Venäläisnationalistit tarttuvat aseisiin – agitoivat sissisotaa Putinin hallitusta vastaan

Ukrainan sota on herättänyt vastarinnan aaltoa myös Venäjällä, jossa valtion painostamat nationalistit lupaavat tarttua aseisiin hyökätäkseen maansa läpimätää hallitusta vastaan. Kansallismielinen liike Venäjällä on tukahdutettu Putinin hallinnon toimesta.

Ulkomaat

Kymmenen vuotta sitten Venäjällä ryhdyttiin painostamaan radikaalikansallismielisiä aktivisteja enemmän kuin vuosikymmeniin. Suurehkoksi kasvanut liike tukahdutettiin sulkemalla keskeisiä aktivisteja vankilaan sekä pakottamalla näitä maanpakoon. Lisäksi useiden satojen ihmisten kerrotaan ”kadonneen”, mistä epäillään, että Venäjän turvallisuuspalvelu olisi ollut edesauttamassa ”katoamista.”

Tänä päivänä maassa saa toimia ainoastaan sellaiset kansallismieliset ryhmät, jotka vannovat uskollisuutta Putinille. FSB käy kertomassa ehdot erikseen jokaiselle, joka meinaa aktivoitua. Osa tarttuu tarjoukseen, mikä tarkoittaa korruptoitunutta liikettä.

Tämä on tietenkin kuumentanut monien todellisten kansallismielisten tunteita. Moni onkin asunut viime vuodet Ukrainassa, jossa kansallismielistä toimintaa ei tukahduteta.

Yhtenä esimerkkinä näistä on Denis Nikitin, joka tuli viime vuosikymmenellä tunnetuksi White Rex ‑brändinsä kautta. Hän järjesti kamppailutapahtumia ja levitti uudenlaista kulttuuria ympäri Venäjää ja Eurooppaa.

Tällä hetkellä hän on nopeasti suureen maineeseen nousseen Russian Volunteer Korps ‑ryhmän johtaja. Se on Putinia vastustavista kansallismielisistä venäläisistä koostuva sotilasyksikkö, joka toimii Ukrainan armeijan lähellä. Ryhmä on tehnyt useita iskuja Venäjän maaperälle aiheuttaen hämminkiä ja todistaakseen, että vastarinta on mahdollista myös Venäjän rajojen sisäpuolella.

Nyt tuoreimpana iskuna on tapahtunut Belgogrodin isku, josta uutisoitiin myös Suomessa. Ryhmä teki hyökkäyksen kaupunkiin ja piti sitä hetken aikaa hallussaan.

Ryhmä myös rakentaa verkostoa Venäjän alueella asuvien nationalistien kanssa, jotta nämä voivat tehdä iskuja maan sisällä hallitustaan vastaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sissisotaa nationalistien ja Venäjän hallituksen välillä.

Venäjän valtion resurssit on venytetty äärimmilleen Ukrainan sodassa, jolloin maan sisäisen kaaoksen aiheuttamiselle on hyvä hetki. Kansallismieliset pyrkivät tietenkin hyödyntämään tilannetta.

Lähde: OSINT

Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Ukraina Ulkomaat Venäjä Vladimir Putin White Rex

Keskustelu

36 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Lähes kaikki nin sanotut kansallismieliset ovat todellisuudessa USA:n maksamia Euroopassa ja Venäjällä, joten lähinnä ”Yön Sudet” järjestönä ajaa Venäjän kansallista etua. Putinin on tultava toimeen myös Venäjän juutalaisten kanssa ja sille asialle ei voida mitään kuin vasta Kolmannen Maailmansodan jälkeen!

  • Anonymous

   Vastaa

   Tottakai ja mikään ei ole niin suuri ja mahtava kuin Neuvostoliitto

  • Jns. Man

   Vastaa

   ’Kansallismielinen toiminta tukahdetettu Venäjällä’ on yhtä hullu lause kuin väittää että Natsi-Saksassa vainottiin kansallismielisiä saksalaisia. Ukrainan sotaa käydään alueella jossa ehdoton valtaenemmistö asukkaista on venäjänkielisiä ja mielisiä. Lännen, joka on juutalaislobbyn hyppysissä tarkoitus on hajottaa Venäjä osiin ja jakaa se globaaleille jutkuyhtiöille. Älkää antako hämätä itseänne sen suhteen mikä ja kuka on todellinen vihollinen.

   • Nimetön

    Vastaa

    Venäjä on jo nyt jutkujen hallinnassa.

   • Just joo

    Vastaa

    ”Lännen, joka on juutalaislobbyn hyppysissä tarkoitus on hajottaa Venäjä osiin ja jakaa se globaaleille jutkuyhtiöille.”

    Tuota samaa ja melkein samoilla sanoilla myös Putin väittää, siis että lännen tarkoitus olisi muka hajottaa Venäjä osiin. Edelleenkään Venäjälle ei ole hyökännyt kukaan, sitä ei uhkaa kukaan. Kun katsotaan viimeistä kymmentä vuotta taakse päin, niin se on Venäjä joka on hyökännyt itsenäisiin maihin muka ”vapauttamaan” niitä ”natseista”.
    Ruotsissa myös on alueita, missä valtaosa on arabian ja somalin kielisiä, tuolla logiikalla ilmeisesti myös nuo alueet pitäisi luovuttaa arabimaille? USA:ssa BLM mellakoiden aikaan osa kaupungeista, missä suurin osa asukkaista on mustia yrittivät myös perustaa oman mikrovaltionsa valtion sisälle, olisiko se pitänyt myös sallia?

    • Jns. Man

     Vastaa

     ’Ruotsissa myös on alueita, missä valtaosa on arabian ja somalin kielisiä, tuolla logiikalla ilmeisesti myös nuo alueet pitäisi luovuttaa arabimaille?’
     Eri asia. Tutustu historiaan. Ukrainan venäjänkielisillä alueilla ei koskaan ole asunut ’ukrainankielisiä’ ihmisiä. Onko käsite ’Novorossija’ tuttu käsite.
     Todellisuudessa koko Ukraina on samaa venäläistä aluetta kuin varsinainen Venäjä ja Valko-Venäjä. Alue pilkottiin osiin vasta 1920-luvulla kommunistien (lue: juutalaisten) toimesta. Idea itsenäisestä, Venäjästä erillisestä Ukrainasta toki eli eli Länsi-Ukrainassa joka oli historiallisesti aina joko Puolan tai Itävallan alaisuudessa aina vuoteen 1939 saakka. Tämän alueen murteesta on nyt tehty ukrainan kirjakieli. ’Putinisti’ en ole, mutta totuudessa on pysyttävä. Lännen tiedustelupalvelut järjestivät vallankaappauksen Ukrainassa v. 2013–14. Tämä on sodan syy, moninpaisen Maailman vastustaminen.

     • Plääh

      Ukrainankielisiä asui siellä viimeksi 2014 ja itäisilläkin alueilla puolet. Vallankumous 2013–2014 johtui Putinin yrityksestä lähetää Ukrainaa Venäjään ja Janukovichin vaalilupauksen pettämisestä. Se oli osa Ukrainan satoja vuosia kestänyttä itsenäisyystaistelua. Valko-Venäjä ei ole venäläistä aluetta, vaan pikemminkin omanlaistaan tai enemmän ukrainalaista. Toki itäosat ovat venäläisempiä (Smolensk ym.). Putinisti ei pysy nyt totuudessa ja väittää olevansa muuta kuin putinisti.

     • Plääh

      Oikeastihan Donbass oli nimenomaan mukana Ukrainan itsenäistymisprosessissa 1918 ja Stalin murhasi siellä nälkään ihmisiä ja toi venäläisväestöä tilalle kuten tuolla muualla itäalueella

 • Shmuel

  Vastaa

  Jaa, että joku lietsoo vallankumousta taas Venäjän maalla? Ettei vain kipäpäät olisi taas huutelemassa siellä.

  • Schlageter

   Vastaa

   Kansallismieliset voivat haluta mitä vain, mutta pelättävissä on, että valta siirtyy taas (tai vieläkin enemmän) juuri mainituille kipapäille. Maailma on niin hullu: Ukrainassakin kansallismieliset kaatuvat rintamalla, mutta maata johtaa kipapää.

 • Ihan kohta lähtee

  Vastaa

  Ei kannata vielä paljastaa koska ihan kohta alkaa Ukrainen keväthyökkäys jossa ukrainalaiset menevät yhtäykyytiä aina Kiinan rajalle asti. Silloin on vanja ihmeissään.

  Mutta joo… aina on ollut eri meiltä olevia ja aina tulee olemaan. Ainoa millä on merkitystä on se että on hengissä vastustamaan pahaa. Mutta toisaalta, jos kerran on intoa niin ukrainalaisten riveissä lienee tilaa nykyisellään.

  Minä mieluummin viljelen juureksia kuin juoksentelen pitkin maailman mantuja.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  Tätä lisää! Laiva natisee jo liitoksissaan.

 • Jupi

  Vastaa

  tää julkaisu menettää arvonsa jos jatkuu tällainen globalismia nuoleskeleva linja. muistuttaa Helsingin sanomia kun jutussa ei paista kuin oma mielipide ja hyvin huolettomasti tehty taustaselvitys. en usko että kirjoittaja tunne ensimmäistäkään venäläistä. kyllähän Venäjälläkin löytyy jengiä jotka ovat länsimedian aivopesun uhreja, kaikennäköistä elokapinaa ym. hyvin vähän on nationalisteja Venäjällä, patriootteja sen sijaan on yhtä paljon kun populaa

 • Jupi

  Vastaa

  löytyykö oikeasti jengiä joka luulee että sama media joka on valehdellut jenkkien eduksi niiden jokaisesta sotaretkestä, kertoisi nyt totuuden Ukrainasta? meillä on yhteiset vihollisemme, eikä se ole Venäjä. kuka kansallismielinen tukee sodan osapuolta joka haluaa murskata kaikki kansallismieliset ideat? 

  Ukrainassa on sota tänään koska länsi ei siellä rauhaa halua, ja jos luulit ettei kalliimmaksi voi enää mennä, niin odotappa vain, laskun maksaa lastenlapsemme jos annetaan näinkin yksinkertainen asia jakaa jos rakoilevaa kansallismielistä poolia

  • Nimetön

   Vastaa

   Venäjällä saa kovaa linnaa valkoisesta nationalismista.

   • Putinisti

    Vastaa

    Ja se on oikein niille, kun eivät ymmärrä ”suurta kuvaa” ja sodan syitä.
    Venäjällä on useita kansoja (yli 150), joista 80% on venäläiset, joten rotusota olisi hyödyttänyt vain USAa (l. juutalaisia rahan valtiaita). Venäläiset kansallismieliset nyt taistelevat Venäjän puolesta ”ukrainalaisia” rotupettureita vastaan. 

    Partisaanin käsitykset Venäjästä aina hämmästyttävät. Kukaan ei osaa venäjää eikä pysty seuraamaan tapahtumia alkuperäisistä lähteistä ja siksi käyttävät lähteinä vain vihollisen tekemät sepitykset. Miten voi olla niin tietämätön ja papukaijan tapaan toistaa kaikki valheet mitä (((YLE))) ja (((MSM))) levittävät väsymättä. Kyllä noloksi tulee ”kansallismielisten” NATO-haukkojen olo kun toteutuu ennustukseni, että vuoden 1938 raja palautetaan, ja Vähä-VENÄJÄ ja NovoROSSIA (ja Pridnestrovie eli Transnistria) palaavat takaisin kotiin, Äiti-Venäjän luo. Kuten asia oli ollut ennen juutalaisten bolsevikkien ”vallankumousta”.

 • Jns. Man

  Vastaa

  Mitäs tilalle jos Venäjä hajoaa ja Länsi voittaa? Pride-paraati Moskovaan ja muutama kymmenen miljoonaa afrikkalaista Venäjälle?

  • Nimetön

   Vastaa

   Miksi neekerit edes haluaisi Venäjälle, paskan elintason maahan?

  • tiesitkö että

   Vastaa

   Putin korvaa jo nyt työvoimapulaansa kiinalaisia.

 • realisti

  Vastaa

  Partisaani on niin pihalla kuin vain voi. Te väitätte, että Ukrainalla ei ole mitään tekemistä tämän kanssa kun terroristit käyttää Jenkkien ja Puolan kalustoa hyökkäämään Venäjälle? Juuri soopivasti, kun Ukraina hävisi taas yhden kaupunkitaistelun.

  Te varmaan uskotte Irakin joukkotuhoaseisiin, siihen että Venäjä räjäytti NS-kaasuputket, Putin kuolee joka kuukausi, Venäjän ammukset ja aseet on loppunut monta kertaa, lännen panssarit on kohta punaisella torilla, F‑16 koneet muuttaa sodan kulkua ja diversiteetti on voimavara.

  • Nimetön

   Vastaa

   Se, että Putin on valkoista rotua vihaava juutalaisten sätkynukke, ei liity mitenkään Irakin väitettyihin joukkotuhoaseisiin.

   Miksi ette muuten muuta Venäjälle?

   • Sivusta seuraaja

    Vastaa

    Eikä hän väittänytkään että olisi. Oletko sinä jotenkin tyhmä tai vajaa?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Nikitin ei ole venäläinen, vaan juutalainen. Tämä on ollut jo pitkään tiedossa.

  Eli juutalainen, joka sotii jenkkien aseilla. Kuka yllättyi?

 • TT

  Vastaa

  Periaatteessa Venäjän Federaatio tulisi hajottaa pienempiin osiin. Mutta ajankohta on nyt huono, kun on yhä olemassa muita läpimätiä imperiumeja, jotka puuttuvat Venäjääkin hanakammin muiden valtioiden sisäisin asioihin. Näistä mainittavin on USA ja sen lakeijat Iso-Britannia ja EU. Tällä hetkellä Putinin Venäjä ja Kiina toimivat näiden vastavoimina. Ulkopoliittisesti tai geopoliittisesti ajatellen Putinin kaatamisessa ei ole järkeä paitsi, jos on ostanut iltapäivälehtien ja pekkatoverien levittämät satutarinat uuden Neuvostoliiton luomisesta, johon kuuluisi myös manner-Euroopan sotilaallinen valloitus.

 • tarkkana

  Vastaa

  Russian Volunteer Korps ja Nikitin on Ukrainan tiedustelupalvelun ja todennäköisesti myös CIAn rahoittamia ja rekrytoimia ns. ”hyödyllisiä idiootteja”. Näillä ei ole mitään tekemistä kansallismielisyyden kanssa, tarkoitus on vain aiheuttaa kaaosta ja sekasortoa Venäjällä Zelenskyin laskuun. Hävettää suorastaan, että artikkelissa näitä pidetään esimerkkinä ”todellisista kansallismielisistä”…

 • ValhallaX

  Vastaa

  Pieni palautus todellisuuteen. Aivan siitä riippumatta, miten asiat Venäjän sisällä ovat.

  Venäjä voittaa tämän ns. sodan, mennen tullen. Venäjä ei ole vielä edes aloittanut sotaa, se on vain vähän treenannut ja joskus jopa käyttänyt näitä uusia ”hypersonic”-ohjuksia.

  Kaikki puheet ydinsodasta voidaan unohtaa, sillä kaikki perkeleen aivokääpiöt voivat painaa tämän mieleen: NATO voi painaa nappia ja aloittaa ydinsodan, Venäjäkin voi. Mutta, kuten hyvin tiedämme, se sota käydään niin, että ohjus lähtee pisteestä X ja muutaman minuutin päästä piste X on ns. tuhannen päreinä. Kuka voitti? Juutalainen Ylivalta.

  Toisekseen, Zelensky kulkee hysteerisesti kerjäämässä rahaa niin Paavilta kuin Bideniltä. Se kuuluisa ”hyökkäys” on jäänyt tulematta ja jos se tulee, hyökkääjät toivovat kohta, että se olisi jäänyt tekemättä.

  Samaan aikaan täällä Natostanissa kaikki, aivan kaikki, on menossa päin helvettiä ja jos jokin asia ei sitä vielä tee, niin muutaman kuukauden päästä tekee. Rahat ovat loppu kaikkialla, USA on rutiköyhä paskaläjä, EU on rutiköyhä liittoutuma rutiköyhiä valtioita ja missään ei voida luvata kuin huonompaa aikaa.

  Miten Moskovassa? Inflaatio alhainen, työttömys olematon, valtion talous kunnossa. Maa täynnä arvokkaita raaka-aineita ja sokerina pohjalla: Valmius sotia, ketä vain vastaan, kuinka pitkään tahansa ja anteeksi vain, puhtaasti tekninen ylivoima, jos Natostan saadaan Juutalaisen Ylivallan kannustamana tekemään harakiri.

  Khinza-ohjus (yksi sellainen) upottaa lentotukialuksen, noin aluksi. Hieman Jumalan pelkoa ylipainoisille mustille upseereille.

  Onko tässä jotakin hyvää? Ei ole, sillä tämä kuvio Suoraan Helvetistä, on Juutalaista Ylivaltaa. Suomikin on nyt vannomassa itsemurhaa liityttyään Natostaniin. Olemme ihan itse pyytäneet sotaa ja tuhoa sen sijaan että olisimme välittämässä rauhaa.

  Lopuksi: No, jos Venäjä tosiaan olisikin häviämässä tätä sotaa, mitä sitten? Luuletteko, että se päättyy niin, että Venäjä makaa selällään maassa ja odottaa lopetusta? Sallikaa minun nauraa. Voi Jeesus.

  Ja samaan aikaan Zelenskyillä on Villa Italiassa ja toinen Floridassa. Tilillä miljardi tai kaksi. Ukrainalaisia kuolee ns. sodassa, ehkäpä jo 100−200.000 ihmistä. Mutta mitä tekee tämä juutalainen ”valtiomies”? Kerää lisää rahaa tilillensä, kansasta viis.

  Mannerheim kääntyy haudassaan. Hän taisteli kansansa puolesta. Hän tiesi, milloin tehdään rauha, ja milloin taistellaan. Zelenskyi ei tiedä mitään muuta kuin omie tiliensä numerot.

  Ja ihan turha selitellä. Kun meni sisällissota vituiksi niin nyt menee tämäkin sota vituiksi. Aina kaikki menee vituiksi, kun juostaan Sionistien osoittamaa tietä.

  Ja jos joku ihmettelee sionistivihaani, niin minäpä kysyn: Missä nyt ovat ne ihanat rabbit, jotka puhuisivat Rauhasta? Ai niin, sitä sanaa ei ole heprean kielessä. On vain kysymys: Onko se hyväksi juutalaisille? Ja varmasti on ainakin Zelenskyille. Prkl.

  • Anonymous

   Vastaa

   Pieni palautus todellisuuteen: Sionistinen terroristivaltio Venäjä hyökkää Ukrainaan aikoinaan ”puhdistaa Ukraina natseista” ja haluaa Ukrainalaisten kansanmurhaa (Kuten Neuvostoliitto aikanaan) tuhoten ja pommittaen kaiken paskaksi, kiduttaa ja raiskaa vauvasta vaariin siviilejä. Käyttää juutalaisen Wagnerin palkkasotilaita jotka ovat täysiä roistoja ja tsetseeneistä puhumattakaan. Täysiä elukoita!
   Venäjä on täysi kehitysmaa ja ryssät eivät ymmärrä mitään muuta kuin väkivaltaa! Onhan se jo nähty 2 maailmansodassa, talvi- ja jatkosodassa. Ryssät ovat aina olleet eurooppalaisten verivihollisia ja täysiä barbaareja

 • Yevgenyevich

  Vastaa

  Denis Nikitin

  Denis Yevgenyevich Kapustin
  Денис Евгеньевич Капустин
  6.3.1984 Moscow

  ”Nach SPIEGEL-Recherchen reiste Kapustin mit seiner Familie erstmals im Jahr 2001 von Russland nach Deutschland. Nicht etwa als russischer Spätaussiedler, sondern als jüdischer Kontingentflüchtling. Im Amtsdeutsch war Familie Kapustin aufgrund ihrer angeblich jüdischen Herkunft fortan ein ”besonderer Fall”. Nur wenige Monate nach seiner Einreise bekam Denis Kapustin eine unbefristete Aufenthaltserlaubnis.”

  • Plääh

   Vastaa

   Ilmankos selviää hengissä kaikennäköisistä sissiretkistä. Taitaa olla Putte mukana teatterissa. Vastaavastihan se Basajev reissasi vähän sielöä sun täällä ja pysyi hengissä – kunnes ei enää tarvittu

 • Kipapäät uuniin

  Vastaa

  Kuka oikeasti kuvittelee että nato pystyisi edes sotimaan kun sen johtokin on hinttareilla kuorrutettu? Venäjällä ei ole ja siellä ymmärretään sodan kylmät tosiasiat. Putin säästää kovempia aseitaan siihen tilanteeseen missä niitä todella tarvitaan ja se tilanne alkaa täältä. Pressamme meni tekemään täyden antautumissopimuksen ja nyt jenkkien abramssit ovat jo itärajalla ja lisää kalustoa on tulossa. Venäjän kimppuun käyminen tarkoittaa että täällä alkaa ukrainan meno.

 • Dupont

  Vastaa

  Kuva ei siis liity uutiseen… 🙂

 • Seppo Lehto oikea Suomen vapaussoturi

  Vastaa

  Suuri osa yllä olevista moskovan tiltu tapaisisita komukommentoijista ei omaa lukutaitoa, eikä historiantajua, vaan lukee kuin Ryssä saatana talvisodan- jatkosodan syyt ja seuraukset kuten stalin ja perikuntansa tarkoituksellisin valhein, sama juttu Ukraina Kasakoiden historian suhteen.
  Moskova oli pajukkoa, kun Kiova oli iso kaupunkivaltio. Kazaarit, tataarit, kreikkalaisia vähemmistö naapureina idässä ja etelässä (Krim ja Mustan meren rannikko)

  Moskovan oblasti oli pelkkä Kultaisen Ordan verovouti ja orjavaltio Mongolialle yli 300 vuotta.

  Seppo Lehto historioitsija

 • ValhallaX

  Vastaa

  Tämä ”venäläisten nationalistien” taistelu on, taas kerran, tyypillinen Sionistisen Paskamedian, tarina. Kun itse sota on menossa päin helvettiä, ja ukrainalaisia tapatetaan turhan päiten Juutalaisen Ylivallan ikiomassa Valkoisten vastaisessa sodassa, Valkoisten rahoilla, Juutalaisen Ylivallan pussiin, niin tarinoita pitää olla, jotta Juutalaisen Ylivallan Huorat saavat tahtonsa läpi eli he saavat Valkoisilta kansoilta miehiä tapettavaksi ja rahaa siihen, tapettavaksi, tietenkin Juutalaisen Ylivallan pussiin.

  Kaikki nämä Sionistisen Paskamedian paskapuheet ovat tätä sarjaa:
  – Saddam Husseinin ”massatuhoaseet”
  – Holokaustisadut
  – Libyan pommittamiseen kehitetyt sadut
  – Kiovan Maidanin ampumiset (alkoivat heti kun Noita Helvetistä eli Nudelman saapui paikalle)
  – Syyrian ”kemialliset hyökkäykset” (ja kuin ihmeen kaupalla ”Valkokypärät” olivat aina paikalla)
  – Sionistinen Paskamedia on ainutlaatuisen taitava valehtelemaan ja punomaan loputtomia valheita ja satuja

  Juuri nyt heidän lempiaiheitaan ovat myös nämä:
  – Ilmastonmuutosvalhe (toimenpiteitä vaaditaan vain valkoisilta kansoilta, muut rikastuvat samalla, Israelista puhumattakaan, siellä nauretaan koko matka pankkiin)
  ‑loputon transgender-sonta
  ‑loputon pedofiliaprojekti
  – loputon Gay Pride-sonta
  – loputon neekerin palvonta
  – loputon massamaahanmuuton takaaminen (tietenkin meille, meneekö yhtään laivaa Israeline rannikolle?, sallikaa minun nauraa)

  Ja täällä ryssittelijät toivovat, että tämä Sionismi Suoraan Helvetistä saa tahtonsa läpi ja Venäjästä tulee parissakymmenessä vuodessa samanlainen paskaläjä kuin nykyinen USA, jossa Kaliforniassa ulos asunnosta astuessaan astuu samantien ihmisen paskaan. Tätä paskaa halutaan meillekin, kunhan vain, jos vain jotenkin, saataisiin Venäjä polvilleen.

  Jos sitä haluatte niin katsokaa ensin tuonne Länteen: Kaikki Euroopan suurkaupungit ovat nopeasti taantumassa Kolmannen Maailman Perseenrei’iksi. Tätä Te tilaatte, ryssittelijät, Sionistista Helvettiä.

  Prigozin (Wagner) on juutalainen, Zelensky on juutalainen. Tämä ei ole Venäjän ja Ukrainan sota, tämä on Sionistien Sota Ukrainaa ja Venäjää vastaan ja yksikään Valkoisen Kansan jäsen ei voi lähteä tähän Sotaan Suoraan Helvetistä.

  Aseet pitäisi kääntää oikeaa vihollista vastaan. Jokainen voi kohdallaan miettiä, mikä se vihollinen on, minä en taida sitä kertoa, vaikka mielipide minulla on.

  Halveksittavaa on tämä Paskamedian valheiden nieleminen ja yllyttäminen tappamisen jatkamiseen. Suorastaan säälittävää ja osoittaa, että hyvin, hyvin harva ihminen ymmärtää yhtään mitään. Prkl.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kertokaa minulle, mikä tämä nimimerkki”ValhallaX” oikein on miehiään?
  Väsyksiin asti pauhaa ”juutalaisesta ylivallasta” ja ”sionismista” ja muusta paskasta…
  Umpiputinisti ainakin näyttää olevan, ja lääkkeet on joko jäänyt hankkimatta tai sitten ei muista syödä niitä.
  Mielenterveysongelmainen nyt ainakin on mutta näillehän löytyy vielä hoitopaikkoja.

  • Kehari

   Vastaa

   Puhuu ihan totta, kehitysvammanen pitää olla jos pitää venäjää vihollisena, nykyisen lännen mädätyksen keskellä

 • Ryssämyönteiset

  Vastaa

  Voitteko ryssämyönteiset selittää miksi Putin vinkui ”denatsifikaatiosta” kerta hän on niin suopea kansallismielisiä kohtaan? Voisiko olla niin, että hän on juutalaisagentti siinä missä lännen johtajat, intressit vaan menee ristiin.. Ajattelutapa on niin vammaista ”lännen johto on juutalaisten hallussa, täten Venäjä joka vastustaa NATOa ym. täytyy olla täysin vapaa juutalaisten känsäisistä kämmenistä”.

  Venäjä ei ole ystävänne, vaikka heidän propagandistit sitä kuuluttaa, ajatelkaa kriittisesti kerrankin. Sekä Venäjä että länsi ovat juutalaisvallan alla. Venäjä, jonka armeijassa harjoitetaan homoraiskausta simputuksena, Venäjä, joka tulee olemaan enemmistömuslimi vuoteen 2050, perinteisiä arvoja vaaliva Venäjä jonka HIV-tasot on kolmannen maailman tasolla, joka vainoaa aitoja kansallismielisiä, on jotenkin muka kansallismielisten puolella?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi