”Holokaustiselviytyjien” määrä nelinkertaistunut 4 vuodessa!

Mikäli juutalaisten ”holokaustiselviytyjien” määrä jatkaa kasvua samalla vuotuisella vauhdilla, tulee maailmassa olemaan vuonna 2030 yhteensä 1,15 miljoonaa ”selviytyjää”!

Sionismi

Juutalaisten väitettyyn joukkotuhontaan toisessa maailmansodassa on liittynyt aina matemaattista mystiikkaa. Kuolinluvut ovat vaihdelleet riippuen siitä, millaiset tilastot ovat milloinkin palvelleet parhaimmin sionistisia lobbaajia, juutalaisia liikemiehiä sekä Israelin hallitusta.

2016 valtavirtainen amerikkalaislehti Time haastatteli juutalaisjärjestö Claims Conferencea (CC), jonka tehtävä on kiristää Saksan veronmaksajilta rahaa ”holokaustiselviytyjille”. Järjestön mukaan uusilla rahalahjoituksilla alkoi olla kiire, sillä ”enää 100 000 selviytyjää on elossa”.

CC totesi 2016 haastattelussa, että selviytyjien kuolleisuus 2010-luvulla on ollut nopeaa. Vielä 2014 selviytyjiä oli elossa 500 000, CC kertoi Timen toimittajille, jotka julkaisivat haastattelun ilman ensimmäistäkään kriittistä huomiota.

”Holokaustiselviytyjät” veronmaksajien taakka

Neljä vuotta myöhemmin, 2020, CC antoi haastattelun puolestaan The Economist ‑lehdelle. CC totesi tuoreessa haastattelussaan, että maailmalla on ”enää 400 000 holokaustiselviytyjää”. Järjestön laskujen mukaan saksalaisten veronmaksajien tehtävä on maksaa ”selviytyjille” tänä vuonna yhteensä 480 miljoonaa euroa.

CC totesi The Economistille, että lahjoituksilla on kiire, sillä 2030 mennessä elossa on todennäköisesti ”enää alle 100 000 holokaustiselviytyjää”. Mikäli saksalaisten rahoista kiinnostuneiden juutalaisten määrä kuitenkin jatkaa kasvua samalla 75 000 henkilön vuotuisella vauhdilla kuin aikavälillä 2016–2020, tulee maailmassa olemaan 2030 yhteensä 1,15 miljoonaa ”holokaustiselviytyjää”!

Kuusi miljoonaa

Vaikka ”selviytyjien” sekä esimerkiksi Auschwitzissa ja Majdanekissa ”murhattujen” viralliset määrät ovat heitelleet vuosien saatossa yhteensä miljoonilla, yksi asia ei muutu: ”6 000 000 holokaustin juutalaista uhria” on kiveen kirjoitettu ”totuus”, jonka kyseenalaistaminen johtaa ehdottomaan vankeuteen lukuisissa Euroopan maissa.

Lähteet: Time, The Economist

Holokausti Politiikka Sionismi Tiede & luonto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • kuka kuoli?

  Vastaa

  Tähän sopii sen erään saksalaisen kysymys:”Jos kerran leireiltä selvisi näin monta ihmistä, niin kuka sielä sitten kuoli?”.

 • Nestori Lundahl

  Vastaa

  Sanoin kerran pöytäseurueessa että en usko Jumalaan.
  ”Jokainenhan saa uskoa tai olla uskomatta” oli useimpien kommentti.
  Kun sanoin heti perään, että en usko myöskään holokaustiin siinä muodossa miten se kerrotaan, niin alkoi sellainen rähinä että minun oli oman terveyteni vuoksi kiireesti poistuttava.
  Holokaustiin suhtaudutaan kuten uskontoon keskiajalla. Jos annat ymmärtää että et usko niin hyvä kun ei polteta roviolla saman tien.

 • Holohoax

  Vastaa

  Eikös se Voltaire jo aikanaan todennut, että jos haluat tietää kuka sinua hallitsee, katso ketä sinä et voi arvostella.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi