Video: Irlantilaispojat hakevat rotumuukalaisen viemän puhelimensa takaisin

Video toimii malliesimerkkinä yhtenäisyyden ja tribalismin voimasta.

Ulkomaat

Videoon liittyvän tarinan mukaan rotumuukalaiset olivat ryöstäneet teini-ikäisen irlantilaispojan ja vieneet tältä puhelimen. Poliittiselle poliisille ilmoittamisen sijaan irlantilaisnuoret olivat kerääntyneet yhteen ja he olivat porukalla lähteneet vaatimaan ryöstäjiä antamaan puhelimen takaisin.

Rotumuukalainen ei suostunut tietenkään antamaan puhelinta suosiolla, mikä johti nujakkaan. Video päättyy ennen aikojaan mutta oletettavasti poika sai puhelimensa takaisin, päätellen mustan miehen kunnosta videon lopussa.

Lähde: Telegram

Irlanti Rotu Suora toiminta Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Irmgard

  Vastaa

  Loistavaa toimintaa Irlantilaisnuorilta. Näin pitäisi menetellä aina ja kaikkialla näiden kehitysmaalaisten elukoiden perseillessä. Apinoille ei ole sijaa euroopassa.

 • otto suni

  Vastaa

  Varmasti viime yönä monet suomalaisteinit menttivät muutakin kuin puhelimensa ja kehitys kulkee vain pahempaan USA:n vasallivaltiossa. Miehitetyssä maassa kantaväestö saa tuntea miehittäjän toimet joka hetki. Irlanti on myös sionistien hallinnassa, joten tälläiset reaktiot ovat vain osa totuutta!

 • Nimetön

  Vastaa

  Kiitos ihanaa. Näitä lisää ja sama asenne tännekin niin loppuu se matujen perseily. Kunnolla näyttää kenen mailla oleilevat!! En ymmärrä miksi pitää uhriksi rueta ja antaa viedä vaatteetkin päältä.

  • SS=Solidaarisuutta Suomalaisille

   Vastaa

   Tästähän tuli oikein hyvä mieli. Suomessa sama käsittely käyttöön. Harmi vain että suomalaisilla ei ole solidaarisuutta toisiaan kohtaan eikä isoja jengejä.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Siinä irkut antaa vähän mallia Suomalaisille että miten matujen kanssa pitää toimia. Irlantilaiset eivät ole koskaan olleet mitään lampaita. Muistan hyvin miten 1980-luvulla Irlannin tasavaltalaisarmeija IRA piti mahtavaa ydinasevaltaa eli Britanniaa pilkkanaan ja kauhun vallassa lähes viikottaisilla terrori-iskuilla. IRA:n pommi-iskut ja sala-ampujat oli todellakin lähes joka viikko pääuutisaiheena televisiossa. IRA:n kohteena oli vallanpitäjät, eli poliitikot, poliisit, tuomarit, sotilaat ja kaikki muut vallanpitäjät. Irlantilaiset ovat paljon herkempiä tarttumaan aseisiin mitä Suomalaiset!.

  • Aadolf

   Vastaa

   Irlantilaiset tiedostaa elävänsä Brittien kolonialistisen sorron alla kun taas suomalaiset kutsuu ruotsalaisten kolonialistista sortoa ”sivistykseksi” ja ”siunaukseksi”. Suomalaiset ihailee ”sivistystä” ja ”eurooppalaisuutta” ja halveksii suomalaisuutta. Suomalaiset on kuin alkoholistivanhempien lapset jotka ei pysty hyväksymään, että meidän ruotsalaiset ”vanhemmat” on meitä hyväksikäyttäviä narsistisia sadisteja jotka saa nautintoa meidän nöyryyttämisestä ja alistamisesta. 

   Suomalaiset ihailee kolonialistisikoja niinkuin ruotsalaiset, britit, jenkit ja israelilaiset samalla kun ne halveksii sivistyneiden valkoisten eurooppalaisten kolonialistien saastasia pakana uhreja niinku suomalaiset, palestiinalaiset, inkkarit, aboriginaalit, neekerit ja ählämit jotka ansaitsee tulla tuhottua jotta valkoinen herra kansa voisi kukoistaa.

   Suomalaiset on itseään häpeäviä valkoisia neekereitä, jotka kokee olevansa ruotsalaisia alempi arvoisia ja siten pitää luonnollisena ja siunauksellisena sitä että ruotsalainen kolonialistieliitti hallitsee Suomea yhdessä suomalaisten vapaamuurari-quislingien ja juutalaisoligarkkien kanssa NATO:n kansannousujen tukahduttamis ja ”terroristien” jahtaamis joukkojen turvin.

   Ei Suomi liittynyt natoon siksi ettei Venäjä hyökkää vaan siksi, ettei Suomen kansa voi nousta kapinaan Wallenbergien ja Rothchildien tyranniaa vastaan. Suomen oma asevelvollisuusarmeija ei sopinut suomalaisten tappamiseen terroristeina, mutta nato-armeijalta tällästen terrorismin vastaisten operaatioiden suorittaminen ei teetä mitään ongelmaa. 

   Ja tää neekeri-ongelma on muuten myöskin USA:n luoma ongelma. Ei ne neekerit lähtis sieltä Afrikasta, jos USA ei sytyttelis savannia tuleen siellä täällä ja ajais niitä Eurooppaan. Neekereillä Euroopan täyttäminen on osa Euroopan Amerikkalaistamis-projektia, joita USA ajaa EU/NATO:n avulla.

   Neekereitten avulla kansa saadaan jaettua toisiinsa vihamielisesti suhtautuviin rasisteihin ja suvakkeihin jotka keskittyy keskinäiseen riitelyyn jättäen juutalaiset ja ruotsalaiset kolonialistisiat rauhaan.

   Poliisit myös antaa hakata neekereitä semivapaasti, toisin on jutskujen ja hurrien kanssa. Antisemitismin synti on paljon pahempi kuin neekeriviha just sen takia että jutskut ja hurrit päättää siitä mikä täällä suomessa on syntiä ja mikä ei. Neekerit ei ole meidän ongelmien syy, George Soros ja CIA on. Neekereihin voi purkaa turhautumia, mutta ongelmia se ei ratkaise.

 • TT

  Vastaa

  Pojat kasvavat maailmaan, jossa valtio- ja virkavalta vihaa alkuperäisiä eurooppalaisia etnisyyksiä. Aloite on otettava omiin käsiin. Mihinkään kouluissa tai tiedotusvälineissä levitettävään tietoon ei voi luottaa eikä niiden asennekasvatukseen pidä mennä mukaan. Edessä on pitkä taistelu antivalkoista syöpää vastaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Malliesimerkki siitä, miten asiat pitää hoitaa. Toivottavasti näemme vastaavaa Euroopassa laajemminkin, valkoisten on kerättävä omat porukat kasaan, jos meinaa selviytyä ihan perusarjesta.
  Suomessakin ollaan niin käsittämättömässä tilanteessa, että Polpo varoittaa nuoria (käytännössä valkoisia nuoria) liikkumasta yksin rautatieasemien läheisyydessä päiväsaikaankin!

 • Realisti

  Vastaa

  Hyvä Irlanti!

  • Pertti

   Vastaa

   Paitsi, että ovat täysin rähmällään hiiliuskonnon edessä. Paljon isompi ongelma.

 • Jutikat on myrkkyä

  Vastaa

  Apinoiden kanssa voi nahistella vaikka miten paljon haluaa ja se ei auta mitään. Jutikat kun ovat tämän kaiken takana niin ne pitäisi saada apinoiden rikastukseen.

 • Lurssi

  Vastaa

  Pitkästä aikaa hyvä video. tälläisiä lisää ni Oscar pysti o ansaittu

 • Erkki

  Vastaa

  Riittävän monelle pitää tulla huonoja kokemuksia matuista, että syntyisi kunnon vastarintajengejä estämään näiden apinoiden meuhkaamista. Suomalainen on siitä perseestä, että niin kauan ku itselle tai omalle perheelle ei satu mitään niin asioiden annetaan tapahtua.

 • Julli

  Vastaa

  Loistavaa!

  Missä neekeri, siellä köyhyys, kurjuus ja kuolema.

 • Anonymous

  Vastaa

  Mahtavaa toimintaa, ottakaa suomalaiset nuoret mallia!

 • Nimetön

  Vastaa

  Tuolla voi noin tehdä, siellä ei nuoriso ole pehmennyt piloille ja valkonaamoilla on näköjään vielä yhteishenkeä. Eikä demografiatkaan ole vielä valkonaamaa vastaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi