Hollanti: puolalainen pidätetty kotimaassaan holokaustin kiistämisestä

Holokaustin kiistäminen ei ole Hollannissa edes rikos.

Ulkomaat

Hollannin poliisi ilmoitti Anne Frankin kotitaloon holokaustin kiistäviä viestejä laserprojisoineen miehen tulleen pidätetyksi Puolassa.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun epäilty mies oli esittänyt laserprojektorilla ”holokaustia pilkkaavia” viestejä taloon, jossa holokaustihuijari Anne Frankin kerrotaan aikoinaan asuneen. Viestissä oli lukenut: ”Anne Frank keksi kuulakärkikynän,” jolla viitataan siihen, miten alkuperäinen Anne Frankin päiväkirja on osittain kirjoitettu kuulakärkikynällä, vaikka ne yleistyivät vasta toisen maailmansodan jälkeen.

Hollannin poliisi aloitti tempauksesta rikostutkinnan ja lähetti pidätysmääräyksen Puolan poliisille epäillystä. Epäilty mahdollisesti lähetetään nyt Hollantiin ja hänelle yritetään keksiä jokin rikossyyte, vaikka holokaustin kiistäminen ei olekaan maassa edes rikos.

Lähde: NL Times

Holokausti Rotu Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Irmgard

  Vastaa

  Kaikki holokausti-uskovaiset pitäisi asettaa syytteeseen vähintäänkin absoluuttisesta tyhmyydestä.

 • Sekavaa

  Vastaa

  Nyt alkaa vissiin dementia vaikuttaan kun en ymmärrä tapahtuiko tämä Hollannissa vaiko Puolassa. Ja oliko henkilö hollantilainen vaiko puolalainen. Ja jos se tapahtui Hollannissa niin miten Puolan poliisi voi pidättää Hollantilaisen. Tai jos se tapahtui Puolassa, niin olikos se henkilö puolalainen vaiko hollantilainen?

 • Totuus

  Vastaa

  Voittajat kirjoittavat historian, jotta voit kirjoittaa historiaa täytyy elämän taistelu voittaa.

 • johannes

  Vastaa

  Ilmeisesti tapahtui Hollannissa (se talo on näet siellä), sitten ehtisi Puolaan livahtaa mutta Hollannin kytät soitti Puolaan virvaveljilleen jotka pidätti… Vissiin?

 • Jupi

  Vastaa

  kohta on holokaustin kieltäminen EU direktiivi

 • TT

  Vastaa

  Ei hellanlettas! Juutalaisten hyysäys vain kiihtyy kohti loppua. Kyseessä on kaikkien aikojen Tukholma- syndrooma:
  ”Tukholma-syndrooma on psykologinen tila, jossa panttivangeille tai muulla tavoin vastoin tahtoaan kaapatuille henkilöille kehittyy myötämielinen suhtautuminen kaappaajiinsa. Syndrooman vaikutuksesta kaapatut saattavat puolustaa kaappaajiaan tai auttaa näitä sekä antaa jälkeenpäin näistä myötämielisiä todistuksia.”

 • Nimetön

  Vastaa

  Olettekos huomanneet viimeisen 10v.aikana kulovalkean lailla levinnyt symboli, joka myös juutalaisten tähdessä on keskustan muotona – hexagon

  yritysten
  ‑logot
  ‑mainokset
  ‑jne.

  Vai kuvittelenko vaan… 😅

 • Salomon

  Vastaa

  Keskustelin yksi päivä vanhemman miehen kanssa mm. Natosta ja muuta paskaa. No tultiin lopuksi puhumaan tuosta paska rodusta, (mikä pilaa kaiken mihin koskee)
  Niin kyllä silmät oikein kiilui kun ukko selitti miten hulluja ne palestiinalaiset on kun ne vaan jatkuvasti murhaa juutalaisia… Ja sitten ei saanukkaan enää puhua politiikkaa. En tiedä olisiko se äijä pitänyt hakata vai antaa jotain lääkkeitä

  • Kansallissosialismi

   Vastaa

   Oli varmaan myös JEWton eli Naton kannattaja hahah

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Lakia ei jaeta lain pohjalta, vaan poliittisin perustein. Holokaustin kieltäminen on poliittinen rikos. 

  Miettikää: miksi vain juutalaisten holokaustin epäily saa suvakistien niskavillat nousemaan? Jos epäilee mustalaisten holokaustia, kukaan ei pillastu. Siihen suhtaudutaan kuin litteän maan uskovaisiin.

 • Kunnon kansalainen

  Vastaa

  Rikollinen siis pidätettiin ja jotkut mielenvikaiset rikollisten perseennuolijat jatkavat sitä itkeä kommenteissa. Mädäntykööt kyseinen rikollinen mätämuna puolalaisessa vankilassa vaikka loppuelämänsä. Se on kunnollisten kansalaisten mielestä ainoa oikea ratkaisu.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mitä rikollista tuossa nyt oli?
   Miksi nielet kritiikittä kaikki holohoaxiin liittyvät asiat?
   Siksikö, koska (((he))) ovat empatiaan vedoten vain todenneet hoaxin tapahtuneen ja toistavat lausetta ”never again”?
   Eikö yhtään ihmetytä miksi koko aiheen tutkiminen on käytännössä kielletty puheenaihe kaikista muista tulokulmista paitsi siitä yhdestä ainoasta ”virallisesta totuudesta”?

 • Faktat

  Vastaa

  Onko mielestäsi rikollista ottaa esiin faktan, että Anne Frankin päiväikrja on kirjoitettu kuulakärkikynällä?
  Tässä on sellainen ilmeinen ristiriita, että väitetyn päiväkirjojen korjoittamisen ajankohdalla kuulakärkikynät eivät olleet käytössä. Tästä vääjäämättä tulee johtopäätös, että nuo ”päiväkirjat” on väärennös. 

  Selitä tämä ristiriita tarinan ja faktojen välillä!

 • Järkeään käyttävä kansalainen

  Vastaa

  Muista tämä kun sinut pidätetään jostain mikä ei ole rikollista – oma veikkaukseni on tyhmyydestä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi