Lontoon muslimipormestari valehteli veitsirikollisuuden laskeneen hänen valtakautensa aikana

Lontoo kantaa nykyään titteliä "Euroopan puukotusten pääkaupunki."

Väestönvaihto

Sadiq Khan.

Lontoon muslimipormestari, Sadiq Khan, valehteli veitsirikollisuuden laskeneen hänen valtakautensa aikana, vaikka tilastojen mukaan se on oikeasti kasvanut 40 prosenttia.

Valhe oli kerrottu viime kesänä pormestarillisessa mediajulkaisussa, jossa oli ylistetty Khanin johtoa veitsirikollisuuden vähentämisessä hänen valtaan astumisensa myötä.

Khan oli itse väittänyt valheen olleen vain erehdys, sekä väittänyt että kasvu rikollisuudessa johtuu hänen kampanjoinnistaan rikollisuuden raportoimisesta poliisille.

”Yksi asia mitä olen tehnyt on se, että olen kannustanut ihmisiä raportoimaan rikollisuudesta. Meillä oli kampanja nimeltä Raportoi se sen lopettamiseksi. En halua olla omahyväinen mutta se, että useampi ihminen on nykyään itsevarmempi rikollisuuden raportoimisessa.”

Lähde: Remix

Britannia Monikulttuurinen rikollisuus Monikulttuurinen väkivalta Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Ilmoituskynnys on alentunut. Syinä myös korona ja ahtaat asunnot.

 • Musta ase

  Vastaa

  Vai niin. Ovatko siirtyneet pelkän vasaran käyttöön sitähän on jo koeajettu turistien päähän ranskassa.

 • Eugen

  Vastaa

  Englantiin tuli myös happohyökkäykset musujen mukana pääasiassa pakistanilaisten.

 • Suuri tuntematon

  Vastaa

  Radikaalit muslimit ovat ongelma Euroopassa. Myös Hollanti painii alati tämän kanssa. ”Muslimeita ei saisi pitää II luokan kansalaisina”, sanovat suvaitsevaiset ja politiikan tutkijat. Hollanti on kuitenkin valkoinen, eurooppalainen maa, eikä muslimimaa. Islamilla ei saa olla minkäänlaista jalansijaa eurooppalaisissa valtioissa. ”Islamia ei saa myöskään pitää fašistisena liikkeenä”, vaikka juuri sitä se on: jos sen annetaan olla vapaasti Euroopassa, se leviää. Jos sitä tuetaan aktiivisesti eurooppalaisten kustannuksella, se leviää kahta kauheammin. Asunnot menevät ”pakolaisille” ja ”kansainvälistä suojelua tarvitseville” sielläkin, vaikka islamistien pitäisi todellakin olla tässä mielessä II luokan kansalaisia vieraassa maassa. Kotimaassaan jokaisen kuuluu olla ensimmäisenä tärkeysjärjestyksessä. Suomi painii myös kansainvälisten sopimusten kanssa ja raja itään avataan jälleen huomenna. Leikki jatkukoon.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Muslimi valehteli, oho.

  Muslimi selittelee valheitaaan valehtelemalla, oho.

  Muslimi aikoo jatkaa valehteluaan jatkossakin, oho.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi