Video: Kiinni jäänyt pedofiili heittäytyy auton alle

Pedofiilin kuolemasta ei toistaiseksi ole varmaa tietoa.

Ulkomaat

Videoon liittyvän tarinan mukaan pedofiili oli saapunut paikalla luultuaan pääsevänsä seksitreffeille alaikäisen kanssa, mutta kyseessä olikin pedofiilien metsästäjien järjestämä ansa. Metsästäjien kohdattua pedofiilin, tämä oli lähtenyt juoksemaan karkuun, ja koska ei ilmeisesti kestänyt pedofiiliksi paljastumista, hän heittäytyi ohi ajaneen pakettiauton alle. Ei ole tietoa, jäikö pedofiili henkiin.

Video meni viraaliksi Twitterissä ja LGBTPedofiili-väkeä rakastavien ihmisten mukaan pedofiilien metsästäjät ovat tapauksessa ne tarinan konnat, jotka ajoivat ”mahdollisesti viattoman” miehen kuolemaansa. Järjissään olevat ihmiset taas sanoivat auton alle heittäytymisen nimenomaan olevan todiste miehen syyllisyydestä.

Lähde: National File

Pedofilia Rappiokulttuuri Suora toiminta Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Miinus yksi

  Vastaa

  Jos se kerran olisi ollut viaton niin sehän olisi jäänyt paikalle selvittämään asiat. Mutta kun koitti paeta tilannetta niin tässä sitä oltiin.

  Toisaalta kunnioitetavaa sillä paljastuttuaan ei kukaan enää halua olla tekemisissä tuollaisen häpeäpilkun kanssa. Ja edessä on vain itsemurha. Johon tulokseen itsekkin tuli kun näki tulevaisuutensa vankilassa, kaikkien tekojensa paljastuttua. Ja ehkä se pelkäsi myös sitä että murtuessaan se paljastaisi suuremman pedofiili-ringin.

  Kuka ties, mutta hyvin tomittu. Kuoli tai ei niin ei paljon metsästele enää.

  ”Ei syytön mies suutu”

 • Keim Oever

  Vastaa

  Hyviä uutisia! kiitos metsästäjille!

 • Lars

  Vastaa

  Näyttipäs feikiltä. ”Mahdollisesti viaton mies” – tämä on kuitenkin mielenkiintoinen ajatus. Ehkäistiinkö tässä nyt ajatusrikollisuutta? Toki hän oli jo lähtenyt ulos eli oli toteuttamassa tekoaan, mutta ei kyseessä vielä raiskauksen yritys?

 • Koba

  Vastaa

  Lenkkeilijä taas.

 • Sanattomat mummot

  Vastaa

  Mahtaa harmittaa teitä ”kansallisradikaaleja”, kun pedari kuolee ennen kuin saatte selville, onko hän maahanmuuttaja, juutalainen tai LGBTIQ-vähemmistöjen jäsen eli siis teikäläisten agendan kannalta hyödyllinen vaiko ihan vain kirkossa käyvä lihaa syövä vhm. Laajemmin lasten oikeuksia ajavissa ryhmissähän teikäläisiä ei parveile, vaan te haluatte käyttää tätäkin ilmiötä tukemaan teidän omaa agendaanne.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ihanaa, kiitos tuli tosi hyvä mieli

 • Munat pois pedoilta

  Vastaa

  Lastenraiskaajat hakeutuvat lasten lähelle mutta se ei todellakaan ole lasten hyväksi toimimista vaan raiskaajien omien himojen täyttämistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi