Britannia: Poliisi takavarikoi kuuden konstaapelin voimin ”rasistisia” nukkeja pubista

Poliittinen poliisi sai vihjeen mahdollisesta viharikoksesta ja saapui salamana paikalle.

Ulkomaat

Iso-Britannian poliisi saapui kuuden konstaapelin voimin takavarikoimaan mustien karikatyyrejä esittäviä golliwog-nukkeja paikalliseen pubiin Essexin kaupungissa.

Eräs White Hart Inn-pubissa asioinut oli tuohtunut 15 esillä olleesta golliwog-nukesta ja soittanut poliisille ja tehnyt ilmoituksen viharikoksesta. Poliisi tuli keräämän nuket viharikoksen todistusaineistona ja he olivat vaatineet saada kuulustella pubin omistajaa, joka ei ollut sillä hetkellä paikalla.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun viranomaiset ahdistelevat pubin omistajaa esillä olevista nukeista. Asiaa tutkittiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 ja silloin todettiin, että kyseessä ei ole mistään rikollisesta toiminnasta.

”Tähän mennessä emme ole tietääksemme rikkoneet lakia asettamalla nuket näytille ja näin todettiinkin viime tutkimusten aikana. Jos emme rikkoneet lakia silloin, niin miksi muka rikkoisimme nyt?,” pubin omistaja oli kommentoinut. Hän on vaatinut nukkeja välittömästi palautettavaksi ja aikoo asettaa ne uudelleen esille.

Lähde: Daily Mail

Britannia Poliittinen poliisi Rikos Rotu Ulkomaat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Laku-Pekka nuket nyt joka kodin koristeeksi, siinäpä on poliittiselle viranomaiselle puuhaa keräillä nuket viharikosen tekovälineenä parempaan talteen, josta joutuvat myöhemmin palauttamaan ja korvauksia maksamaan, Ylen kanavilla anteeksipyyntöjen kera…kerran viikossa vuoden ajan.

 • TT

  Vastaa

  Seuraavaksi ripustetaan polpo-nukke. Hirtettynä.

 • GLGL

  Vastaa

  Google-haun perusteella voi arvioida, että kyseessä on sitä parempaa brittiläistä kulttuuria ylläpitävä seurahuone, jossa viihtyisi kyllä itsekin loppuelmän. Tuo woke-hyökkäys ei kohdistu nukkeihin, vaan brittiläiseen kulttuuriin. ”Nagging bitches” haluavat kostaa sen, kun ”lads” menevät pubiin, sen sijaan, että katsoisivat yhdessä kotona televisiosta mainoksia, höystettynä jollakin hömpällä viihdetäytteellä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi