei kestä lähempää tarkastelua.
  Aihe, josta kaikenlaisen kritiikin esittäminen on monessa paikassa jopa rangaistusten uhalla kielletty.

  • Tyrsky

   Vastaa

   Suomessa ei vielä, ei ainakaan muodollisesti. Siksi on ehdottoman tärkeää keskittyä tämän asian rummuttamiseen.

   Unohdetaan siis kaikenlaiset maassa pyörivät pellet ry:t, uhoavat turpaavetotoimikunnat, lapselliset räyhärok-tapahtumat ym, ja pyritään tavoittamaan se kansanosa joka pitää tavoittaa jos halutaan saada muutosta. Pelkkä huomiohakuisuus ei riitä, varsinkin kun se tehdään järkevät ihmiset karkoittamalla. Voisi jopa luulla, että joku kansallismielisyyttä vastustava koordinoi kaikkea kansallismielistä toimintaa, koska toiminta itse näyttäytyy niin antimainoksellisena.

   Jos siis saadaan perille viesti siitä, että rahasysteemi on huijaus, poliitikot sen avulla ostettuja ja Suomea ohjataan ulkomailta Suomen kansan etujen vastaisesti, kansa saattaa jopa kiinnostua omasta hyvinvoinnistaan ja alkaa kuuntelemaan niitä jotka valottavat sille tilanteen rehellisesti ja osaavat tarjota ongelmiin oikeat ratkaisut.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi